Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben aynı mide şikayeti devam. Ceylan ben elevite 8. hafta başladım sende kullan bence doktor vermedimi vitamin

ekintos sende sakın kafana takma kiloyu falan önemli olan sağlıklı olması 2 kilo doğup turp gibi olan zeki çocuklar var doğumdan sonra iyi beslersin bebeğini çok çabuk toparlar hiç takılma

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben aynı mide şikayeti devam. Ceylan ben elevite 8. hafta başladım sende kullan bence doktor vermedimi vitamin

2 doktorda folbiol yeterli dedi eczacıda agır gelir dedi hatta neyse ben bugün başlarım nasıl içiyodun sen canım onu günde kaç kez
ne zaman geçecekmiş canım senin mide şikayetin bide o bölüme gitsen belki rahatlatıcı bişeyler verirdi:26:

ekintos sende sakın kafana takma kiloyu falan önemli olan sağlıklı olması 2 kilo doğup turp gibi olan zeki çocuklar var doğumdan sonra iyi beslersin bebeğini çok çabuk toparlar hiç takılma

artık kısmette ne varsa onu yaşıyacağız....Rabbim büyük....
sende yolunda herşey dimi...

valla canım bazı doktorlar 12. haftadan sonra veriyor eleviti ama bende B12 ve demir eksik çıkınca erken başladım. Testlerde bi sorun yoksa doktor vermemiştir. Midem için doktorla konuştum gaviscon şurup verdi içtim ama hiç faydası olmadı. Leblebiyide denedim evet yanmaya iyi geliyor ama oda şişkinlik yapıyor patlıycam gazdan

herkese selam arkadaşlar..herkes iyidir inşAllah..geçmişi okumadım, ama herşey yolunda galiba :) bende çok yoğun bir günün ardından evime geldim, 2 tane sınava girdim iyiydi çok şükür, buzlu yollarda koştura koştura işlerimizi hallettik kızımla :))) kızlar bu şeker testini haftaya cuma yaptırsam olur mu? geç kalmış olmam demi? birde bu tetanoz aşısının 2. dozunu olmayacam, bişi olmaz galiba :) demi? yeterlilik sınavım var kızlar, nolur duanızı eksik etmeyin, çok stresliyim, bu ayı atlatırsam çok iyi olacak herşey Allah'ın izniyle..

bnde ozledım ınan tatlım
bıldıgın gıbıyım son gaz cekılıslere devam ::)
pesımden enes gelıor
ekınde sadece bısı kazanamamklan yetınıor :)
oy verıor sureklı :)))))

bende son gaz çalışmalara devam diyosun sanmıştım
eneste iyi kazanıyo galiba pek ugramıyo artıkın buralara
topigi paramparça ettin len zavallı ekin oy vermek bile çok yoruyo onuda göremiyoruz

artık kısmette ne varsa onu yaşıyacağız....Rabbim büyük....
sende yolunda herşey dimi...

yolunda çok şükür 2'li test yapıldı yaş riskim 1:360 çıktı ama diğer riskler 1:10000 den daha küçük bi değer. Doktor bi sıkıntı yok dedi ama ben bu yaş riskini taktım 33 yaşında olduğum için risk fazla galiba 1 ay sonrada 3 lü test yapılcak o zaman daha net belli olur dedi. Hamile kalmak için uğraştık üzüldük stres yaptık hamile kaldık ohhh dedik ama bitmiyor sıkıntı stres bi doğursak diyoruz o oluncada başka sıkıntılar olcak hayat böyle devam etcek

hadi yaa koyver gitsin kız evdemi kocan

sınavlarında başarılar canım stres yapman çok normal ama yinede fazla stres yapma bebek hemen etkilenir ne zorluklarla bebeklerimize kavuştuk onlardan önemli hiçbişey olamaz dimi. Bende tetanozda kararsızım yaptırmamayı düşünüyorum sağlık ocağı ısrarla ol diyor ama kendi doktoruma sorcam o okey verirse vurulurum

bende son gaz çalışmalara devam diyosun sanmıştım
eneste iyi kazanıyo galiba pek ugramıyo artıkın buralara
topigi paramparça ettin len zavallı ekin oy vermek bile çok yoruyo onuda göremiyoruz

ekını su sıra yoran daha muhım seyler var :)
he yha cekılıslerden dolayı bunları kacrttım burdan :)
son yaslarında ne yapacaklarsa artık :))))))))))

canım ilk günler tutmaya çalıştım sürekli tuvalete gittim ama olcak gibi değil önce utana sıkıla gaz yaptım şimdi daha rahat koyveriyorum valla o kadar sıkıtı yapıyorki utanmayı bıraktım

bende uyuyorum akşam üstü olunca annemde diger kanepede oturuyodu ben dalıp kaçırmışım
uyanınca söylediii

çok saol bitanem, sende yaşı takma bence, benimde yaş 700lü bişi çıktı..diğer değerlerim sanırım iyiydi, doktor sorun yok dedi..İnş bebeklerimiz sağlıkla gelirler..ben 1. tetanozda çok ağrı çektim, 3 gün ağladım resmen o yüzden vurunmak istemiyorum 2.ciyi..birde sınav zamanı iyice stres olurum die :)) tırsdım sanırım biraz :)))

bende uyuyorum akşam üstü olunca annemde diger kanepede oturuyodu ben dalıp kaçırmışım
uyanınca söylediii

ceylan bebeğin gebelik haftasında sıkıntı vardı tekrar kontrole gittinmi ne dedi doktor. Benim ilk haftalar 4 gün geride denmişti geçen hafta ise 1 gün geri yani normal haftasına geldi çok şükür seninde öyle olabilir en son ölçümde boyu kaç çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…