- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.881
herkese günaydın millet nasılsınız bakalım...
ben de okuldan geldim aram var bir buçuğa kadar
bir bakayım size dedim ama kimseler yok
bugün öğleden sonra okul çıkışı alacağım hormon sonuçlarımı
çok heyecenlıyım ilk hormon tahlilim:)))))
inşallah bişi çıkmaz bi de bunnla uğraşmak istemiyorum..
ekin sen iyi yumrtlardın ama :)))
belki de ölçümlerin iyi olmadı bu ara belli mi olur belki de halvet çarpmıştır seni:))))
arada oluyo öyle ya eğer çatlmadıysa bir an evvel çatlasın inşallah
boş geçmeyin ama.. sonra benim gibi olursun çalışırsın çalışırsın tam yoruldum artık olmuştur yeter dersin
ff tam oracığa çekiveriri çizgiyi ..
mavicim hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Sağıl canım. seninde inşallah tahlil sonucun iyi çıkar. bu yeni yılda ilk müjdeyi kim verecek bakalım. Bilgemin arkasından kim gelecek. Çok merak ediyorum :)
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
Rabbim bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin. okurken gözlerim doldu.....
selam kızlar dr dan geldim yumurtam bu ay hi. büyümedi yaa canım sıkkın biraz ben prseedi aldım eşim kür yapıyo diye bu ay olur diye umutlanırken yumoşlar tembel çıktı ne yapcam bilmiyorum dua edin ne olur.....
Canım inan görmedim . Zaten şu geçen 2-3 hafta doğru dürüst giremedim topiğe .. Bi günaydın deyip çıktım ...bilgem merhaba,
daha öncede msj yazdım sana ama geçmişte olduğu için takip edemedin sanırım.
uzun protokolde tedavi sürecindeyim. bahçeci kliniğinde tedavi oluyoruz eşim azospermi hastası.
sen devlette yaptırdığın için senin kullandığın ilçaları ve dozajını merak ediyorum. neler yaptın tedavş boyunca ne kadar süreyle seni kontrole çağırdı dr.un çok merak ediyorum.
cevplarsan çok sevinirim.
allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin. topicteki bütün hamişleri tebrik ediyorum. okadar çok umud veriyorsunuz ki anlatamam....
Lorke'm şurda inan 2-3 gündür bulantım azaldı , öncesinde Rabbim şikayet sanmasın , midem fenaydı ..esramm gırdım cıktım gormedım yazdıgını
nasılsın
cekıldım beklıyorum ronyam hayırlısı bakalım
bılgemm nasılsın hıc gorusemıyoruz ya
hıc endıselenme kasık agrısı cok normal
hersey yolunda ınsallah
Bilge de burdaymış :)
Canım nasılsın . geçtimi kasık ağrıların. İnşallah geçmiştir. Bir doktora görünseydin?
Canım sence senin arkandan kim gelecek :) bir tahminin var mı :)
canım hiç üzülme sıkma cannı vardır bunda da bir hayır en azından takip yaptırmış oldun yumurtanın böyle bir dururmu olduğunu öğrenmiş oldun
olmazsa bir dahaki ay tekrar yaptırırsın keşke kendimizi her anlamda hazır hissettiğimiz ilk ay olsa ama olmuyor maalesef ki
yumurtanın büyümeme durumu bu aya mahsus bişi mi cennet yani doktor bişi dedi mi birdahaki takibe muhtemelen dozu arttırır
yumurta büyümeyünce öyle yapıyorlarmış.
bu durumda olan yani yumurtası ilk takipte cevap vermeyen çok kişi var
elbet doktorun senin bünyene uygun dozu verince büyüyecektir
s,iz de asla bırakmayın eşin özellikle küre devam biliyorsun kürü sürekli yapınca ik üç ay sonra dzüelme olmaya başlıyor
bu ay yaptık bu ay da olmadı diye bırakmayın bizim tedaviler süreklililk devamlılık istiyo biliyorsun ki..
ben sana böyle diyorum ama biz bir buçuk ay önce bıraktık kürü falan:))))
hiç bişi yapmıyoruz ama ben eşim ameliyat olacak diye bıraktım ameliyattan sonra tam gaz devam inşallah şimdiden stok yapıyorum :))) vitaminler falan..
ameliyat öncesi pek faydası olmuyo diye düşündüm zaten ameliyat sonrası üzerine fazlasıyla düşeceğim
yoksa asıl içmesi gerekli olan zamanda usanacaktı zaten faydası olmuyo diyecek ve içmeyecekti o yüzden ara verdim ben biraz..
valla sanırım bundan sonrasında dıkkat ederek rahatlatacagım kendımı
bıseyın basında fazlaca durdugum zaman sıkıntı baslıyo yavas yavas
boyun kaynaklı sanırım benım vertıgomudur nedır
bakalım doktor ne dıcek o zaman kesınlesır
ekın ya 11 de olctugun cok gec o olmaz
dgerıde wc den gelınce olctuysen o da pek olmaz ama sankı o daha yakın gıbı geldı bana da
eger 36.4 dogruysa 1-2 gun daha calısma olabılır
akıntın sancın da bıttımı pekı
Günaydınlar canlarımmmm..
