- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.921
ayyy inşallah canım ya hayırlısı olsun hepimiz içindeAmin canım benim. sende hamileler kervanına katılacaksın Allahın izniyle. Sıra sende diyo içimden kuvvetli bir ses :)
yok canım A.M P.M yazanlar ılsıkı ksımı bende
ılsıkı bolumunde yes ısaretlersen carpı koyuyo
yada ılıskı aksamsa pm gunduzse a.m ısaretleyebılıyorsun ben ole yapmsıtım
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
bugün sayfalar ne güzel ayetlerle,hadislerle,dualarla süslenmiş ne hoş olmuş rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. çakır kardeşimizede yardım etsin allahım inş. kolayca geçer operasyonu ve hayırlı bi sonuç alır amin..
kızlar bugün benim eşimde sperm testi verdi 2 saat sonra falan sonucu çıkar iğnelerde 3. ayı olucak lütfen dua edin hayırlı güzel bi sonuç çıksın inş. iğneler etki etmiştirde rabbimin izniyle yükselmiştir değerler şu mübarek cuma gününün hürmetine bi<zim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah rabbim aminnnnnnnn....
canım herşeyde bi hikmet olduğu gibi bundada rabbimin bi hikmeti var yüce rabbim asi kullarının dualarını isteklerini hemen verirmişki sesleri bana gelmesin diye çünkü biliyodur vermezse asilik yapacaktır ama sevdiği kuluna isteğini geç verirmişki dua etsin ve bende onun günahlarını bağışlayayım beni hiç unutmasın sürekli dua etsin diye bunu düşününce ben çok mutlu oluyorum rabbim demekki bizi ne kadar seviyoki bize dua etmemiz için hastalık veriyo bilirmisin firevunun başı bile ömrü boyunca hiç ağrımamış rabbim hiç bir hastalık vermemiş sürekli mal vermiş çünkü kendisini unutmasını istemiş bu nekadar kötü bişey düşününce bile insan nasıl ürperiyor bunun içinde olsa hergün rabbime bol bol şükür etmeliyiz ondan gelen herşeye binlerce defa hamd olsun
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mavicim neler yaptığımızı sormuşsun kusara bakma gecikmeli olacak
3 gündür gündüzleri iğne peşinde geceleride kampanyaların peşinde
koşuyorum ancak cevap verebiliyorum canım.eşim baştan beri burada
yazılan bütün vitaminleri kullanıyor hiç aksatmadan 3 aylık keçiboynuzu
kürü yaptık o bitti tozuna başladık her sabah aç karnına süte karıştırıp içiyor
ısırgan tohumu balla karıştırıp yiyiyor 2 haftadırda incir kürü kullanıyor
bir ara haşlanmış nohut yedi ama sıkıldı şimdi arada kavurup veriyorum
bunların yanında kaan beyin verdiği endol klomen ve menogon iğne kullanıyor
iğneyi 5 aydır kullanıyor canım sadece 2 haftadır kullanamadı bittiği için
merak ettiğin başka bir şey olursa yine cevap veririm canım
cok tesekkur ederim mavicim beklemedigim birseydi bu catlatma ignesi. yumurtalar icin ilac vermemisti catlatma icin verince boyle bi telaslandim ama korkulcak bisi yokmus lorkeminde dedigi gibi hic acimadi bakalim sonu hayır olur insallah mubarek cumalarin yuzusuyuhurmetineEvet canım kendin göbekten vurulabilirsin. ben kendim vuruluyodum. ama saati önemli .
cok gecmis olsun cakir insallah güzel gecer sorunsuz kurtulursunkızlar çakır histereskopiye girdi şimdi inşallah bişey çıkmazzz
Mavikiz saati onemli derken neyi kastettin tatlim. Bu sabah saat 11:15 de oldum ignemi iliski icin ctesi gecesi 11:15olsun ve ertesi sabah pazar gunu sabah 11:15 te olsun dedi. Acaba bizim sperm sayimiz bu kadar sıklıkta olmasina yeterlimi kafama takildi simdi gun asiri oneriyordu doktorlar
günaydın kızlar nasılsınız....
ben çok mutsuzum...
aşılamaya başlayamıyoruz...adet bekliyorum hala...50 gün oldu yaaaa...
biri düzelse biri bozuluyor anlamadım ki ne oluyor...
Rabbim ne büyük bir sınav bu....
Rabbim hepimize sabır versin inşallah...
amin cnm....... aynen sana katılıyorum çok doğru......bizler Rabbimize bol bol dua edelim bu dünyada olmasa bile yarın ahirette amel defterimizde bilmediğimiz sevapları göreceğiz ve bunlar nedir diye sorduğumuzda "Bunlar senin dünyada etmiş olduğun duaların karşılığıdır" buyurulacak ve biz o zaman "keşke hiç bir duamın karşılığı dünyada verilmeseydi de burda alsaydık" diye temenni edeceğiz. o yüzden dua ettim de kabul olunmadı demeyelim, düşünmeyelim........
Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor: Sizden biriniz duada acele etmedikçe duası kabul olunur" Sahabe sorar: "Ya Rasulullah! dua da nasıl acele edilir? Efendimiz cevaben;""Dua ettim ancak kabul olunmadı demedikçe dualarınız kabul olunur"....... buyurdu.
RABBİM BİZLERE ETTİĞİMİZ DUALARIN HAKKKıMIZDA EN HAYIRLI OLANINI VER.........
cok saol umudcum hepımıze nasıb etsın en guzel zamanda ınsalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?