Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım Ronyam, artık alışverişe başlayacam :) daha bişey almamıştım, ilk alışverişimi yeni yılda yapacam :))) benim minik çirkin kızım :) sanki babaya benziyordu veya kaynanaya :))))

ayy yerim ben onu kocaman olmuştur şimdi
bende geçen hafta gittim benimkide sanki bana benziyordu
neyse sağlıkla gelsinlerde kime benzerse benzesin

lorke bellimi olur belkide karşılaşırız oralarda
ben seni tanırım ona göre :)))

kızlar şu duayı okuyorum anlamıda çok güzel okumak isteyen olursa burayada yazıyım
Her türlü istek için
Necm Suresi 58. Ayet
Leyse leha min dunillahi kaşifeh
anlamı nu (vaktini) Allah'tan başka açığa çıkaracak yoktur

birde birçoğunuz biliyodursunuz ama yasin suresinin son iki ayeti kerimesi hazine gibiler

kızlar şuan cnn türkte gdo lu ürünlerle ilgili konuşuyorlar
mısırda gdo luymuş benimde önümde koca bir tabak
çerez şekilnde olan mısırlardan vardı yemeyi bıraktım
ama kaç gündür koca bir paket bitirdim

merimm az evvel senin yazıklarını okudum
senin azmine inancına her zaman hayranım
ve içimden dedimki bu kız en sonunda emeğinin karşılığını
öyle bir güzel alacakki muradına erecek
canım ben kuran okumayı bilmiyorum yani ne okuıyorsam türkçe okuyorum
ama her zaman sende dahil tüm arkadaşlarım dualarımdasın

a vitamni 4000 ise kullan onu canim
demekki esdegri prenetal yani

napmışım kız ben esranın rüyasında:)

nasil duymazsin zaten gdo misirla patlak verdi

malesef misirlarin tamami gdo lu yerli misir diye bisey kalmadi artik

napmışım kız ben esranın rüyasında:)

esra rüyasında hamileymiş doğuruyormuş
sende kızıyormuşsun banane sıra bende diyormuşsun :))

nasil duymazsin zaten gdo misirla patlak verdi

malesef misirlarin tamami gdo lu yerli misir diye bisey kalmadi artik

krisimmm kuzum bu zamana kadar duymak istemedim demekki mısırı çok severim çünkü
adam diyorki artık her köşe başında tüp bebek merkezi var gençler hep kısır diyor
ayy valla artık hiç birşeyin doğalını yiyemiyoruz

afiyet olsunn karanfilimmm

canım ben bugün serefone a bşlıyorum biliyor musun.. doktor da bişeyler saydı bugün ultrasonda 1,2,3,4,5,6 diye.. sağ tarafta da solda da 6 tane vardı o ne diye sordum cevap verdi, ben de unuttum. şu gün gel dedi hangi gün dedim söyledi yine unuttum sonra telefon açtım tekrar yeniden öğrendim biraz safcamıyım ne:26:

deli kızzz seni sen saf olurmusun hiç maşallahın var
canım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin
canım iğne tedavisi daha başarılı oluyor inşallah sendede öyle olur
canım şimdiden preseedini hazırla eşine iyi bak bol bol nohut yedir adama
keçi boynuzu tozu koy bir bardak süte içsin çok etkisi oluyor
birde sakın hemen kalma mümkünde sabaha kadar yat
şansın bol olsun inşallah bu ay senin ayın olur hatta bu yıl sizin olur

evet canım ya.. bugün okul idaresine çalışabilir kağıdı teslim ettim. teşhiste infertilite yazıyor kendi kendime garip oldum. sonra düşündüm ki okulda arkadaşlardan nerdeyse hiç kimse yok istediği an hamile olan. yani o kadar zorlaştı ki hamile kalmak. ama çocuğu olmayan da yok
bu devirde çok zor sağlıklı beslenmek..

