- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.601
sağolasın canım benim yaa hayırlısıyla inşallah..
benim zeka bilgisayar mantığıyla çalışıyor ya hep ya hiç
ne biliyim doktorun karşısına çıkınca heycan basıyor adamın söyledikleri uçuyor aklımdan.
preseed i sağolsun kardeşim alıverdi. kredi kartım yoktu ya. ebayden sürekli başka şeyler alıyormuş gitti gidiyordan almadı bana güven dedi hiç elimi dokunmadım. herşeyi halletti.canım kardeşimsen de sağol canım benim
ronyacım şimdi ben eşime 2 aydır keçiboynuzu kürünü kaynatıyorum. o yüzden tozunu içirmemiştim. o kürü de 3 ay kullanmak gerek ya. hem kür hem de süt içinde keçiboynuzu tozu yanetki yapmaz dimi sen de sağlıkçısın az çok karaciğere filan zarar vermez dimi. çünkü ben onu da kullanmak istiyorum. nohutu ilk defa senden duydum nohut yemeği mi? e vitamini de kullanıyor canım.
bu arada iğne tedavisi değil benimki canım sadece hap içinde 10 tane var ama doktor bana günde 1 tane 5 gün kullan sonra 12. gün gel dedi. 11. güne kadar gün aşırı ilişki olsun dedi. zaten benim adet 11. gün biter
bi de harika görünüyor herşey artık eşinden şüphelenmeye başlıycam dedi. oysaki eşimin tahlil sonucunu gördü iyi dedi. aynı benim gibi tonton doktorum da unutkan
oooo iyiymiş ,esra süpermiş rüyan:)))))
LORKE randevu almışsın,pek sevindim inan....
RONYA gdo lu diye mısır yemiyorsun evde mikrodalga fırın mı kullanıyorsun?
ÖERİCİM okuduğun duaları Rabbim kabul etsin...bizleride genel olarak unıtma yeter:)
senın bahsettıgın bayan ne yaptı hanı hcg 21 cıkmıstı umarım hamıledır
meliselacanım gozun aydın demek mınnos bı kız daha gelıyor masallah ona
ekıntosgecmıs olsun canım hastaymıssın umarım tez zamanda ıyılesırsın bende cok korkuyorum hasta olmaktan ılac ıcemıyoruz ya ondan bı de benım grıp cok agır gecer bakalım okulda cocuklar hasta olunca fazla yaklasmıyorum bakalım sımdıye kadar ıdare ettık bı kac hafta daha calıscam ınsallah karne haftası bırakcam senın muayeneler nasıl gıdıyor canım bebek nasıl annesı umarım hersey yolundadır bızım dogum tarıhıne 1 subat dedı doktor bende 02.02.2012yı ıstıcem tabı beklerse cunku bızım nıkah tarıhımız hem daha uyumlu bı tarıh.
heheheheegüldürdün beni
canım şimdi kullanmıyorum yani çalışırken ben mutfakta olmuyorum
ve mikrodalgada olan hiç bir şeyi yemiyorum
canım valla uzun süre uzak durmaya çalıştım mikrodalgadan
ama çalışan insan için acayip rahat
hele birde patates nasılda güzel oluyorrr
canım preseedin hayırlı olsun inşallah bu ay spermcikleri yumurtaya götürür
kei boynuzu kürü yapıyorsanız tozunu içmesin bence
canım nohut sperm üretimde çok faydalıymış
burda bir çok arkadaşiın eşi bol bol yiyor
ben yemeğinide yapıyordum yada haşlayıp eşimin önüne koyuyordum
tv izlerken tuzlaya tuzlaya yiyordu :))
canım senin adetin 11 gün sürüyor demek pişik falan olmuyon inşallah
sen cok fenasin cokkkkkkkkkkkk:))))))))))))))ya ben kocişimi çok seviyorum
bi kaç gündür sıkıntılı günler yaşamıştık biliyosunuzki
çöpü çıkarıyodum kapıya aynı anda asansörün kapısı açıldı eşimle karşı karşıya geldik
elinde kocaman bir buket gül:)
bende çöpü tutuşturdum eline
ne fenayım dimi
canım benim çok sağol,kendime ne kadar dikkat etsem de geceleri çok terliyorum,kaptım işte şifayı.daha pazar günü daha hiç hastalanmadım diye ukalalık yapmıştım:))
kontroller iyi heralde bazen üzüyor benim yaramaz beni...şimdide suyumuz azdı.daha doğrusu üst sınıra braz yaklaşmıştı...
