- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.721
ekintosss canım her şey yolundaymış çok şükür.. çok sevindim sen pirinç ununa devam:)))
edacımmm canım çok üzüldüm ama inşallah hayırlısıyla bebiş kavuşacak sağlığına birazcık üzmüş sizi o kadar teyzesi..
7.5 aylık olup yaşayan çok bebiş var üzülmeyin inşallah geçer hepsi de unutursunuz bu günleri..
kistini de ihmal etme git biran evvel..
lorkeeeee.. eşin spermiyogram vermyecek miydi canım ben mi yanlış hatırlıyorum..
kadser inşallah arı sütüne devam edince daha iyi olur değerleriniz maalesef ben de yok kullanmıyorum yardımcı olmak isterdim ama..
karden güle güle kirlet evini:)))
sevser adet olmuşşsun ama olsun tedavine başlayacaksın ne güzel inşallah sonunu güzel eylesin rabbim..
bende bugün gittim kan verdim hormonlar için sağlık ocağı olduğu için hemen vermiyorlar sonucu pazartesi öğleden sonra alabileceğim
merak ediyorum doğrusu ama hormonlarda bir sıkıntı çıkacak gibide geliyo..
kızlar aç olmak gerekiyo dimi kan vermeden önce ben bugün ne yaptım sabah kalktım nasıl karnım gurulduyo
hiç aklıma gelmedi aç olmm gerktiği poğaça vardı gözüm ona ilşti yedim yarısını sonrtadan aklıma geldi
devamını yemedim ama erteleyemezdim çünkü hsftasonu 4. gün oluyordu bir dahaki adeti beklersem de yandım (50 gün sonra)
o yüzden kanı verdim sizce sonuçları etkiler mi doktora da soramadım ama tıka basa yemedim ki sadece yarım poğaçacıkk..
ekinnn çakır ronyaaa esra ceylannn... nasılsınız fıstıklar..
saol canımcım hadi bakalım hayırlısı olsun artık : ))))bak adet oluncada sevineceğimiz zamanlar oluyormuş
çünkü yeni bir yola girmek için bir başlangıç
inşallah herşey güzel olacak yolunda gidecek
senin yumoş olgunlaşınca eşin sperm verecek
dr a gidince tekrar sor kafana takılanları
inşallah esracım aminnnnnnnnn((((((((((((((((( :))))))))
işte geldım burdayımmmmmmmmmmm :)
hyrlı cumlaar cnm
ınsallah son adetın olur
kadser benm esımın yıkanmıs halı tam 21 spermdı
baslangıcta
sonra merkezde yumurta toplama gunu yukseldı ama kac oldu bılmıorum
aman sonucta tutmadı ıste
ekintos herşeyin yolunda olmasına çok sevindimsağolun kızlar,insan etkileniyor biraz ...
birde ruhumuza işlemiş galiba NİYE sorusuna cevap bulmak istiyor insan...
neyse Rabbim büyük ve ONA emanet..
bu arada öncesinde bir aksilik olmazsa şubatın 1 -2si alacağım dedi doktor...
ekintosss canım her şey yolundaymış çok şükür.. çok sevindim sen pirinç ununa devam:)))
edacımmm canım çok üzüldüm ama inşallah hayırlısıyla bebiş kavuşacak sağlığına birazcık üzmüş sizi o kadar teyzesi..
7.5 aylık olup yaşayan çok bebiş var üzülmeyin inşallah geçer hepsi de unutursunuz bu günleri..
kistini de ihmal etme git biran evvel..
lorkeeeee.. eşin spermiyogram vermyecek miydi canım ben mi yanlış hatırlıyorum..
kadser inşallah arı sütüne devam edince daha iyi olur değerleriniz maalesef ben de yok kullanmıyorum yardımcı olmak isterdim ama..
karden güle güle kirlet evini:)))
sevser adet olmuşşsun ama olsun tedavine başlayacaksın ne güzel inşallah sonunu güzel eylesin rabbim..
bende bugün gittim kan verdim hormonlar için sağlık ocağı olduğu için hemen vermiyorlar sonucu pazartesi öğleden sonra alabileceğim
kızlar aç olmak gerekiyo dimi kan vermeden önce ben bugün ne yaptım sabah kalktım nasıl karnım gurulduyo
hiç aklıma gelmedi aç olmm gerktiği poğaça vardı gözüm ona ilşti yedim yarısını sonrtadan aklıma geldi
devamını yemedim ama erteleyemezdim çünkü hsftasonu 4. gün oluyordu bir dahaki adeti beklersem de yandım (50 gün sonra)
o yüzden kanı verdim sizce sonuçları etkiler mi doktora da soramadım ama tıka basa yemedim ki sadece yarım poğaçacıkk..
ceylan nasılsın canım faceye gelsene fatma bebeğinin resmini eklemiş
iyiyiz canım sen nasılsın ohh sabah götürmüşsün poaçalarıyarasııınnnnnn
bişey olmaz inşallah hiç bi fikrim yok
bugün misafirlerinmi gelecekti sanki nasıl geçti
saol canımcım hadi bakalım hayırlısı olsun artık : ))))
sen nasılsın heran doğurabilirsin bebeğin fotolarını koymayı unutma olurmu
inşallah esracım aminnnnnnnnn
meleklerde sana aynı duayı etti biliyosun : )))
ekintos herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
maşşallah
evet canım hayat işte adet olduğuma ağlardım her ay ama bu ay hemen hastaneyi aradım randevu aldım şükür allaha
inşallah yavrum benimle olur
gökcencim çok heycanlı bi durum valla
yaaaa götürmedim poğaçaları sadece yarımcık yedim:)))
evet canım ya misafirlerim vardı iyiydi çok şükür bir saat kadar önce gönderdim onları şimdi dinleniyorum:)))
çokkk yoruldum sabah yediden beri koşturuyorum arada birde okula gittim geldim abartısız yediden beri ayaktayım
ve galiba şimdi birazcık uyuyacağım gözlerim kapanıyo:)))
canlarım bişi soracağım bu gnc gold kart var ya her ayın1-7 arası %20 indirim yapıyor tüm ürünlerde dimi yanlış bilmiyorsam ayın 7 si de dahil mi buna
bugün ayın 6 sı yarın da alabilriz dimi valla çok yorgunum şimdi hiç avm ye sırf bunun için gitmek istemiyorum umarım yarın son gündür bugün değil
bilgisi olan var mı
..
Dahil canım hatta her ayın ilk 7 günü geçerli diyor.
Bana her ay telime mesaj geliyor ayın 8 ine kadar geçerli yazıyor.
esım dun test verdı gokcenn
sonucu salı gunu verecekler ama ben carsamnba kendı patolojı sonucumuda alacagım zaman gıdecegım hayırlısı bakalım nası cıkacak bu sfeer
sende kan vermıssın hayırlı olsun
hıc bısey olmaz ac tok sadece prolaktın farkeder belkı ole hatrılıyorum ama zaten sende tok sayılmazmıssın merak etme yanı
iyi bakalım canım hayırlı bir sonuç olsun inşallah da moral olsun size senin patoloji sonucu da iyi çıkar inşallah
evet canım verdim bakalım ne çıkacak.. hayırlısı..
mues sevser fatmaaa ceylan hosgeldınız nabıyorsunuz
teşekkürler muescim..
mues sevser fatmaaa ceylan hosgeldınız nabıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?