Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kriscim sana bir sorum olacak şu an yoksun ama gelince cevaplarsan sevinirim canım..
biliyorum ki sen de ronya da ve eşi varikosel ameliyatı olan diğer arkadaşlarım da varikosel ameliyatının faydalı olacağını düşünyorsunuz ve ameliyattan yanasınız
aslında ben de araştırdığım kadarıyla hep bu yönde olumlu şeyler duydum
eşim pazartesi ameliyat olacak hayırlısıyla şimdi gün yaklaştıkça biraz tedirginleşiyorum
acaba elimizdeki spermcikleri de kaybeder miyiz diye
tabi ki garanti diye birşey yok rabbim bilir ne olacağını..
doktorumuzda %90 fayda göreceğinize inanıyorum dedi
bizde denemekte fayda var diye düşündük ama şimdi ameliyat sonrası azospermi olanları okudukça netten
kaygılanmaya başladım dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım diye
gerçi şununda farkındayım sen ronyam ceylan ve bilgem eşleriniz ameliyat oldu ve hamile kaldınız
ne bileyim bir kararsızlık oldu bende sadece şu konuda beni yüreklendirebilir misin canım
ameliyat sonrası eşinin değerlerinin düştüğünü söyleyenler
ilk aydaki testlerinin sonuçlarından bahsediyordur değil mi yani aylar geçtikçe değerler daha iyiye gidiyordur değil mi allahın izniyle..
tuhaf bir soru oldu krisim :))) yani tam bir soru olmadı da hadi beni yüreklendir oldu:102::102::102:

gökçeeenn ucundan azıcık bende yüreklendirebilirmiyim seniiiiiiiiiii

kızlar beni merak etmiştiniz 2-3 gündür kar bizi esir aldıgı için evimizde tam yokuşun başında evden çıkıp hastaneye gidemedim allahtan bişey çıkmazsa yarın gitmeyi düşünüyoruz ama hastaneyi düşündükçe ben strese giriyorum o yüzdende bacagım agrıyo valla inşallah yarına çogalmazda gidebilirim:44::44::44::44::44:

ayyy ne guzel kar yagmis burda yokki (
canim INSALLAH yarin gidebilirsin sen bu gidisle bi cinsiyetini ogrenmeye oda hazirliklar icin bide doguma gideceksin

valla morfolojı ıyı cok sukru bencede
esımde kotu dıyoda dedım morfolojı 0 la hamıle kalan var takma sen
sayı da pek ınıslı cıkıslı neyse nasıb bakalım
sende sabırla gununu bekleyeceksın o zaman bu ay demekkı

canım bızım tek taraflı 1. derece gorunuyordu
hıc bı doktor amelıyat ol demedı daha
bakalım kaan hoca ne dıyecek bılmem

daha ortadayım ekıntosum tam calısma haftam
yogun akıntım var 10. gunum ama
Ekintos canim arkadasina buyuk gecmis olsun allah sifa versin birdaha bole acilar gostermesin insallah
Lorkecim sayinizda cok guzel bir artis olmus masallah esin ameliyat olmusmuydu

yok canım bızde tek taraf 1. derece dedıler o yuzden amelıyat olun dıyen dr olmadı

hadı bakalım sag salım gıdın gelın ınsallah yarın
guzel haberler getır
sadece kendıne yemedıgıne ınanalım artık sole 10 haftalık falan desın doktorun bakalımm bu sfer

gökçeeenn ucundan azıcık bende yüreklendirebilirmiyim seniiiiiiiiiii

tabi ceylanımmmm:)))
hadi sen de yüreklendir beni...

canım olsun geç olsun da güç olmasın allah korusun düşersin müşersin
birkaç gün sonra git ne çıkar..
hava şartları biraz müsait olsun gidersiniz inşallah

ayyy ne guzel kar yagmis burda yokki (
canim INSALLAH yarin gidebilirsin sen bu gidisle bi cinsiyetini ogrenmeye oda hazirliklar icin bide doguma gideceksin

ayyy inanırmısın hiç hastane görmek istemiyorum galiba romatizma dönemi beni bıktırmış bide hastanede falan çalışsaydın evde dogururdum galiba

bilgem beni yine eklememişsin bu listeye.... beni de ekler misin?

