- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.281
slm kızlar size bişey sorucam sol göysümde koltuk altına dogru giden bi kitle var ve ne agrı ne sizi var korkuyorum doc ve hangi doc gidicegimide bilmiyorum
Hemen doktora git canım, bu konular ihmale gelmez. ben gitmiştim kadın doğum bölümüne gittim, momografi yazmıştı. ama 40 yaşından önce momografi çekmiyolar. elle muayene ve başka bir görüntüleme yapmıştı doktor hatırlamıyorum, sorun yok demişti. inşallah seninde yoktur. çok önemli bir konu ama sakın ihmal etme. herkesin hersene muayene olması lazım bu konuda.
xedacığım kadın doğuma git , o yönlendirir seni gerekirse
ben değil benim yumurtalar büyüsün ceylan ya....
ben eşşek kadar oldum valla:)))
lorkeeeeeee..
sabah gelince okursun artık ben senin bloga giremedim bugün
ne oldu kapattın mı yoksa...
cumaya misafirlerim var basit bir tatlı arıyorummm...
etimek tatlısı yapayım diyorum geçenlerde sen yaptım falan diyordun nasıl yaptın canım
bana kısacık anlatır mıssıııınnn.... lütfeeeennn
slm kızlar size bişey sorucam sol göysümde koltuk altına dogru giden bi kitle var ve ne agrı ne sizi var korkuyorum doc ve hangi doc gidicegimide bilmiyorum
gokcenn sayfanın adresınıj degsıtırdım de buraya da yazayım belkı senın gıbı ılglı arkdaslar varsa sık kullanılanlara kaydetsınler
herteLden
uzundu adres bıde alakasız kaldı sayfaylao yuzden
ama etımeklı tatlım yok orda
onu portakal agacındakı tarıften yapıyorum oraya bakabılrısın
portakal ağacı: etimekli tatlı
lorkem sağolasın canım ekledim sık kullanılanlara
canım bende hiç göğüs ağrısı olmazherkese merhabalar:)))
edacım ihmal etme hemen git bence de
önemli değildir allahın izniyle geçici bir durumdur umarım...
mavicim tedavinize başladınız yavş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun muayenelerden güzel güzel haberler getir bize...
öptüm seni...
çakırcım belki de tüp bebeğin etkileridir canım doktoruna sor bakalım ne diyecek bu konuda pek bir bilgim yok
benim gibi göğüs ağrısı nedir bilmeyen biri için...
aslınsda iki aya kadar yoktu
ben hiç adet olacağım zaman göğüs ağrısı çekmemiştim herkesten duyar ve şaşırırdım ilk kez geçen ay yaşadım
nasıl sızlıyordu anlatamam o yüzden geçen ay biraz da hamile miyim diye sırf bu yüzden ümitlenmiştim
adtte gecikince..
bu ay yine aynı şeyleri yaşıyorum iki haftadır göğüslerim sızlıyo adet geldi gelecek diye bekliyorum ama..
acaba hiç böyel bir şey bilmiyorken neden iki aydır bunları yaşıyorum ben de bunu merak ediyorum zannedersem gecikmeyle ilgili..
herkese merhabalar:)))
edacım ihmal etme hemen git bence de
önemli değildir allahın izniyle geçici bir durumdur umarım...
mavicim tedavinize başladınız yavş yavaş hadi bakalım hayırlısı olsun muayenelerden güzel güzel haberler getir bize...
öptüm seni...
çakırcım belki de tüp bebeğin etkileridir canım doktoruna sor bakalım ne diyecek bu konuda pek bir bilgim yok
benim gibi göğüs ağrısı nedir bilmeyen biri için...
aslınsda iki aya kadar yoktu
ben hiç adet olacağım zaman göğüs ağrısı çekmemiştim herkesten duyar ve şaşırırdım ilk kez geçen ay yaşadım
nasıl sızlıyordu anlatamam o yüzden geçen ay biraz da hamile miyim diye sırf bu yüzden ümitlenmiştim
adtte gecikince..
bu ay yine aynı şeyleri yaşıyorum iki haftadır göğüslerim sızlıyo adet geldi gelecek diye bekliyorum ama..
acaba hiç böyel bir şey bilmiyorken neden iki aydır bunları yaşıyorum ben de bunu merak ediyorum zannedersem gecikmeyle ilgili..
ben 7 yıllık evliyim 6 yıldırda tedavi oluyorum şu ana kadar 2 defa adetim aksadı oda 2-3 günSLM KIZLAR şimdi kimse yok ama gelince cevabınızı beklyorum mutlaka
dün yumurtalık takbi için doktora gittim ve dr polikistik over var dedi. adet düzensizliği, sivilcelenme, kilo artışı ve tüylenme yapabilir dedi adet düzensizliğim br yıldır nerdeyse hiç olmadı kilo artışı var ama benimde iştahım açıldı bu aralar sivilcelenme var tüylenme yok denecek kadar az... dr arada yumurtlama olmayabilir dedi ama ben her ay düzenli yumurtladığımdan eminim çünkü akıntım oluyordu.....
