Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem merhaba,

öncelikle seni çok tebrik ederim. hamile haberini öğrendim. inanılmaz mutluluk verici. uzun süredir topiği okuyorum, geçmişten senin yazıları bulmaya çalışlıyorum ama samanlıkta iğne aramaya benziyor. şimdi burda olduğunu görünce direk yazıyım dedim:)
senin yazılarını takip etmemin sebebi uzun protokolde şuanda tedavide olmam. başka bir topkteki arkadaşım soyledı senınde uzun protokolde tedavi olduğunu. çokta güzel yazıların var ama hala tedavi kısmına gelemedim yazılarında
benim öncesinde başarısız bir transferim, bir tane yarım kalan bir tedavim (dondurulmuşlarım canlılıgını surduremedı) var. eşim azospermi hastası..... allahıma binlerce şükür olsunki mikrotesede bulundu sperm ama şuan elde var sıfır.
lucrin e basladım adetın 21.gunu sımdı puregonda eklendı. herseyı sılbastan yasıyoruz. esım tekrar amelıyat olucak. heycanlı ve umud doluyum. neler yaşadın kısaca bir derleme yaparsan çok mutlu edersin benii.

canım 2li güzel çıkmışsa,hiç 3lü ile uğraşma bence...böyle testlerin sonuçlarını beklemekde ayrı bir stres yaşatıyor...sonuçta bir teşhisde değil....

melisela tetenoz aşısı ne yazık ki....tartışmalı bir konu...bir doktor yaptırılmalı diyor bir doktor yaptırma diyor....velhasıl burda doktoruna güvenmekten başka seçenek yok..

ay gerçekten çok ilginç....güldürdün beni...
sen ne alemdesin ,nasıl oldun?
naıslsın ekıntosum dun mesajj yazdım cıktım hemen
cok oturmak ıstemıyorum bıgl baında bu aralar ozellıkle
2 gundur azaldı sıkayelerım ama tamamen gecmıs degıl
yarın sabah 5.40 ta namaz vaktı MR randevum var bakalım ptesı sabahta doktora gıderım heralde sonucu gostermeye

gokcen valla kucuk sehırınde buyuk sehırnde kendıne gore guzel yanıda zor yanıda var
bız valla gencturkcell olmasa sınema yuzu gormeyecegız mesela
bıze yakın sınemalar mesela 16 -14 tl arası
halk gunlerı esıme uymuyo vs

ama eskte mesela 6-8 tl ye sınemaya gıdebılıyoruz yarıyarıya yanı nerdeyse
ama tabuıkı ben yınede buykksehırde olmaktan sımdılık memnunum cocuklar buydukce zorlasıyo dıyolar
o yuzden suan gzuel zamnalarını yasıyoruz hala cok sukur

RONYAM 15 ve 16 akıntı azaldı dün kasıklarım ağrıdı her iki tarafta ve adetten 6-14 arası uzayan akıntı oldu kafam çok akrıştı ya

ekın ya gerı dusmus yıne acababugun mu catlıcak
testte yapamamıstın sanrıım bu sefer
hayırlıs bakalım sen calsımaya alıstın zaten devam edıverın bı kac gun daha

benımde preseedım 2 kullanımlık falan kaldı malesef
yenısınıde paraya kıyıp alamadım bu ay nasıb artık
dogal preseedı onemlı gunlere denk getırmeye calısıcaz artık

slm kızlar kimseler yok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bebegimiz tedavi ye cvp veriyo çok şükür annede iyi bende hala adet olmadım bekliyorum
zaten tüpü iptal ettim hiç bişey yapasım yok zaten olacagıda yok
bu arada bilgem pas vermez oldun ayran içtik ayrı düştükkk

cok sukur kısa zamanda toparlar ınsallah merak etmeyın
benım yegenımın bırıde 40 gun solunum cıhazında kaldı
coksukur sıkıntı cıkmadı

solunum cıhazında uzun sure kalan cocuklarda goz problemı olabılıyo sadece
hemen yegeınımı amelıuyet yaptılar 1.5 aylıkken
doktorunuz zaten bunu bılıyodur ama yınede aklınızda olsun

ben esım gelmeden evı supurucem sonra yıne gelrıım

Lorke 2 aydır bu şekild eoluyor ateşim.çalış çalış bittim zaten dün rüyamda saçlarımı kestirmiştim içten içe nasıl seviniyorum banyo artık daha kolay olcak diye rüyalarıma giriyo beee

QUOTE=melisdilek;22149374]bizim sonuçlarsa şöyle:
sayı 17 milyon
dna hasarı (%1,6 tamamı sağlıklı)doktora gitmeden ölçtürdüğümüz Fsh:6,5 iken
1 aylık klomen ve keçiboynuzu-incir kürü kullanımı sonucu ölçtürdüğümüz Fsh:14 çıktı.testesteronda 6,5 çıktı.

