Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lorkem günaydınnn...
ya sorma bende merak ediyordum bugünkü ateşimi
ama bugün okula da gitmeyince saati hiç duymamışım yani ölçemedim bugün
halbuki kaç gündür düzenli ölçüyordum hiç aksatmadan tatil günü bile olsa
ama herhelde psikolojik:))))
dün negatiifi alınca içimde bir yerlerden bir ses gerek yok ölçme mi dedi acaba:)))
sabah kalktım biraz da gezindim sonra aklıma geldi hemen baktım ateş ölçere ölçtüm de hatırlmıyor muyum acaba diye
ama yok ölçmemişim((((
tablom son haliyle şöyle:
My Ovulation Chart

lorkem şimdi tabloma baktım da acaba 35. gün de yumurtlamış olabilir miyim
eğer öyleyese yeni batım 4 ocak:))))

önce BAT ım 21 Aralıktı sonra 31 aralık oldu şimdide acaba 4 ocak mı diye düşünüyorum

esracığım ne güzel dileklerde bulunmuşsun öyle yüreğine sağlık senin ve bütün arkadaşlarımında yeni yılı kutlu olsun yeni yılda rabbim hepimizin evlat hasretlerini son buldursun inşallah ben yeni yıldan sadece bebek istiyorum
gökçen canım güzel dileklerin için çok sağol ama ateşim düştü :18:

amin tatlım bu yeni yıl hepimizin muradımızı kucakladığımız senemiz olur:))))
Allaha emanet ol:)))

sende Allah'a emanet ol tatlım iyi dileklerin için teşekkür edrim.....

buuttercim maşallah bebişne inş bu mide sıkıntıların da geçer erkek demiş dr hadi hayırlısı sağlıklı ahlaklı hayırlı olsnda kız erkek farketmez gerçekten Rabbim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bebeğini ve seni korusun...

günaydın boşluk
ben iyiyim çok şükür

hayırlı sabahlar cnm sana da bende iyiym çok şükür

sana da hayırlı sabahlar üzme kendini cnm yaa inş güzel haberler alırız senden

Son düzenleme:
kızlar kimse beni pek merak etmemiş ama ben yinede yazayım :)
dün histeroskopim oldu iyi geçti bişi çıkmamış herşey normal çıkmış
injuryde yapıldı dün buna bağlı biraz kanamam vardı şimdi lekeye oldu
benden bu kadar

canim benim cok gecmis olsun

seni herzaman merak ediyorum hep aklimdasin sakin oyle dusunme uzulurum

olabılır gokcen valla akıntın falan varmıydı bılmıyorum ama o gun de bayagı dusmus atesın
neyse sen gun falan dusunmeden bence ptesı doktora gıt bakalım ultrasonla baksın durumlar nedır

karden acıkcası ben senın yumurtanın ne zaman catladıgını anlamadım
ılk olcumlerınde yok ya pek ortalamanın ustune cıkmıs gıbı gorunmuyo suan
ama progesteron catladıgını soyluyo sonucta
acaba ılk 10 gun atesın bayagı dusuktude 11. gun mu catladı yumurtan
cunlku sonrası genelde 36.4 cıkmıs :26:

cakır canım gecmıs olsun
valla benım aklımdan tamamen cıkmıs acıcası bnugunlerde cok sakin ya burası az ugrayınca unutuyo ınsan herseyı

krıs bılgemm guzel dılıklerınız hepımız ıcın olsun ınsallah

canim benim cok gecmis olsun

seni herzaman merak ediyorum hep aklimdasin sakin oyle dusunme uzulurum
allah razı olsun krisim yok üzülme sen seni seviyorum gerçekten
seni tanımıyorum seninle bire bir bir gürüşmemiz olmamış ama sen bana çok yardımcı oldun
çok yol gösterdin çok akıl verdin allah razı olsun senden yavruna rabbim uzun ömür versin eşinle yavrunla beraber
sağlıklı huzurlu mutlu yaşayın inşallah

çok saol lorkem allah razı olsun
bakalım inşallah ocak adetimle başlicam rabbim inşallah bu defa ol der ve olur

Merhaba sevgili arkadaşlarımmmmm

Bugün içim kıpır kıpır, sanki 2012 güzel gelecek ve bana şans getirecek inşallah, öyle hisediyorum :) Allah herkesin gönlüne göre versin. Yeni sevinçler, yeni heyecanlar, yeni mutluluklar yaşayacağı huzurlu mutlu, sağlık dolu bir sene diliyorum. Kızlar inşallah hepimiz bu yıl bebişimize kavuşuruz. Hepinizi kocamn öpüyoyorum

Ahhh canım canımmm ne kadar duygulu ne kadar güzel yazmışsın. benim kalbi güzel arkadaşım. öpüyorum seni kocaman. Herşey gönlünce olsun. sanada Rabbim çok tatlı bir bebek versin. Rabbim dualarını kabul etsin esracığım

herkese merhabaaaaaa...
yeni bir yılllll 2012...inşallah hepimiz için çokkkkk daha güzel bir yıl olur....bebiş patlaması yaşarız inşallah...:119:

ben dün gece 12 gibi yatağıma yattım ve uyandığımda sabah olmuştu...gün aydınlıktı...
yaşadığım mutluluğu inanın tarif edemem...aylardır ilk defa kesintisiz bir uyku uyumuşum...

ÇAKIRCIM geçmiş olsun...sorun çıkmamış şükür...bende 2 .denememi yapmadan histeroskopi olmuştum ...banada rahimde küçük kesikler açıp ordaki hücreleri canlandırmışlardı...adı ınjurymiydi???????????????

günaydınnn herkese..
butterfly maaşallah nasıl çabuk geçiyor zaman
cinsiyet bile öğrenilmiş maaşallah maaşallah canım ya..
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim...

teşekkürler iyi dileklerin için evet canım zaman ne kadar çabuk geçiyor. Az kafanızı şişirmedim kesem boş bebek varmı yokmu diye rabbim bu günleride nasip etti bebeğimin ciniyetini bile öğrendim. İnşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder. Ultrasonda doktor ense kalınlığını ölçecek ama bizim oğlan durmuyorki sürekli zıplıyor doktor diyorki bu hiç durmuyor izin vermiyorki ölçeyim pusuda bekliyoruz bikaç saniye duruyor doktor hemen görüntüyü sabitleyip ölçüm yaptı. Ben hiç bişey hissetmiyorum ama içeride neler yapıyormuş öyle zıplıyor ayakalrını ellerini sallıyor sürekli sağa sola dönüyor hiç durmuyor çok güzel bi duygu allahım burdaki arkadaşlarımada en kısa zamanda bu duyguları yaşatmayı nasip etsin

senin ufaklik cok hareketli olacak ozman
anne karninda nasillarsa dogduktan sonrada oyle oluyorlar
yandin sen:))))

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tum kotuluklerden korusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…