inşallah canım yaa bide 12-13 haftalık çıkıyomuş bbaskül ailesi oluruz heralde

tamam yarın yüreklendirecem söz şimdi bişeyler atıştırıyomda
bugün eridi canım kar falan kalmadı o yüzden yarın gidelim diyoruz bakalım:26::26::26::26:

Canım değerleriniz çok iyi maşallah. sayı baya yükselmiş. Lorkeciğim neler yaptın biraz anlatırmıısn. bende tüp öncesi tekrar bir program yapıp düzenli kullanmak istiyorum. Rica etsem biraz bahsedermisin.
Bu arada mr sonucun inşallah güzel çıkar

Herkese günaydın arkadaşlarım

Hepinize umutlu, mutlu, huzurlu güzel bir gün diliyorum.

Gökçenciğim krise faceden mesaj atabilirsin. mesajlarına hep bakıyo facede. Karden nerelerde yaaa merak ettim .

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
CEYLANN demek hast. calissaydin evde dogururdun hee bende ayni seyi dusunuyorum...
LORKEE degerleriniz ne guzel artmis ole neler yaptiniz biraz bahsedermisin canim..

Gunaydin kizlar.
Lorke'm degerlerinize masallah.
Ceylan yarin nihayet gidiyomussun hastaneye.
Guzel haberlerle gel insallah.
Ben de devlet hastanesindeki kontrolume 30 ocakta gitcem 2li tarama icin.
Yarin da ozeldeki dr'umda randevum var.
Artik buraya son gidisim buyuk ihtimal,ztb 'de devam etcem kontrollerime.
Devlet hastanesine daha cok guveniyorum.
Insallah yarin bende guzel haberler getiririm.

Hoşbulduk canım....

2 senedir istiyoruz canım....

1 seneyi geçince doktora gittik spermiyogram sonuçlarına göre spermlerinde hiç hareket yoktu...

Eşim varikosel ameliyatı oldu....

Sizin sorununuz ne canım?

geçmiş olsun canım sağlıkla bebişin gelsin inş

bizde de sorun eşimde bende de pko var sayı morfoloji düşüklüğü işte haıylısı ile olur inş 3,5 yıllık evliyim başından beri istiyoruz ama dah 1,5 yıl oldu tedavi ye başlayalı

selam kızlar çooooooooooook mutluyum.

lorke değerleriniz artmış ne güzel hadi hayırlsı olsun.... mr sonuçlarında iyi çıkar inş........

gökçencim geçmiş olsun inş ameliyattan sonra değerleriniz daha çok artar.

ceylan hastaneye gidecekmişsin yarın hadi hayırlısı bebişini gör inş sağlıklıdır.

gelelm ban neden çoooooooook mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsunki bugün doktora gittim veeeeeeee
sağ yumurtam 17 mm olmuş cumartesi mutlaka çatlar dedi olmazsa çatlatma iğnesi verecek doktor hala inanamıyorum
eşime dedim ki yumurtam büyüdü diye bu kadar seviniyorsam bide hamiş olsam ne olur dedim gülüyo...........

kızlar bu ay hiç umudum yoktu çok şükürki büyüdü inş cumartesi daha da büyür ve preseed de var

Son düzenleme:

Canım hadi gözün aydın, sevindim senin adına. İnşallah bu sana bebeği getirir. Allah herkesin kalbine göre versin

ronya teşekür ederim ben konturol hariç bişey kulanmadım oda bi işe yaramadı bunun yüksekliğinin sebebi bendeki kistler hayıt tohumunu da kullanırım ama şu kistlerden kurtulmam lazım bunu bi çaresi yokmu sogan kürü yapıcam civam perçemi çayı karısımı yiyorum artıkk herşeyi rabbime bıraktım elimden gelen bu allahım yardım etsinnn
bu arada göysümde bişey çıkmadı şu iğne takiplerinden kalan bişey mişş bence durumunu bilen arkadaşlar gereksiz iğne takipi yaptırmasın benim gibi basınız agrımasın kocaları düzelteyim derken biz bozulduk benim sinirlerde bozuk çoçuk gelsede şu bozukluklarla ugraşmasak
ronya kisti nasıl eriticem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…