- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.701
sen bilirsin canimcim
merak ettim ne o?
off canım ya biz o şanslı insanlardan olamadık nedenseamin canım amin. Allah kimseyi bebek hasretiyle imtihan etmesin. gerçekten çok zormuş. bugünlerde çok doluyum. kimseyle de konuşamıyorum doğru dürüst bahsetmiştim daha önce.
cuma günü müdürümden ameliyat için izin işlemleri için konuşmak zorunda kaldım. bu arada müdürüm de bayan yani ibini dibini soru bunun için. ben başta sadece polip var burdaki doktor aldırman gerekiyor, istanbula muayeneye gideceğim, orda da aynı derlerse hemen aldıracağım dedim. eğer böyle olursa 2-3 gün gelemeyebilirim dedim.
aradan bir saat falan geçti bu hafta gelemem diye notlarımı teslim etmeye gittim odasına. 2 haftadır gelmeyen bir öğrenci vardı, onun durumunu sordum. dönemi kapatmış hocam o gelemeyeceek dedi. apartmanda düşmüş, kafatası çatlamış, beyin kanaması geçirmiş, beyin kanaması geçirince bir gözü de tamamen kapanmış dedi. hepimizin çoluk çocuğu var, Allah böyle kazadan beladan korusun dedi. ben de amin dedim. çocuğum yok diye amin diyemez miyim yani. durdu durdu, hocam senin çoluk çocuk var mıydı dedi, ki olmadığını çok iyi biliyor, ki bir saat öncesinden izin almışım zaten doktora gitmek için. ama illa duyacak ya ağzımdan. yok hocam dedim. neden hocam istemiyor musunuz dedi, gülerek. istiyoruz hocam da daha önce bahsettiğim sorun engel oluyormuş dedim.
bu hafta da yine bu konu ile ilgili rapor için imzalar vardı, odasına gittim. ben bu yaşıma geldim, üç çocuk doğurdum, hiç kadın doğumcuya muayene olmadım dedi. ben şaşırdım ve dedim ki bebek için kontrole de mi gitmediniz.gittim ama bebekler hep karnımdan bakılınca gözüktü dedi. hem ben hamile kalmakta da hiç bi zaman zorlanmadım dedi. ben de diyeyim şimdi. ben sanki keyfimden gidiyorum. "maşallah" dedim sadece ama moralim çok bozuldu.
bosver canim aldirmayacaksin boyle seylereamin canım amin. Allah kimseyi bebek hasretiyle imtihan etmesin. gerçekten çok zormuş. bugünlerde çok doluyum. kimseyle de konuşamıyorum doğru dürüst bahsetmiştim daha önce.
cuma günü müdürümden ameliyat için izin işlemleri için konuşmak zorunda kaldım. bu arada müdürüm de bayan yani ibini dibini soru bunun için. ben başta sadece polip var burdaki doktor aldırman gerekiyor, istanbula muayeneye gideceğim, orda da aynı derlerse hemen aldıracağım dedim. eğer böyle olursa 2-3 gün gelemeyebilirim dedim.
aradan bir saat falan geçti bu hafta gelemem diye notlarımı teslim etmeye gittim odasına. 2 haftadır gelmeyen bir öğrenci vardı, onun durumunu sordum. dönemi kapatmış hocam o gelemeyeceek dedi. apartmanda düşmüş, kafatası çatlamış, beyin kanaması geçirmiş, beyin kanaması geçirince bir gözü de tamamen kapanmış dedi. hepimizin çoluk çocuğu var, Allah böyle kazadan beladan korusun dedi. ben de amin dedim. çocuğum yok diye amin diyemez miyim yani. durdu durdu, hocam senin çoluk çocuk var mıydı dedi, ki olmadığını çok iyi biliyor, ki bir saat öncesinden izin almışım zaten doktora gitmek için. ama illa duyacak ya ağzımdan. yok hocam dedim. neden hocam istemiyor musunuz dedi, gülerek. istiyoruz hocam da daha önce bahsettiğim sorun engel oluyormuş dedim.
bu hafta da yine bu konu ile ilgili rapor için imzalar vardı, odasına gittim. ben bu yaşıma geldim, üç çocuk doğurdum, hiç kadın doğumcuya muayene olmadım dedi. ben şaşırdım ve dedim ki bebek için kontrole de mi gitmediniz.gittim ama bebekler hep karnımdan bakılınca gözüktü dedi. hem ben hamile kalmakta da hiç bi zaman zorlanmadım dedi. ben de diyeyim şimdi. ben sanki keyfimden gidiyorum. "maşallah" dedim sadece ama moralim çok bozuldu.
heralde çocuklarımız olunca onlara sahip çıkalım hiç bağırmayalım hep sevelim diye bu kadar bekletiyolar bizi. heralde çok nazlı olcaklar
multivitamin benzeri bişey ama içinde gaha çok saç için gerekli vitaminler var canım ama almaktan vazgeçtim onu diğerlerini alıyorum şimdi
arı sütü bal poleni unuttumuşum kris ama bulamadım dün sen linkini göndermiştin bubu alın diye tamamen doğal dı hatırlıyomusun onu
YS Organik Arı Çiftliği
Saf Royal Energizer Arı Sütü / Bal
21.0 oz Yapıştır mg YS002 • 40.000
bumuydu kris
arı sütü bal poleni unuttumuşum kris ama bulamadım dün sen linkini göndermiştin bubu alın diye tamamen doğal dı hatırlıyomusun onu
neyseki hamilesin teyzoşa dua et senefendim guzel kardesim:18::18::18::18::18::18::18::18:
olsunlar da nazlı olsunlar.heralde çocuklarımız olunca onlara sahip çıkalım hiç bağırmayalım hep sevelim diye bu kadar bekletiyolar bizi. heralde çok nazlı olcaklar
niye böyle çıkıyo linkini yapıştırdıklarım anlamadım ben
olsunlar da nazlı olsunlar.
hamile topiklerinde bebek oadsı resimlerine bakıyorum hep. onlara baktıkça bile mutlu oluyorum çok. nişanlıyken falan da yeni evlilerin ev resimlerine bakardım hep. o gerçek oldu çok şükür, kendi evimiz, eşyalarımız oldu. inşallah bebeklerimiz de bebek odalarımız da olur.
hayırlı akşamlar bacularrrrrr :))
benim elevit geldi bugünnnnn yarın kahvaltıdan sonra başlıyorum inşşş.
hayırlı akşamlar bacularrrrrr :))
benim elevit geldi bugünnnnn yarın kahvaltıdan sonra başlıyorum inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?