- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.681
kırıshazelcim ben sana bişe sorcam arkadaşın eşinin volum 0.5 cıkmış iyimi canım düşük mü oluyo
sayısı falan cok iyi ama volum boyle cıkmış sence nasıl
merhaba kızlar,
nasılsınız?
gülümcüm, tickerın hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.
benim de yumurtlama günlerim ama malesef boş geçirmek zorundayız. salı günü histereskopi olduğum için 10 gün ilişki yok. netten okuduklarım 5 gün falan yazmışlardı, eşimi ona göre hazırlamıştım. ama 10 gündiyince şok geçirdik ikimiz de. neyse iyileşelim de hayırlısıyla.
canımsın sen benimm:103: :103:
mellekim kaan hoca yazar cevap onun tedavisinin bir çok kişi faydasını gördü darısı size olsun
KRİSİM canım ben birazdan eşimi ebaya üye edicem veee yaşasınn alışveriş
preseed jel arginmax women bide vitex siparişi vericem
canımsın sen benimm:103: :103:
mellekim kaan hoca yazar cevap onun tedavisinin bir çok kişi faydasını gördü darısı size olsun
KRİSİM canım ben birazdan eşimi ebaya üye edicem veee yaşasınn alışveriş
preseed jel arginmax women bide vitex siparişi vericem
evet canim
icindeki oranlar
icinde yok yok masallah:))
cok kotu canim neden oyle cikmis acaba
yani bosaldigi zaman cikan sperm cok az bikac damla gibi bisey
eger onu arttirabilirse sorun kalmaz zaten
ilk defami oyle cikmis yoksa hep oylemiymis?
tikaniklik olmasin tedavi olmuslar mi hic?
yada verirken mi zorlaniyor acaba evden goturup denesin
merhaba kızlar,
nasılsınız?
gülümcüm, tickerın hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.
benim de yumurtlama günlerim ama malesef boş geçirmek zorundayız. salı günü histereskopi olduğum için 10 gün ilişki yok. netten okuduklarım 5 gün falan yazmışlardı, eşimi ona göre hazırlamıştım. ama 10 gündiyince şok geçirdik ikimiz de. neyse iyileşelim de hayırlısıyla.
sende benim canimmmmmm
vitex neydi kuzum?
inşallah canım herkes buradn müjdli haberler versin. bu ay senden süper haberler bekliyoruz sırada sen varsın. ayrıca ronya alışveriş macerası başlıyor:)
hayıtt otu
canım bana çok yaradı hayıt
canım herşey kısmet sıradaki kim var bilemiyozz
hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı güzel zamanlarda gelsin bebişlerimiz
ebayy hesabımı bloke edip benden kurtulcağını sandı :97::97:
tabi canim sagligin suan herseyden onemli
onumuzdeki ay halledersiniz insallah :)
bu suredede esin iyice hazirlansin ..
sen bilirsin canimcimiçerik hakkaten çok zengine kris ben bi tanede içinde saçları besleyen vitaminlerin olduğu bi ürün seçtim ,onu iptalmi etsem fazla olucak galiba ,yada stokta yapabilirim ilerde kullanırım belki en kötü ihtimalle birine hediye ederim
en son ekimde sperm testi yaptırdık. o zamandan beri neredeyse aralıksız keçiboynuzu kürü yapıyorum. bir son bir aydır kaan hocanın tavsiyesiyle endol ve trental kullandık.bugün bitti bunlar. bir de kendimizden ace plus selenyum almıştık. çarşambaya reandevu aldık inşallah yeni bir üroloğa gideceğiz test için. yeni sonuçları yazarım hem size hem kaan hocaya.
yalnız kızlar şu konuda kararsızım. bu gideceğimiz doktora daha önceki geçmişimizden bahsetmesekte sıfırdan kontrol mi istesek?çocuğumuz olmuyor, gerekli tahlillerin yapılmasını istiyoruz desek nasıl olur?hoş devlete gidiyoruz ama bakalım aklımdan böyle yapmak geçiyor. hem varikoseli için bu sefer bu doktor ne diyecek onu da merak ediyorum.
