- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.461
canım proxeed 2 paket bitirdik.bi daha almadık.ama almayı düşünüyorum.
bu aya yunurta takibi yaptırdık bakalım 5 tane 20mm civarı yumuoş vardı dün veya bugün çatladı sanırım..
ateş ölçüyorum....
preeseed almadım hiç de düşünmedim.doğalı varken yapaya gerek var mı yinede
yok tabiki de doğalı varsa ne gerk var:)))
iyi hepsini de yapıyorsun maaşalah..
ee artık tüm bunlara sana bir bebiş gelecek:)))
bak maaşallah takip de yaptırıyormuşsun daha ne yapacan hepsi tam maaşlahhh..
artık rast gele diyelim bari:))))
ronyaaaam nerdesiiin?
ya ben bugün reglimin 13.günüm ama az önce regli oldum
ama bu hiiç regli gibi degil çünkü karnım belim agrımıyor.
birde ben dkh kullanıyorum bunun böyle bir yan etkisi olur mu? lütfen cevaplar mısın?(
birde altı günden beri antibiyotik öksürük şurubu bulantı hapı agrı kesici de kullanıyorum.
canım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım neden olur bilmiyorum
ama duyduğum kadarıyla doğum kontrol hapı içince böyle ara kanama falan olmuyor
belki kullandığın antibiyotik falan etkilemiştir :44:
istersen doktor sitesinde bir doktora falan sor
benimde bu ikinci kez kullanışım.ilki tüp tedavisinde kullanmıştım.
canımm teeşekkür ederim.şimdi başka bir yerde okudum doktor demişki ilacın içindeki esterojenl azsa ondan ara kanama olmuştur diyor
bir hastaya.ben yinede ilaca devam edeyim diyorum.antibiyotik benimde aklıma geldi.
aman ne karışık işler bunlar ya
kadın olmak gerçekten zor :97:
gökçencim pazartesi ameliyat olacakmış eşin ...inşallh tez vakitte şifasını görürsünüz...
bugün YAĞMUR hiç gelmemiş,merak etmiştim onu.....
merhabaaa canlaarrr..
ay ben bu taze hamişlerin yemek muhabbetini yerim....
nasıl da güzel anlatıyorlar.. gıpta ile okudum yazdıklarınızı maaşllahhh diyerek...
ve yine diyorumm maaşallah sizeee
adacık doğum yapmış çok güzel bir haber sıkıntısız olmuş maaşlaah rabbim hayırlı ömürler versin yavruşuna.. rabbim aanlı babalı büyütsün bahtını güzel eylesin inşallah..
gözyaşııı canım ben de çektireceğim rahim filmini ama bir kaç ay erteledim çünkü rahim filmi sonrası hamilelik şansı artıyormuş
eşim ameliyat olsun ikik ay sonra falan çektireceğim ben şimdi çektirsem de hiç bi işe yaramz
tabi umarm bir sıkıntı yoktur..
ben de özelde sordum sigortamız olduğu halde 300 dediler sigortasızını bimem bende araştırma d çektirecem para vermek istemiyorum buna..
sende biran evvel çektir bak vesile olur hamiş olursun belki..
edacımmm çok sevindim e2 nin düşmesine hadi bakalım inşalalh böyle devam eder..
bu arada sana moral olsun haber vereyim doğufertilde tüp bebek yptıran arkadaşımın bebişi tututndu ona şu anda hamile..
mavicimmm o senin tatlılığın kuzum çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için çok incesin..
ama dikkatimi çekti kız demişsin ayy ben artık hiç kız lafını konduramıyorum kendime bayağı bir avrat oldum ben..
böyle evlenince bir avratsılık çöktü üstüme kızlık halim kalmadı
bilgem bebişin iyiymiş çokk sevindim canım.. haeketlerini de görmüşdsün ne güzell...
