- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.301
amin canım inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürsüncanım Allah razı olsun şimdi bunun ne demek olduğunu anladım. Rabbim sanada güç kuvvet versin çok mücadele etmişsin ben bu dr ları anlamıyorum bunu nasıl anlamamışlar en başından... senin için zor bi durum olmuştur. benim dr umda geçen sene yaptırdın bu sene gerek yok eşinde problem boşuna zaman kaybederiz demişti ama ben özellikle istedim preseed kullanacağım için yumurtlama günlerimden emin olayım iyi ki istemişim... hakkımızda hayılrısı olsun cnm inş bebişin doğal yolla gelir Rabbim sabrımıza sabır nasip eylesin
çok sağol canım
ohooooooo bu sadece üstten anlattığım birde bunların ayrıntısı var
onlarıda bir dinlesen bana takdirname verirsin valla
inşallah artık bu mücadelemde sonları oynuyorumdur inşallah mükafatı yakındır
isteyen herkese versin rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmasın
mavi ben ,lk tüp bebeyimi yaptığımda
ayıptır söylemesi19 yaşıma girmeme 15 gün kalmıştı yani 18 yaşımda ben 3 aşılama 2 tüp bebek yapmıtım
şimdi diyorum keşke öyle aceleci davranmasaydım ama kısmet olmuşa ölmüşe çare yok malesef
amin canım inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürsün
sakın aksatma tedavini olmuyosa
sakın ama sakın aşılama yapma direk tüp bebeye git
aşılama yaparak paranıda umutlarınıda canınıda çüpe atma
evet aynı şeyleri bende düşünüyorum bazen ama işte kısmet nasıpvalla şaştım kaldım ne diyeyim insan hemen olur diye başlıyo ama senin mücadeleni de takdir ediyorm maşaallah
bazen düşünüyorum da herkesin olduğu gibi bizimde hemen olsaydı bu kadar kıymetli olurmuydu acaba diye etrafımda gördüklerim var ve kıymetini hiç bilmiyorlar ben diyorum ki benim olsa ki inş olur ben onu yetiştirmek için herşeyimi feda ederdim yeterki benim yavrularım vatana millete dini mübin islama yararlı faydalı olsunlar (bu sözümün üstüne de ezan okunmaya başladı) herşeyin hayırlısı kıymet bilmeyi nasip etsin Rabbim herkese
amin cnm inş vallaa benim eşim ne aşılama nede tüp hiç birini istemiyor...
ben de şu anda düşünmüyorum henüzz erken diye yani önüzüdeki yolları bi katedelim inş gerek kalamz beni üzende bi hevesle bu işe başlayıp hüsran yaşamak o yüzden korkuyorum açıkçası
canim benim kardesimde ecazeneden farlutal istedi ama artik o kalkmis satistan onun yerine tarlusal vermis eczaci. İcin rahat olsun muadili bir ilactir ocanlarım bir sorum daha var size:26::26::26::26:
doktor adet sökücü farlutal vereceğim demişti reçeteye de öyle yazmıştı şmidi eczaneden aldığım poşeti açtım içinden tarlusal adında bir ilaç çıktı
alırken de hiç dikkat etmedim içeyim bişi olmaz dimi ayy bu eczacılar da bir tuhaf niye doktorun yazdığını vermezler ki yoksa yok de...
off offf...
lorkecim ve ekintoscum...
