Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lorkeciğim canımmm, doğum gününmüş bugün.

Doğum günün kutlu olsun, Allah nice mutlu güzel seneler nasip etsin, sevdiklerinle beraber. 2012 senesi sana anne olmayı nasip etsin. inşallah senin için dönüm noktası olur. Allah dualarını kabul etsin. Öpüyorum seni.

İnşallah canım ben güzel haberden çok kocam bu işi halledecekmi onu merak ediyorum. muayene edilceği yeri bulamayıp yada dolanırken sıkılıp geri dönüyomuş :) Aman Allah korusun .

İnşallah canım ben güzel haberden çok kocam bu işi halledecekmi onu merak ediyorum. muayene edilceği yeri bulamayıp yada dolanırken sıkılıp geri dönüyomuş :) Aman Allah korusun .

allah korusun canım güzel şeyler düşün güzel olsun bu defada eşin bi aksilik çıkarırsa bende cop var sana gönderebilirim :))

gunaydinnn kizlarrr
cumaniz mubarek olsun RABBIM bugunlerin hurmetine gonlunuzden gecen dualari kabul etsin...
LORKEMM canim dogum gunun kutlu olsun RABBIM sana yeni yasindan gonlunden gecen evladi nasip etsin...
MAVIII randevularda alinmis hadi bakalim canim INSALLAH hersey tahmin edebileceginden guzel gecerde RABBIM sana minik melegini hayirla saglikla nasip eder...
eee sizler nasilsiniz kizlarr

hayırlı cumalar kızlar hepınıze
evden cıkmadan bakayım dedım belkı merak edenler olur bosuna beklemeyın benı dıye

ff kırmızı balonla happy bırtday yazmıs sayfama kafama dank eder gıbı sonrada ben zaten tabloma dun aksam kahveyle baslayan bugun kırmızıya donen lekelerımı de gırmıs bulundum
yanı 2011 dekı kervana katılmak nasıb olmadı
ınsallah gokcen bugun mujdeyle gelır

dogum günün kutlu olsuuuuuun canım. :119::119:
eşinle ailenle birlikte nice senelereee....:124::124:

2012 yılında saglıkla bir bebişiniz olması dilegiyle.....

CANIM ARKADAŞIM LORKE...
doğum günün kutlu olsun canım benim rabbim bu yeni yaşında seni evlat hediyesiyle müjdelesin yeni yılda mutluluk huzur sevinç peşini hiç bırakmasın inşallah

hepınzden Allah razı olsun butun guzel dıleklerınız sızın ıcınde gecerlı olsun
bugun aglamam dıyordum sadece babamla konusurken az once doldum
cok guzel dular ettı saolsun bana dıyemedıklerını de hıssettırdı
hayırlısı degılmıs daha zamanımız gelmemıs ne dıyelım

ovıtrelleın ucu da yumruta gelıstırıcı ıgneler gıbı ınsulın ıgnesı gıbı ıncecık kendın cok kolay yaparsın ben kendım yapmıstım hıc bısdey hıssstemıorsun merak etme
hadı hayılı olsun tedavın bakalım

ben kactım kızlar dıkıs kursuna gııdcem bugun kendıme etek dıkıcem ılk olarak

Ah canımm, canımmm inşallah. Allah hepimize nasip etsin. Allah razı olsun güzel dileklerin için. hepimiz mücadele ediyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

hayırlısı olsun lorke canım demekki zamanı değilmiş üzme kendini inşallah 2012 nin ilk ayını hamile olarak açarsın bizde teker teker arkandan geliriz

ben çok güzel kullanırım kız copla beraber geleyimmi :))) güvenlik görevlisi olduğum içinn silahta ve copta ustayım

aa gerçekten mi. güvenlik görevlimisin sen. teşekkür ederim canım Ama ben eşime kıyamam, onu seviyorum oylede böylede ben mücadelemi edecem, merak etme. gerekirse bidaha numara alacam. ve Rabbim eğer dilerse bana anne olmayı nasip edecek inşallah. dualarım hem kendim hem sizler için kızlar.

HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
bugün sayfalar ne güzel ayetlerle,hadislerle,dualarla süslenmiş ne hoş olmuş rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. çakır kardeşimizede yardım etsin allahım inş. kolayca geçer operasyonu ve hayırlı bi sonuç alır amin..
kızlar bugün benim eşimde sperm testi verdi 2 saat sonra falan sonucu çıkar iğnelerde 3. ayı olucak lütfen dua edin hayırlı güzel bi sonuç çıksın inş. iğneler etki etmiştirde rabbimin izniyle yükselmiştir değerler şu mübarek cuma gününün hürmetine bi<zim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah rabbim aminnnnnnnn....

lorke canım sana bişey sorucam gelince yanıtlarsın senin ateş tablonun altında 2 tane çarpı var sen kastenmi yazmıyosun yoksa koca ayda 2 defamı beraber oldunuz ben anlamadım

Hadi canım inşallah, Allah yüzünüzü güldürsün. İnşallah değerleriniz artmıştır.

şaka kız şiddete sonuna kadar hayır kocaya el kalkarmı taş olur taş :)) evet canım güvenlik görevlisiydim ama şimdi çalışmıyorum ev hanımıyım eşimin hanımı çocuklarımın anasıyım
böyle mücadele etmen beni çok mutlu etti canım inşallah allahım emeklerinin karşılığını tez zamanda verir

amin canım inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız bugün cuma bol bol ya-semi çek ve la ilahe illa ente sübhaneke inniy küntü minezzalimin çek çok faydasını göreceksin ben fazlasıyla gördüm maviş canım aynısını sende çek ikinizede tek tek dua edeceğim inşallah sizlerde güzel sonuçlarınızı buraya yazarsınız

Amin canım benim. sende hamileler kervanına katılacaksın Allahın izniyle. Sıra sende diyo içimden kuvvetli bir ses :)

lorke canım sana bişey sorucam gelince yanıtlarsın senin ateş tablonun altında 2 tane çarpı var sen kastenmi yazmıyosun yoksa koca ayda 2 defamı beraber oldunuz ben anlamadım

yok canım A.M P.M yazanlar ılsıkı ksımı bende

ılsıkı bolumunde yes ısaretlersen carpı koyuyo
yada ılıskı aksamsa pm gunduzse a.m ısaretleyebılıyorsun ben ole yapmsıtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…