- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.881
hayırlı cumalar arkadaşlar isyan edip ben 2 yıl çocuk istemiyoruım asla diyen bi tanıdıgım şimdi hamileee ne tuaf ya biz bukadar dua edip yalvarıyoruz
istemiyordu hanım efendiii ama hamileee
cenneeetttt ben iyiym kuzucum işte adetimin gelmesini bekliyorum dört gözle
senin de preseedin hayırlı olsun bakalım inşallah ilk kullandıığn ay getirsin sana bebişini..
Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlarım
Cumanız mübarek olsun. Herşey gönlünüzce olsun :)
Çapadan randevu aldım salı gününe eşim için. inşallah o da doğru düzgün hallederde işini yolumuza devam ederiz hayırlısıyla :)
hayırlı cumalar kızlar... rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul eder hepimize salih hayırlı evlatlar nasip eder
maviş canım rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
benim bugün ateşim bir tık daha yükselmiş hayırlısı bakalım :)) işte tablom
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar cok acil yardima ihtiyacim var. Doktor kontrolum vardi bugun yumurtam 22 mm olmus otriville catlatma ignesi verdi eczaneye siparisimi verdim 11 de gelicek acil olmam gerekiyo bu igneyi kendimde vurabilirmiyim cunki isyerinden birdaha izin alamiyorum
canım herşeyde bi hikmet olduğu gibi bundada rabbimin bi hikmeti var yüce rabbim asi kullarının dualarını isteklerini hemen verirmişki sesleri bana gelmesin diye çünkü biliyodur vermezse asilik yapacaktır ama sevdiği kuluna isteğini geç verirmişki dua etsin ve bende onun günahlarını bağışlayayım beni hiç unutmasın sürekli dua etsin diye bunu düşününce ben çok mutlu oluyorum rabbim demekki bizi ne kadar seviyoki bize dua etmemiz için hastalık veriyo bilirmisin firevunun başı bile ömrü boyunca hiç ağrımamış rabbim hiç bir hastalık vermemiş sürekli mal vermiş çünkü kendisini unutmasını istemiş bu nekadar kötü bişey düşününce bile insan nasıl ürperiyor bunun içinde olsa hergün rabbime bol bol şükür etmeliyiz ondan gelen herşeye binlerce defa hamd olsun
Canım teşekkür ederim. Kardenciğim ateşim yükselmiş deyince çok sevindim. Bence sen bu ay hamile kalacaksın inşallah. içim kıpır kıpır oldu. Hadi inşallah. Heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz :)
amin cnm....... aynen sana katılıyorum çok doğru......bizler Rabbimize bol bol dua edelim bu dünyada olmasa bile yarın ahirette amel defterimizde bilmediğimiz sevapları göreceğiz ve bunlar nedir diye sorduğumuzda "Bunlar senin dünyada etmiş olduğun duaların karşılığıdır" buyurulacak ve biz o zaman "keşke hiç bir duamın karşılığı dünyada verilmeseydi de burda alsaydık" diye temenni edeceğiz. o yüzden dua ettim de kabul olunmadı demeyelim, düşünmeyelim........
Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor: Sizden biriniz duada acele etmedikçe duası kabul olunur" Sahabe sorar: "Ya Rasulullah! dua da nasıl acele edilir? Efendimiz cevaben;""Dua ettim ancak kabul olunmadı demedikçe dualarınız kabul olunur"....... buyurdu.
RABBİM BİZLERE ETTİĞİMİZ DUALARIN HAKKKıMIZDA EN HAYIRLI OLANINI VER.........
kızlar çakır histereskopiye girdi şimdi inşallah bişey çıkmazzz
canım herşeyde bi hikmet olduğu gibi bundada rabbimin bi hikmeti var yüce rabbim asi kullarının dualarını isteklerini hemen verirmişki sesleri bana gelmesin diye çünkü biliyodur vermezse asilik yapacaktır ama sevdiği kuluna isteğini geç verirmişki dua etsin ve bende onun günahlarını bağışlayayım beni hiç unutmasın sürekli dua etsin diye bunu düşününce ben çok mutlu oluyorum rabbim demekki bizi ne kadar seviyoki bize dua etmemiz için hastalık veriyo bilirmisin firevunun başı bile ömrü boyunca hiç ağrımamış rabbim hiç bir hastalık vermemiş sürekli mal vermiş çünkü kendisini unutmasını istemiş bu nekadar kötü bişey düşününce bile insan nasıl ürperiyor bunun içinde olsa hergün rabbime bol bol şükür etmeliyiz ondan gelen herşeye binlerce defa hamd olsun
kardenciğim canım seni seviyorum....
amin cnm....... aynen sana katılıyorum çok doğru......bizler Rabbimize bol bol dua edelim bu dünyada olmasa bile yarın ahirette amel defterimizde bilmediğimiz sevapları göreceğiz ve bunlar nedir diye sorduğumuzda "Bunlar senin dünyada etmiş olduğun duaların karşılığıdır" buyurulacak ve biz o zaman "keşke hiç bir duamın karşılığı dünyada verilmeseydi de burda alsaydık" diye temenni edeceğiz. o yüzden dua ettim de kabul olunmadı demeyelim, düşünmeyelim........
Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor: Sizden biriniz duada acele etmedikçe duası kabul olunur" Sahabe sorar: "Ya Rasulullah! dua da nasıl acele edilir? Efendimiz cevaben;""Dua ettim ancak kabul olunmadı demedikçe dualarınız kabul olunur"....... buyurdu.
RABBİM BİZLERE ETTİĞİMİZ DUALARIN HAKKKıMIZDA EN HAYIRLI OLANINI VER.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?