5n1k rabbim yardımcın olsun yarınmış transferin, inşalalh tutunur bebişin sana..
esraaaa.. canım erkekler hep böyle maalesef inşalalh farkına varır birgün ve üzerine düşenleri yapar
ama elden bişi gelmiyo maalesef düzeleceklerini ümit edip beklemekten başka inşalalh anlayacaktır o da üzülme sıkma o güzel canını
buraya da hep gel yoksa kim şenlendirir ortalığı eksikliğin hissediliyor her zaman unutma..
butterfly kuzucum bırak camı falan.. sen kendine dikkat et..
perde olayını blmiiyorum ama bende de rahim ağzı yetmezliği var eğer hamile kalırsam( rabbbim nasip ederse inşalalh)
12. hafta dikiş atılacak bana da ve 20. hafta ititbariyle belki daha da erken yatışa geçeceğim
yani hamileliğimi yatarak geçireceğim ve bu bütün hamileliklerde aynı olacak
senin durumunda da risk varsa eğer belki dikiş atılabilir ama yatman da gerekebilir
zor elde edilen gebelikler bunlar dikkat et canım benim bizizm için ne kadar kıymetliler biliyorsun...
mericim hormon olayını pek bilmiyorum bende ilk kez geçenlerde baktırmıştım benim dde lh fsh tan yüksekti ve prolaktin tam sınırdaydı yüksekti yani7
ve netten ve arkadaşlardan buunun pco hastalarında rastlanaa bir durum olduğunu öğrendim
senin pco durrumun var mıydı canım pek hatırlayamadım
kızlar hormon sonuçlarıma bakarmısınız
çok anlamıyorum ama prolaktinle e2 yüksek gibi
nisan ayında e2 50 çıkmış şimdide yüksek
tsh 1,79
t3 2,57
t4 1,19
fsh 3,01
lh 4,39
prolaktin 30,94
e2 59
total testesteron 0,50
lh da fsh dan yüksek çıkmış
ben bu güne kadar 4 kez test yaptırdım hepsindede böyle lh yüksek çıktı
durum vahimmi yaa,bu prolaktinin yüksekliği iyi değil dimi
butterfly ben senin nickini bir türlü yazamıyom ben sana artık bitter diyecem tamammı bitter deyince üstüne alın
ankara bembeyaz oldu 1-2 saat içinde yaaa çok güzel oldu dimi
napıyosun bu arada sende gece kuşu oldun benim bugün çok belim agrıyoooo
tamam canım bitter de sana olur bihter demede :)) evet çok güzle yağıyor bende dışarıyı izliyordum kar harika. İyim canım mümkün olduğunca yatıyorum kendimi hiç zorlamıyorum kahvaltıyı eşim hazırladı oh ne güzel oluyor valla. Yarında temizlik yaptırcam :)) Benim belim hiç ağırmadı şimdiye kadar bende baş ağırısı oluyor galiba midem kötü olduğu için çift yastıkla yatıyorum dik pozisyonda nerdeyse oda başımı boynumu ağırtıyor. Romatizmal ağrıların nası geçiyormu yavaş yavaş.
yok demem bihteri merak etme
evet ya çok güzel yagıyo bu sefer tuttu yere ama eriyecege benzemiyor
ohh sonunda yatışa geçtin yani benim bulantım falan yok o yüzden hazırlıyorum ama yardım istiyorum yinede
benim zaten bel agrım oluyodu romatizmadan dolayı bu sefer sırtıma dogru agrıyo sanki
baş agrısıda bazen yavaştan yavaştan giriyo annem kanın düşüyodur belki ondandır diyo
valla agrılarım oluyoda hafif oluyo allahtan uzun zamandır agrı kesici almıyorum normalde günde bazen 2 kere içiyodum hergün içiyodum haplarımı düzenli içtimya hamile kalmadan onun faydası sürüyo galiba kendi kendine bi kaç gün agrıyo yerimden zor kalkıyorum sonra yine kendi kendine geçiyo agrılar valla
geçmiş olsun canım. Valla mide bulantı ekşime falan olmaması harika çok şanslısın ama dikkat et çok kilo alabilirsin ben ilk haftalar kuru şeyler yiyebildim sadece tost makarna falan o yüzden 1,5 kilo aldım normalde ilk haftalar kilo alınmaz hatta verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?