Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim cok sevindim ilk adimini sorunsuz atmissin insallah bundan sonrasida hep boyle sorunsuzca ilerliycek belkide tum bunlara gerek bile kalmadan bebisin gelicek rabbim ol desin yeterki Allah razi olsun dualarin icin amin canim allah heimizin gonlune gore versin insallah
canim biz sanirim bu ay erteledik bir test daha yaptirmaya karar verdik tam 3 ayimiz doldugunda. Bakalim ondaki sonucta boyle yuksek cikarsa dogal yoldan olmasini bekliycez insallah ikinci testtede yine boyle yuksek cikar cok dua ediyorum.

İnşallah canım, inşallah değerleriniz çok iyi çıkar. inşallah hiçbişeye gerek kalmadan, zaman kaybeddirmeden gelir bebeğin. İnşallah rabbim fazla üzmeden yüzünü güldürür tez zamanda. bugün hastanede yanımda bir kadın vardı, bir çocuğu varmış 2. olmuyomuş. senin varmı dedi , ben yok dedim. ama derken hiç üzülmedim. Allah sanada versin dedi. ben rabbim olmayan herkese versin dedim. bir hal geldi üstüme o kadar içim yanmıyo, tabikide istiyorum. ama rabbimin bir bildiği var diyorum ve dua ediyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

selam kızlar ben bugün progesteron hormonuma baktırdım 10.0 çıktı dr normal dedi sizced nasıl yumurtlamışmıyım

canımsın benim ya tabiki dua ederiz rabbim korktuğunuzla karşılaştırmasın umarım inşallah temiz çıkacaktır

selam kızlar ben bugün progesteron hormonuma baktırdım 10.0 çıktı dr normal dedi sizced nasıl yumurtlamışmıyım

Progesterondan pek anlamam. ama doktor normal demiş, hadi gözün aydın. demek ki bebek için engeller bir bir gitti :) Artık çalışmaları hızlandırmak gerek :) bu arada bu progesteron ne oluyor tam olarak. benimde baktırmam gerekiyomu?

canim progesteron adetin genelde 21. gunu kanda bakiliyor o ay yumurtlamanin olup olmadigi belirneliyor bu yolda 5 ve ustu olmasi bekleniyormus ama normali 10 bildigim kadariyla.

herkese merhabalar..
gelbebeğim hoşgeldin nasılsıın...

lorkecim rabbim babana şifa versin inşallah hiç bişi çıkmayacak ferah tutun yüreğinizi rabbim hayırlı ömürler versin inşallah..

ronyamm çoookkk teşekkür ederim eşim alıp gelecek malzemeleri ben de yapacağım senin bu mucize çayı inşalah..
onu bekliyorum ama gece 11 de gelecek maalesef
bende de bu öksürük iyice arttı umarım etki eder..

cennet.. canım prolaktin iyi çıkmış çok sevindim
eşin için de takmayın düzelir inşallah siz bakmayın o doktorlara
benimki de ısrarla aşılama diyor ben altı yedi ay normal deneyeceğim olmazsa öyle..
canım siz vitaminlerinizi alın beslenmenize dikkat edin
yardımcı olarak da takibin yaptırırsın preseed kullanırsın olur biter inşallah:)))
canım bi de eşimin değerleri kötü dedin ya spermiyogram mı yoksa hormon değerleri mi..

ekintosss.. çok geçmiş olsun güzelce dinlen de iyileş bir an evvel inşallah.

muess görüşme sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla güzel haberlerle gel inşallah..

benim de bugün ovulasyon ve gebelik testlerim geldi şimdi de vitaminimi bekliyorum o da gelir inşallah bir an evvel:))))

lorkemm cuma günü inşallah doğumgününde sen güzel haberi verirsin bize bende umut yok bilyorsun benim bu ay boş geçti:))))
ben kendimi tanıma aşamasındayım:)))) inşallah önümüzdeki aya..

umudcum rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve eşine yaşatsın bu güzel duyguyu
çok beklemeden en hayırlı vakitte inşallah

mavicim sevindim işlerinizi kolaylamışsınız bak sende bişi çıkmamış ne güzel inşallah eşinde de çok sıkıntı çıkmaz
hayırlısıyla güzel sonuca çok yaklaştınız..

İnşallah canım benim teşekkür ederim. seninde testlerin hayırlı olsun. inşallah en kısa zamanda gebelik testi yapmayı ve çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allah :)

gokcenim canim RABBIM hepimize yasatsin bu duyguyu hayirlisiyla hayirli zamanda INSALLAH...testlerin hayirli olsun bebikin gelsin INSALLAH...
azracim ben servis hemsiresiyim bizim servis karma servis her bolumden hasta var canim..ben yenidogan hemsiresi degilim ama bu konuda uzmanlastim hercesit hasta gorunce...galiba kendi bebegime iyi bakabilirim RABBIM nasip ederse...
MAVIM canim dosya islemlerine start vermissiniz RABBIM mutlulukla saglikla sonucunu almayi nasip etsin..

umud ateşim en fazla 37 oldu((sence ttehlikeli mi....

hersey yolunda canim 37 cok yuksek degil...usume titreme olursa bu atesinin yukselecegini yukseldigini belirtir..sen yinede cok fazla kat kat giyinme bol bol sivi tuket bu cok onemli...ilac kullanamazsin bunu biliyosun ama parol minoset kullanabiliyorsun....37 derece atesten korkmana gerek yok

Umutcuğum canım teşekkür ederim. Hayırlısı bakalım,dediğin gibi güzel olur inşallah sonucu. sen napıyorsun.? nasıl gidiyor ?

sağol umudcum ..kaç olursa içiyim ilaç

Umutcuğum canım teşekkür ederim. Hayırlısı bakalım,dediğin gibi güzel olur inşallah sonucu. sen napıyorsun.? nasıl gidiyor ?

bende degisen hicbise yok canim nobet ev is arasi kosturmaca surekli hasta gormekden cevremdeki saglikli insanlari bile hasta olarak goruyorum...
cok sukur RABBIME iyiyim ama...yoruluyorum yorgunum ama iyiyim bazen kizsamda....sadece sosyal hicbise yapamamakdan SIKILDIM oda normal galiba...bole iste
sende iyisin dosyayada basladik hepimiz biseler yapmaya calisiyoruz iste...RABBIM basladigimiz mucadele ettigimiz bu yolun sonunu bizlerin sonunu HAYIR ETSIN INSALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…