Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlarım

Cumanız mübarek olsun. Herşey gönlünüzce olsun :)

Çapadan randevu aldım salı gününe eşim için. inşallah o da doğru düzgün hallederde işini yolumuza devam ederiz hayırlısıyla :)

Gunaydin kizlar.
Dun benim icin guzel dileklerde bulunan arkadaslarim hepinize cok tsk ederim.
Ozelikle paptya ve gokcen beni cok duygulandirdiniz cok sagolun kizlar.

hayırlı cumalar kızlar... rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul eder hepimize salih hayırlı evlatlar nasip eder
maviş canım rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
benim bugün ateşim bir tık daha yükselmiş hayırlısı bakalım :)) işte tablom
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar nasılsınız....
ben çok mutsuzum...
aşılamaya başlayamıyoruz...adet bekliyorum hala...50 gün oldu yaaaa...
biri düzelse biri bozuluyor anlamadım ki ne oluyor...
Rabbim ne büyük bir sınav bu....
Rabbim hepimize sabır versin inşallah...

Kizlar cok acil yardima ihtiyacim var. Doktor kontrolum vardi bugun yumurtam 22 mm olmus otriville catlatma ignesi verdi eczaneye siparisimi verdim 11 de gelicek acil olmam gerekiyo bu igneyi kendimde vurabilirmiyim cunki isyerinden birdaha izin alamiyorum

dogum günün kutlu olsuuuuuun canım. :119::119:
eşinle ailenle birlikte nice senelereee....:124::124:

2012 yılında saglıkla bir bebişiniz olması dilegiyle.....

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar isyan edip ben 2 yıl çocuk istemiyoruım asla diyen bi tanıdıgım şimdi hamileee ne tuaf ya biz bukadar dua edip yalvarıyoruz
istemiyordu hanım efendiii ama hamileee

hayırlı cumalar arkadaşlar isyan edip ben 2 yıl çocuk istemiyoruım asla diyen bi tanıdıgım şimdi hamileee ne tuaf ya biz bukadar dua edip yalvarıyoruz
istemiyordu hanım efendiii ama hamileee

canım herşeyde bi hikmet olduğu gibi bundada rabbimin bi hikmeti var yüce rabbim asi kullarının dualarını isteklerini hemen verirmişki sesleri bana gelmesin diye çünkü biliyodur vermezse asilik yapacaktır ama sevdiği kuluna isteğini geç verirmişki dua etsin ve bende onun günahlarını bağışlayayım beni hiç unutmasın sürekli dua etsin diye bunu düşününce ben çok mutlu oluyorum rabbim demekki bizi ne kadar seviyoki bize dua etmemiz için hastalık veriyo bilirmisin firevunun başı bile ömrü boyunca hiç ağrımamış rabbim hiç bir hastalık vermemiş sürekli mal vermiş çünkü kendisini unutmasını istemiş bu nekadar kötü bişey düşününce bile insan nasıl ürperiyor bunun içinde olsa hergün rabbime bol bol şükür etmeliyiz ondan gelen herşeye binlerce defa hamd olsun

hayırlı sabahlar HAYIRLI CUMALAR........ LORKEEEEEEEEEEE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN İNŞ Bİ DAHAKİ DOĞUM GÜNÜNÜ BEBİŞİNLE KUTLARSIN...........

cenneeetttt ben iyiym kuzucum işte adetimin gelmesini bekliyorum dört gözle
senin de preseedin hayırlı olsun bakalım inşallah ilk kullandıığn ay getirsin sana bebişini..

amin cnm sağol inş senin için de hayırlısı olur adetin yerine bebişin gelir.............ne zaman olacaksın..........

mavicim hayırlı sabahlar hayırlı cumalar sana da hadi gözün aydın inş tedavin başarıyla ve hayırlı bebişle sonuçlanır......

HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN. RABBİM BU CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE SANA SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN.....

CANIM ARKADAŞIM LORKE...
doğum günün kutlu olsun canım benim rabbim bu yeni yaşında seni evlat hediyesiyle müjdelesin yeni yılda mutluluk huzur sevinç peşini hiç bırakmasın inşallah

Canım teşekkür ederim. Kardenciğim ateşim yükselmiş deyince çok sevindim. Bence sen bu ay hamile kalacaksın inşallah. içim kıpır kıpır oldu. Hadi inşallah. Heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz :)

Evet canım kendin göbekten vurulabilirsin. ben kendim vuruluyodum. ama saati önemli .

amin cnm....... aynen sana katılıyorum çok doğru......bizler Rabbimize bol bol dua edelim bu dünyada olmasa bile yarın ahirette amel defterimizde bilmediğimiz sevapları göreceğiz ve bunlar nedir diye sorduğumuzda "Bunlar senin dünyada etmiş olduğun duaların karşılığıdır" buyurulacak ve biz o zaman "keşke hiç bir duamın karşılığı dünyada verilmeseydi de burda alsaydık" diye temenni edeceğiz. o yüzden dua ettim de kabul olunmadı demeyelim, düşünmeyelim........
Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor: Sizden biriniz duada acele etmedikçe duası kabul olunur" Sahabe sorar: "Ya Rasulullah! dua da nasıl acele edilir? Efendimiz cevaben;""Dua ettim ancak kabul olunmadı demedikçe dualarınız kabul olunur"....... buyurdu.

RABBİM BİZLERE ETTİĞİMİZ DUALARIN HAKKKıMIZDA EN HAYIRLI OLANINI VER.........

Son düzenleme:

canımsın ya benimde içimi kıpır kıpır ettin inşallah öyledir fazla kendimi kaptıramıyorum ya yoksa diye tırsıyorum :18: inşallah sizlere güzel haber veririm ama sendende salı güzel haber bekliyorum ona göre

yüreğine sağlık canım binlerce kez amin haklısın duamız kabul olmuyo diye değil heran kabul olacakmış gibi dua etmeliyiz ümitsiz bi şekilde yapılan dua zaten kabul olmazmış rabbim er veya geç kabul edecektir dualarımızı bu dünyada kabul olmasa bile öteki dünyadaki karşılığı daha güzel çok güzel yazmışsın bu arada

kardenciğim canım seni seviyorum....

Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…