- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.541
selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende yeni doktordan geldim, miniğimi gördüm :) çok şükür herşey yolunda ve artık kız olduğu tescillendi :)))) ama eczacı sinirimi bozdu yaaaElevit yerine DECAVİT, minoset yerine de Parol vermiş dengesiz..Bir sorun olur mu ya? Papatyam yetiş, sen bilirsin :))) vitaminde B kategorisinde, elevitte A yazıyordu napim kızlar, sizce kullanayımmı? yoksa çarşıya tekrar gidip iptal mi ettireyim?
kesınlıkel platesn faydasını gorursun dogru yaparsan tabıkıgec kaldın bunları sölemk ıcın
ceylan malum gebe....
olmasaydı
yollardık senınlen
bnde platese baslıcam
ınsallah faydası olur
geçen yıl bende yaptırmıştım 30 küsürlü bişey çıkmıştı
ovülasyonun başarıyla gerçekleştiğini gösteriyomuş
fakat nette okuduğum kadarıyla bazılarının çok daha düşük çıkmasına ragmen gebelik oluşuyomuş o ay
benim anladığım kadarıyla bu değer birazda kişiye göre değişiyo
biraz düşük çıkması gebelik oluşmadığı anlamına gelmediği gibi yüksek çıkmasıda birşey olduğu anlamına gelmiyo bence
merı keısnlıkle soylemeyıp kendımıze sıkıntı ve yuk yapıyormusuz baska bısey degılbizim infertil olduğumuzu şu anda her iki ailedende duymayan kalmadı ya bana garip bi rahatlama geldi sanki
babam da öğrendi dolayısıyla
her işte bi hayır vardır derlerya babama söyliyimde bana 41 gün meryem suresini okusun
canım babam hem okur hem dua eder
yazık az önce aradım babam çıktı
yüzüme bişey sormuyor ama yavrum sesin kötü geliyo iyi ol diyo
slm mıllet nasılsınız
progesteron sonucum cıkmıs
11.23 yanı yumurtlamısım ama umut yok sanırım nasıb
bıde doktor bugun smear ve kultur alınca az kanaman olur tedırgın olma dedı
benım o kanama bıl ekahve kahve oldu yanı sanırım cuma gunu gelenler gelecek yıne
hastalıgımda azaldı gercı ılac ıcmemı gerektırecek kdr sıkıntım yok o yuzden reglımı beklıyorm
kesınlıkel platesn faydasını gorursun dogru yaparsan tabıkı
ben sadece 1 ay duzenlı yaptıgımda kalcam 4 cm ıncelmıstı mesela
karden yumrutlaman olmus gıbı degerınde bunu gosterıyor
sen testı kacıncı gun yaptıdırın bu arada
yumrutlama sonrası 7. gun yapılması gerekıyormus
valla benım de dusuk yanı sınrıda cıktı
anca yumurtlama olmus gıbı
bı kac yer okudum 20 nın ustunde olanların hamıle olma olasılıgı fazla gıbı yınede
butterfllyın da oyle olmustu ya
merı keısnlıkle soylemeyıp kendımıze sıkıntı ve yuk yapıyormusuz baska bısey degıl
bende ıkı tarafta ogrendıkten sonra cok daha rahatladım aynı senın gıbı
aslında bende babama okutsm ıyı akıl ettın o da hergun aksatmaz kuranını masallah
bitanem ben adetin 21.günü yaptırdım yani dün şimdi ozaman o tabloda kaçıncı gün yumurtladım ben banada söylermisin bu arada canım seninde gözün aydın değerin iyi çıkmış rabbimde bir bebekle ödüllendirsin seni inşallah
karden 19. gun yumrutlamıs olabılrısın o zaman da degerın daha da yukselebılır
ınsallah mujde verırsın bu ay
36c76e Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim tablom
lorkeciğim bu gün ovülasyon testide yaptım 2. çizgi silik çıktı
her iki çizgide eşit çıkınca 3 gün üst üste çalışıyım diyorum bu ay
önceden silikte olsa çıkınca 3 gün üst üste oluyodu
ablama söyledim az önce babm okusun diye kıyamam hemen okumaya başlamış bile
bencede söyle benim babamda seninki gibi kuranını ihmal etmez okur hep ,ana baba duası daha iyi olur hem
kızlar bence bu progesteron değierine çok takılmayın gebelikle ilgili
geçen yıl yaptırmıştım 30 küsür çıkmıştı bende bi kaptırdım tabi kendimi sonuç kırmızılarla kapadım ayı:))
bende çok okudum 5 -6 çıkanlarda bile o ay gebelik oluşmuş
lorke diş ağrısı olmuyo bende ama tüpten sonra reglime dair hiç belirti yaşamıyorum
sessiz sedasız geliyo
sadece çok afedersiniz ama kıl kökleri güçleniyo bende
önceden gögüslerde hassasiyet olurdu karnım ağrırdı
üşürdüm şimdi hiç biri olmuyo bi bakıyorum gelmiş
ohooo anlamazsin bile nasil gectigini:))
hic sesin solugun cikmiyor hayirdir??????????????? hersey yolunda degil mi?
papatyam, azra, lorkem kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için :) papatyam yetişiyorsun merak etme, acil iş çıkıyor hemen çıkıyorum ama sonra okuyorum :)
Krisim şimdi baktım ondada 4000 IU yazıyor A vitamini için, eşim de bırak kalsın, sonra parasıyla alırız dedi :) erindiği için tekrar çarşıya kim gidecek :) minoset yerinede parolu kullancam gerekirse, onu evde ağrı kesici hiç yok diye yazdırmıştım, normalde kullanmıyorum..parol 500 mg, minosette 2 çeşit dedi ve kullanabileceğimi yazmıştı ama hangisiydi bilmiyorum
Kizlar kraker ve limon disinda bulantiya iyi gelen gidalar biliyor musunuz?
ah babalar,gözümüzün içine bakarlarbizim infertil olduğumuzu şu anda her iki ailedende duymayan kalmadı ya bana garip bi rahatlama geldi sanki
babam da öğrendi dolayısıyla
her işte bi hayır vardır derlerya babama söyliyimde bana 41 gün meryem suresini okusun
canım babam hem okur hem dua eder
yazık az önce aradım babam çıktı
yüzüme bişey sormuyor ama yavrum sesin kötü geliyo iyi ol diyo
Kizlar kraker ve limon disinda bulantiya iyi gelen gidalar biliyor musunuz?
yenı yenı yoluna gırecek heralde ama psıkolıjık olarak berbatım.
mınoset ıc ,mınoset plus degılde ama parol en ıyısı ..
kız demıstım dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?