kendi doktoruma gösteremedim doğuma gitimişti ve bi saat bekledik gelmeyince perşembe tekrar çağırdı ultrasonografi dr u bende sonuçların ikisini de perşembe dr uma göstereceğim sizce çok önemlimidir polikistikover konularına baktım ancak adet düzensizliğinden bahsediliyordu bende öyle bi sorun olmadığı için pek bakmadım sizlerden yardım alayım dedim....
geçen sene aynı yerde takip yaptırmıştım polikistikin olduğu söylemişti ama çok küçük önemli değil demişti sizce nedir benim durumum???
ben 7 yıllık evliyim 6 yıldırda tedavi oluyorum şu ana kadar 2 defa adetim aksadı oda 2-3 gün
ama 3. tüp bebeyime başlarken başka bir yerde yaptım dr bana polikistik over hastası olduğumu söyledi
dediğin gibi yani adet düzensizliği yok ama kilo sivilce va tüylenme var ultrasyondan yomurta çaplarında büyüklük olduğunu ve kisti olduğunu
ama bu normal bir kist deyil her ay o kis adetle birlikte gidiyo ama adet sonrasında oluşan yomurta ilede tekrar yomurtada kist çıkıyo
hormon testleri yaptık onlarda polikistik over hastası olduğumu iyice teyit etti yanı bozuk çıktılar
yani ben şu ana kadar 3 aşılama 2 tüp bebeyimden sonra farkedildi pco olduğum
bana glokofen diye bir ilaç verdi bu şeker hastalarının kullandığı bir ilaç
pco da zaten insülin direncinden dolayı ortaya çıkan bir hastalık bu ileç insülin direncini artırıyo
ve bu hormunlara doğal olarakta yomurtanın her ay biraz daha düzenli olmasına yarıyo
ben eminim deme akıntı benimde oluyo adetimin 13 -17 arası olduğunu söyledim
dr dediki ben demiyorum senin yomurtaların hiç gelişmiyo veya olgunlaşmıyıyo veya çatlamıyo
bunlar her ay düzenli bir şekilde olsa bile yomurta kistli yanı kalıteli deyil
benim eşimdede sorun var ama dr dediki bu zamanında fak edilseydi
ve tedavi edilseydi şu ana kadar yaptığın bu kadar tedavi muhakkak biri cevap verirdi dedi
3. tüpüde yaptım oda olmadı işin kısası bu
Muesciğim canım hiç üzülme. Allah nelere kadir. Allah diledimi hiçbişey önüne geçemiyo, gerisi bahane. Ben Rabbimden dilerim tez zamanda hayırlısıyla bebeğini yollasın sana. Sen mücadele yoluna girdin, olacak Allahın izniyle, hiç üzülme vercek olan O.
ben 7 yıllık evliyim 6 yıldırda tedavi oluyorum şu ana kadar 2 defa adetim aksadı oda 2-3 gün
ama 3. tüp bebeyime başlarken başka bir yerde yaptım dr bana polikistik over hastası olduğumu söyledi
dediğin gibi yani adet düzensizliği yok ama kilo sivilce va tüylenme var ultrasyondan yomurta çaplarında büyüklük olduğunu ve kisti olduğunu
ama bu normal bir kist deyil her ay o kis adetle birlikte gidiyo ama adet sonrasında oluşan yomurta ilede tekrar yomurtada kist çıkıyo
hormon testleri yaptık onlarda polikistik over hastası olduğumu iyice teyit etti yanı bozuk çıktılar
yani ben şu ana kadar 3 aşılama 2 tüp bebeyimden sonra farkedildi pco olduğum
bana glokofen diye bir ilaç verdi bu şeker hastalarının kullandığı bir ilaç
pco da zaten insülin direncinden dolayı ortaya çıkan bir hastalık bu ileç insülin direncini artırıyo
ve bu hormunlara doğal olarakta yomurtanın her ay biraz daha düzenli olmasına yarıyo
ben eminim deme akıntı benimde oluyo adetimin 13 -17 arası olduğunu söyledim
dr dediki ben demiyorum senin yomurtaların hiç gelişmiyo veya olgunlaşmıyıyo veya çatlamıyo
bunlar her ay düzenli bir şekilde olsa bile yomurta kistli yanı kalıteli deyil
benim eşimdede sorun var ama dr dediki bu zamanında fak edilseydi
ve tedavi edilseydi şu ana kadar yaptığın bu kadar tedavi muhakkak biri cevap verirdi dedi
3. tüpüde yaptım oda olmadı işin kısası bu
Canım ne kadar çok mücadele etmişsin. Allah güç kuvvet versin. İnşallah az kalmıştır bebişine kavuşmaya , inşallah bu defa olur. Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?