- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.701
napalım kızım idare edecez artık totoşuyla
neyse ben kaçtım geriler kolay kampanya olursa banada deyin mesela prima gibi formu dolduran herkese gelen bişey varsa haberim olsun
byeee iyi gecelerrrrrrr
mama var cnaım hero baby ve milupa yarın hatırlat linklerini vereim
iyi uykular
günaydın kızlar hemşirelerimizde burdaymış. dkh kullanıyorum.
kızlar ben reglinin 13, gününden beri kanamam var.(cumartesi akşamdan beri)
bugün doktora sordum.dkh devam edin dedi.ama benim karnımda sancılanıyor.
tekrar regl olana kadarda sürebilirmiş.şaşırdım bir bilginiz var mı?
Merhaba kızlar ..
Moralim çok bozuk ..
Gebeliğimin başlarında hafif kasık ağrılarım oluyordu dr normal demişti ama dün geceden beri ve hala geçmeyen adet ağrısı şeklinde kuvvetli bir kasık ağrım var ..
Kanama yok çok şükür ki..
Bir tanıdığım 10. haftalarda olur , rahimdeki bağların gerilmesinden dolayı dedi ama ben hastanemin aciline gitmeyi düşünüyorum..
Yine de size özellikle hamilelerimize sormak istedim , normal mi bu ağrı ?
gunaydinnn canim dkh hakkinda fazla bilgim yok ama sole soyleyeyim bazi dkh icindeki etken maddeden dolayi ara kanamalar yapabilir sen dr. soyledigini dikkate alip ona gore davran...
sen bide 2 gun ilaci icmeyi unutmustun dimi acaba adet agrisimi yasiyosun..benim bildigim dhk biraktikdan 1-2 sonra adet gorursun..
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
CEYLAN EKIN ENESLENA BITTER ESRA yaa hepiniz ayni andami azdinizda butun gece fikfik konusmussunuz....
XEDA canim nasilsin
PAPATYA sanada gunaydinnn nasilsin bebik nasil...
eeee kacirdigim bise varmi topicte..
aaa bide lorke nerde yaa hic denk gelemiyorum onunla..sanki ben cok geliyomusum gibi konustum kizlar tam bir nobet zede oldum hast. konaklamaya basladim(
bizde bole isteee
günaydın canım iyiyiz çok şükür, o yoğunluğun içinde topikte hiç birşeyi kaçırmadan takip ediyorsun ya maşallah sana. tez zamanda nöbet işlerin yoluna girer sende rahatlarsın biraz inşallah..
canım şöyle şimdiben çarşamba ve perşembe unuttum.zaten akşam 10da alıyordum.perşembe akşamda un utunca cuma sabahı aldım.(perşembenin hapını)
perşembe akşamda yine normal ogünün hapını aldım.cumartesi akşamda kanamam başladı.(adetin 13,günü)bu böyle devam ederse kansızlık yapmaz mı?moralim çok bozuk
ben tüp zamanındada kullanmıştım ama böyle ara kanama yapmamıştı.
bılgem,Merhaba kızlar ..
Moralim çok bozuk ..
Gebeliğimin başlarında hafif kasık ağrılarım oluyordu dr normal demişti ama dün geceden beri ve hala geçmeyen adet ağrısı şeklinde kuvvetli bir kasık ağrım var ..
Kanama yok çok şükür ki..
Bir tanıdığım 10. haftalarda olur , rahimdeki bağların gerilmesinden dolayı dedi ama ben hastanemin aciline gitmeyi düşünüyorum..
Yine de size özellikle hamilelerimize sormak istedim , normal mi bu ağrı ?
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
CEYLAN EKIN ENESLENA BITTER ESRA yaa hepiniz ayni andami azdinizda butun gece fikfik konusmussunuz....
XEDA canim nasilsin
PAPATYA sanada gunaydinnn nasilsin bebik nasil...
eeee kacirdigim bise varmi topicte..
aaa bide lorke nerde yaa hic denk gelemiyorum onunla..sanki ben cok geliyomusum gibi konustum kizlar tam bir nobet zede oldum hast. konaklamaya basladim(
bizde bole isteee
canim bu normal adetse ve cok yogun degilse kanama yapmaz die dusunuyorum ama bu ara kanamaysa ve uzun surerse kan degerlerinde azda olsa oynama yapar ki enazindan benim dusuncem bu...
dr. gorusseydin dkh degistirseydi bu ara kanamayi yasayan insanlar var hatta bazen iliski sonrasida kanama yapabiliyor ama bole durumda baska ilac veriliyor...
canım nasılsın en sonki degerlerde sperm sayımız düşmüştü proxedd plusu bırakınca şimdi ne durumda bilmiyorm tüpün yolu göründü tatlımmhayırlısı olsun hakkında inşallah sımsıkı tutunur bebişin annesine....
Rabbim yar ve yardımcın olsun.....
xeda nasılsın cnm .... senin eşinde de sorun vardı galiba nasıl oldu değerleriniz....
bu ay bende klomen kullandım.çatlatma iğnesi olmadım ama dr doğal yolla çatlasın dedi...
bugün veya dün çatladı sanırım kasık ağrılarına bakılırsa...
bat ne zaman senin günlerimiz yakın...benim ki 30 ocak...
serverim sen napıyn naptın gelmez oldunnnnnngökcencim çok geömiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider allaha emanet olun
nurme geçmiş olsun tez vakitte kavuş bebeğine inşallah
edacım e2 düşmüşya bebekte gelir inşallah dualarımdasın
adacımmmmm bebeğin kucağında artık
allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
dua etmeyi unutma haaaa
günaydın arkadaşlar...
ne güzel gece muhabbeti.. efsane dörtlü geri dönmüş bakıyorum da:))
canlar bugün hastaneye gidiyoruz ameliyatımıza akşam da orada kalacağız yarın döneriz
dua edin olur mu
biliyorum küçük bir operasyon
galiba biraz da büyüttüm ama işte nihayetinde ameliyat
kıyamıyorum kocişime :)))
sizi çok öperim iyi bakın kendinize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?