- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.881
hadi maşalllah bakalım kim doğuracak önce:)
allah kolaylık versin,dikkatli gidin yollarda.....
Ben 3 haftadır giriyorum nstye...şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı,bakalım ne olcak bu hafta...
Benim geç döllenme aslında ama artık son zamanlarda belirtiler sata göre gidiyor...bebeğimin kilosu dışında...
Ayrıca günde 1litre süt içtinduy ceylan duy bak neler var:)
senın gun belırlendı mı bızım 1 subat demıstı ama kesın bısey konusulmadı sanırım bu hafta buda konusulur...benım kızda nazlı kılo alanlardan ama artık umursamıyorum yapacagımı yapıyorum dogunca alır ınsallah sutumuz hemen gelır yarar bbebıslerımıze...bendede nstde cok sukur bısey cıkmadı bakalım yarında ınsallah ıyı gecer...sutu 1 lıtreye 3 hafta once cıkardı dıyetısyen bebısın kılo alması yavaslayınca en cok sut ve yumurta tabı dıger proteın kaynakları kolo aldırıyormus aklında olsun ozellıkle yumurta cok ıse yarıyor dıyorlar bakalım
selam kızlarr..
ben geldim..
ameliyatımızı olduk çok şükür..
sıkıntısız bir şekilde atlattık şimdilik..
inşallah bundan sonra da bir sıkıntı çıkmaz
bir gece hastane programı beni bayağı yordu sersem gibiyim(((
dokotor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazdı vitamin vs. yazmadı bende soramadım
reçeteyi hemşire getirdi çünkü..
bir hafta bekleyeyim diyorum ondan sonra başlayayım vitaminlere.. şimdi ilaç kullanacak çünkü..
çok öptüm sizi.. iyi bakın kendinize..
MIDYE EKINTOS evet gercekten haklisiniz guclu olmak zorundayim is yogunlugu surekli hasta gormek benide psikolojimide bozdu galiba...neyse butun bunlar gecici bir surec sonucta hersey normale doner melegim icin mucadele etmeliyim....
yasim daha fazla ilerlemeden kendime yon cizmekde fayda var esim vitaminlerini kullaniyor canim yaa hemde duzenli bir sekilde ben hormonlarima baktirdim bir sorun yok baska ne yapcamki nerden baslayacam ne yapacam hicbise bilmiyorumki...
selam kızlarr..
ben geldim..
dokotor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazdı vitamin vs. yazmadı bende soramadım
bir hafta bekleyeyim diyorum ondan sonra başlayayım vitaminlere.. şimdi ilaç kullanacak çünkü..
umudcum nerden başlıycam,hiçbişey bilmiyorum ki diyip durma....elinden geleni yapıyorsun....sizin sorununuz sadece çalışma şartlarınız.bunada hiçbirimiz birşey yapamayız....
ayrıca bu sizin mesleğiniz,ekmeğiniz...olaya bakış açını değiştirmen bile seni rahatlatacak...
ekintos sanirim ortada bir yalnis anlasilma var ben isimle ilgili bir stemde bulunmadim sevmedigimide soylemedim ben 28 yasindayim 10 yildir bu isi yapiyorum ve emin ol severek yapiyorum bu isi mecburiyetten degil sevdigim icin yapiyorum...ben sadece calisma sartlarindan ssIKILIYORUM ki buda ozelde calismamdan kaynaklaniyor...
canım ben de işini kastetmedim zaten,çalışma şartlarını kastettim.sonuç olarak o ağır şartlara katlanmak için sebeplerin var.hani belki biraz mecburende olsa buna bakış açısını değiştirsen dedim.sonuçta bu memnuniyetsizlikte seni yoruyor psikolojik olarak.çok fazla irdeleyip fiziksel yorgunluğunun yanına psikolojik bir bitkinlik bebek işini zora sokuyor.belki burdaki kişilerden daha düzenli bir şekilde bebek için uğraşıyorsun ama kafan o kadar yorgun ki ne yapsam diyorsun.yanlış anlama beni....
bu güzel test sonucunuz bebeğinizi getirir inşallahhhhh:)arkadaslarr merhaba
bizim ameliyatın 3. ayında %5 olan morfolojimiz
%11 e çıktı maaşallah 8 ay oldu amelıyata
krugere göre bakıldı
yani morfoloji naapsanız düzelmez denıyor ama kullanmanız gereken herşeyi kullanırsanız düzeliyor
biz şok olduk bugun geldi sonuçlar
doktorumuz doğal gebelik olur bekleyin dıyor ama bızım sabrımız kalmadı yazın
tüpe geçicez olsunda öyle olsun hayırlısıyla..
bide arkadsalr bizim ileri hızlımz 2.5 yıldır hep %0 dı ılk defa %5 oldu
varıkoseli grade3ten olan arkadslar sızde uzulmeyın duzelme bıraz yavas oluo grade3 varıkosellerde bızım bır de her ıkı taraftada vardı amelıyatın 1. yılından sonra gebelık oranı cok fazla artıomus bu topikte çok uğraşan arkadaş var yazmak istedim..
anladim canim evet hakli olabilirsin ben son gunlerde daha yorgunum bu haftayi RABBIMIN izniyle atlatirsam hersey yoluna girecek bu sadece is yuzunden degil annem cuma gunu ameliyat olacak birazda onun gerginligi var neyse gecici bir surec benimkis..
kendimi yalnis ifade ettiysem ozurdilerim
arkadaslarr merhaba
bizim ameliyatın 3. ayında %5 olan morfolojimiz
%11 e çıktı maaşallah 8 ay oldu amelıyata
krugere göre bakıldı
yani morfoloji naapsanız düzelmez denıyor ama kullanmanız gereken herşeyi kullanırsanız düzeliyor
biz şok olduk bugun geldi sonuçlar
doktorumuz doğal gebelik olur bekleyin dıyor ama bızım sabrımız kalmadı yazın
tüpe geçicez olsunda öyle olsun hayırlısıyla..
bide arkadsalr bizim ileri hızlımz 2.5 yıldır hep %0 dı ılk defa %5 oldu
varıkoseli grade3ten olan arkadslar sızde uzulmeyın duzelme bıraz yavas oluo grade3 varıkosellerde bızım bır de her ıkı taraftada vardı amelıyatın 1. yılından sonra gebelık oranı cok fazla artıomus bu topikte çok uğraşan arkadaş var yazmak istedim..
selam kızlarr..
ben geldim..
ınsallah ekıntoscum sanada kolay ve hayırlı doğumlar.))))))bu güzel test sonucunuz bebeğinizi getirir inşallahhhhh:)
aşkolsun ne özrü....ben haddimi aştıysam sen kusuruma bakma...
cnm çok saol paylştgn için bizde de varikosel var grade 2 tek taraflı üç ay bi kürleri denedk ama sanrm biz de ameliyat yolu gozkuo bizim de ileri hızlı 0 cnm .sayı da 14 mlyondu şimdi tekrarlıcz bklm testleri bi yerde yaptrdk sayı daha çok düşk çıktı çok geç verdler sonucu çok guvenmıorm o yuzden bi daha yaptrcz bklm ...Allah hepimizin yardımcısı olsunn...
merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?