Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam, herkes iyidir inşAllah..bende hala ders çalışıyorum, bu perş sınavım ama yollar kapanmış kardan, umarım gidebilirim, bunun dışında bende de kasık ağrısı var 2 gündür, bende çok korkuyorum Allah korusun erken doğum falan olur diye, birde karnım ağrıdı nedense..ishalde vardı, erken doğum belirtilerine baktım uyuşuyordu çok korktum..bende haftaya gideceğim doktora, daha şekere bakılmadı, 2. doz aşı var inş kötü bişi yoktur..

lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:

antikdeniz hepimiz aşşağı yukarı bu değerlerle uğraşıyoruz. morfoloji %5 bu çok ii yani bizlere göre..
kaan hocanın tedavisini uygulayıp.Allaha tevekkül etmekten başka yapacak bişi yok canım.Hepimize sabır ve tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah

sorunummm buuuuuuuu umut yokmu ki acaba

canım herşeyin hayırlısı bizim değerler sayı 5 milyon morfoloji 2 hareket 47 felandı be kaan hocaya email attım ve bana bu değerklerde doğal yoldan bebeğiniz olabilr demişti inş senin iöçinde hayırlısı olur benim eşim şu anda 3 hafta felan oldu keçiboynuzu kürü uyguluyor belki değerler artmıştır ama nasip

lorkemmm ekinimm antalyammm melisela kızlar nasılsınız ya
çok özledim sizleri
ekintosumda yok gözüm hep onu arıyor doğurdumuki acaba :26:

bende sizleri özledim kızlar.şimdi sıra ekintosta degil mi.Allah yardımcısı olsun?
sen nasılsın ronyam.karakızın nasıl? beni hiiiç sorma.

selam cnm iyiim çok şükür inş açılır yollar sınavında başarılar. inş korkulacak bişe yoktur sen evham yapma şimdi dr git herşey yolundadır inş...........

rabbim herkesin gönlüne göre versin ..yaa inşşş düzelirrr.bu degerlerrr neye göre değişiyorr anlamıyorum varikosel çok etkili die duymuştum ama varikoselde yokk.insan böle durumlardaa hep güzel şeylerrr olumlu şeyler duymak istiyomuşşş((bidee ben keçi boynuzunu yaklaşık 2 aydır uyguluyorum bu ilaçlarla kullanılmasında bi sakınca yoktur umarımm...bideeeeeee sonn bişeeee lökositten dolayıı kullanılan antibiyotikkkk zaaraar vermez dimiiiiiiiiiiiiiii

biz iyiz ronyam çok şükür, sadece üsttede yazdığım gibi biraz kasık ağrılarım var nedense..Sen ve kara kızın nasıl bakalım? canım bu arada sen bilirsin şimdi benim çizelgede 25+1 gözüküyor, ben şimdi 25 haftalıkmıyım yoksa 26. hafta olarak mı sayılıyor, çözemedim :) birde doğum izni ve 32. haftadan sonra çalışmak için benim ne zaman rapor olayına başlamam lazım? 32+0 damı yoksa 31+6 damı? sen nasıl yapmıştın ilk gebeliğinde? midye gitmiş, o yeni yapmıştır bu işlemleri.. görürsen Midye sende cevap yaz bana..

kaan aydos verdiyse zararı olmaz antibiyotigin
aksine görüceksinm faydası olur.

ahhh canım kaan hocanın yazmış olduğu ilaçlaı aldık ama benim eşimm sen tut klomeni günde birer tane yutttttt iki haftaa bu şekildee kullandı zaten iki haftadır kullanıyoruz ilaçlaııı

selam cnm iyiim çok şükür inş açılır yollar sınavında başarılar. inş korkulacak bişe yoktur sen evham yapma şimdi dr git herşey yolundadır inş...........

saol canım çok teşekkür ederim..

edam canım nasılsın? ne var ne yok? gelmiyorsun artık memleketimde kar var mı? bizim bura doldu taştı valla..

inşalla faydası olmuştur keçiboynuzunun bizde kullanıyoruz neredeyse 2 aydır hiç aksatmadannn

canım nasılsın en sonki degerlerde sperm sayımız düşmüştü proxedd plusu bırakınca şimdi ne durumda bilmiyorm tüpün yolu göründü tatlımm
canım bende iyiyim uğraşıyorum işte...
bu bebekler bizi daha ne kadar uğraştıracaklar bilmem ki
bilgem geçmiş olsun canım...
yardımcı olmak isterdim ama daha önce hiç hamiş kalamadım ki ....
ama hamiş arkadaşlar yardımcı olmuş bak bişicik olmazmış sıpana :)
cennet kokulu :)
canım çok sevindim ...ne güzel çatlamış yumurtan ben ne alemdeyim acaba bilemiyorum...
kasık ağrım var çooooook....

Ronya nasılsın cnm?

saol canım çok teşekkür ederim..

edam canım nasılsın? ne var ne yok? gelmiyorsun artık memleketimde kar var mı? bizim bura doldu taştı valla..

şükürler olsun iyi diyeyim iyi olayım canım,
memleketinde olmamı acsyu bilmiyorum ama benim köyde fazlasıyla var canm dize kadar yollar kapalı
kartopu oynadım bugün :)
bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…