- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.361
canim cok sevindim ilk adimini sorunsuz atmissin insallah bundan sonrasida hep boyle sorunsuzca ilerliycek belkide tum bunlara gerek bile kalmadan bebisin gelicek rabbim ol desin yeterkiHerkese merhaba sevgili arkadaşlarım, Nasılsınız ?
Bu aralar topiği ihmal ettim, çünkü hem yoğunum hemde psikolojik olarak pek iyi değildim. ama bugün daha iyiyim. Evet ceylancığım azracığım bugün doktora gittim. dosyam açıldı. benim tahlillerim çoğu yeni olduğu için tekrar tahlil istemedi. aslında rahim filmi 1,5 sene önce çektirmiştim, ama onuda istemedi. sadece tüp bebek yaptırdığıma dair rapor istedi. onud ayrın alacam inşalah. bir de simir testi tekrar istedi. muayene etti. yumurtan iyi dedi. Bende bir sorun görmeyince direk eşime kağıt yazdı. eşin androloji bölümüne gitsin. ordaki doktorlar değerlendirsin tekrar gel dedi. Yani başladık bakalım çok şükür. ben doaya oluşturmuştum kendime bütün tahlillerim kullandığım ilaçlar vs. bu çok iyi oldu. doktor takra istemedi bişey. sıra eşime randevu almada. ona göre yolumuza devam edecez bakalım. sizler nasılsınzı kızlar ? ceylancığım hamilelik nasıl gidiyor? azracığım kaan beyle randevunu hallettinmi ? Allah kalbinize göre versin. İnan hepiniz için çok dua ediyorum. Geçmişe bakamadım, lorkenin yazsını gördüm sadece. Canım inşallah babanın sonuçları iyi çıkar. Allah yardımcınız olsun.
canim cok sevindim ilk adimini sorunsuz atmissin insallah bundan sonrasida hep boyle sorunsuzca ilerliycek belkide tum bunlara gerek bile kalmadan bebisin gelicek rabbim ol desin yeterkiAllah razi olsun dualarin icin amin canim allah heimizin gonlune gore versin insallah
canim biz sanirim bu ay erteledik bir test daha yaptirmaya karar verdik tam 3 ayimiz doldugunda. Bakalim ondaki sonucta boyle yuksek cikarsa dogal yoldan olmasini bekliycez insallah ikinci testtede yine boyle yuksek cikar cok dua ediyorum.
kızlar bu arada bugun 13.30 da babam kemıklerınde kanser suphesıyle tarama ıcın bı cıhaza gırecek 2 saat falan suruyormus
sonucu hemen soyluyolarmı bılmıyourz ama nolur dua edermısınız ınsallah korktugumuz seyle karsılastırmaz tekrar Rabbım bızı
selam kızlar ben bugün progesteron hormonuma baktırdım 10.0 çıktı dr normal dedi sizced nasıl yumurtlamışmıyım
maviş canım ilk adımını atmışsın rabbim rast getirsin inşallah bebeğinin vesilesi olur
selam kızlar ben bugün progesteron hormonuma baktırdım 10.0 çıktı dr normal dedi sizced nasıl yumurtlamışmıyım
Progesterondan pek anlamam. ama doktor normal demiş, hadi gözün aydın. demek ki bebek için engeller bir bir gitti :) Artık çalışmaları hızlandırmak gerek :) bu arada bu progesteron ne oluyor tam olarak. benimde baktırmam gerekiyomu?
canim progesteron adetin genelde 21. gunu kanda bakiliyor o ay yumurtlamanin olup olmadigi belirneliyor bu yolda 5 ve ustu olmasi bekleniyormus ama normali 10 bildigim kadariyla.
umudcum rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve eşine yaşatsın bu güzel duyguyu
çok beklemeden en hayırlı vakitte inşallah
mavicim sevindim işlerinizi kolaylamışsınız bak sende bişi çıkmamış ne güzel inşallah eşinde de çok sıkıntı çıkmaz
hayırlısıyla güzel sonuca çok yaklaştınız..
umudcum rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve eşine yaşatsın bu güzel duyguyu
çok beklemeden en hayırlı vakitte inşallah
mavicim sevindim işlerinizi kolaylamışsınız bak sende bişi çıkmamış ne güzel inşallah eşinde de çok sıkıntı çıkmaz
hayırlısıyla güzel sonuca çok yaklaştınız..
umud ateşim en fazla 37 oldu((sence ttehlikeli mi....
gokcenim canim RABBIM hepimize yasatsin bu duyguyu hayirlisiyla hayirli zamanda INSALLAH...testlerin hayirli olsun bebikin gelsin INSALLAH...
azracim ben servis hemsiresiyim bizim servis karma servis her bolumden hasta var canim..ben yenidogan hemsiresi degilim ama bu konuda uzmanlastim hercesit hasta gorunce...galiba kendi bebegime iyi bakabilirim RABBIM nasip ederse...
MAVIM canim dosya islemlerine start vermissiniz RABBIM mutlulukla saglikla sonucunu almayi nasip etsin..
hersey yolunda canim 37 cok yuksek degil...usume titreme olursa bu atesinin yukselecegini yukseldigini belirtir..sen yinede cok fazla kat kat giyinme bol bol sivi tuket bu cok onemli...ilac kullanamazsin bunu biliyosun ama parol minoset kullanabiliyorsun....37 derece atesten korkmana gerek yok
Umutcuğum canım teşekkür ederim. Hayırlısı bakalım,dediğin gibi güzel olur inşallah sonucu. sen napıyorsun.? nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?