Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar size bişey sorucam sol göysümde koltuk altına dogru giden bi kitle var ve ne agrı ne sizi var korkuyorum doc ve hangi doc gidicegimide bilmiyorum

slm kızlar size bişey sorucam sol göysümde koltuk altına dogru giden bi kitle var ve ne agrı ne sizi var korkuyorum doc ve hangi doc gidicegimide bilmiyorum

Hemen doktora git canım, bu konular ihmale gelmez. ben gitmiştim kadın doğum bölümüne gittim, momografi yazmıştı. ama 40 yaşından önce momografi çekmiyolar. elle muayene ve başka bir görüntüleme yapmıştı doktor hatırlamıyorum, sorun yok demişti. inşallah seninde yoktur. çok önemli bir konu ama sakın ihmal etme. herkesin hersene muayene olması lazım bu konuda.

mavi hangi bolüme gidicem genel ceraha git dediler kadın dogumcuya git dediler nereye gidicem sasırdım yani en iyi tehşisi kim koyar acaba kafam karısık merkezdeki documu mu arasammm

gokcenn sayfanın adresınıj degsıtırdım de buraya da yazayım belkı senın gıbı ılglı arkdaslar varsa sık kullanılanlara kaydetsınler

herteLden

uzundu adres bıde alakasız kaldı sayfaylao yuzden
ama etımeklı tatlım yok orda
onu portakal agacındakı tarıften yapıyorum oraya bakabılrısın
portakal ağacı: etimekli tatlı

xeda hı ckokrkulacak bısey oldugunu sanmıyorum ıcını ferah tut
donemsel olabılıyomus bazen bayanlarda
yada sut kanalları bazı donemlerde genısleyıp ele kıtle gıbı gelebılıyomus sanırım
ama sen tabıkı doktora gıt kadın dogumcular bakıyo

herkese merhabalar:)))
edacım ihmal etme hemen git bence de
önemli değildir allahın izniyle geçici bir durumdur umarım...

mavicim tedavinize başladınız yavş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun muayenelerden güzel güzel haberler getir bize...
öptüm seni...

çakırcım belki de tüp bebeğin etkileridir canım doktoruna sor bakalım ne diyecek bu konuda pek bir bilgim yok
benim gibi göğüs ağrısı nedir bilmeyen biri için...
aslınsda iki aya kadar yoktu
ben hiç adet olacağım zaman göğüs ağrısı çekmemiştim herkesten duyar ve şaşırırdım ilk kez geçen ay yaşadım
nasıl sızlıyordu anlatamam o yüzden geçen ay biraz da hamile miyim diye sırf bu yüzden ümitlenmiştim
adtte gecikince..
bu ay yine aynı şeyleri yaşıyorum iki haftadır göğüslerim sızlıyo adet geldi gelecek diye bekliyorum ama..
acaba hiç böyel bir şey bilmiyorken neden iki aydır bunları yaşıyorum ben de bunu merak ediyorum zannedersem gecikmeyle ilgili..

canım bende hiç göğüs ağrısı olmaz
normalde iki aydır bendede var adete yakın olunca sızlıyolar ama bu defa resmen ağrıyolar ya
sanki yara olmuşlar dr gittiğinde sor bakalım ne der
bende öyle düşünüyorum ama daha önceki tüp bebeklerimde böyle olmamıştı ne bileyim ya hergün biryerim ağrıyo

lorkecim ya sen oradaki tarifi birebir mi yapıyorsun bana muhallebisi biraz yavan geldi:)))
un süt vanilya diyor sadece..
bi de şerbetini karemelize edip dökmek... cesaret edemiyoruuuuummmmm:)))))
sen eğer aynısını birebir yapıyorsan yapacağım bende:)))))

Canım Benim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sende doktora gitmişsin. ÇOk fazla geçmişi okuyamadım ama, arkadaşlarında dediği gibi hormonlarına baktır mutlaka, adetin 3. günü kan veriyosun sadece hepsi bu. İnşallah adet düzenin yoluna girer. Allah aratmadan bebişini tez zamanda göndersin sana. bende seni kocaman öpüyorum

SLM KIZLAR şimdi kimse yok ama gelince cevabınızı beklyorum mutlaka

dün yumurtalık takbi için doktora gittim ve dr polikistik over var dedi. adet düzensizliği, sivilcelenme, kilo artışı ve tüylenme yapabilir dedi adet düzensizliğim br yıldır nerdeyse hiç olmadı kilo artışı var ama benimde iştahım açıldı bu aralar sivilcelenme var tüylenme yok denecek kadar az... dr arada yumurtlama olmayabilir dedi ama ben her ay düzenli yumurtladığımdan eminim çünkü akıntım oluyordu.....