benim doktor da böyle işte ama gerçekten sevsem de doktorumu bu durumdan eşim de ben e rahtasızız
eşim zaten birkaç aydır benmi bunu da gözüm tutmadı deyip duruyordu
şimdi sizde böyle deyince yeni bir doktor araştırmasına gireceğim :)))
canim cok tesekkur ederim not ettim bunudakızlar içiniz sıkıldığında bunaldığınızda huzursuz olduğunuzda ferahlatan cok gzuel bır dua
ama ayetlerden olusuyor yanı reglken okumazsanız ıyı olur
SEKİNE DUASI
1.Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA) yani ( estagfirullah el azim )demek
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA) (Allahumme salli ala seyyidina muhammed )
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
Bismillahirrahmanirrahim
FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
1.Ayet: Seyec alullahu bade usru-y yusra
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin
BESMELE ILE BIRLIKTE BUTUN AYETLER OKUNUR BITER
tekrar baslanır
19 kere butun 19 ayet okunur
buda seslı vıdeosu okuyamadıgınız zaman dınlemek bıle guzel oluyor
Sekine Duası - YouTube
bende ekin79 gibi yapmayi dusunuyorum gercekten bazen derece otene kadar kalbim nasil hizli carpiyo ne cikicak diye:26:evet haklısın canım stres kotu oluyo hakkaten
bende bu ay aktık degıstırıcem zaten ınsalah
sana da ıyı geceler bende 12 yı beklıyorum yatıcam
insallah hersey yolunda gitmistir mavişim. güzel haberlerinizi bekliyor olucamHerkese günaydınlar Canlarım,
Güzel bir gün dilerim hepiniz için.
Bugün eşim çapaya gidecek, oraya da hiç gitmedi. inşallah herşey yolunda gider. bu aralar yoğunluktan geçmişe pek bakamıyorum. Nasılsınız kızlar, var mı güzel haberler. Kardenciğim seni de göremiyorum inşallah adet olmamışsındır.geçmişe bakmayıncada tuhaf oluyo, sizden uzak kalıyomuş gibi hisediyorum. Ama işlerden fırsat bulamadım
Herşey gönlünüzce olsun. Öpüyorum sizleri
hayirdir insallah cakircim rabbim hayirlara cikarsinkızlar bişi soracağım size siz tüp bebek yaptıktan sonraki ay göğüsleriniz ağrıdımı veya tüp yaptırmayanlarda böyle çok göğüs ağrısı çektimi
benimkiler felaket denilecek kadar ağrıyo gece sağa sola dönerken resmen inliyodum
sertleşmişler dolgunlaşmışlar ve çok ağrıyolar ne yapsam dr gitsemmi neden olmuş olabilir sizce
ekintos seni rüyamda gördüm topiği bir açtım senin yazın çakır hamile diyosun kızlar çok ssevinmiş falan
sonra ben yazıyorum ne hamilesi ya diyorum ben hamile falan deyilim diyorum
sende diyosunki bende ilk hamile kaldığımda senin gibi belirtilerim olmuştu bende
tüp bebek ilaçlarının yan etkisi diyodum ama bak 1 ay sonra doğum yapıcam diyodun
kızlar ben şimdi kursa gidiyorum dönduğumda anca okurum cevaplarınızı by
canim genel cerraha gitmen gerek benim bi yakinimda gitmisti. Randuvu alirsin o gerek gorurse ultrasona gonderecektir seni. İnsallah hormonlarinla alakali birseydir xeadcimslm kızlar size bişey sorucam sol göysümde koltuk altına dogru giden bi kitle var ve ne agrı ne sizi var korkuyorum doc ve hangi doc gidicegimide bilmiyorum
ohooooooo bu sadece üstten anlattığım birde bunların ayrıntısı var
onlarıda bir dinlesen bana takdirname verirsin valla
inşallah artık bu mücadelemde sonları oynuyorumdur inşallah mükafatı yakındır
isteyen herkese versin rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmasın
mavi ben ,lk tüp bebeyimi yaptığımda
ayıptır söylemesi19 yaşıma girmeme 15 gün kalmıştı yani 18 yaşımda ben 3 aşılama 2 tüp bebek yapmıtım
şimdi diyorum keşke öyle aceleci davranmasaydım ama kısmet olmuşa ölmüşe çare yok malesef
kızlar paylaşmak istedim reglime 2 gün var reglin 2.günü aşılama için ilk adımı atacam allahın izniylr
dr 2.günü çagırdı iğnelere başlanacak
yaşım küçük olduğu için devlat ilaçların hiçbirini karşılamıyormuş
23 ten yukarısını karşılıyormuş ben 22 yim daha işite böyleeeeeeee
lütfen bana dua edin bilgeme çok dua ettik bilgem tüpe başladı ben her gece riyamda tüp bebek gördüm vs......