zaten polip için muayeneye gittiğim doktorlara da baştan hiç erkek infertilitesinden bahsetmedim. çünkü başıma geldi daha önce, eşimde problem var demiştim, sperm sayısını falan söylemiştim. alelacele muayene etmişti beni bir doktor sizin direk tüp bebek diyerek. hem de özel hastaneydi. o zaman da ara kanama şikayetim vardı, 1.5 sene önce neredeyse. hiç bişeyin yok diyerek sepetlemişti, hormon tahliline de gerek görmüyorum demişti.
resmen ameliyat ortamını yaşadım. ameliyat önlüğü giydim, bone taktım. hasta odası verdiler. hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. serum bile çocukluğumda bir kere yemiştim. eşim fotoğrafını çekelim senin böyle dedi. doğumda inşallah dedim.ameliyathanede bayıltılmadan önce bol bol dua ettim. Allahım bir daha inşallah doğum için buralara yatarım dedim ve benimle birlikte tüm bebeği olmayanlara yardım et diye dua ettim.
insan bazen düşünmeden edemiyor, neden ben diye.niye böyle şeyler başıma geliyor diye. ama sonra beterin beteri var diyorum, şükür ediyorum. tam 6 tane polip çıkarıldı küçük küçük, patalojiye yollandı. henüz sonuç için aramadılar. %98 iyi huylu diye okudum internette ama yine de endişeleniyoruz. ameliyatın cdsini verdiler. benim polipler rahimde değilmiş, rahim ağzındaymış, doktor da söyledi zaten. dizilmişler oraya sanki süzgeç gibi, tamam sperm azlığı problemimiz de var ama ben bunların da hamile kalamamama neden olduğunu düşünüyorum.
evet spermcikler nasıl geçsin di mi oradan heralde engelliyolardı. inşlah artık hamile haberini alırızresmen ameliyat ortamını yaşadım. ameliyat önlüğü giydim, bone taktım. hasta odası verdiler. hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. serum bile çocukluğumda bir kere yemiştim. eşim fotoğrafını çekelim senin böyle dedi. doğumda inşallah dedim.ameliyathanede bayıltılmadan önce bol bol dua ettim. Allahım bir daha inşallah doğum için buralara yatarım dedim ve benimle birlikte tüm bebeği olmayanlara yardım et diye dua ettim.
insan bazen düşünmeden edemiyor, neden ben diye.niye böyle şeyler başıma geliyor diye. ama sonra beterin beteri var diyorum, şükür ediyorum. tam 6 tane polip çıkarıldı küçük küçük, patalojiye yollandı. henüz sonuç için aramadılar. %98 iyi huylu diye okudum internette ama yine de endişeleniyoruz. ameliyatın cdsini verdiler. benim polipler rahimde değilmiş, rahim ağzındaymış, doktor da söyledi zaten. dizilmişler oraya sanki süzgeç gibi, tamam sperm azlığı problemimiz de var ama ben bunların da hamile kalamamama neden olduğunu düşünüyorum.
Yarınınız çok güzel olsun arkadaşlarım..
Öpüyorum hepinizi iyi gecelerr..
Yarınınız çok güzel olsun arkadaşlarım..
Öpüyorum hepinizi iyi gecelerr..
canim tek parca alacaksan kargio ucreti pahali olur
sen eczaneden elevit al
meri cok sey aliyo cunki
amin canım amin. Allah kimseyi bebek hasretiyle imtihan etmesin. gerçekten çok zormuş. bugünlerde çok doluyum. kimseyle de konuşamıyorum doğru dürüst bahsetmiştim daha önce.insallah canim insallah sebep bu dur ve sorunda ortadan kalktigina gore hamilelik haberini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?