- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.901
kızlar çakır histereskopiye girdi şimdi inşallah bişey çıkmazzz
canımsın ya benimde içimi kıpır kıpır ettin inşallah öyledir fazla kendimi kaptıramıyorum ya yoksa diye tırsıyorum :18: inşallah sizlere güzel haber veririm ama sendende salı güzel haber bekliyorum ona göre
İnşallah canım ben güzel haberden çok kocam bu işi halledecekmi onu merak ediyorum. muayene edilceği yeri bulamayıp yada dolanırken sıkılıp geri dönüyomuş :) Aman Allah korusun .
Günaydın kızlar, herkese hayırlı bir cuma diliyorum..bugün çok mutluyum :)) Ankara'ya gidiyoruz 5 aydan sonra :) şimdiden herkesin yeni yılıda kutlu olsun, çarşamba gününe kadar kendinize cici bakın, Allah'a emanet olun..güzel haberler almak ümidiyle inşAllah..
Lorke ve Gökçen sizi merak ediyorum, bugün inşAllah güzel haberler verirsiniz bize..
dogum günün kutlu olsuuuuuun canım. :119::119:
eşinle ailenle birlikte nice senelereee....:124::124:
2012 yılında saglıkla bir bebişiniz olması dilegiyle.....
hayırlı sabahlar HAYIRLI CUMALAR........ LORKEEEEEEEEEEE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN İNŞ Bİ DAHAKİ DOĞUM GÜNÜNÜ BEBİŞİNLE KUTLARSIN...........
amin cnm sağol inş senin için de hayırlısı olur adetin yerine bebişin gelir.............ne zaman olacaksın..........
mavicim hayırlı sabahlar hayırlı cumalar sana da hadi gözün aydın inş tedavin başarıyla ve hayırlı bebişle sonuçlanır......
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN. RABBİM BU CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE SANA SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN.....
CANIM ARKADAŞIM LORKE...
doğum günün kutlu olsun canım benim rabbim bu yeni yaşında seni evlat hediyesiyle müjdelesin yeni yılda mutluluk huzur sevinç peşini hiç bırakmasın inşallah
Lorkeciğim canımmm, doğum gününmüş bugün.
Doğum günün kutlu olsun, Allah nice mutlu güzel seneler nasip etsin, sevdiklerinle beraber. 2012 senesi sana anne olmayı nasip etsin. inşallah senin için dönüm noktası olur. Allah dualarını kabul etsin. Öpüyorum seni.
Kizlar cok acil yardima ihtiyacim var. Doktor kontrolum vardi bugun yumurtam 22 mm olmus otriville catlatma ignesi verdi eczaneye siparisimi verdim 11 de gelicek acil olmam gerekiyo bu igneyi kendimde vurabilirmiyim cunki isyerinden birdaha izin alamiyorum
allah korusun canım güzel şeyler düşün güzel olsun bu defada eşin bi aksilik çıkarırsa bende cop var sana gönderebilirim :))
gunaydinnn kizlarrr
cumaniz mubarek olsun RABBIM bugunlerin hurmetine gonlunuzden gecen dualari kabul etsin...
LORKEMM canim dogum gunun kutlu olsun RABBIM sana yeni yasindan gonlunden gecen evladi nasip etsin...
MAVIII randevularda alinmis hadi bakalim canim INSALLAH hersey tahmin edebileceginden guzel gecerde RABBIM sana minik melegini hayirla saglikla nasip eder...
eee sizler nasilsiniz kizlarr
:))))) cop mu ? ben yapamam. :18:
ben çok güzel kullanırım kız copla beraber geleyimmi :))) güvenlik görevlisi olduğum içinn silahta ve copta ustayım
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
bugün sayfalar ne güzel ayetlerle,hadislerle,dualarla süslenmiş ne hoş olmuş rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. çakır kardeşimizede yardım etsin allahım inş. kolayca geçer operasyonu ve hayırlı bi sonuç alır amin..
kızlar bugün benim eşimde sperm testi verdi 2 saat sonra falan sonucu çıkar iğnelerde 3. ayı olucak lütfen dua edin hayırlı güzel bi sonuç çıksın inş. iğneler etki etmiştirde rabbimin izniyle yükselmiştir değerler şu mübarek cuma gününün hürmetine bi<zim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah rabbim aminnnnnnnn....
aa gerçekten mi. güvenlik görevlimisin sen. teşekkür ederim canım Ama ben eşime kıyamam, onu seviyorumoylede böylede ben mücadelemi edecem, merak etme. gerekirse bidaha numara alacam. ve Rabbim eğer dilerse bana anne olmayı nasip edecek inşallah. dualarım hem kendim hem sizler için kızlar.
HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRR
bugün sayfalar ne güzel ayetlerle,hadislerle,dualarla süslenmiş ne hoş olmuş rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. çakır kardeşimizede yardım etsin allahım inş. kolayca geçer operasyonu ve hayırlı bi sonuç alır amin..
kızlar bugün benim eşimde sperm testi verdi 2 saat sonra falan sonucu çıkar iğnelerde 3. ayı olucak lütfen dua edin hayırlı güzel bi sonuç çıksın inş. iğneler etki etmiştirde rabbimin izniyle yükselmiştir değerler şu mübarek cuma gününün hürmetine bi<zim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah rabbim aminnnnnnnn....
şaka kız şiddete sonuna kadar hayır kocaya el kalkarmı taş olur taş :)) evet canım güvenlik görevlisiydim ama şimdi çalışmıyorum ev hanımıyım eşimin hanımı çocuklarımın anasıyım
böyle mücadele etmen beni çok mutlu etti canım inşallah allahım emeklerinin karşılığını tez zamanda verir
lorke canım sana bişey sorucam gelince yanıtlarsın senin ateş tablonun altında 2 tane çarpı var sen kastenmi yazmıyosun yoksa koca ayda 2 defamı beraber oldunuz ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?