Canım inan görmedim . Zaten şu geçen 2-3 hafta doğru dürüst giremedim topiğe .. Bi günaydın deyip çıktım ...
Benimde uzun protokoldü, lucrin ve puregon kullandım ..
Lucrini başlarda 15 ünite daha sonra 10 ünite , puregonuda 100 ile başladım ve son zamanlara doğru 50'ye kadar düştü..
Toplam 10 kere falan vuruldum puregon sanırım ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye ..
Dkh nın 17. gününde gittim kist olmayınca lucrine geçtim , lucrini zaten hiç bırakmadım puregonlada beraber kullandım .. O iğne sürecinde 10 sefer gitmişimdir hastaneye kontrole ama tam sayısını hatırlamıyorum ama ben çok gittim ..
Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum , 2 gün sonra yumurtalarım toplandı , 20 taneden 18 i olgun çıktı , 14 tanesi döllendi..
5. güne 4 tane embriyom kaldı , 1 ni transfer ettiler , diğer 3'ü donduruldu ..
Benim tedavim kısaca dkh itibaren 1.5 ay kadar sürdü canım ..
Lorke'm şurda inan 2-3 gündür bulantım azaldı , öncesinde Rabbim şikayet sanmasın , midem fenaydı ..
Şimdi daha iyiyim ..
Bilgisayardan giremiyorum , modemi açmak istemediğimden , cepten de yazması çok zor , okuyorum ancak ..
Şuan kaçamak yaptım bilgisayarı açtım
Mavişim nasılsın?
Kasık ağrılarım hafif var canım ama dr'um normal olduğunu söyledi ..
Rahimin en çok büyümeye başladığı zamanlarmış , sanırım rahim bağları geriliyor..
Bebeğim büyüsünde hiç mühim değil..
Canım inan hepinizin tek tek hamile olmasını istiyorum , aklımdan geçen kimse yok ama yüreğimden geçen hepiniz..
Rabbim bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin. okurken gözlerim doldu.....
selam kızlar dr dan geldim yumurtam bu ay hi. büyümedi yaa canım sıkkın biraz ben prseedi aldım eşim kür yapıyo diye bu ay olur diye umutlanırken yumoşlar tembel çıktı ne yapcam bilmiyorum dua edin ne olur.....
selammmmmm:))))selam herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı bır hafta dılıorummmmm
merhabalar herkese:))
inşallah hayırlı bir hafta olur:))
varmı bir gelişme yada hamile???????????
selam kizlarrr nasilsinizzz....
2012 girdigimizden beri gelemiyorum topige tlf ariza yapti ben kendimi unutacak kadar yogunum...nobetler ev is garip yorucu bir kosturmaca icindeyim annemin safra kesesinde tas cikti ameliyat olcak gribinin gecmesini bekliyoruz ona psikolojik destek olmaya calisiyorum korkuyor... ve artik hicbiyere hicbiseye yetisemiyorum....
bana gelince hcbir degisiklik yok ayni iste regl oldum bitti yeni bir ay daha basladi RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin artik umudumda bitiyor ama isyan etmiyorum ne haddime dusmus....
benden boleee sizden haberler nasil sayfalar o kadar birikmiski icinden cikamayacagim biri bana ozet gecsin..
yagmurum nasilsin yagmur yureklimmm
CANIM FATMAM OĞLUNA BAYILDIM MAŞALLAH ÇOK TATLI
BENİM BEBEĞİMDE KÜÇÜK AMA SENİN OĞLUŞUNU GÖRÜNCE İÇİM RAHATLADI.....
ELLERİ AYAKLAR AKILLARI FİKİRLERİ SAĞLIKLI OLSUNDA KİLO ÖNEMLİ DEĞİL...
canım fatmamm iyi olmanıza çok sevindim
oğluşunu gördüm pek şeker maşallah
yağız bir delikanlı olacak
canım bebişin benim oğlumun doğduğu kilodaymış
ufak bebekler daha çabuk büyüyor yakında topaç olur inşalah
ekintosumm senmi adamı önce hafta olarak
kimden alıcaz ilk haberi acaba :44:
selam kızlar nasılsınız
fattma arkadaşım Maşaallah bebeğine Rabbim sağlıka büyümesini nsip etsin nazardan korusun.....
ekintos canım vuslata az kalmış inş hayırla sağlıkla kavuşursun bebeğine.....
ada senin içinde geçerli.RABBİM sizlere nasip ettiği gibi bizlerede nasip etsin...
ben dr a gidiyorum takip için en son perşembe gittim ve yumurtamın büyümediğini söyledi dr.
yarın tekrar gitcem inş bu zaman zarfında sabahları incir suyu içtim sizce benim yumoşlara bi faydası olurmu büyümüşlermidr biraz ne olur dua edin kızlar yaa preseedi aldık yumurta büyümüyo ne yapcam ben yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?