- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.901
güzel gözlüm ben aynı benim ne yazıkki:))
bende regli oldum 4. günüm,eşimi tüp için ikna etmeye uğraşıyorum(
CEYLANNN
nasilsin gebe kadin minik nasil...
MAVIII
sen nasilsin canim
CEYLANNN
nasilsin gebe kadin minik nasil...
MAVIII
sen nasilsin canim
iyiyim canım çok şükür sadece havadan dolayı canım sıkılıyo o kadar
annenede çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
Sağol umutçuğum iyiyiyz çok şükür. Canım o kadar sıkma kendini. kısmetinde varsa, vakti saati gelince gelir zaten bebek. sen istediğin kadar ev aldık şöyle yaptık de. herşey nasip kısmet
FATMA
canimmm minik melegin mucizenin fotolarini gordum nasil bir guzellik ole RABBIM hayirli evlat eylesin sizlere bagislasin INSALLAH...
bu arada minik emir hicte kucuk degil cok saglikli gorunuyor MASALLAH..
kızlar hepinize iyi bir hafta dilerim.
fatma canım bebegin hayırlı olsun tekrar.saglıklada büyüsün inşallah.
bilgem ceylan sizin bebişler nasıllar bakalım.büyüdüler mi?
ronyam ben bugünlerde pek giremiyorum canım.sen nasılsın karakızın nasıl.
hep aklımdasınız girmesemde.
FATMA
canimmm minik melegin mucizenin fotolarini gordum nasil bir guzellik ole RABBIM hayirli evlat eylesin sizlere bagislasin INSALLAH...
bu arada minik emir hicte kucuk degil cok saglikli gorunuyor MASALLAH..
kızlar hepinize iyi bir hafta dilerim.
fatma canım bebegin hayırlı olsun tekrar.saglıklada büyüsün inşallah.
bilgem ceylan sizin bebişler nasıllar bakalım.büyüdüler mi?
ronyam ben bugünlerde pek giremiyorum canım.sen nasılsın karakızın nasıl.
hep aklımdasınız girmesemde.
Sağol teyzesi..
Ben de sıkıntı yapmıştım bebeğim küçük diye ama çok şükür herşey yolunda gitti..Küvöze bile gerek duymadı doktorumuz..Benden önce odaya çıkmıştı yaramaz..Önemli olan canları sağolsun..Bak 1 kg'ya yakın kilomuzu bile aldık çok şükür..
Sağol canım ronyam..
İnsan biraz korkuyor altını değiştirirken,üstünü başını giydirirken :))
Onun dışında bakımında kilolu bebeklerinkinden bir farkı yok şükür..
Sağol canım..
Darısı en yakın zamanda başına olsun inşallah..
Tüp bebek tedavisindeyken bende incir yemiştim canım..Faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı olmadığı kesin..
canım sana bi tavsiyem var bende aynı durumla karşılaştım
3 ay klomenle takip yaptırdım yumurtam hiç etkilenmedi klomenle
bende bu ay iğnelere başladım
pişman oldum keşke direk iğnelere başlasaydım
ada nın dr u direk iğneyle başladı ve sonuç : doğumuna sayılı günler var
darısı bize olsun inşallah
annene çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşselam kizlarrr nasilsinizzz....
2012 girdigimizden beri gelemiyorum topige tlf ariza yapti ben kendimi unutacak kadar yogunum...nobetler ev is garip yorucu bir kosturmaca icindeyim annemin safra kesesinde tas cikti ameliyat olcak gribinin gecmesini bekliyoruz ona psikolojik destek olmaya calisiyorum korkuyor... ve artik hicbiyere hicbiseye yetisemiyorum....
bana gelince hcbir degisiklik yok ayni iste regl oldum bitti yeni bir ay daha basladi RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin artik umudumda bitiyor ama isyan etmiyorum ne haddime dusmus....
benden boleee sizden haberler nasil sayfalar o kadar birikmiski icinden cikamayacagim biri bana ozet gecsin..
Sağol canım..
Darısı en yakın zamanda başına olsun inşallah..
Tüp bebek tedavisindeyken bende incir yemiştim canım..Faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı olmadığı kesin..
Günaydınlar canlarımmmm..
Canım inan görmedim . Zaten şu geçen 2-3 hafta doğru dürüst giremedim topiğe .. Bi günaydın deyip çıktım ...
