Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzel gözlüm ben aynı benim ne yazıkki:))
bende regli oldum 4. günüm,eşimi tüp için ikna etmeye uğraşıyorum(

tup icin hazirmiyim bilmiyorumki... gecen gun sinirlenmistim esime dedim ben ev almak istememistim tup bebek yaptircaktim elde avucta kalmadi die artik yoruldum hasta gormekden bunaldim die...
yagmurum yagmur yureklim benim hislerim gitti galiba onceden hast. bebek gorunce etkilenirdim bana ulasilmasi guc bir hayal gibi gelirdi artik etkilenmiyorum hissizlestim artik canim yanmiyor...
kendimi birgun anne olamayacagim fikrine o kadar alistirdimki artik hislerim gitti uzulemiyorum ortaya karisik bir ruh hali icindeyim...
artik tuple tedaviyle mucadele edecek gucum yok HAYIRLISI RABBIMDEN tabiki

FATMA
canimmm minik melegin mucizenin fotolarini gordum nasil bir guzellik ole RABBIM hayirli evlat eylesin sizlere bagislasin INSALLAH...
bu arada minik emir hicte kucuk degil cok saglikli gorunuyor MASALLAH..

kızlar hepinize iyi bir hafta dilerim.

fatma canım bebegin hayırlı olsun tekrar.saglıklada büyüsün inşallah.

bilgem ceylan sizin bebişler nasıllar bakalım.büyüdüler mi?

ronyam ben bugünlerde pek giremiyorum canım.sen nasılsın karakızın nasıl.
hep aklımdasınız girmesemde.

Sağol umutçuğum iyiyiyz çok şükür. Canım o kadar sıkma kendini. kısmetinde varsa, vakti saati gelince gelir zaten bebek. sen istediğin kadar ev aldık şöyle yaptık de. herşey nasip kısmet

canim haklisin nasipten oteye gecilmiyor...
ben birazda yorgunluktan duygu karmasasi yasiyorum galiba gecici bir surectir die umuyorum...
RABBIMIN gosterdigi su gune sukurler olsun

FATMA
canimmm minik melegin mucizenin fotolarini gordum nasil bir guzellik ole RABBIM hayirli evlat eylesin sizlere bagislasin INSALLAH...

Sağol canım..
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Çok şükür büyüdük abi olduk teyzesi,sağlığımız,sıhhatimiz yerinde maşallah..
Yalnız geceleri hiç uyumuyoruz ve çok fazla gaz sancımız var maalesef (

Amin canım inşallah..

FATMA

Sağol canım..
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Çok şükür büyüdük abi olduk teyzesi,sağlığımız,sıhhatimiz yerinde maşallah..
Yalnız geceleri hiç uyumuyoruz ve çok fazla gaz sancımız var maalesef (

Amin canım inşallah..

seni görmek ne güzel, emir de maşallah kocaman oldu hele o nanaklar, ikinizede maşallah, eski tecrubelerimden bir bilgi bebek ne kadar küçükse hayata olan azmi o kadar büyük.. kocaman yürekli bir adam olacak Allahın izniyle..

Benim eşim de varikosel ameliyati oldu ameliyat öncesi ml 19milyon a+b+c %55 morfoloji %96 idi ameliyat sonrası ml 2milyon a+b+c%37 morfoloji%5e düştü şuan 5.5ay oldu ve bugün dr proxeed plus yazdı eczaneye sipariş verdik yarın alıp kullanıcaz inşallah işe yarar bu topikte fayda gören varmı

öylemi yaa bende direk iğnelere mi başlasam bilemedim dr a söyleyeceğim. gerçi bu ay klomen içtim beş gün bide baltaarçın yedim ve de incir suyu içtim hiç yaramadı yumurtalarıma dr a söyleyeyim öyle yapalım inş teşekkürederim cnm

annene çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inş
Sağol canım..
Darısı en yakın zamanda başına olsun inşallah..
Tüp bebek tedavisindeyken bende incir yemiştim canım..Faydası oldu mu bilmiyorum ama zararı olmadığı kesin..

bende içtim bi kaç gündür ama bugün dr a gittim hiç büyümemiş yumurtalarım bilmiyorum nasp ne olacak..