aaa nikah tarihin süpermiş.bizde 3.02.2008 de evlendik...
ya ben kocişimi çok seviyorum
bi kaç gündür sıkıntılı günler yaşamıştık biliyosunuzki
çöpü çıkarıyodum kapıya aynı anda asansörün kapısı açıldı eşimle karşı karşıya geldik
elinde kocaman bir buket gül:)
bende çöpü tutuşturdum eline
ne fenayım dimi
krisss fenayım dimi,mutlu etti beni sıpam:)
ekintosum ettmemi hamişlerimizde dualarımda
ronyacığım sağol tatlım sende bizlere çok dua ediyon biliyorum
karanfil benimde reglimin bitmesi genellikle 10 gün sürüyo yani 10. gün bitiyo banyo yapıyorum
arada 8 -6 -7 gün de bittiğide oluyo tabi
ama son günler leke geliyo sade yani son 4 gün mesela sırf leke geliyo
birde bu presed bende enfeksiyon yapıyo kızlar ya,geçen ay kullanmıştım bu ay hemen reglimin son günleri kahve leke geldi
canım genç kızlığımdan beri 10 gün sürer.(11. gün tam 10 gün bitmiş oluyor) hatta 10 günü bazen geçtiği de olur. ama çok önemsememiştim. çünkü namaz için derler ki 10 güne kadar normal 10 günden sonra namaz kılınabilir gelse de diye. özre girer diye yazıyor ilmihallerde. ama doktorum çok uzun olduğunu söyledi. ne gariptir ki çocuk düşünmeye başladıktan sonra(zaten adam akıllı çocuk düşününce ilşki başladı) adetimde kısalma meydana geldi ilk defa 8 güne filan çekildi mutluyum yani arada yine 10 güne tekliyor ama nispeten kısaldı. doktorum bünyemin düzeldiğini söyledi.
canım çok sık ped değiştiriyorum. ve kan azaldıktan sonra temiz pamuk bez koyuyorum çok rahat tutuyor. resmen rahatlatıyor.
nohuta gelince bize hız lazım biliyorsun ronyacım sayıda problemimiz yok. bizimki hava atıyor türkiye nüfusunun 3 katı diyehıza da faydası var mı nohutun??
meri pressed benide idrar yolu enfeksiyonu yapmıştı....hiç zorlama bence pressede.sen doğal pressede zorla:)
yok canim malesef deger dusmus hamile degilmis
ben de bütün gün onu düşünmüştüm krishazel. Allah sabrını versin inş.
valla benide yapmıştı ama ben sonrasında iyileşince tekrar devam ettim
gerçi benim sabaha kadar wc ye gitmemektende olmuş olabilir tam emin değilim :44:
ayy yerim ben onu kocaman olmuştur şimdi
bende geçen hafta gittim benimkide sanki bana benziyordu
neyse sağlıkla gelsinlerde kime benzerse benzesin
ronyamm bende dedigin gibi yaptim kocaman bir patates huplettim...kara kizin annesi nasilmis bakalim
melisela kizinin ismi cok guzelmis ismi gibi guzel sansli saglkli bir yasami olsun INSALLAH...
bende dun aksam nobette sezeryana girdim minik bir kiz dogdu bebek aglasin die biraz patakladim :))
nobette yasamin iki yuzu vardi bir bebek dogdu birde abartus ( olu dogum ) vardi... kizin cani cok yaniyodu sabaha kadar takip ettik dogmadi bebegi kotu oldum....RABBIM BOLE BIR ACIYLA KIMSEYI SINAMASIN....
meliselacanım gozun aydın demek mınnos bı kız daha gelıyor masallah ona
ekıntosgecmıs olsun canım hastaymıssın umarım tez zamanda ıyılesırsın bende cok korkuyorum hasta olmaktan ılac ıcemıyoruz ya ondan bı de benım grıp cok agır gecer bakalım okulda cocuklar hasta olunca fazla yaklasmıyorum bakalım sımdıye kadar ıdare ettık bı kac hafta daha calıscam ınsallah karne haftası bırakcam senın muayeneler nasıl gıdıyor canım bebek nasıl annesı umarım hersey yolundadır bızım dogum tarıhıne 1 subat dedı doktor bende 02.02.2012yı ıstıcem tabı beklerse cunku bızım nıkah tarıhımız hem daha uyumlu bı tarıh.
insallah en kisa zamanda verir sabrini cunki artik umit te kalmadi hicbisey kalmadi
bu son du ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?