- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.021
teşekkürler iyi dileklerin için evet canım zaman ne kadar çabuk geçiyor. Az kafanızı şişirmedim kesem boş bebek varmı yokmu diye rabbim bu günleride nasip etti bebeğimin ciniyetini bile öğrendim. İnşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder. Ultrasonda doktor ense kalınlığını ölçecek ama bizim oğlan durmuyorki sürekli zıplıyor doktor diyorki bu hiç durmuyor izin vermiyorki ölçeyim pusuda bekliyoruz bikaç saniye duruyor doktor hemen görüntüyü sabitleyip ölçüm yaptı. Ben hiç bişey hissetmiyorum ama içeride neler yapıyormuş öyle zıplıyor ayakalrını ellerini sallıyor sürekli sağa sola dönüyor hiç durmuyor çok güzel bi duygu allahım burdaki arkadaşlarımada en kısa zamanda bu duyguları yaşatmayı nasip etsin
herkese merhabaaaaaa...
yeni bir yılllll 2012...inşallah hepimiz için çokkkkk daha güzel bir yıl olur....bebiş patlaması yaşarız inşallah...:119:
ben dün gece 12 gibi yatağıma yattım ve uyandığımda sabah olmuştu...gün aydınlıktı...
yaşadığım mutluluğu inanın tarif edemem...aylardır ilk defa kesintisiz bir uyku uyumuşum...
ÇAKIRCIM geçmiş olsun...sorun çıkmamış şükür...bende 2 .denememi yapmadan histeroskopi olmuştum ...banada rahimde küçük kesikler açıp ordaki hücreleri canlandırmışlardı...adı ınjurymiydi???????????????
gunaydın gokcen nasılsın
ates tabln ne durumda suan merak ettım
butter mıde yanmaların varmıs gecmıs olsun
kavrulmus tuzsuz sarı leblebı kesınlıkle denemelısın bende de reflu var ve cok sukur ıyı bastırıyo mıdenın suyunu alıyo
bu arada doktorun erkek demıs sanırım hadı hayrılısı bakalım
sende Allah'a emanet ol tatlım iyi dileklerin için teşekkür edrim.....
buuttercim maşallah bebişne inş bu mide sıkıntıların da geçer erkek demiş dr hadi hayırlısı sağlıklı ahlaklı hayırlı olsnda kız erkek farketmez gerçekten Rabbim kucağına almayı nasip etsin Rabbim bebeğini ve seni korusun...
hayırlı sabahlar cnm sana da bende iyiym çok şükür
sana da hayırlı sabahlar üzme kendini cnm yaa inş güzel haberler alırız senden
amın canım cumlemızın dularına naıl olsun yarabbmAhhh canım canımmm ne kadar duygulu ne kadar güzel yazmışsın. benim kalbi güzel arkadaşım. öpüyorum seni kocaman. Herşey gönlünce olsun. sanada Rabbim çok tatlı bir bebek versin. Rabbim dualarını kabul etsin esracığım
merım gunaydın canm mutlu yıllar bırtanemgünaydınlar
herkesin yeni yılını kutluyorum
inşallah bol bol bebek haberi alırız 2012 de
tablomu ekliyim bu arada,sanırım önemli tarihler bitti
36c76e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ohhhhhh ne gusel uyumussun tatlımmmmmmmmmmherkese merhabaaaaaa...
yeni bir yılllll 2012...inşallah hepimiz için çokkkkk daha güzel bir yıl olur....bebiş patlaması yaşarız inşallah...:119:
ben dün gece 12 gibi yatağıma yattım ve uyandığımda sabah olmuştu...gün aydınlıktı...
yaşadığım mutluluğu inanın tarif edemem...aylardır ilk defa kesintisiz bir uyku uyumuşum...
ÇAKIRCIM geçmiş olsun...sorun çıkmamış şükür...bende 2 .denememi yapmadan histeroskopi olmuştum ...banada rahimde küçük kesikler açıp ordaki hücreleri canlandırmışlardı...adı ınjurymiydi???????????????
saol meri tşk edrim
senin ufaklik cok hareketli olacak ozman
anne karninda nasillarsa dogduktan sonrada oyle oluyorlar
yandin sen:))))
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tum kotuluklerden korusun .
ay maşallahhhhhhherkekmiymiş...