bilgemmm çok teşekkür ederim,, şükür kavuşturana şaka bir yana bakamadığını tahmin ettim cnm seninm nekadar yardımsever olduğunu biliyorum aklıma başka birşey gelmedi yoksa.
ben adetin 21. günü lurine başladım 5 unite, adetin 3. günü puregona geçtim lucrin devam buarada. puregondan 250 başladı sonra düştü 225 e. bugün puregoona başlayalı 6. gunum konrtole gittim. yumurtaların durumu çok iyi dedi. dozu düşürdü. lucrin devam tedavi sonuna kadar 5 unite.sanırım c.tesi en kötü p.tesi yumurta toplama işlemim var. tedavi akışı bayağ farklı dozaj açısından. allahım inş banada nasip etsin 5. gün embriyosu. 5. güne bir gitse kesin tutucağını düşünüyorum. içime öle doğuyor ama önümüzde atlatacağımız bikaç basamak daha var. mikrotesede de kaliteli spermlerin bulunduğunu biir duysam.....
sizin şu listeye beni de ekler misin rica etsem. malum listeye giren hamile kalıyor maşallah

arkadaşlar herkese selam nasılsınız baaklım..
ben hormon testi sonuçlarımı aldım sağlık ocağında yaptırdığım için oradaki oktor
yorumladı her şey normal dedi ama bana pek öyle gelmedi iki değer düşük gibi.
yorumlyabilir misiniz canlarım ilk kez olduğu için pek anlamıyorum sadece referans aralıklarına göre kendimce yorumladım bi de siz bakın..

TSH: 0.8997
FSH: 5.61
LH: 5.89
Prolaktin: 25.80
Progesteron: 0.3
E2 : 18.25

referans aralklarına göre e2 ve LH düşük dururuyo siz ne dersiniz..

bilgemmm çok teşekkür ederim,, şükür kavuşturana şaka bir yana bakamadığını tahmin ettim cnm seninm nekadar yardımsever olduğunu biliyorum aklıma başka birşey gelmedi yoksa.
ben adetin 21. günü lurine başladım 5 unite, adetin 3. günü puregona geçtim lucrin devam buarada. puregondan 250 başladı sonra düştü 225 e. bugün puregoona başlayalı 6. gunum konrtole gittim. yumurtaların durumu çok iyi dedi. dozu düşürdü. lucrin devam tedavi sonuna kadar 5 unite.sanırım c.tesi en kötü p.tesi yumurta toplama işlemim var. tedavi akışı bayağ farklı dozaj açısından. allahım inş banada nasip etsin 5. gün embriyosu. 5. güne bir gitse kesin tutucağını düşünüyorum. içime öle doğuyor ama önümüzde atlatacağımız bikaç basamak daha var. mikrotesede de kaliteli spermlerin bulunduğunu biir duysam.....
sizin şu listeye beni de ekler misin rica etsem. malum listeye giren hamile kalıyor maşallah

Fsh süper, çok iyi bence hormon değerlerin gökçenciğim. Fsh 5-6 en ideali senin de oyle zaten.

selam kızlar nasılsınız ben yine bunalıma girdim kendimi hiç iyi hissetmiyorum 3 gün önce şebnemin proğramında anne şiiri okudu ve ben babannemin hayalini gördüm biran karşımda saatlerce yere çöktüm ağladım ve 2 gündür yine hasta yatıyorum eşimde çok kızıyo bu durumuma ölenle ölünmez böyle yaparak hem bizi üzüyor hem babannenin ruhunu rahat bırakmıyosun diyo sizcede o hissedermi benim bu durumumu üzülürmü yani yoksa eşim benim üzülmemem için kandırıyomu beni mezarlığada götürmüyo sinir krizleri geçiriyormuşum ama ona sordum senin annen olsa bu kadar çabukmu unuturdun diye dünden beri konuşmuyorum gönlümü almaya çalışıyo ama ben haksızmıyım özlüyorum işte ben çok sakin bi insanım hep içime atarım acılarımı ama sonra böyle bir yerden patlak veriyo rüyalarıma girmesi için rabbime yalvarıyorum ama yok girmiyo öyle çok özledimki onu

Karden dinen yaptığın doğru değil sadece bunu bilmeni isterim.
Biran önce kendini toparla..

gökcen bence lh nın tepesine biraz vurmak lazım senin döngünü o uzatıyor olabilir. fshdan düşük olması gerek onun ronyam daha iyi yorumlayacaktır.

merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim ceylan bilgem yeni hamisler. fatma arkadasimiz dogum yapmis tebrik ediyorum. ekintos ve ada insallah sizinde sorunsuz gecer dogumunuz. yeni hamile vardir insallah uzun suredir girmedim biraz unutmak istedim bebek meselesini ama cok ta farketmedi galiba tedavimizde 3 ay yeni bitti bu ay biraz umitlenmistim ama olmadi bu gun regl oldum ovulasyon testi almistim 19 ve 20. gun cift cizgi gosterdi ve 9 gun sonra regl oldum netten baktim luteal fazin sabit 14 gun oldugu yaziyordu daha erken olmasi luteal faz yetmezligiymis bu aylara gore degisirmi acaba yoksa ciddi bir problemmi var daha cok erken ama 3 ay bana 3 yil gibi geldi tedavisiz bekledigimiz zamalarla birlikte iki yil olmus cok zorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…