ocak başında tekrar test yaptıracağız.

benim gördüğüm kadarıyla fsh en iyi keçiboynuzu kürü yaparken içine atacağınız 3-4 adet incirle birlikte 5dk kaynamasıyla oluşan kürün sabah akşam içilmesiyle oluyor. bak deneyin, farkı fark edeceksiniz. geçen ay öyle yapmıştık. bu ay keçiboynuzu yapamadık pek. evde duramadık akşamları. hep biryerlere gittik. gelince de yorgun oluyor insan. o yüzden biraz aksadı. bu ay o kadar iyi yükseleceğini sanmıyorum. bakalım testte göreceğiz.

sonuçları buradan yazmaya devam edelim.

sizin hasarsızlık oranınız bizden daha iyi. şansınız daha yüksek gibi görünüyor. inş en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur.amin.[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar, size daha önce de yazdığım gibi 29 aralıkta 2. testi yaptırdık. aynen tahmin ettiğim gibi fsh bu ay yükselememiş. hatta 14 ten 7 ye düşmüş.çünkü keçi boynuzu ve incir kürü yapamadık. ben zaten iyi gelen şeyin bu kür olduğunu daha 1 ay önce anlamıştım. tabi klomen ve proxeed plusu bu ay hiç aksatmadan yaptık. ama yeterli olmamış.bu tedaviler bir bütün. hepsini bir arada yapmak gerekiyor.

ama sıkı durun size bir haberim var: 3 yıldır gebelik testinde 2. çizgiyi hiç görememiştim.bu ay adet olacağım gün içimden bir ses test yapmamı söyledi. ben de dayanamadım yaptım daha adet günüm geçmeden. bir de ne göreyim çift cizgi. çok sevindim. ama kimseye söylemedim hamileyim diye. bir hafta bekleyip doktora giderim keseyi görürsem öyle söylerim diye düşündüm. çünkü daha önceden(2008 de) bir boş gebelik geçirmiştim. yine hüsran olur diye kimseye söylemedim. tam bir hafta adet olmadım. 5 gün sonra yeniden idrar testi yaptım. bu sefer daha belirgin bir çizgi beklerken ne göreyim: tek çizgi. anladım bunun kimyasal gebelik olduğunu.ve o gece adet oldum... ama 3 yıl sonra en azından bir sperm yumurtayı döllemişti. bu zamana kadar o da olmuyordu. bu ay keçiboynuzu-incir kürüne devam kararı aldık. kaan beyin verdiği ilaçları aynen kullanacağız yine. dua ediyorum,inşallah bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarım ve ben en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.ne olur birbirimize umutlu haberler vermeye devam edelim.sonuçta elimizden gelen başka birşey yok. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. veren O. bu yaptıklarımız sadece fiili bir dua ve birer vesile. bunu bilerek iyi birer kul olmaya çalışalım. sevgilerimle...

nerdesiniz heran doğurabilirim :)
sancım var artmıyorda geçmiyorda dr dinlen cumaya kadar tutalım yaramazı dedi tutmaya çalışıyoruz
eğer gelmekte ısrar etmezse cuma günü saat 13,00 de sezeryan randevumuz var
lütfen dua edin bizim için
bide hakkınızı helal edin dicem tam olacak
ama gerçekten hakkınızı helal edin herşeyimizi paylaştık burada
biraz duygusalım galiba
Rabbim en kısa zamanda hepinize bu tatlı telaşı görmeyi nasip etsin
göbişlerimiz kucaklarımız hep bebişlerle dolsun taşsın
hepinizi çok seviyorum
Allaha emanet olun

KIZLAR MERABA EŞİMİN SPERM TESTİ SONUCU AŞAĞIDADIR. YORUMLARSSANIZ SEVİNİRİM.
Volüm(miktar) 4 CC/ML
Konsantrasyon 12 mil/ML
Molilite (hareket) % 55
a-
b-35
c-20
d-45
Likefasyon zamanı 20 dk
vizkozite ++
aglunitasyon -
ph 8,3
görünüm krem opak

morfoloji
normal 6
baş 40
boyun 22
kuyruk 32

bu akşam herkes topik okuyor, kimse bir şey yazmıyor. adacım Allah yardımcın olsun. sürekli doğumu düşünmemeye çalış, aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış. stresin azalırsa belki ağrıların da hafifleyebilir. inş kolay olur. sevgilerimle

merhabalar arkadaşlarr..
kuş gibi hafiflemiş olarak geldim çok rahatladım tüm stresimi attım çok şükür..

ekincim durmak yok çalışmaya devam..

