- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.981
ekin canım nasılsın ?
iyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik
iyim canım dün geç gördüm msj geçmişi okuyordum görünce yazdım ama bu arada sen çıkmıştın bende seni bekledim gelirsin diye ama gelmedin saatte çok geç olunca kapattım. valla canım benim hamilelik mide rahatsızlığı dışında sorunsuz ama midem öldürüyor. Bulantım yok ama yanma şişkinlik ağrı reflu yani kötü midem doktor şurup verdi ama içmeye çekiniyorum daha çok erken ilaç için valla naapcağımı bilmiyorum beslenmemimde etkiliyor bebeği besliyemiyorum diyo çok korkuyorum
ronya canım sende hoşgeldin seninle hiç karşılaşamıyoruz artık. ben pek giremiyorum girincede okuyup çıkıyorum sadece nasılsın?
yakalayamadık birbirimizi:)
inşallah biran önce geçer bunlar. 3 aydan sonra rahat geçtiği söyleniyor ..sende rahatlarsın..
inşallah dediğin gibi olur ama benim hiç ümidim yok çünkü ben bulantı kokulara hassasiyet tiksinme yaşamadım hiç ve gittikçe artan mide rahatsızlığım var bende reflü vardı hamileliktede iyice hortladı ilaçta kullanamayınca sıkıntım artıyor. Bu arada canım çarşamba günü 2 li testimizi yaptırdık bebeğim 58mm olmuş çok şükür ense kalınlığı 1,5 mm çıktı galiba iyi bir değermiş kan sonuçlarım haftaya çarşamba çıkcak inşallah bi sıkıntı çıkmaz allahın izniyle. Cinsiyetinide doktor kesin diyemem ama erkek dedi
sağol canım bende iyiyim çok şükür
umarım seninde çok sorunsuz güzel bir gebeliğin olur
girince arada durumundan haberdar et bizi
öpüyorum hoşcakal
Ooo şimdilik paşan diyelim o zaman:)
Allaha emanetler hepsi ağlıkla doğacaklar inşallahhhhhhhh
ekin canım sen neler yapıyorsun? aşılama yada iğneli takip yaptırmayı düşünüyormusun ?
koca bır yıl daha bıttı
tam 365 gun
acısıylan tatlısıylan....
cok cabalar harcadgımız 1 yıl daha...
bazılarımız mukafatını aldı,bazılarımızn sevıncı yarıda kaldı,
bazıları hep br sonrakı aya umudunu saldı...
cici yegenlerımız oldu,
arkadslarımız o en gusel duyguyu tadıp ANNE oldular.
ve sezonu cok sevdıgım arkadslarım CEYLAN ve BILGEMLEMIN hamılelıgınlen kapattık :)
dılerım bu yıl,
hepımızın gozlerınden yaslar sevıncten gelsın
dılerım bu yıl
hep saglıktan
hep mutluluktan
hep huzurdan
hep pozıtıflı test sonuclarından
hep hayırlı tedavılerden bahsedelım....
dılerım RABBIM herkesın gonlundekı muradını
hayırlı zamnda nasp eylesın INSALLAH...
HEPINIZE eslerınızlen brlıkte mutlu nıce yıllar dılerım
KK aılesı olarakta dostlugumuzun NICE NICE NICEEEEE yıllar surmesını dılerımmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?