Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
off canım ya biz o şanslı insanlardan olamadık nedense ( benimde arkadaşlarımvar 1 kerede hamile kalanlar var ne şanslılar diyorum. çocuğu olan (çok çabuk kavuşan) arkadaşlar bizi anlamıyorlar.ne kadar üzüldüğümüzü tahmin bile edemezler zaten( inşallah bir gün hepimizin olacak.rabbim herkese hayırlı zamanda sağlıklı çocukları nasip etsin

heralde çocuklarımız olunca onlara sahip çıkalım hiç bağırmayalım hep sevelim diye bu kadar bekletiyolar bizi. heralde çok nazlı olcaklar

bosver canim aldirmayacaksin boyle seylere
kotu niyet olmasada aliniyoruz iste bazen
sen yolunda ilerlemeye devam et ..

heralde çocuklarımız olunca onlara sahip çıkalım hiç bağırmayalım hep sevelim diye bu kadar bekletiyolar bizi. heralde çok nazlı olcaklar

bu sorun u bilmeden onceki halimizle simdiki halimiz dusuncelerimiz cok farkli esiminde benimde
herseyde bir hayir var gercektende var

multivitamin benzeri bişey ama içinde gaha çok saç için gerekli vitaminler var canım ama almaktan vazgeçtim onu diğerlerini alıyorum şimdi

arı sütü bal poleni unuttumuşum kris ama bulamadım dün sen linkini göndermiştin bubu alın diye tamamen doğal dı hatırlıyomusun onu

hayırlı akşamlar bacularrrrrr :))
benim elevit geldi bugünnnnn yarın kahvaltıdan sonra başlıyorum inşşş.

olsunlar da nazlı olsunlar.
hamile topiklerinde bebek oadsı resimlerine bakıyorum hep. onlara baktıkça bile mutlu oluyorum çok. nişanlıyken falan da yeni evlilerin ev resimlerine bakardım hep. o gerçek oldu çok şükür, kendi evimiz, eşyalarımız oldu. inşallah bebeklerimiz de bebek odalarımız da olur.

aaa tabiki olacak
suphenmi var ki?

kris aldım canım
yazıyım aldıklarımı: omega, ginseng, gingo,l arginine,kendim için multivitamin,biotin,royal jell
ve 92 dolar tutu,inşallah bir haftaya gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…