Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

napalım kızım idare edecez artık totoşuyla
neyse ben kaçtım geriler kolay kampanya olursa banada deyin mesela prima gibi formu dolduran herkese gelen bişey varsa haberim olsun
byeee iyi gecelerrrrrrr

mama var cnaım hero baby ve milupa yarın hatırlat linklerini vereim
iyi uykular

günaydın arkadaşlar...
ne güzel gece muhabbeti.. efsane dörtlü geri dönmüş bakıyorum da:))
canlar bugün hastaneye gidiyoruz ameliyatımıza akşam da orada kalacağız yarın döneriz
dua edin olur mu
biliyorum küçük bir operasyon
galiba biraz da büyüttüm ama işte nihayetinde ameliyat
kıyamıyorum kocişime :)))
sizi çok öperim iyi bakın kendinize:)))

Merhaba kızlar ..
Moralim çok bozuk ..
Gebeliğimin başlarında hafif kasık ağrılarım oluyordu dr normal demişti ama dün geceden beri ve hala geçmeyen adet ağrısı şeklinde kuvvetli bir kasık ağrım var ..
Kanama yok çok şükür ki..
Bir tanıdığım 10. haftalarda olur , rahimdeki bağların gerilmesinden dolayı dedi ama ben hastanemin aciline gitmeyi düşünüyorum..
Yine de size özellikle hamilelerimize sormak istedim , normal mi bu ağrı ?

günaydın kızlar hemşirelerimizde burdaymış. dkh kullanıyorum.
kızlar ben reglinin 13, gününden beri kanamam var.(cumartesi akşamdan beri)
bugün doktora sordum.dkh devam edin dedi.ama benim karnımda sancılanıyor.
tekrar regl olana kadarda sürebilirmiş.şaşırdım bir bilginiz var mı?

gunaydinnn canim dkh hakkinda fazla bilgim yok ama sole soyleyeyim bazi dkh icindeki etken maddeden dolayi ara kanamalar yapabilir sen dr. soyledigini dikkate alip ona gore davran...
sen bide 2 gun ilaci icmeyi unutmustun dimi acaba adet agrisimi yasiyosun..benim bildigim dhk biraktikdan 1-2 sonra adet gorursun..

benimde çok oluyodu canım hatta kanamam bile oluyordu. üşüttüysen oda ağrıyı artırır, hatta ben çok kabızlık çekmiştim oda bi arttırıyodu, Allahın izniyle bir sıkıntı yoktur inşallah ama bence git hastaneye kafan rahat olursa o ağrıda seni rahatsız etmez, yoksa bütün gün kendini yiyip bitirirsin..

canım şöyle şimdiben çarşamba ve perşembe unuttum.zaten akşam 10da alıyordum.perşembe akşamda un utunca cuma sabahı aldım.(perşembenin hapını)
perşembe akşamda yine normal ogünün hapını aldım.cumartesi akşamda kanamam başladı.(adetin 13,günü)bu böyle devam ederse kansızlık yapmaz mı?moralim çok bozuk

ben tüp zamanındada kullanmıştım ama böyle ara kanama yapmamıştı.

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
CEYLAN EKIN ENESLENA BITTER ESRA yaa hepiniz ayni andami azdinizda butun gece fikfik konusmussunuz....
XEDA canim nasilsin
PAPATYA sanada gunaydinnn nasilsin bebik nasil...
eeee kacirdigim bise varmi topicte..
aaa bide lorke nerde yaa hic denk gelemiyorum onunla..sanki ben cok geliyomusum gibi konustum kizlar tam bir nobet zede oldum hast. konaklamaya basladim (
bizde bole isteee

günaydın canım iyiyiz çok şükür, o yoğunluğun içinde topikte hiç birşeyi kaçırmadan takip ediyorsun ya maşallah sana. tez zamanda nöbet işlerin yoluna girer sende rahatlarsın biraz inşallah..

