Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazel bu topikte bana en çok umut olan kişi sen oldun. sadece bana değil topikteki tüm arkadaşlara çok destek oldun. sayenizde umudumu kaybettiğim zamanlara inat yeniden toparlandım. her adet oluşumda 2- 3 gün ağladığım bunalıma girdiğim günlere ara vermemi sağladınız. her akşam gelip bakalım bugün neler yazmış benim canlarım diye heyecanla okudum satırlarınızı. en yakın zamnda buradan güzel haberler verebilmek dileğiyle...

inşallah meliscim inşallah biz de çok seviniriz inan güzel haberini alınca..
buradaki arkadaşların hepsi çok yardımsever ve ilgili..
bende kendimi şanslı hissediyorum burada olduğum için
rabbim razı olsun hepsinden..

krishazel nasılsın..
her şey yolundadır umarım..
cnım bişi soracağım buradaysan cevaplayabilir misin
ben şimdi netten arginmax men alıyorum eşim için
l-cartinine onun içeriğinde olmadığı için onu ayrı alacağım
gnc nin ürününü alacağım da
l-carnitine 30 kapsül var bir de
carnitine formula softjell 90 kapsül var bu daha uygun gibi bu ikisi farklı mı aynı ürünler mi
bir bilgin var mı canım..
rnler | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

kızlaarr şimdi baktım da bu l-carnitine zayıflama desteği ürünü vücuttaki yağı yakıyor diyor
ammaaaaaannnn benim kocam çok zayıf..
vala bunu içerse iyice kurur gider:)))
bu çok gerekli bişi mi yani içilmese olur mu..

gmkcen bizde sadece argin kullanıyoruz benim eşimde zayıf o kdr vitamin içti yok anacım metabolizması hızlıymış:)birde spermlerde görsek o değişim hızını

melisdilek bizimde fsh düşük klomenle yükseliyor ama en son 3,16 olmasına rağmen klomeni hoca bıraktırdı. bizde k.boynuzu tozu ve zeytinyağında bekletilmiş incir kullanıyoruz inşallah şifamızı verir Rabbim

gmkcen bizde sadece argin kullanıyoruz benim eşimde zayıf o kdr vitamin içti yok anacım metabolizması hızlıymış:)birde spermlerde görsek o değişim hızını

ekin ya sorma benimki de öyle çokyo işte zayıf
biz hatta bundan 6-7 ay kadar önce diyetisyene gittik doktor gnc nin ürünlerinden verdi
iştah açıcılar balık yağı vitaminler takviye destekler falan filan..
biz onlara da çok para döktük hatta o vitaminler de duruyo bitmedi henüz arada içiyo işte
ama dediğin gibi metabolizma meselesi galiba adam günde yirmi tablet yutuyordu ama bana mısın demiyordu
en sonunda bıraktı:)))
aldığı kilo üç ayda sıfıra sıfır elde var sıfır:))))
biz de oulruna bıraktık
o değil valla kilo alsın diye fınfdıkları fıstıkları koyuyordum önüne o yemiyordu ben götürüyordum olan bana oldu 6 ayda 5 kilo aldım:)))

sagol canim benim
ne olsun cocukla ugrasiyoruz gunler geciyor oyle

soft jel i de alabilirsin canim iclerindeki carnitine miktari ayni
softta extra CLA var ki o yag yakici ozelligi olan bisey yani esin kiloluysa biraz zayiflayabilir , esim de kullanmisti bundan zayiflamak icin:)
ama fiyatlar nekadar pahali oyle yurtdisinda okadar ucuzki ordan getirtebilsen???

aa bunu simdi okudum esin zayifmis:)
CLA zayiflatir
sen ozaman tek l carnitine olanindan al canim

canim benim sen okadar dogru yoldasin okadar dogru seyler yapiyorsun ki zaten amacina ulasmaman mumkun degil .
Rabbim sabrinin mukafatini verecek derken de onu kastetmistim zaten

insallah en kisa zamanda mujdeli haber alacagim senden
okadar eminimki:)

ben herzaman senin yanindayim ...

aa bunu simdi okudum esin zayifmis:)
CLA zayiflatir
sen ozaman tek l carnitine olanindan al canim

sağolasın canım benim ben de sonradan araştırdım da içeriğinde ne var diye o zaman fark ettim
valla benimki öyle böyle değil çok zayıf..
yağ yakıyormuş..
vücudunda yağ yok ki adamın korkarım kemiklerini eritir..
evet canım ya dediğni gibi ne kadar pahalı valla alırken yüreğim cız ediyor yeter ki bir faydası olsun..
biraz böyle idare edelim belki bir iki ay sonra proxeed plus alırız aslınd aklım onda ama çok pahalı şu an gücüm yetmiyor

arginmax kullaniyorsan simdilik yeterli
arginmax ta cok iyi .

ay adaaaa heyecan yaptım valla..
Rabbim yardımcınız olsun...

ayyyyyyyyyyy dogumlar baslıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sular kaynasınnnnnnnnn :)

gökcen aslında içerik olarak argin daha zengin proxedda çok bişi yok:26:

iyi o zaman canım sevindim valla ama o niye öyle pahalı sanki pahalı olan daha iyi gibi geliyo insana:)))
ekin valla ben ucuz arginmax bulamadım bugün gnc ye gittim goldcard la 74 dedi ben de iki tane olunca kampanyası oluyordu dedim
o sitede var burada yok dedi bende netten alacağım iki tanesi 139 lira çok fark etmiyo ama ne yapayım gıcık oldum niye orada yapmıyorlar..
zaten iki kutusu bir ay gidecek
sen bir yerlerde uygununu görürsen bana da link at tamam mı:)))))

bende GNC ye gittim bugün hem gold kart aldık hemde balık yagı bizde paraları baydık geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…