Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım aslında içimden geçenleri esra dile getirmiş..
2012 de gönlümüzdeki herşeyi, hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin Yüce Rabbim..
Hepinizi çok seviyorum.
Ayrıca yeğenlerimi öpüyorum..

butterflyy kız sen ne çabuk 13. haftaya girdinn maşallahhh
sende hamile kalınca az uğrayanlardan oldunn
eskiden daha sık topicte olurdun :26:

iyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik

iyim canım dün geç gördüm msj geçmişi okuyordum görünce yazdım ama bu arada sen çıkmıştın bende seni bekledim gelirsin diye ama gelmedin saatte çok geç olunca kapattım. valla canım benim hamilelik mide rahatsızlığı dışında sorunsuz ama midem öldürüyor. Bulantım yok ama yanma şişkinlik ağrı reflu yani kötü midem doktor şurup verdi ama içmeye çekiniyorum daha çok erken ilaç için valla naapcağımı bilmiyorum beslenmemimde etkiliyor bebeği besliyemiyorum diyo çok korkuyorum

yakalayamadık birbirimizi:)
inşallah biran önce geçer bunlar. 3 aydan sonra rahat geçtiği söyleniyor ..sende rahatlarsın..

ronya canım sende hoşgeldin seninle hiç karşılaşamıyoruz artık. ben pek giremiyorum girincede okuyup çıkıyorum sadece nasılsın?

sağol canım bende iyiyim çok şükür
umarım seninde çok sorunsuz güzel bir gebeliğin olur
girince arada durumundan haberdar et bizi
öpüyorum hoşcakal

yakalayamadık birbirimizi:)
inşallah biran önce geçer bunlar. 3 aydan sonra rahat geçtiği söyleniyor ..sende rahatlarsın..

inşallah dediğin gibi olur ama benim hiç ümidim yok çünkü ben bulantı kokulara hassasiyet tiksinme yaşamadım hiç ve gittikçe artan mide rahatsızlığım var bende reflü vardı hamileliktede iyice hortladı ilaçta kullanamayınca sıkıntım artıyor. Bu arada canım çarşamba günü 2 li testimizi yaptırdık bebeğim 58mm olmuş çok şükür ense kalınlığı 1,5 mm çıktı galiba iyi bir değermiş kan sonuçlarım haftaya çarşamba çıkcak inşallah bi sıkıntı çıkmaz allahın izniyle. Cinsiyetinide doktor kesin diyemem ama erkek dedi

Ooo şimdilik paşan diyelim o zaman:)
Allaha emanetler hepsi ağlıkla doğacaklar inşallahhhhhhhh

sağol canım bende iyiyim çok şükür
umarım seninde çok sorunsuz güzel bir gebeliğin olur
girince arada durumundan haberdar et bizi
öpüyorum hoşcakal

inşallah canım midem çok kötü oluyor onun dışında çok şükür bi sıkıntım yok. 2 li testimizi yaptırdık sonuşlar haftaya kesin değil ama oğlum olcak senin kıza talip oluruz artık

Ooo şimdilik paşan diyelim o zaman:)
Allaha emanetler hepsi ağlıkla doğacaklar inşallahhhhhhhh

sağol canım inşallah benim için kız erkek farketmez o kadar çok zaman bebeğimi bekledimki cinsiyet ayrımı yapmak nankörlük olur bence. Ama eşim çok istiyordu erkek olmasını doktor erkek galiba deyince gözlerinin içi güldü. Eşim babasını 8 yaşındayken kaybetmiş zaten babası almanyada çalışıyormuş yazları 1 ay görüyormuş pek bişey hatırlamıyor içinde uhde kalmış oğlum olunca yaşayamadığım tüm güzellikleri ben evladıma yaşatıcağım diye onun için o çok sevindi

günaydınnn herkese..
butterfly maaşallah nasıl çabuk geçiyor zaman
cinsiyet bile öğrenilmiş maaşallah maaşallah canım ya..
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim...

gunaydın gokcen nasılsın
ates tabln ne durumda suan merak ettım

butter mıde yanmaların varmıs gecmıs olsun
kavrulmus tuzsuz sarı leblebı kesınlıkle denemelısın bende de reflu var ve cok sukur ıyı bastırıyo mıdenın suyunu alıyo

bu arada doktorun erkek demıs sanırım hadı hayrılısı bakalım

güzel yürekli esrammm dualarına amin diyorm ve herkese hayırlı yıllar diliyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…