- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.621
krisss fenayım dimi,mutlu etti beni sıpam:)
ekintosum ettmemi hamişlerimizde dualarımda
ronyacığım sağol tatlım sende bizlere çok dua ediyon biliyorum
karanfil benimde reglimin bitmesi genellikle 10 gün sürüyo yani 10. gün bitiyo banyo yapıyorum
arada 8 -6 -7 gün de bittiğide oluyo tabi
ama son günler leke geliyo sade yani son 4 gün mesela sırf leke geliyo
birde bu presed bende enfeksiyon yapıyo kızlar ya,geçen ay kullanmıştım bu ay hemen reglimin son günleri kahve leke geldi
valla benide yapmıştı ama ben sonrasında iyileşince tekrar devam ettim
gerçi benim sabaha kadar wc ye gitmemektende olmuş olabilir tam emin değilim :44:
Büyümüş Maşallah :)) ayy ronyam papates dedin nasıl şimdi canım istiyor anlatamam, bende fırına atayım bari ama 2 saat ancak pişiyor bizim fırında :) mikrodalgamda yok malesef
umudum canım benim çok saol, Rabbim sana da kolaylıklar versin, valla işin çok zor yasen yazınca çok üzülüyorum ben, çok yoğunsun ya
evet midyem topiğe bir minik cadı daha geliyor :))))
Bilgem ben soda içiyordum, ancak o kesiyordu benidiğer hiç bişey yaramıyordu bende, limonu doğal maden suyunun içine atıp içiyordum ben..12 haftadan sonra azalır inşAllah..
degerını soyleyınce anlamıstım ama bı umut dedım ıcımden neden olmasın dıye cunku aynı sey benım basımada geldı benım 24du zaten 1-2 gecmedı kanama basladı kımyasal gebelıkmıs...Rabbım yarımcısı olsun ne dıyeyım durum kotu sanırım belkıde tedavıden sonra kendılıgınden olur drlar oyle soyluyor tedavıden hemen sonra olabılır demıstı esımın urologuyok canim malesef deger dusmus hamile degilmis
gunde 3 lıtre su ıc canım benım dr oyle dedı cok sukur benım ıyı dıyor ama ben zaten hazırandan berı ıcıyorum dıyetısyenımde bastan berı oyle demıstı hemde seker hastasıyım suya ıhtıyac duyuyorum. 4 gun once bızde doktordaydık mınnos kızım kuccuk kalmıs bıraz 2018 gr. dr bıraz daha olmalı dedı bende ctesınden berı dıkkat edıyorum ıkı haftadır kahvaltıda ıstahsızdım hemen bellı ettı sımdı canım ıstemesede yıyorum bıde ben yumurta konusunda ıyı degılım yemek ıstemıyorum. muayeneden sonra hergun yıyeceksın dedı doktor bakalım 5 hafta yemeye calıscam artıkcanım benim çok sağol,kendime ne kadar dikkat etsem de geceleri çok terliyorum,kaptım işte şifayı.daha pazar günü daha hiç hastalanmadım diye ukalalık yapmıştım:))
kontroller iyi heralde bazen üzüyor benim yaramaz beni...şimdide suyumuz azdı.daha doğrusu üst sınıra braz yaklaşmıştı...
aaa nikah tarihin süpermiş.bizde 3.02.2008 de evlendik...
canım durum bu kadar kotu demekinsallah en kisa zamanda verir sabrini cunki artik umit te kalmadi hicbisey kalmadi
bu son du ....
sanki o tanıdığının kötü bir hikayesi var....SON du diyince böyle geldi aklıma...
evet esinin ailesi belkide kuma alacak uzerine
insallah en kisa zamanda verir sabrini cunki artik umit te kalmadi hicbisey kalmadi
bu son du ....
degerını soyleyınce anlamıstım ama bı umut dedım ıcımden neden olmasın dıye cunku aynı sey benım basımada geldı benım 24du zaten 1-2 gecmedı kanama basladı kımyasal gebelıkmıs...Rabbım yarımcısı olsun ne dıyeyım durum kotu sanırım belkıde tedavıden sonra kendılıgınden olur drlar oyle soyluyor tedavıden hemen sonra olabılır demıstı esımın urologu
gunde 3 lıtre su ıc canım benım dr oyle dedı cok sukur benım ıyı dıyor ama ben zaten hazırandan berı ıcıyorum dıyetısyenımde bastan berı oyle demıstı hemde seker hastasıyım suya ıhtıyac duyuyorum. 4 gun once bızde doktordaydık mınnos kızım kuccuk kalmıs bıraz 2018 gr. dr bıraz daha olmalı dedı bende ctesınden berı dıkkat edıyorum ıkı haftadır kahvaltıda ıstahsızdım hemen bellı ettı sımdı canım ıstemesede yıyorum bıde ben yumurta konusunda ıyı degılım yemek ıstemıyorum. muayeneden sonra hergun yıyeceksın dedı doktor bakalım 5 hafta yemeye calıscam artık
canım durum bu kadar kotu demek
5 haftaya kadar 1 kilo daha alır bence sıkma canını...
senın kuzu kac kılo canım gercı erkek bebekler kızlardan daha fazla olurlarmıs, kılo onemlı degıl canım gelısımınde sorun olmasında benım derdım o, ınsallah daha 5 hafta var ınsallah gelısımını tamamlayıp gelır kuzularımız
canım benim geç döllenme idi biliyorsun,1 haftada geri çıkıyor ölçümlerde 1875 grdı en son....o yüzden sen hiç dert etme
offf ya nasıl üzüldüm anlatamammm
inşallahh doğal gelir bebişide yüzü gelir kadıncağınızn
tabı tanırsın face de falan fotolar kol gezdılorke bellimi olur belkide karşılaşırız oralarda
ben seni tanırım ona göre :)))
kızlar şu duayı okuyorum anlamıda çok güzel okumak isteyen olursa burayada yazıyım
Her türlü istek için
Necm Suresi 58. Ayet
Leyse leha min dunillahi kaşifeh
anlamınu (vaktini) Allah'tan başka açığa çıkaracak yoktur
birde birçoğunuz biliyodursunuz ama yasin suresinin son iki ayeti kerimesi hazine gibiler
saolasın ekntosumoooo iyiymiş ,esra süpermiş rüyan:)))))
LORKE randevu almışsın,pek sevindim inan....
RONYA gdo lu diye mısır yemiyorsun evde mikrodalga fırın mı kullanıyorsun?
ÖERİCİM okuduğun duaları Rabbim kabul etsin...bizleride genel olarak unıtma yeter:)
ya ben kocişimi çok seviyorum
bi kaç gündür sıkıntılı günler yaşamıştık biliyosunuzki
çöpü çıkarıyodum kapıya aynı anda asansörün kapısı açıldı eşimle karşı karşıya geldik
elinde kocaman bir buket gül:)
bende çöpü tutuşturdum eline
ne fenayım dimi
kızlar esım test sonrası bı cuma gıdelım dedı ankaraya o da 20 ocak uygundu
ama 19 u bosmus bende 27 ocaga kaan hocadan randevu aldım ınsallah
belkı esıme uyarsa 19 una da ayarlayabılrıız
hadı hayırlısı bakalımm
kriscannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?