- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.501
umud gunaydin canim nasilsin?
ooo gökçen de gelmişş sevserde gelmişş hoşgeldiniz kızlar gökçen bitirdinmi yazılıları
bu ay bende klomen kullandım.çatlatma iğnesi olmadım ama dr doğal yolla çatlasın dedi...
bugün veya dün çatladı sanırım kasık ağrılarına bakılırsa...
bat ne zaman senin günlerimiz yakın...benim ki 30 ocak...
Canım Allah razı olsun vallaa preseeddi kahveydi dualardı hepsini yaptık inş hayırlısı teşekkür ederim cnm siznde yarın ameliyat varmış Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin cnm hayırlısıyla yakın zaman da seninde haberlerini alırızcanım çok sevindim hadi hayırlısı çalışmalrı sıkı tut pressedi ihmal etme
bu ay çok umutluyum senden eşine kahve içiçr bu ara bir de
hadi bkalım göreyim seni :))))
günaydın kızlar.. cennet umud, nasılsınız bakalım nöbetten çıkmışsın
şimdi uyursun o zaman umut sen...
o zaman sana günaydın değil iiy uykular..
kriscimmm sana da günaydın..
cennetcim çalışıyorsun dimi aman ihmal etme bak bebiş gelecek inşallah...
benim 24 ocak tı ama çatlama bugünlerde olursa ayın sonuna geliyo yani 30 31ocak inş ikimiz de veririz güzel haberler hakkında hayırlısı cnm
Canım Allah razı olsun vallaa preseeddi kahveydi dualardı hepsini yaptık inş hayırlısı teşekkür ederim cnm siznde yarın ameliyat varmış Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin cnm hayırlısıyla yakın zaman da seninde haberlerini alırız
hayırlı sabahlar cnm geçmişi okuyodum yeni gördüm ihmal etmiyom zaten adam akşam yorgunum dedi ama ben bilirim senin yorgunluğunu dedim
sen nasılsın cnm
iyiymi canım sağolasın iş yapmaktan kaçmak için nette geziniyom:)))
günaydın canlarım topiğe girmeyeli uzun zaman oldu inanın zamanım hep bebekle geçiyor evde de değildim net olmadığı için yazamadım size ayın 20 sinde Allah nasip ederse ankara ya dönüyorum bol bol görüşme fırsatımız olacak hepinizi çok özledim hep dua ettim sizler için görüşmek üzere canlarım kocaman öpüyorum sizi
hayırlı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee]
aaa esraaaa sanda napıyosun
ne güldüm sana yaaa demek canın nasıl çigköfte çekti heeeee
bide hormonlarımız yermi degiştirdi demişsin ya delü yaaa
günaydın cennet senin bu yumurtlama durumunu kendime çok benzetiyorum aynı bana söyledi şeyleri sanada söylemiş doktor ilaçlı takip falan ardından preseedde var tabi inşallah sonucuda benimki gibi güzel olur
hayırlı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee]
inşallah canım hayırlısı hakkımızda inşallah...senin sorun ne cnm...benim 24 ocak tı ama çatlama bugünlerde olursa ayın sonuna geliyo yani 30 31ocak inş ikimiz de veririz güzel haberler hakkında hayırlısı cnm
al benden de o kadar aynen kahvaltı sofrası yerde duruyo ama halen netteyimm.......
tembelleştim iyice
hayırlı pazarlar mıllet
eşim yok sehır dısında bende kendımı evdekı islere verdım ıvırzıvırla ugrasıyorum
cennetkokulum yumrutan buyumus hayırlı olsun buuyk ıhtımal catlamıstır dıe dusunuyorum ovıtrella kuvvetlı bı ıgne sen de bu ay sevserle mujde verırsın ınsallah
]
inşallah canım hayırlısı hakkımızda inşallah...senin sorun ne cnm...
aynennnnnnnnnn((
...
inşallah canım hayırlısı hakkımızda inşallah...senin sorun ne cnm...
aynennnnnnnnnn((
3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com
lorkecim tablom nasıl??
bu arada nasılsın ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?