Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

en son bana göre 7 doktora göre 6 haftalıktı gittigimde boyuda 3,3 mmdi
takip doktorunada gittim ama ultrasyonu iyi degildi fazla boyunu falan demedi haftaya tekrar büyük doguma gidecem o zaman ögreniriz bakalım inşallah kapatmıştır arayı benimkide

6. haftamda 3,5 du benimde 7. haftada 9 mm oldu. 11. haftada 42 12. haftada 58mm oldu 16. yada 17. hafta gidicem ara verdim :))
bu arada seni kıskandım ben biliyormusun annen ablan yanında ne güzel benim kimsem yok yanımda çok zorlandığım günler oluyor 1 tas çorba yapanım yok sürüne sürüne yapıyorum bazen. Ev işide hep bana bakıyor eşim 1-2 kez yadım etti oda isyan etti zaten çokda yoruluyor kıyamıyorum. Bazen oturup ağlıyorum zaten duygusal biriydim iyice sulu göz oldum

maşallah ne çabuk büyüyolar canım ya
canım ya kıyamam ailen nerde senin bende mardindeyken o yüzden istemedim birazda
ailemin yanına gelince yapıyım zorlanmayım diye düşündüm
benim eşimde yapmıyo malesef
bulantım falan yok ama insan arada kahvaltı falan bekliyo eşinden ama malesef daha hiç hazırlamadı
rabbim yardımcın olsun canım ya kaynanana yaptır kız öyle beleşten nene olmak varmı

ben bursalıyım evlenince geldim ankaraya kayınvaldem soruyo canın bişe isterse söyle diye yaprak sarması istemiştim hemen yapıp yolladı 2-3 kez ama oda olmuyorki eve git sarmayı al eşim tencere taşıyor hem kayınvalde anne gibi olurmu. Ana gibi yar olmaz

orasıda öylede napacaksın canım idare et elimizde kaynanan var şimdilik

Gunaydin kizlar.
Ceylan dr'un dogru soylemis 6+2de 4.8mm di.
7+4te 12.5 mm 8+4 te de 18 mm di bebegim.
Senin 3.3 mm ancak 6 haftalik olur.
Haftaya gittiginde gor bak kocaman olmus olcak:)

günaydııınnnn herkese..
güzel bir haftasonu geçirmek dileğiyle..

yoğun bir hfta içi temposundan sonra haftasonunun tadını çıkaracağım..
birkaç saat sonra tiyatroya gideceğiz eşimle güzel bir komediye..
bugün çokkkkk gülmek istiyorum..malatyanın kısıtlı imkanlarıyla zar zor bulabildik bu tiyatroyu kırk yılda bir denk getirebiliyoruz
maalesef... bir tiyatro aşığı olarak büyükşehirde olanlara gıptayla bakıyorum...
bence özellikle ankara.dakiler kaçımayın özelliklede müzikalleri ve komedileri.. müthiş eğlenceli..
ahhhh ahhhh.. keşke bende büyük şehirde olsaydım

Gunaydin kizlar.
Ceylan dr'un dogru soylemis 6+2de 4.8mm di.
7+4te 12.5 mm 8+4 te de 18 mm di bebegim.
Senin 3.3 mm ancak 6 haftalik olur.
Haftaya gittiginde gor bak kocaman olmus olcak:)

bende biraz büyüsün artık diye gitmiyorum işte ne zamandır
gittigimde cm falan kalmıyomuş bide

RONYAM 15 ve 16 akıntı azaldı dün kasıklarım ağrıdı her iki tarafta ve adetten 6-14 arası uzayan akıntı oldu kafam çok akrıştı ya

canım tablona yine baktım bu durumda ateşinin yükselmesi gerekirdi
acaba gece üşüdünmü yada uykunu iyi alamadınmı
hemen sıkma canını yarınki ateşine bakalım
ama sen yinede fik fike devam et :)

canım tablona yine baktım bu durumda ateşinin yükselmesi gerekirdi
acaba gece üşüdünmü yada uykunu iyi alamadınmı
hemen sıkma canını yarınki ateşine bakalım
ama sen yinede fik fike devam et :)

geçen ayda benzeri oldu ateşim çalışalım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…