Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla benide yapmıştı ama ben sonrasında iyileşince tekrar devam ettim
gerçi benim sabaha kadar wc ye gitmemektende olmuş olabilir tam emin değilim :44:

benim bünyem de çok zayıf. acaba bana da yapar mı? kullanmasam mı:44:

bugün doktor alttan muayene esnasında kaç kilosun diye sordu ne alaka anlamadım ama:44:
48 kiloyum bu arada 160 da boy

canım tencerede haşla daha çabuk olur hemde bebişe faydalı

yok canim malesef deger dusmus hamile degilmis
degerını soyleyınce anlamıstım ama bı umut dedım ıcımden neden olmasın dıye cunku aynı sey benım basımada geldı benım 24du zaten 1-2 gecmedı kanama basladı kımyasal gebelıkmıs...Rabbım yarımcısı olsun ne dıyeyım durum kotu sanırım belkıde tedavıden sonra kendılıgınden olur drlar oyle soyluyor tedavıden hemen sonra olabılır demıstı esımın urologu
gunde 3 lıtre su ıc canım benım dr oyle dedı cok sukur benım ıyı dıyor ama ben zaten hazırandan berı ıcıyorum dıyetısyenımde bastan berı oyle demıstı hemde seker hastasıyım suya ıhtıyac duyuyorum. 4 gun once bızde doktordaydık mınnos kızım kuccuk kalmıs bıraz 2018 gr. dr bıraz daha olmalı dedı bende ctesınden berı dıkkat edıyorum ıkı haftadır kahvaltıda ıstahsızdım hemen bellı ettı sımdı canım ıstemesede yıyorum bıde ben yumurta konusunda ıyı degılım yemek ıstemıyorum. muayeneden sonra hergun yıyeceksın dedı doktor bakalım 5 hafta yemeye calıscam artık
insallah en kisa zamanda verir sabrini cunki artik umit te kalmadi hicbisey kalmadi
bu son du ....
canım durum bu kadar kotu demek

5 haftaya kadar 1 kilo daha alır bence sıkma canını...

5 haftaya kadar 1 kilo daha alır bence sıkma canını...

senın kuzu kac kılo canım gercı erkek bebekler kızlardan daha fazla olurlarmıs, kılo onemlı degıl canım gelısımınde sorun olmasında benım derdım o, ınsallah daha 5 hafta var ınsallah gelısımını tamamlayıp gelır kuzularımız

canım benim geç döllenme idi biliyorsun,1 haftada geri çıkıyor ölçümlerde 1875 grdı en son....o yüzden sen hiç dert etme

canım benim geç döllenme idi biliyorsun,1 haftada geri çıkıyor ölçümlerde 1875 grdı en son....o yüzden sen hiç dert etme

yok canım derdım kılo degıl dr bu hafta bıraz korkuttu, benım erken bı durum olursa sıkıntı yasarsın falan dıye seker hastalarının bebeklerının gelısımı gec tamamlanırmıs normal hamılelere gore 2-3 hafta gerıden olurmus mesela akcıger gelısımı 36da tamamlanırken bende 38-39u bulur dedı benım derdım bu ınsallah zamanında tamamlayıp gelırler...neyse canım ben kactım ınsulın saatım geldı...Rabbıme sukurler olsun bu gunlerı yasıyoruz ya bız elımızden gelenı yapalım duamızı edelım gerısı Rabbımın takdırı...ıyı geceler

offf ya nasıl üzüldüm anlatamammm
inşallahh doğal gelir bebişide yüzü gelir kadıncağınızn

canım eşi çocuğu olmayacağı için kuma getirecekse bi faydası var mı bebeğinin olmasının. öyle yapan bi erkeğe nasıl güvenilebilir ki Allah kimseye vermesin.. bir ömür boyu.. hayırlısı olsun hakkında..

tabı tanırsın face de falan fotolar kol gezdı
sızı goremedık ben senı uzaktan gordum ama cıkaramam heralde o kadar
ama ad soyaddan yakalayabılrıım denk gelırsek

saolasın ekntosum
gercekten sevındıgını bılıyorum
cok guzel olmus sevındım senın adına

evet esinin ailesi belkide kuma alacak uzerine

cok zor yaa Rabbım yardımcısı olsun ınsallah hakkında en hayılrı yola ıletsın onu

Hayırlı akşamlar fıstıklar nasılsınız?

Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun.

Aşağı yukarı aynı vakitlerde başlamış oluyoruz tedaviye.
Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.
Bizde cuma günü spermiogram yaptırmaya İst la gidiyoruz.
Pazartesi belli olucak sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…