Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok tabiki de doğalı varsa ne gerk var:)))
iyi hepsini de yapıyorsun maaşalah..
ee artık tüm bunlara sana bir bebiş gelecek:)))
bak maaşallah takip de yaptırıyormuşsun daha ne yapacan hepsi tam maaşlahhh..
artık rast gele diyelim bari:))))

preseed için ara sıra da olsa biraz kafam karışıyodu alsammı diye ama rahalattın beni.... :))
inşallah canım ya hepimize birer bebek versin Rabbim...
herşeyi yapmaya çalışıuoruz..ama bu spermlerle baş etmek zor tedaviye hemen cevap vermiyorlarki..
zaman alıyor ama sabır sabırrrrr......
inşallah canım hayırlısı ...

Son düzenleme:
ronyaaaam nerdesiiin?
ya ben bugün reglimin 13.günüm ama az önce regli oldum
ama bu hiiç regli gibi degil çünkü karnım belim agrımıyor.
birde ben dkh kullanıyorum bunun böyle bir yan etkisi olur mu? lütfen cevaplar mısın?(
birde altı günden beri antibiyotik öksürük şurubu bulantı hapı agrı kesici de kullanıyorum.

Son düzenleme:

canım doğum kontrol hapı hiç kullanmadım neden olur bilmiyorum
ama duyduğum kadarıyla doğum kontrol hapı içince böyle ara kanama falan olmuyor
belki kullandığın antibiyotik falan etkilemiştir :44:
istersen doktor sitesinde bir doktora falan sor

benimde bu ikinci kez kullanışım.ilki tüp tedavisinde kullanmıştım.
canımm teeşekkür ederim.şimdi başka bir yerde okudum doktor demişki ilacın içindeki esterojen azsa ondan ara kanama olmuştur diyor
bir hastaya.ben yinede ilaca devam edeyim diyorum.antibiyotik benimde aklıma geldi.

Son düzenleme:

aman ne karışık işler bunlar ya
kadın olmak gerçekten zor :97:

aman ne karışık işler bunlar ya
kadın olmak gerçekten zor :97:

gerçekten çoook zor ronyam
bir haftadır hastalıkla ugraşıyordum şimdi bide bun unla ugraş.Allah beterinden saklasın.
kadının biride dkh kullanırken(benim kullandıgımın aynısı)ara kanaması olmuş.
soramadım sen nasılsın minik kuzun nasıl

gökçencim pazartesi ameliyat olacakmış eşin ...inşallh tez vakitte şifasını görürsünüz...

bugün YAĞMUR hiç gelmemiş,merak etmiştim onu.....

kris çok şükür eşim sonunda ameliyat oldu
şimdi keçi boynuzu falan şimdi başlıyimmi yok sa
biraz bekliyimmi

teşekkür ederim canım en kısa zamanda sizede nasip etsin rabbim sizinlede yemek muhabbeti yaparız. Ceylan çok dikkat etmiyor onu biraz olsun uyarayım diye.
Canım ben rahim perdesi olanların hala erken doğum riski tasıdıklarını duymuştum ama 20-22. hafta oluyormuş onu öğrenince çok panik yaptım ve tesadüf eseri rahim ağzı yetmezliği topiğini okudum acayip korktum perde ameliyatı olanlarda operasyon yüzünden rahim ağzı yetmezliği oluyormuş öğrendim aynı gün doktor araştırdım ve ertesi gün gittim çünkü rahimağzı dikişi 12-14. hafta arası oluyormuş. Ama doktor şimdilik sıkıntı yok dedi 18. hafta tekrar gidicem tekrar rahim ağzını ölçecek 14. hafta 37mm çıktı 18. hafta kısalma olursa dikiş atılır belki inşallah hiç bunlara gerek kalmaz rahat rahat zamanında doğum yaparım. Ama 12. haftada önlem amaçlı yapılan dikişin başarı şansı %70- %90 mış. benim kısa çıkmayınca dikiş gerek yok dedi. Ama içimde hala kuşku var keşke dikiş atılsaydı önlem amaçlı

Canım FSH ve LH a takılma çünkü pco varsa USG de çıkıyor hem oranları nerdeyse 1:1 ben hamile kaldığım ay hormon testi yaptırmıştım FSH 7,5 LH 13 E2 79 çıkmıştı ama ben 14. gün yumurtladım ve o ay hamile kaldım. Senin prolaktinin biraz yüksek çıkmış ama oda sanırım sıkıntı değil. hormonlar değişken olabiliyor bide bazen herşey matematiksel olarak gerçekleşmiyor değerleri süper olup yıllarca hamile kalamayan var 6 ayda bir adet olup hamile kalanda çok var. Benim annem kardeşime hamile olduğu zaman diyorki o dönemlerde 3 ay da bir adet oluyordum ilaçla adet oluyordum hatta kardeşime hamileyken bile adet söktürücü kullanmış 1 ay ama rabbim çok büyük herşeye rağmen güzel kardeşim anneme tutunmuş. Dünya tatlısı bir bebekti insanlar yolumuzu çevirip bu ne güzel bebek oyuncak gibi biblo gibi derdi.

butterfly ben senin nickini bir türlü yazamıyom ben sana artık bitter diyecem tamammı bitter deyince üstüne alın
ankara bembeyaz oldu 1-2 saat içinde yaaa çok güzel oldu dimi
napıyosun bu arada sende gece kuşu oldun benim bugün çok belim agrıyoooo

tamam canım bitter de sana olur bihter demede :)) evet çok güzle yağıyor bende dışarıyı izliyordum kar harika. İyim canım mümkün olduğunca yatıyorum kendimi hiç zorlamıyorum kahvaltıyı eşim hazırladı oh ne güzel oluyor valla. Yarında temizlik yaptırcam :)) Benim belim hiç ağırmadı şimdiye kadar bende baş ağırısı oluyor galiba midem kötü olduğu için çift yastıkla yatıyorum dik pozisyonda nerdeyse oda başımı boynumu ağırtıyor. Romatizmal ağrıların nası geçiyormu yavaş yavaş.

yok demem bihteri merak etme
evet ya çok güzel yagıyo bu sefer tuttu yere ama eriyecege benzemiyor
ohh sonunda yatışa geçtin yani benim bulantım falan yok o yüzden hazırlıyorum ama yardım istiyorum yinede
benim zaten bel agrım oluyodu romatizmadan dolayı bu sefer sırtıma dogru agrıyo sanki
baş agrısıda bazen yavaştan yavaştan giriyo annem kanın düşüyodur belki ondandır diyo
valla agrılarım oluyoda hafif oluyo allahtan uzun zamandır agrı kesici almıyorum normalde günde bazen 2 kere içiyodum hergün içiyodum haplarımı düzenli içtimya hamile kalmadan onun faydası sürüyo galiba kendi kendine bi kaç gün agrıyo yerimden zor kalkıyorum sonra yine kendi kendine geçiyo agrılar valla

geçmiş olsun canım. Valla mide bulantı ekşime falan olmaması harika çok şanslısın ama dikkat et çok kilo alabilirsin ben ilk haftalar kuru şeyler yiyebildim sadece tost makarna falan o yüzden 1,5 kilo aldım normalde ilk haftalar kilo alınmaz hatta verilir.

evet öyle şeyler olmadı bende kuru besleniyorum sayılır ilk aylar verilir ama bulantısı olan tiksinen kişiler verir benimki öyle degilki aksine sürekli acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…