kendi doktoruma gösteremedim doğuma gitimişti ve bi saat bekledik gelmeyince perşembe tekrar çağırdı ultrasonografi dr u bende sonuçların ikisini de perşembe dr uma göstereceğim sizce çok önemlimidir polikistikover konularına baktım ancak adet düzensizliğinden bahsediliyordu bende öyle bi sorun olmadığı için pek bakmadım sizlerden yardım alayım dedim....
geçen sene aynı yerde takip yaptırmıştım polikistikin olduğu söylemişti ama çok küçük önemli değil demişti sizce nedir benim durumum???

bu arada kendi derdime düştüm.....

ronyacım nazardır sen için darlandığı zaman NEŞRAH süresini oku için ferahlar....Rabbim kalbini ferahlatsın.....

lorkecim çok geçmiş olsun inş geçici bi durumdur...

edacım dr a gitmen iyi olur bence de en azından kafandaki soru işareti gider inş bişe yoktur.

gökçencim arkadaşlarıma katılıyorum hemen hormon testi gerek sana Allah Şifa versin...

mavicim hadi kolay gelsin ......Rabbim yar ve yardımcınız olsun.......

ve diğer arkadaşlarım Rabbim hepimizin sıkıntılarını huzura mutluluğa çevirsin........

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben 7 yıllık evliyim 6 yıldırda tedavi oluyorum şu ana kadar 2 defa adetim aksadı oda 2-3 gün
ama 3. tüp bebeyime başlarken başka bir yerde yaptım dr bana polikistik over hastası olduğumu söyledi
dediğin gibi yani adet düzensizliği yok ama kilo sivilce va tüylenme var ultrasyondan yomurta çaplarında büyüklük olduğunu ve kisti olduğunu
ama bu normal bir kist deyil her ay o kis adetle birlikte gidiyo ama adet sonrasında oluşan yomurta ilede tekrar yomurtada kist çıkıyo
hormon testleri yaptık onlarda polikistik over hastası olduğumu iyice teyit etti yanı bozuk çıktılar
yani ben şu ana kadar 3 aşılama 2 tüp bebeyimden sonra farkedildi pco olduğum
bana glokofen diye bir ilaç verdi bu şeker hastalarının kullandığı bir ilaç
pco da zaten insülin direncinden dolayı ortaya çıkan bir hastalık bu ileç insülin direncini artırıyo
ve bu hormunlara doğal olarakta yomurtanın her ay biraz daha düzenli olmasına yarıyo
ben eminim deme akıntı benimde oluyo adetimin 13 -17 arası olduğunu söyledim
dr dediki ben demiyorum senin yomurtaların hiç gelişmiyo veya olgunlaşmıyıyo veya çatlamıyo
bunlar her ay düzenli bir şekilde olsa bile yomurta kistli yanı kalıteli deyil
benim eşimdede sorun var ama dr dediki bu zamanında fak edilseydi
ve tedavi edilseydi şu ana kadar yaptığın bu kadar tedavi muhakkak biri cevap verirdi dedi
3. tüpüde yaptım oda olmadı işin kısası bu

Canım ne kadar çok mücadele etmişsin. Allah güç kuvvet versin. İnşallah az kalmıştır bebişine kavuşmaya , inşallah bu defa olur. Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah.

Canımmm çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için.
Rabbim senibde gönlünün mradını versin inşallah...

canım Allah razı olsun şimdi bunun ne demek olduğunu anladım. Rabbim sanada güç kuvvet versin çok mücadele etmişsin ben bu dr ları anlamıyorum bunu nasıl anlamamışlar en başından... senin için zor bi durum olmuştur. benim dr umda geçen sene yaptırdın bu sene gerek yok eşinde problem boşuna zaman kaybederiz demişti ama ben özellikle istedim preseed kullanacağım için yumurtlama günlerimden emin olayım iyi ki istemişim... hakkımızda hayılrısı olsun cnm inş bebişin doğal yolla gelir Rabbim sabrımıza sabır nasip eylesin
çok sağol canım

Canım ne kadar çok mücadele etmişsin. Allah güç kuvvet versin. İnşallah az kalmıştır bebişine kavuşmaya , inşallah bu defa olur. Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah.

ohooooooo bu sadece üstten anlattığım birde bunların ayrıntısı var
onlarıda bir dinlesen bana takdirname verirsin valla
inşallah artık bu mücadelemde sonları oynuyorumdur inşallah mükafatı yakındır

isteyen herkese versin rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmasın
mavi ben ,lk tüp bebeyimi yaptığımda
ayıptır söylemesi 19 yaşıma girmeme 15 gün kalmıştı yani 18 yaşımda ben 3 aşılama 2 tüp bebek yapmıtım
şimdi diyorum keşke öyle aceleci davranmasaydım ama kısmet olmuşa ölmüşe çare yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…