Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merim hocaya biz perhizimiz var demiştik o sorun değil biz sayısına hareketine bakmak için değil dnasıana bakmak için bu testi yapıyoruz zaten değerlerinize önceden bakılmıştır.

kizlar iyi akşamlaaar... Ben bugun dr a gittim 11 14 15 ve 16.5 cm olmuş 4 yumurtam dr 2 gun daha igne yap gel dedi çarşamba catlatma olacak cuma aşılamam olacak yollar kapalı oldugundan burda kalcaz otelde kızlar nolur dua edin daraldım inş.sonucu guzel olur otelde kalmakta pahalıya mal oldu tek tutsunda bende haberler boyle işte cepten girdim şimdi hoşçakalın..

Olacak canım inşallah hiç bir emek boşa değil Allahın izniyle..işin rast gitsin canım Moralini yüksek tut LÜTFEN

merim hocaya biz perhizimiz var demiştik o sorun değil biz sayısına hareketine bakmak için değil dnasıana bakmak için bu testi yapıyoruz zaten değerlerinize önceden bakılmıştır.

düşününce öyle olması gerekiyo bencede
sağol canım ben bi mail daha atıyım belki son durumuda anlatırım

sevser hayırlı olsun şimdiden

bu arada benim ablamda ilçede öğretmen oda hafta sonları bazen kayseriye gidiyo sivastan daha yakınmış kayseri

bende bende varım..
kimler geldi kimler geçtii adlı şarkıyı söyleriz artık:)

siz bu mucadeleyi basariyla gecersinizde ben ne olurum bilmem...
ama sarkiyi tuttum kimler geldi kimler gecti evet bu benim bu topicte tek basima kaldigimda herkez bebisleriyle oynarken soleyecegim sarki...
eee sen nasilsin bu arada

kızlar dr a perhizlemı gelcez dedım yok dedi ben perhızle gitmeyi dusunüyorum ne dersiniz ha bırde esra kabak çek.ve avakadomu ye demistı tam hatırlayadmadım inşallah tutar ekinım ya sabah yola çıktıgımızda arabanın tekerleri okadar kaydıkı nasıl gittik anlatamam moralımi yüksek tutamıyorum ama bol dua edip rahatlıyorum.

ananas ve kabak cekirdegi canim ananas gunde 1-2 dilim fazlasi zararli unutma...
icini rahat tut bol bol dua et canim RABBIM buyuk sonucun her ne olursa olsun sonucu hayirli olsun INSALLAH...

ekiiinnn bir sen bir ben birde bebek kalmışızzzzz
bizde gidiyoruz ama eşim 15 dakika sonra gel dedi 20 dakika oldu
iyi geceler canımmm öptük nanaklarından

gunaydın herkese bugun kar nedenıyle okula gıdemedım okulda son gunumduyarın ızne baslıyordum neyse ınsallah cumaya hava ıyı olur bende ıyı olurum kuzularla vedalasabılırım

gunaydın kızlar

mıdye demek artık ızne ayrıldın
eeee kuzunada az kaldı hayırlısıylan

umud ve gelbebegım gunaydın sızlerede

delü EKIN guldurdun benı ,
demek kımler geldı kımler gectı sarkısını sölerız :)))))))))

kız CEYOOO ne oldu sana kocadan korkar oldun

evet esracım az kaldı ekıntosla sanırım aynı 15 gun var benımde Rabbım ısteyen herkese yasatsın bu duyguyu.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…