Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlarım topiğe girmeyeli uzun zaman oldu inanın zamanım hep bebekle geçiyor evde de değildim net olmadığı için yazamadım size ayın 20 sinde Allah nasip ederse ankara ya dönüyorum bol bol görüşme fırsatımız olacak hepinizi çok özledim hep dua ettim sizler için görüşmek üzere canlarım kocaman öpüyorum sizi

ooo gökçen de gelmişş sevserde gelmişş hoşgeldiniz kızlar gökçen bitirdinmi yazılıları

Ceyanım hoş bulduk:)))))
akşam görmedim kız tam yatacaktım yatmadan önce iki arada bir derede okudum yazılanları ağzımı ayıra ayıra:)))
yazılılarım bitti çok şükür şimdi sözlülerle uğraşıyorum bugün de bunu halllederim yarın okulda kermes düüzenlenecek
kermes için poğaça ve yaş pasta yapacağım işte bugün de öyle uğraşacağım....

günaydın kızlar.. cennet umud, nasılsınız bakalım nöbetten çıkmışsın
şimdi uyursun o zaman umut sen...
o zaman sana günaydın değil iiy uykular..

kriscimmm sana da günaydın..
cennetcim çalışıyorsun dimi aman ihmal etme bak bebiş gelecek inşallah...

pamukcum sen de hoş geldin..
bebişli bir hayat.. tıpkı yeniden doğmuş gibi yepyeni bir hayat
rabbim bebişine ve sana sağlık mutluluk versin..

benim 24 ocak tı ama çatlama bugünlerde olursa ayın sonuna geliyo yani 30 31ocak inş ikimiz de veririz güzel haberler hakkında hayırlısı cnm

canım çok sevindim hadi hayırlısı çalışmalrı sıkı tut pressedi ihmal etme
bu ay çok umutluyum senden eşine kahve içiçr bu ara bir de
hadi bkalım göreyim seni :))))
Canım Allah razı olsun vallaa preseeddi kahveydi dualardı hepsini yaptık inş hayırlısı teşekkür ederim cnm siznde yarın ameliyat varmış Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin cnm hayırlısıyla yakın zaman da seninde haberlerini alırız

hayırlı sabahlar cnm geçmişi okuyodum yeni gördüm ihmal etmiyom zaten adam akşam yorgunum dedi ama ben bilirim senin yorgunluğunu dedim

sen nasılsın cnm

iyiymi canım sağolasın iş yapmaktan kaçmak için nette geziniyom:)))

kızlar bişe sorcam

dr bana dün ve bugün (cuamrtesi ve pazar) halvet olsun pazartesi tekrar gel yumurtan çatlamış mı diye bakacağız dedi
şimdi yumurtam çatlamış olsa ve bebek tutunmuş olsa ultrasonla alttan muayene edecek yaa bişe olurmu kafam karıştı ya belki saçma bi soru oldu ama ne yapacağımı bilemedim kimseye de soramam bunu sizden başka...............

canım allah bebeğini size bağışlasın sağlıcakla büyüsün cnm............çoooooook sevinidim .....................

hayırlı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee]

aaa esraaaa sanda napıyosun
ne güldüm sana yaaa demek canın nasıl çigköfte çekti heeeee
bide hormonlarımız yermi degiştirdi demişsin ya delü yaaa
günaydın cennet senin bu yumurtlama durumunu kendime çok benzetiyorum aynı bana söyledi şeyleri sanada söylemiş doktor ilaçlı takip falan ardından preseedde var tabi inşallah sonucuda benimki gibi güzel olur

sağol cnm inş ayy vallaa ağzından bal akıyo bakalım bende şişkolar kervanına katılırım inş

benimde cnm çiğköfte çekti şimdi

Son düzenleme:
hayırlı pazarlar mıllet
eşim yok sehır dısında bende kendımı evdekı islere verdım ıvırzıvırla ugrasıyorum

yazzamadım 2 gundur

adacımm oncelıkle cok sukur bebegını kucagına almıssın sagıkla gelmıs oglun ınsallah sıkıntıların agrılarında bıran once dıner bebegınle guzel vakıt gecırırsın ...
yagmurum doktorlar kafanı karıstırmıs ama ben ınsallah kotu bısey cıkmayacak dıe dsunuyorum sende bolbol dua et
tkrar doktora gıdınce yaz muhakkak bıze merak ettım :26:

nurme gozun aydın esın amelıyat olmus hadı hayırlısı bakalım tez zamanda degelrınız katlanır ınslalah

cennetkokulum yumrutan buyumus hayırlı olsun buuyk ıhtımal catlamıstır dıe dusunuyorum ovıtrella kuvvetlı bı ıgne sen de bu ay sevserle mujde verırsın ınsallah

ekıntosum okudum ama yazdımmı hatrılamıyorum nst ıyı gecmıs hadı sevındım ınsallha zamanını bekelyecek uslu oglun

bende bı degısıklık yok ssanırım yumurtam catladı ama 2 gun daha ates olceyım netlessın dıye dusunuyorum sonra da olcmeyım dıe dusunuyorum hayurlısı bakalım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim 24 ocak tı ama çatlama bugünlerde olursa ayın sonuna geliyo yani 30 31ocak inş ikimiz de veririz güzel haberler hakkında hayırlısı cnm
inşallah canım hayırlısı hakkımızda inşallah...senin sorun ne cnm...
al benden de o kadar aynen kahvaltı sofrası yerde duruyo ama halen netteyimm.......

tembelleştim iyice

aynennnnnnnnnn ((

http://www.fertilityfriend.com/home/3a6e68
lorkecim tablom nasıl??
bu arada nasılsın ne var ne yok...

Son düzenleme:

amin cnm Allah razı olsun Rabbim cümlemize güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin
ovitrelle kuvvetli bi iğneyse desene bu ay olur Rabbimiz izniyle.

eşimle konuştum az önce tlf nda diyorumki keçiboynuzu bitti alırmısın oda ne gerek var bu ay olacak zaten (nerden geliyorsa bu güven)
bende dedim ki olmaz devam edeceğiz ya bu ay olmazsa dedim oda şimdi çok pahalıdır keçiboynuzu dedi
bende tamam 5 10 liralık keçi boynuzunu alma bi daha ki ay bu ay 300 tl yi aşan masarfları tekrar öderiz dedim şok oldu

inşallah canım hayırlısı hakkımızda inşallah...senin sorun ne cnm...

aynennnnnnnnnn ((

...

benim pko vardı eşimde sayı morfoloji ve hareket azlığı varikosel yok çok şükür ama öyle işte bu ay keçiboynuzu kürü uyguluyooo gerisi malum bakalım nasip

Son düzenleme:
ceylannnnnnnnn cok fenasın cokkkkkk :) cıg kofte dedın ıcımın yagını erttın 2 gundur delüüü

cennetım ben cıkmsım sen yazmıssın nbr?

of nerdesınız yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…