Kizlar kraker ve limon disinda bulantiya iyi gelen gidalar biliyor musunuz?

bana beyaz leblebı ıyı gelıyordu canım Allah kolaylık versın ben 7. haftadan basladı 16. haftaya kadar cektım bulantı kusmaları ama bız hamılelıgı cok ıstedıgımız ıcın o bıle ınsana guzel gelıyordu(bıraz manyakca ama...)cunku bulantılar hamılelıgın yolunda gıttıgını yanı hcg hormonunu yukseldıgını gosterırmıs zaten daha sonrada bebıs hareketlerı baslıyor yıne saglıklı gıttıgını anlıyabılıyorsun Rabbım ne buyuk de mı bı sekılde anneye haber verıyor

kuzumm benim en sinir olduğum kişiler sayısız kere kazayla hamile kalanlar
nasıl olur bu kaza anlamıyorum :111:

ronyamm bende dedigin gibi yaptim kocaman bir patates huplettim...kara kizin annesi nasilmis bakalim
melisela kizinin ismi cok guzelmis ismi gibi guzel sansli saglkli bir yasami olsun INSALLAH...

bende dun aksam nobette sezeryana girdim minik bir kiz dogdu bebek aglasin die biraz patakladim :))
nobette yasamin iki yuzu vardi bir bebek dogdu birde abartus ( olu dogum ) vardi... kizin cani cok yaniyodu sabaha kadar takip ettik dogmadi bebegi kotu oldum....RABBIM BOLE BIR ACIYLA KIMSEYI SINAMASIN....

afiyet olsun canım umudummm
kız bebişi nasıl patakladınız Allah senin iyiliğini
gerçi bunu kuzenimde duymuştum oda kadın doğum hemşiresi
bebek ağlasın diye çok hırpalıyoruz demişti
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

meliselacanım gozun aydın demek mınnos bı kız daha gelıyor masallah ona
ekıntosgecmıs olsun canım hastaymıssın umarım tez zamanda ıyılesırsın bende cok korkuyorum hasta olmaktan ılac ıcemıyoruz ya ondan bı de benım grıp cok agır gecer bakalım okulda cocuklar hasta olunca fazla yaklasmıyorum bakalım sımdıye kadar ıdare ettık bı kac hafta daha calıscam ınsallah karne haftası bırakcam senın muayeneler nasıl gıdıyor canım bebek nasıl annesı umarım hersey yolundadır bızım dogum tarıhıne 1 subat dedı doktor bende 02.02.2012yı ıstıcem tabı beklerse cunku bızım nıkah tarıhımız hem daha uyumlu bı tarıh.

sağolasın canım benim yaa hayırlısıyla inşallah..
benim zeka bilgisayar mantığıyla çalışıyor ya hep ya hiç
ne biliyim doktorun karşısına çıkınca heycan basıyor adamın söyledikleri uçuyor aklımdan.

preseed i sağolsun kardeşim alıverdi. kredi kartım yoktu ya. ebayden sürekli başka şeyler alıyormuş gitti gidiyordan almadı bana güven dedi hiç elimi dokunmadım. herşeyi halletti.canım kardeşim sen de sağol canım benim
ronyacım şimdi ben eşime 2 aydır keçiboynuzu kürünü kaynatıyorum. o yüzden tozunu içirmemiştim. o kürü de 3 ay kullanmak gerek ya. hem kür hem de süt içinde keçiboynuzu tozu yanetki yapmaz dimi sen de sağlıkçısın az çok karaciğere filan zarar vermez dimi. çünkü ben onu da kullanmak istiyorum. nohutu ilk defa senden duydum nohut yemeği mi? e vitamini de kullanıyor canım.

bu arada iğne tedavisi değil benimki canım sadece hap içinde 10 tane var ama doktor bana günde 1 tane 5 gün kullan sonra 12. gün gel dedi. 11. güne kadar gün aşırı ilişki olsun dedi. zaten benim adet 11. gün biter
bi de harika görünüyor herşey artık eşinden şüphelenmeye başlıycam dedi. oysaki eşimin tahlil sonucunu gördü iyi dedi. aynı benim gibi tonton doktorum da unutkan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…