günaydın canım iyiyiz çok şükür, o yoğunluğun içinde topikte hiç birşeyi kaçırmadan takip ediyorsun ya maşallah sana. tez zamanda nöbet işlerin yoluna girer sende rahatlarsın biraz inşallah..

takip etmeye calisiyorum iste ama napalim benim tek eglencem topic herkezi tek tek taniyor ve merak ediyorum acaba bise kacirdimmi die :))
ayyy INSALLAH dedigin gibi benim nobetlerde bir yoluna girerde bende rahatlarim dinlenmek nasil bisey unuttum vucudum yorgunluga o kadar alistiki

canim bu normal adetse ve cok yogun degilse kanama yapmaz die dusunuyorum ama bu ara kanamaysa ve uzun surerse kan degerlerinde azda olsa oynama yapar ki enazindan benim dusuncem bu...
dr. gorusseydin dkh degistirseydi bu ara kanamayi yasayan insanlar var hatta bazen iliski sonrasida kanama yapabiliyor ama bole durumda baska ilac veriliyor...

bılgem,
moralını bozacak bnce hcbırsey yok tatlım
oncelıkle kuzenımden ve abımın esınden dolayı sna gorduklerımı belırtmek ısterım
onlarda böleydı,ılk 3 ay bebek gttkce genısledıgı ve rahımde yer aradıgı ıcın asırı derecede
kasılma ve agrı olması normalmıs
hem onların kanamaylan brlıkteydı
ama cok sukurkı bısı kalmadı
sende bu kadar takılma,
agrın var dedıkce psıkolojıkmen daaha kotu olursun
rahat ol
gebelıgının tadını cıkar
ve
saglıklan al kucagına ınsallahhhhhh

:))))))))bız sucsusuz tum suc,gebıslerın lıbıdoları tavan yapmıs :)))

canım benimki ara kanama.
doktor bir dahaki regli dönemine kadar da sürebilecegini söyledi.hapa alışma dönemi oldugunu söyledi.devam etmemi istedi.
doktora ulaşabilirsem akşam üzeri tekrar sorucam
teşekkür ederim cevapladıgın için canım.
sanada işinde Allah kolaylık versin.

canım nasılsın en sonki degerlerde sperm sayımız düşmüştü proxedd plusu bırakınca şimdi ne durumda bilmiyorm tüpün yolu göründü tatlımm
serverim sen napıyn naptın gelmez oldunnnnnn
umut canım özledim seni iyiyim sen nasılsın

ESRAM eminim butun suc gebelerindir lipidolari tavan yapti hee eee onlarda bugune kadar yaptiklarina saysinlar...bir 9 ay dinlensinler artik...
ANTALYAM bildigim bise olursa cevaplarim canim dr. kullan dediyse kullan hersey normale doner.
XEDA Canim bende iyiyim sadece cok yogunum yorgunum artik hickimseye hicbiyere yetisemiyor esim dahil olmak uzere kimseye yetemiyorum buda beni huzursuz ediyor...bende seni sizleri ozledim vakit buldukca geliyorum HAYIRLISI olsun bakalim ben bu durumun gecici olduguna inanmak istiyorum...bebis icin hicbise yapamiyorum

Esra'm ve papatyam sagolun kizlar.
Topige yazdiktan sonra yattim ,yanimada siseyle su aldim.
Uyuyakalmisim uyandigimda agrim kesilmisti.
Esimle de konusmustum,kendini takip et cok artarsa hemen gideriz hastaneye dedi ama giderek azalarak tamamen kesildi.
Dr'um soylemisti bana ,bebek buyudukce kasik agrisi yapar diye ama bu ilk agrim oldugundan korktum.
Aslinda bundan sonra agrilarim olmaya devam edicek.
Sipa' artik buyuyo.
Bol bol su icip istirahat ediyorum .
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

canım Allah şifa versin geçmiş olsun..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…