Benimde uzun protokoldü, lucrin ve puregon kullandım ..
Lucrini başlarda 15 ünite daha sonra 10 ünite , puregonuda 100 ile başladım ve son zamanlara doğru 50'ye kadar düştü..
Toplam 10 kere falan vuruldum puregon sanırım ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye ..
Dkh nın 17. gününde gittim kist olmayınca lucrine geçtim , lucrini zaten hiç bırakmadım puregonlada beraber kullandım .. O iğne sürecinde 10 sefer gitmişimdir hastaneye kontrole ama tam sayısını hatırlamıyorum ama ben çok gittim ..
Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum , 2 gün sonra yumurtalarım toplandı , 20 taneden 18 i olgun çıktı , 14 tanesi döllendi..
5. güne 4 tane embriyom kaldı , 1 ni transfer ettiler , diğer 3'ü donduruldu ..
Benim tedavim kısaca dkh itibaren 1.5 ay kadar sürdü canım ..
Lorke'm şurda inan 2-3 gündür bulantım azaldı , öncesinde Rabbim şikayet sanmasın , midem fenaydı ..
Şimdi daha iyiyim ..
Bilgisayardan giremiyorum , modemi açmak istemediğimden , cepten de yazması çok zor , okuyorum ancak ..
Şuan kaçamak yaptım bilgisayarı açtım
Mavişim nasılsın?
Kasık ağrılarım hafif var canım ama dr'um normal olduğunu söyledi ..
Rahimin en çok büyümeye başladığı zamanlarmış , sanırım rahim bağları geriliyor..
Bebeğim büyüsünde hiç mühim değil..
Canım inan hepinizin tek tek hamile olmasını istiyorum , aklımdan geçen kimse yok ama yüreğimden geçen hepiniz..
Günaydınlar canlarımmmm..
Canım inan görmedim . Zaten şu geçen 2-3 hafta doğru dürüst giremedim topiğe .. Bi günaydın deyip çıktım ...
Benimde uzun protokoldü, lucrin ve puregon kullandım ..
Lucrini başlarda 15 ünite daha sonra 10 ünite , puregonuda 100 ile başladım ve son zamanlara doğru 50'ye kadar düştü..
Toplam 10 kere falan vuruldum puregon sanırım ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye ..
Dkh nın 17. gününde gittim kist olmayınca lucrine geçtim , lucrini zaten hiç bırakmadım puregonlada beraber kullandım .. O iğne sürecinde 10 sefer gitmişimdir hastaneye kontrole ama tam sayısını hatırlamıyorum ama ben çok gittim ..
Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum , 2 gün sonra yumurtalarım toplandı , 20 taneden 18 i olgun çıktı , 14 tanesi döllendi..
5. güne 4 tane embriyom kaldı , 1 ni transfer ettiler , diğer 3'ü donduruldu ..
Benim tedavim kısaca dkh itibaren 1.5 ay kadar sürdü canım ..
Lorke'm şurda inan 2-3 gündür bulantım azaldı , öncesinde Rabbim şikayet sanmasın , midem fenaydı ..
Şimdi daha iyiyim ..
Bilgisayardan giremiyorum , modemi açmak istemediğimden , cepten de yazması çok zor , okuyorum ancak ..
Şuan kaçamak yaptım bilgisayarı açtım
Mavişim nasılsın?
Kasık ağrılarım hafif var canım ama dr'um normal olduğunu söyledi ..
Rahimin en çok büyümeye başladığı zamanlarmış , sanırım rahim bağları geriliyor..
Bebeğim büyüsünde hiç mühim değil..
Canım inan hepinizin tek tek hamile olmasını istiyorum , aklımdan geçen kimse yok ama yüreğimden geçen hepiniz..
arkadaşlar herkese selam nasılsınız baaklım..
ben hormon testi sonuçlarımı aldım sağlık ocağında yaptırdığım için oradaki oktor
yorumladı her şey normal dedi ama bana pek öyle gelmedi iki değer düşük gibi.
yorumlyabilir misiniz canlarım ilk kez olduğu için pek anlamıyorum sadece referans aralıklarına göre kendimce yorumladım bi de siz bakın..
TSH: 0.8997
FSH: 5.61
LH: 5.89
Prolaktin: 25.80
Progesteron: 0.3
E2 : 18.25
referans aralklarına göre e2 ve LH düşük dururuyo siz ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?