Rabbim tamamına erdirsin:)
öylemi diyorsun canım allah yandım desene kardeşimin bi kızı var 1 yaşında öldürdü bizi doğduğundan beri huzur yok ilk aylar sabaha kadar uyumadı sürekli beşik salladık simdide ayaklandı peşine koşmaktan yorulduk kardeşim 1 yılda 5 yaş birden aldı. Hep bana dua ediyor allahım ablama daha sakin rahat huzurlu bi evlat nasip et diye :))
sen sakin ve huzurlu bir hamilelik gecirirsen bebeginde oyle olur sakin bunu unutma
ceylan nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ? bulantıların varmı
iyiyim canım çok şükür iyi gidiyo bulantı falan hiç yok sadece bazen göbek deligim agrıyo uzun zamandır agrımıyodu bugün yine agrıdı bide senin migde gibi benimde romatizmalar azmış durumda kalçam sırtım çok fena agrıyoooo
iyiyim canım çok şükür iyi gidiyo bulantı falan hiç yok sadece bazen göbek deligim agrıyo uzun zamandır agrımıyodu bugün yine agrıdı bide senin migde gibi benimde romatizmalar azmış durumda kalçam sırtım çok fena agrıyoooo
günaydınlar
herkesin yeni yılını kutluyorum
inşallah bol bol bebek haberi alırız 2012 de
tablomu ekliyim bu arada,sanırım önemli tarihler bitti
36c76e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne guzel uyumussun sevındım valla kendım uyumus gbıı gulumsedım okuyuncaherkese merhabaaaaaa...
romatizma ilaclarini kullanabiliyormusun peki ceylan cim?
selam kızlaar gelenler olmus ne guzel
merim hıc bellı olmaz sen yıne de bu hafta gun asırı calıs
bazen gerı dusup yıne yukselebılıyo ne olur ne olmaz
ne guzel uyumussun sevındım valla kendım uyumus gbıı gulumsedım okuyunca
ceylan butterfly krıs sızler nasılsıznı bakalım
mavkız mutluılugun butun yıla yansısısn ınsallah
esra da gelmıs gıtmıs sanırım
bende reglımın sokulmesını beklıyorum
kac aydır bole surundurerek gelıyo leke leke sanırım cıkolata kıstınden kaynaklı
3 gun leke oluyo ondan sonra baslıyo gelmeye
bulantın olmamasına sevindim ama yemene dikkat et ilk aylar kilo almamaya çalış ok. Sonraki aylar çok kilo alcan ben 3 ayda 1 kilo aldım midem yüzünden çok bişey yiyemiyorum reflüyü azdırcak şeyler yememeye gayret gösteriyorum. Hamilelik öncesi ne sıkıntın varsa katlanarak artıyor. Bende bel, baş eklem ağrısı falan yok öncedende sıkıntım olmazdı ama midem öncedende kötüydü şimdi kat kat arttı. Allah yardımcımız olsun.
iyim canım leblebi inşallah işe yarar bende birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcam eşim gelicek biraz gezeceğiz ordanda akşama kayınvaldeme gitcez yılbaşı programımız bu nasıl amasen nasılsın canım doğum günün kutlu olsun yeni yıl sana yeni mutluluklar getirsin geç öğrendim biraz geç oldu ama kusura bakma
iyim canım leblebi inşallah işe yarar bende birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcam eşim gelicek biraz gezeceğiz ordanda akşama kayınvaldeme gitcez yılbaşı programımız bu nasıl amasen nasılsın canım doğum günün kutlu olsun yeni yıl sana yeni mutluluklar getirsin geç öğrendim biraz geç oldu ama kusura bakma
est canım ne demek tesekkur ederım
leblebıyı babama doktoru soylemıstı babam ılerı reflusu vardı
o da bana soyledı benım elımın altında bulunur genelde ınsallah sende de ıse yarar
hadı sıze ıyı gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?