- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.741
sorunummm buuuuuuuu umut yokmu ki acaba
sorunummm buuuuuuuu umut yokmu ki acaba
lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:
kendi adıma iyiym cnm sen nasılsınlorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:
kızlar selam, herkes iyidir inşAllah..bende hala ders çalışıyorum, bu perş sınavım ama yollar kapanmışkardan, umarım gidebilirim, bunun dışında bende de kasık ağrısı var 2 gündür, bende çok korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olur diye, birde karnım ağrıdı nedense..ishalde vardı, erken doğum belirtilerine baktım uyuşuyordu çok korktum..bende haftaya gideceğim doktora, daha şekere bakılmadı, 2. doz aşı var inş kötü bişi yoktur..
vealeykümselam canım......selamınaleyküm
rabbim herkesin gönlüne göre versin ..yaa inşşş düzelirrr.bu degerlerrr neye göre değişiyorr anlamıyorum varikosel çok etkili die duymuştum ama varikoselde yokk.insan böle durumlardaa hep güzel şeylerrr olumlu şeyler duymak istiyomuşşş((bidee ben keçi boynuzunu yaklaşık 2 aydır uyguluyorum bu ilaçlarla kullanılmasında bi sakınca yoktur umarımm...bideeeeeee sonn bişeeee lökositten dolayıı kullanılan antibiyotikkkk zaaraar vermez dimiiiiiiiiiiiiiii
antikdeniz hepimiz aşşağı yukarı bu değerlerle uğraşıyoruz. morfoloji %5 bu çok ii yani bizlere göre..
kaan hocanın tedavisini uygulayıp.Allaha tevekkül etmekten başka yapacak bişi yok canım.Hepimize sabır ve tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah
selam cnm iyiim çok şükür inş açılır yollar sınavında başarılar. inş korkulacak bişe yoktur sen evham yapma şimdi dr git herşey yolundadır inş...........
canım herşeyin hayırlısı bizim değerler sayı 5 milyon morfoloji 2 hareket 47 felandı be kaan hocaya email attım ve bana bu değerklerde doğal yoldan bebeğiniz olabilr demişti inş senin iöçinde hayırlısı olur benim eşim şu anda 3 hafta felan oldu keçiboynuzu kürü uyguluyor belki değerler artmıştır ama nasip
vealeykümselam canım......
canım bende iyiyim uğraşıyorum işte...canım nasılsın en sonki degerlerde sperm sayımız düşmüştü proxedd plusu bırakınca şimdi ne durumda bilmiyorm tüpün yolu göründü tatlımm
saol canım çok teşekkür ederim..
edam canım nasılsın? ne var ne yok? gelmiyorsun artıkmemleketimde kar var mı? bizim bura doldu taştı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?