- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.741
ebaydan aldım ben,ama gitti gidiyordan alanlarda var galiba
peki kargo ücreti ne kadar acaba ?alışveriş etmeden önce üye olmak gerekiyor mu?
kızlar bugün ebaydan arginmax women, preseed jel ve hayıt otunun kapsülünü aldım
bu ay hepimize verimli olsun
evet canım önce üye oluyosun 25 tane gebelik testi 25 ovülasyon testi ve preseed jel toplam 47 milyona aldık biz yani kargo ücreti dahil,paybal hesabı açtırabilirsiniz kendinize biz kredi kartı bilgilerini girerek aldık sorun çıkmadı
meri sana zahmet olmazsa bana bunları özelden toplu bişeklide yazar mısın linkleri?sorunsuz gelirse seninkiler ben de haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum.
canım emin misin hem gebelik testi hem de ovülasyon tetsi 25er tane olduğuna?geçen sene ben de almıştım preseed ebayden. yalnız orda toplam 25 adet test diyordu, kaç tanesini gebelik kaç tanesini ovulasyon istediğini yazıyordun mesaj olarak. ya şimdi değişti ya da yanlış okumuş olabilirsin canım.evet canım önce üye oluyosun 25 tane gebelik testi 25 ovülasyon testi ve preseed jel toplam 47 milyona aldık biz yani kargo ücreti dahil,paybal hesabı açtırabilirsiniz kendinize biz kredi kartı bilgilerini girerek aldık sorun çıkmadı
canım emin misin hem gebelik testi hem de ovülasyon tetsi 25er tane olduğuna?geçen sene ben de almıştım preseed ebayden. yalnız orda toplam 25 adet test diyordu, kaç tanesini gebelik kaç tanesini ovulasyon istediğini yazıyordun mesaj olarak. ya şimdi değişti ya da yanlış okumuş olabilirsin canım.
yok canım 25 şer tane var her iki testtende ve satıcıya söyleyebiliyosun 50 testin kaç tanesini ovülasyon kaç tanesini gebelik istiyosan öylede gelebiliyo
Sağol canım. Sizlerde ekleseniz de görsem sizi hıı?boncuk boncuk sen de esmer güzeliymişsin maşallah. diğer arkadaları göremedim ama senin resmi yakalayabildim.
Ayyy gerçekten mi? Şımardım şimdi. Aslen Erzincanlyım ronyacımmm...ayy sen ne kadan güzel şeysin öyle çok tatlısın
canım sen bizim oranın kızlarına benziyon
memleket nereydi kuşum kanım çekti seni valla
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/208725-dugun-resimlerimiz.html
bu da benim düğün resimlerim. yalnzı eski nickim o. bir yıl korunduktan sonra ilk ayda olumsuz sonucu alınca eşim doktora gitti ve o günden beri yeni bir nick kullanıyorum. çünkü nickimi bilen gerçek hayattan arkadaşlarım vardı, rahat yazamıyordum bu konuyu gizlediğim için.
bir süre dursun sonra linki silerim çünkü şu an o halimden farklıyım. evlendikten kısa bir süre sonra kapanma kararı aldım.
bir de aslında esmer kıvırcığım ben de boncuk gibi. düğün için saçımı değiştirdim bir de fön falan.
Ayyy gerçekten mi? Şımardım şimdi. Aslen Erzincanlyım ronyacımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?