- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.781
ceylan bebeğin gebelik haftasında sıkıntı vardı tekrar kontrole gittinmi ne dedi doktor. Benim ilk haftalar 4 gün geride denmişti geçen hafta ise 1 gün geri yani normal haftasına geldi çok şükür seninde öyle olabilir en son ölçümde boyu kaç çıktı ?
en son bana göre 7 doktora göre 6 haftalıktı gittigimde boyuda 3,3 mmdi
takip doktorunada gittim ama ultrasyonu iyi degildi fazla boyunu falan demedi haftaya tekrar büyük doguma gidecem o zaman ögreniriz bakalım inşallah kapatmıştır arayı benimkide
6. haftamda 3,5 du benimde 7. haftada 9 mm oldu. 11. haftada 42 12. haftada 58mm oldu 16. yada 17. hafta gidicem ara verdim :))
bu arada seni kıskandım ben biliyormusun annen ablan yanında ne güzel benim kimsem yok yanımda çok zorlandığım günler oluyor 1 tas çorba yapanım yok sürüne sürüne yapıyorum bazen. Ev işide hep bana bakıyor eşim 1-2 kez yadım etti oda isyan etti zaten çokda yoruluyor kıyamıyorum. Bazen oturup ağlıyorum zaten duygusal biriydim iyice sulu göz oldum
sorma yaa enes neysede ekin kazanamıyorum diye stresten küt diye gidecek birgün
frmalara sölemek lazım ekıne tesellı hedıyesı yollasınlar :)
maşallah ne çabuk büyüyolar canım ya
canım ya kıyamam ailen nerde senin bende mardindeyken o yüzden istemedim birazda
ailemin yanına gelince yapıyım zorlanmayım diye düşündüm
benim eşimde yapmıyo malesef
bulantım falan yok ama insan arada kahvaltı falan bekliyo eşinden ama malesef daha hiç hazırlamadı
rabbim yardımcın olsun canım ya kaynanana yaptır kız öyle beleşten nene olmak varmı
ben bursalıyım evlenince geldim ankaraya kayınvaldem soruyo canın bişe isterse söyle diye yaprak sarması istemiştim hemen yapıp yolladı 2-3 kez ama oda olmuyorki eve git sarmayı al eşim tencere taşıyor hem kayınvalde anne gibi olurmu. Ana gibi yar olmaz
orasıda öylede napacaksın canım idare et elimizde kaynanan var şimdilik
evet çok şükür ben çıkıyorum canım iyi geceler
Gunaydin kizlar.
Ceylan dr'un dogru soylemis 6+2de 4.8mm di.
7+4te 12.5 mm 8+4 te de 18 mm di bebegim.
Senin 3.3 mm ancak 6 haftalik olur.
Haftaya gittiginde gor bak kocaman olmus olcak:)
SELAMMMMMMMMM Canlar
benden başka kimse yokki bizemi diyon canlar diye
he size diyom benim tablo yine saçmaladı gecen ayki gibi çok stres ve sinir içindeyim.
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com baksana
canım çatladığına eminmisin bence çatlamamış :44:
RONYAM 15 ve 16 akıntı azaldı dün kasıklarım ağrıdı her iki tarafta ve adetten 6-14 arası uzayan akıntı oldu kafam çok akrıştı ya
canım tablona yine baktım bu durumda ateşinin yükselmesi gerekirdi
acaba gece üşüdünmü yada uykunu iyi alamadınmı
hemen sıkma canını yarınki ateşine bakalım
ama sen yinede fik fike devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?