- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.801
he size diyom benim tablo yine saçmaladı gecen ayki gibi çok stres ve sinir içindeyim.
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com baksana
yolunda çok şükür 2'li test yapıldı yaş riskim 1:360 çıktı ama diğer riskler 1:10000 den daha küçük bi değer. Doktor bi sıkıntı yok dedi ama ben bu yaş riskini taktım 33 yaşında olduğum için risk fazla galiba 1 ay sonrada 3 lü test yapılcak o zaman daha net belli olur dedi. Hamile kalmak için uğraştık üzüldük stres yaptık hamile kaldık ohhh dedik ama bitmiyor sıkıntı stres bi doğursak diyoruz o oluncada başka sıkıntılar olcak hayat böyle devam etcek
naıslsın ekıntosum dun mesajj yazdım cıktım hemenay gerçekten çok ilginç....güldürdün beni...
sen ne alemdesin ,nasıl oldun?
gokcen valla kucuk sehırınde buyuk sehırnde kendıne gore guzel yanıda zor yanıda vargünaydııınnnn herkese..
güzel bir haftasonu geçirmek dileğiyle..
yoğun bir hfta içi temposundan sonra haftasonunun tadını çıkaracağım..
birkaç saat sonra tiyatroya gideceğiz eşimle güzel bir komediye..
bugün çokkkkk gülmek istiyorum..malatyanın kısıtlı imkanlarıyla zar zor bulabildik bu tiyatroyu kırk yılda bir denk getirebiliyoruz
maalesef... bir tiyatro aşığı olarak büyükşehirde olanlara gıptayla bakıyorum...
bence özellikle ankara.dakiler kaçımayın özelliklede müzikalleri ve komedileri.. müthiş eğlenceli..
ahhhh ahhhh.. keşke bende büyük şehirde olsaydım
RONYAM 15 ve 16 akıntı azaldı dün kasıklarım ağrıdı her iki tarafta ve adetten 6-14 arası uzayan akıntı oldu kafam çok akrıştı ya
cok sukur kısa zamanda toparlar ınsallah merak etmeyınslm kızlar kimseler yok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bebegimiz tedavi ye cvp veriyo çok şükür annede iyi bende hala adet olmadım bekliyorum
zaten tüpü iptal ettim hiç bişey yapasım yok zaten olacagıda yok
bu arada bilgem pas vermez oldun ayran içtik ayrı düştükkk
Lorke 2 aydır bu şekild eoluyor ateşim.çalış çalış bittim zaten dün rüyamda saçlarımı kestirmiştim içten içe nasıl seviniyorum banyo artık daha kolay olcak diye rüyalarıma giriyo beee
nerdesiniz heran doğurabilirim :)
sancım var artmıyorda geçmiyorda dr dinlen cumaya kadar tutalım yaramazı dedi tutmaya çalışıyoruz
eğer gelmekte ısrar etmezse cuma günü saat 13,00 de sezeryan randevumuz var
lütfen dua edin bizim için
bide hakkınızı helal edin dicem tam olacak
ama gerçekten hakkınızı helal edin herşeyimizi paylaştık burada
biraz duygusalım galiba
Rabbim en kısa zamanda hepinize bu tatlı telaşı görmeyi nasip etsin
göbişlerimiz kucaklarımız hep bebişlerle dolsun taşsın
hepinizi çok seviyorum
Allaha emanet olun
QUOTE=melisdilek;22149374]bizim sonuçlarsa şöyle:
sayı 17 milyon
dna hasarı (%1,6 tamamı sağlıklı)doktora gitmeden ölçtürdüğümüz Fsh:6,5 iken
1 aylık klomen ve keçiboynuzu-incir kürü kullanımı sonucu ölçtürdüğümüz Fsh:14 çıktı.testesteronda 6,5 çıktı.
ocak başında tekrar test yaptıracağız.
benim gördüğüm kadarıyla fsh en iyi keçiboynuzu kürü yaparken içine atacağınız 3-4 adet incirle birlikte 5dk kaynamasıyla oluşan kürün sabah akşam içilmesiyle oluyor. bak deneyin, farkı fark edeceksiniz. geçen ay öyle yapmıştık. bu ay keçiboynuzu yapamadık pek. evde duramadık akşamları. hep biryerlere gittik. gelince de yorgun oluyor insan. o yüzden biraz aksadı. bu ay o kadar iyi yükseleceğini sanmıyorum. bakalım testte göreceğiz.
sonuçları buradan yazmaya devam edelim.
sizin hasarsızlık oranınız bizden daha iyi. şansınız daha yüksek gibi görünüyor. inş en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur.amin.
gökcencim sizin durum nedir?siz hangi aşamalardan geçtiniz? kaan hocaya gittiniz mi? nerede yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?