lorkemm ne kadar erkenmiş randevun
namazı müteakip gidersin artık:)))
hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
meliscim demek o çift çizgiyi gördün ha..
ben de henüz hiç göremedim nasip olmadı..
canım ne güzel işte size neyin iyi geldiğini kendin keşfetmişsin madem öyle devam et ne iyi geliyorsa ona
artık kendi kendimizin doktoru olacağız ne yapalım..

adacım az kalmış maaşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşalalh planlandığı gibi olur
sezeryanla alınır rabbim yardımcın olsun..
edacım bebişin ve annesinin iyi olmasına sevindim senin de ertelediğin iyiy olmuş biraz toparla kendini hem manen hem de
bedenen.. e2 ni falan halledersin iyice kafanı da biraz dağıtırsın sonra toparlanır ya bismillah der bşlarsın inşallah..

adaaaaaaaa doğuma gider gibi yazmışsın eğer öyleyse canım kolaylıklar olsun Rabbim yardım etsin cnaım benimmm

ay adaaaa heyecan yaptım valla..
Rabbim yardımcınız olsun...

merhaba arkadaşlar, size daha önce de yazdığım gibi 29 aralıkta 2. testi yaptırdık. aynen tahmin ettiğim gibi fsh bu ay yükselememiş. hatta 14 ten 7 ye düşmüş.çünkü keçi boynuzu ve incir kürü yapamadık. ben zaten iyi gelen şeyin bu kür olduğunu daha 1 ay önce anlamıştım. tabi klomen ve proxeed plusu bu ay hiç aksatmadan yaptık. ama yeterli olmamış.bu tedaviler bir bütün. hepsini bir arada yapmak gerekiyor.

ama sıkı durun size bir haberim var: 3 yıldır gebelik testinde 2. çizgiyi hiç görememiştim.bu ay adet olacağım gün içimden bir ses test yapmamı söyledi. ben de dayanamadım yaptım daha adet günüm geçmeden. bir de ne göreyim çift cizgi. çok sevindim. ama kimseye söylemedim hamileyim diye. bir hafta bekleyip doktora giderim keseyi görürsem öyle söylerim diye düşündüm. çünkü daha önceden(2008 de) bir boş gebelik geçirmiştim. yine hüsran olur diye kimseye söylemedim. tam bir hafta adet olmadım. 5 gün sonra yeniden idrar testi yaptım. bu sefer daha belirgin bir çizgi beklerken ne göreyim: tek çizgi. anladım bunun kimyasal gebelik olduğunu.ve o gece adet oldum... ama 3 yıl sonra en azından bir sperm yumurtayı döllemişti. bu zamana kadar o da olmuyordu. bu ay keçiboynuzu-incir kürüne devam kararı aldık. kaan beyin verdiği ilaçları aynen kullanacağız yine. dua ediyorum,inşallah bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarım ve ben en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.ne olur birbirimize umutlu haberler vermeye devam edelim.sonuçta elimizden gelen başka birşey yok. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. veren O. bu yaptıklarımız sadece fiili bir dua ve birer vesile. bunu bilerek iyi birer kul olmaya çalışalım. sevgilerimle...[/QUOTE]

insallah en kisa zamanda rabbim sabrinin mukafatini verir .......

gökcencim sizin durum nedir?siz hangi aşamalardan geçtiniz? kaan hocaya gittiniz mi? nerede yaşıyorsunuz?

canım biz bu işte yeni sayılırız:))) yeni meni derken 4 ay olmuş problemimimzi öğreneli..
birbuçuk yılık evliyim ve hiç korunmadım ilk altı ay bekledim bir yıldır aktif olarak kadın doğuma gidiyorum..
ilk önce bende sıkıntı var diye benim üzerimde durldu geçen yıl ocak ayında polip ameliyatı oldum
doktorum bu sebeptn gebelik olmadığını düşündü
üç ay bekledik olmadı sonra klomenle takip başlattı doktorum 4 ay klomem kullandım yine olmadı
4 ay önce eşim test verdi ve problemimizi öğrendik
500 bin 23 milyon ve 10 milyon sonuçlar olan üç test yaptırdık birer ay aralıklarla
ve en son varikosel teşhisi koyuldu
10 gün sonra eşim varikosel ameliyatı olacak
tabi bu arada son üç aydır benim yumurtlamamda sıkıntılar çıktı adet düzensizliğim var
sebebini hala öğrenememeiş olsam da:)))
bizim durum böyle canım
biz malatyada yaşıyoruz doğu görevi için buradayız şimdilik
kaan hocaya hiç gitmedik yol uzak belki yaza kadar bir değişiklik olmazsa yazın gideriz
ama ben mail attım cevap verdi sağolsun varikosel olup olmadığına bakın eğer varsa ameliyat olun dedi
ameliyattan sonra bir mail daha atacağım inşallah

yani canım biz problemimizi (gerçek problemimizi) daha yeni öğrenebildik
o yüzden yola yeni çıktık diiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…