- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.481
ceylan ben yatıyorum iyi geceler canım çok geç yatınca ertesi gün pek iyi olmuyorum.
Canım FSH ve LH a takılma çünkü pco varsa USG de çıkıyor hem oranları nerdeyse 1:1 ben hamile kaldığım ay hormon testi yaptırmıştım FSH 7,5 LH 13 E2 79 çıkmıştı ama ben 14. gün yumurtladım ve o ay hamile kaldım. Senin prolaktinin biraz yüksek çıkmış ama oda sanırım sıkıntı değil. hormonlar değişken olabiliyor bide bazen herşey matematiksel olarak gerçekleşmiyor değerleri süper olup yıllarca hamile kalamayan var 6 ayda bir adet olup hamile kalanda çok var. Benim annem kardeşime hamile olduğu zaman diyorki o dönemlerde 3 ay da bir adet oluyordum ilaçla adet oluyordum hatta kardeşime hamileyken bile adet söktürücü kullanmış 1 ay ama rabbim çok büyük herşeye rağmen güzel kardeşim anneme tutunmuş. Dünya tatlısı bir bebekti insanlar yolumuzu çevirip bu ne güzel bebek oyuncak gibi biblo gibi derdi.
butterfly ben senin nickini bir türlü yazamıyom ben sana artık bitter diyecem tamammı bitter deyince üstüne alın
ankara bembeyaz oldu 1-2 saat içinde yaaa çok güzel oldu dimi
napıyosun bu arada sende gece kuşu oldun benim bugün çok belim agrıyoooo
bende doğru yazamıyorum bi türlü hep unutuyorum yazılışını:))
bitter iyi fikir
ya karı çok özledim ,hele kar havası yokmu çok seviyorum inşallah geldiğimizdede kar olur
olur belkide çünkü bayagı yagıyo hızlı hızlı
kaan hocanın cebecideki yerine giderseniz devlet hastanesine yani sperm testini falan vermek için orası zaten kadın doguma yönlendiriyo ikinizin tedavisini bir yapıyolar kaan hocanın yanındaki oda kadın dogumdu kaan hocaya gideni hemen kadın dogumada yönlendiriyolar belki senide yönlendirir oraya kaan hoca o zaman daha kolay olur işiniz
ceylancığım bildiğim kadarıyla kaan hoca artık hastanede hasta bakmıyo
muaynehanesine gidicez yani
ben zekai tahire gidicem infertilite bölümüne kısmet olursa
o zaman gösteririm artık
pazaretesi randevu alıp sorarım artık
ceylan hamile kaldığında senin hormonlar nasıldı
sendede yumurrta tembeliğimi vardı
ooo gökçen de gelmişş sevserde gelmişş hoşgeldiniz kızlar gökçen bitirdinmi yazılıları
hoşbuldum ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın ???
iyiym canım çok şükür sen nasılsın orası çok kardır şimdi doktora ne zaman gidiyodun sen aşılama için :26:
ceylancım pazartesi tekrar dr a gidecem adetimin 11.günü oluyor 8 gündür
iğnemi oluyorum aşılamam olur salı günü inşallah ve tutunur bebebğim yada bebeklerim bana : )))
yok canım valla hiç kar yok acaip soğuk hava
yani kuru ayaz var
tipik sivas havası
aşılamayıda ne zaman olacağım belli değil daha canım ya
bakalım dr pazartesi ne diycek ?
benim en son adetim ekim ben eylülde zekai tahirde yaptırmışım
estradiol 42,15
prolaktin 12,65
fsh 3,4
lh3,11
tsh 1,653 çıkmış
ben bi ay ilaçsız takip yaptırdım
yumurta tembelligi var dedi hatta çatlamadı galiba progesteronumda çok düşük çıktı doktor çatlamamış dedi
ertesi ay ilaçlı yaptırdım yine büyümedi sonradan büyüdü 19. gün çatladı hatta yumurta öyleydi yani
banada bi doktor pco var dedi biri yok dedi biri var gibi dedi yani kesin bişeyde denmedi bende kilo ve tüylenme vardı göbekte adetlerimde düzenli sayılırdı bazen en fazla 3 gün geçtigi olurdu o kadar son zamanlarda:26:
evet orda bakmıyoda belki sperm testinizi hastanede verin ordan kadın dogumada görün der diye düşünmüştüm:26:
zekai tahirdenmi randevu alacaksın orası randevulu çalışmıyo bildigim kadarıyla sabah erken gidip sıra alıp muayene oluyosun ama belki şehir dışından gelene bi güzellik yapabilrler ara sen yinede bencede
gece gece elekirikler gitti geldi
aslında dediğin olabilir belki kaan hoca kadı doğumada yönlendirirse iyi olur
hayırlısı olsun artık
bitterin yazdıkları moral oldu
dogunun vazgeçilmezi elektrik sorunu
söylersen belki yönlendirebilir istersen bi söyle
evet bitterin hormonlarıda iyi gözükmüyomuş hamile kalmadan önce rabbim ol dedikten sonra hiç bişey engel degil inşallah en kısa zamanda sizin içinde ol der rabbim
o kadar çok gidip geliyoki elektirik yakında elektronik ne carsa evde bozulacak
bazen arka arkay 6-7 kez kesip veriyolar
öyle gerçekten vakti saati gelmeden olumuyo
napsanda boş
vakti geldimide isterse dünya kadar sorun olsun oluyo
bunları çok iyi bilsende yinede insan strese giryo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?