Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız..............
sayfaları büyük bir keyifle okudum ve çook güldüm
sizin fik fik muhabbetiniz de bi acayip oluyo insanın aklında yoksa bile aklına sokuyonuz kısss

BİLGEM hiç canını sıkma geçer inş bu ağrılar arkadaşların da dediği gibi bebişin büyüyo inş herşey sağlıklı gider vee sağlıkla kucağına alırsın

bende bugün hasataneye gittim vee çooook şükür benim sağ yumurtam çatlamış dr bu iki gün çok önemli dedi yani anlayacağınız (hamişler duymasın:)) bana fik fik yolları gözüktü zaten iki gündür de vardı bu iki günü iyi değerlendirmek lazımmış hayılrısı bende hamiş kalırsam ara verşip dinlenmek istiyom çok yoruldum bree hele görev halini alınca daha bi yorucu oluyo

2 hafta sonra adet olmazsan büyük bi ihtimal gebelik vardır dedi dr ve benim adet tarihim haftaya salı ama gecikebilirde yumurtlama geç olduğu için yani 2 hafta nasıl geçeçk hiç bilmiyom

Son düzenleme:
:2: :13: :18: :26:

:44:

:76: :78: :79: :80: :81: :82:

:83: :84: :85: :86: :87: :88: :89: :90: :92: :93: :94: :95: :96: :97: :98: :99: :100: :101:

:102: :103: :104: :105: :106: :107: :108: :109: :111: :112: :113: :114: :115: :116: :117: :118: :119: :120: :121: :122: :123: :124: :125: :126: :127: :128: :129: :130: :131: :132:

için rahat olsun bi sıkıntı yoktur. Bende gebeliğin ilk haftalarında şiddetli olmasada kasık ağrısı yaşadım kanaman yoksa korkma. Üşütmüş olabilirsin. bağırsak sancısıda bazen kasık gibi geliyor bize korkudan. Bazı kadınlar şiddetli bazılarıda azda olsa kasık ağrısı yaşar gebelik ilerleyince bel ağrında olabilir. Mesela ben bu ara hep yatıyorum özelliklede sol tarafıma onun yüzünden hiç ağırmayan sol kasığım ağırmaya başladı. Bebek benim sağda olduğu için daha çok sağ kasığım ağırırdı.
Endişe etme ama ağrın devam ederse ihmalde etme git doktora içinde rahatlamış olur.

evet hadi ben azdım normal nerdeyse 4 ayır tık yok bizde ama kızları bilemem onlar neden azdılar acep :))

hiç endişe etme rahat ol sonucundaki başarı hikayelerini düşün rahatla. Haklısın ama biz bebek için herşeyi yapıyoruz afedersin içimize giren çıkan aletin haddi hesabı yok :)) kendimize hiç acımıyoruz sabırla rahatlıkla tedavi oluyoruz. ama eşlerimiz olunca onlara kıyamıyoruz bir örnek vermeye USG çektirmeye gidiyorlar içimiz cız ediyor uğraşıyorlar diye üzülüyoruz. Kadınlar böyle işte

calısmak cok guzel canım ya Rabbım ınsana sabrını verıyor normalde bende sınırlı bı ınsanım ama hamıleyken sınırlensen dahı hemen aklıma bebek gelıyor sakınlesıyorum ona zarar verırım dıye...evrak ıslerınıde bıtırdım ocagın ılk haftası nolur nolmaz dıye cok sukur donem kapatabıldım hem 2 doneme aktarma daha onemlıydı...sende ınsallah calısırsın hamıle kalınca demıstı dersıncalısınca hersey daha sıstemlı oluyor emın ol

canım bende yasadım kasık agrıları o rahmın buyudugu ıcın oluyor tabı bebekte hızla buyuyor bol bol dınlen ıcını ferah tut cok endıselıysen dr gıt merak etme bısey olmaz Allahın ıznıyle. kanama olmadıgı surece sorun yok

canım bende bugün işyerine gidince ohh şükürler olsun dedim
evde hantal oluyorum hep yatasım var
umarım iyi olurumda 37. haftaya kadar çalışabilirim

canım bilgemimm bende de çok olurdu kasık ağrısı
hatta ufak bir ıslaklık hissettiğimde eyvah geldi kanamam diye wc ye koşardım
bu durum normal rahimin büyüyor orda kocaman bir bebek olacak

canım bende bugün işyerine gidince ohh şükürler olsun dedim
evde hantal oluyorum hep yatasım var
umarım iyi olurumda 37. haftaya kadar çalışabilirim

oyle tatlım ya bıde ınsanlar hamıleyken sankı hastaymıs gıbı davranıyorlar halbukı her gunu her saatı o kadar kıymetlı bı surec kı tadını cıkarmak gerek ben cok sukur guzel bı hamılelık surecı yasadım kı seker hastası olmama ragmen...esıme dıyorum ben herkese guzellıklerınden bahsetcem, gorsen ınsanlar resmen korku fılmı gıbı anlatıyorlar yok 24. haftadan sonra gorurum, 32den sonra sısmeye baslarsın...daha bu ıyı gunlerın son haftalarda yerınden kalkamazsın ne anlıyorlar ınsanları korkutmaktancok sukur son ıkı haftam cok ıyıyımRabbım herkese nasıp etsın ısteyen herkese hamıle olmayı, cok guzel tadını cıkarmak gerek...neden zehır edeyım kı belkıde bı daha hıc yasayamam bunu...

canım sana kocaman maşallah
ben ilk gebelliğimde senin gibiydim ama bu biraz daha ağır geçiyor
gerçektende gece yatarken çok sorun yaşıyorum yatamıyorum bir türlü
çabuk yoruluyorum
onun dışıında çok şükür şimdilik bir sorum yok
ama seninde dediğin gibi hep şükrediyorum Rabbime

tabı bazı sorunlar mutlaka yasanıyor bende gecelerı 7-8 kere uyandıgım oluyor hem tuvalet ıcın hemde yon degıstırırken karnımdan dolayı uyanıyorum...tabıkı sukredıyoruz cunku evlat hasretını yasadık...gorsen ılk zamanlarda kustukca nasıl sevınıyordum bebek ıyı dıye esım delırdı mı bu kadın dıye bana bakıyordu

SLM KIZLAR NASILSINZ

gamzelim seni görmek ne güzel nasılsın cnm nasıl geçiyor??

hamişler ne güzel anlatmışsınız hamileliği insanın hamile olası geliyor gerçi sabah akşam bunu düşünüyorum yaaa:103::103::103:

inş bu ay bende güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle ŞAFAK 14 GÜN

Son düzenleme:

sorunummm buuuuuuuu umut yokmu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…