belki 15 gün riyamda tüple uğraştım okadar istemiştimki tutmasını ve şükür olduuuuuu
kızlar sıra bende inşallah benimkide tutar
aslında keşke regl olmasamda hamişim desem ama maalesef
çünkü şimdiden karnım ağrıyor
ilk kez bu ay çok regl olmak istiyorum kızlar ya
bismillah deyip başlayacam size yazarım allahız izniyle dualarınızı bekliyorum
sizi çoookkkk seviyorum hoşçakalınnnnn.....
kızlar paylaşmak istedim reglime 2 gün var reglin 2.günü aşılama için ilk adımı atacam allahın izniylr
lütfen bana dua edin bilgeme çok dua ettik bilgem tüpe başladı ben her gece riyamda tüp bebek gördüm vs......
belki 15 gün riyamda tüple uğraştım okadar istemiştimki tutmasını ve şükür olduuuuuu
canim benim kardesimde ecazeneden farlutal istedi ama artik o kalkmis satistan onun yerine tarlusal vermis eczaci. İcin rahat olsun muadili bir ilactir o
canim cok tesekkur ederim not ettim bunudaCok gecmis olsun canim insallah dusundugunuz rahatsizliklardan hic biri değildir. Sadece stres kaynaklidir
bende ekin79 gibi yapmayi dusunuyorum gercekten bazen derece otene kadar kalbim nasil hizli carpiyo ne cikicak diye:26:
insallah hersey yolunda gitmistir mavişim. güzel haberlerinizi bekliyor olucam
hayirdir insallah cakircim rabbim hayirlara cikarsinonumuzdeki ay verecegin mujdeye yordum ben insallahta oyle olur
canim genel cerraha gitmen gerek benim bi yakinimda gitmisti. Randuvu alirsin o gerek gorurse ultrasona gonderecektir seni. İnsallah hormonlarinla alakali birseydir xeadcim
evet aynı şeyleri bende düşünüyorum bazen ama işte kısmet nasıp
olmayınca olmuyo ne kadar erken başlarsan başla bazen bir şeyleride zorlamamak gerek artık böyle düşünüyorum
şimdi 4. tüpü yapıcam dondurulmuşlarla oldu oldu olmadı 2 yıl araya kuyucam bakalım rabbim neyler neeylerse güzel eyler:)
tabiki önce size sonular tedavileri sonuna kadar yapın olmassa o zaman düşünürsünüz artık tüp bebeyi
inşallah gerekte kalmadan kıymetlilerin gelir
sevserim aşılaman tutsun inşallah müjdenle gel bize..
mavi süper çok yakına vermişler bize bir ay sonraya vermişlerdi sevin valla:)
azracım en güzeli yarın ov. testi yapıcam 1 tane kaldı ..ateşide son günler öylesine ölçerim ve sık çalışıyourz..
tablomu görseniz şoka girersiniz:))))))))
saol azracım ınsallah sadace strestendır ben buyuk ıhtımal boyun ve omuzlardan kaynaklı oldugunu dusunuyorum ...canim benim kardesimde ecazeneden farlutal istedi ama artik o kalkmis satistan onun yerine tarlusal vermis eczaci. İcin rahat olsun muadili bir ilactir o
canim cok tesekkur ederim not ettim bunudaCok gecmis olsun canim insallah dusundugunuz rahatsizliklardan hic biri değildir. Sadece stres kaynaklidir
bende ekin79 gibi yapmayi dusunuyorum gercekten bazen derece otene kadar kalbim nasil hizli carpiyo ne cikicak diye:26:
sevserim aşılaman tutsun inşallah müjdenle gel bize..
mavi süper çok yakına vermişler bize bir ay sonraya vermişlerdi sevin valla:)
azracım en güzeli yarın ov. testi yapıcam 1 tane kaldı ..ateşide son günler öylesine ölçerim ve sık çalışıyourz..
tablomu görseniz şoka girersiniz:))))))))
Rabbim hayırlısyla nasip etsiin sana da inş seninde tüpe gerek kalmadan doğal yoldan gelsin meleğin.......
amin canım inş hepimizin kıymetlileri gelir en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?