Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gunaydinnn esraa kimler geldi kimler gecti benim sarkim olacak sen ve ekin gebe kalir dogurursunuzda ben halaa topic basi bekler olurum menopozu geciktirmek cin vitaminler aramaya baslarim..

midyeeee
demek artik izine cikiyorsun neguzel minik meleginede az kaldi RABBIM hayirlisiyla dunyaya gelmesini nasip etsin...

gunaydinnn esraa kimler geldi kimler gecti benim sarkim olacak sen ve ekin gebe kalir dogurursunuzda ben halaa topic basi bekler olurum menopozu geciktirmek cin vitaminler aramaya baslarim..

aman kotu dusunup kotuyu cagrmayalım :26:
hayırlısını versın rabbımmmmm

Günaydın herkese

Güzel bir gün diliyorum. ekintos canım sen hala buralardamısın :) Topikte sancılanacan bu gidişle :) hamile haberinide burda hep beraber beklemiştik hatırlıyorumda. seninkisi tam topik çocuğu. Allah kurtarsın. İnşallah kolay bir doğumun olur. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende bugun nobetciyim kizlarr RABBIM hayirli hastalar nasip etsin INSALLAH...
dun gece esime ben tupe baslayacam dedim oda acele etme askim insanlar 40 yasinda anne baba oluyor ben 32 sen 28 yasindayiz biraz daha bekleyelim zaten bebek icin ugrasamiyoruz bile oldu....
evet gercekten hakli bebek icin ugrasamiyoruzki pazar gunu ovulasyon gunumdu nobetden cikmistim sabah eve geldim esim uyuyordu bende yanina girdim sonra uyudum saat 3 oldu esim ise gitti eee calisma nerde yokki :))
benim hissettigim bebek hasretimi ozlemmi inanin ismini bilmiyorum bazen o kucuk minik mucizeye yaklastigimi hissediyorum bazende hergecen gun benden uzaklastigini kucuk melegim benim ondan uzaklastigimi hissettikcede nasil olsa hicbirzaman gelmeyecek hic umursamadan artik dusunmeden hicbise yapmadan hayatimi yasayayim diyorum garip bir ikilem benimkisi...
RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN

midyeeee
demek artik izine cikiyorsun neguzel minik meleginede az kaldi RABBIM hayirlisiyla dunyaya gelmesini nasip etsin...

evet tatlım cok sukur calısabıldım yarın 37 bıtıyor...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın...ama evde olmak cok garıp gelıyor ogrencılerımı ozlemeye basladım...

günaydın kızlar...
kendimi iyice toparladım ve döndüm aranıza geçmişi tam okuyamadım ama kendimi hazır hissettiğimde dalıcam sayfalara :))
sizleri çok özledim
yeni haberler varmı

canım nasıl yaparsın bılemıyorum ama mutlaka denemelere devam edın gerekırse ızın al ama her ayı degerlendır sana tavsıyem bızlerın durumunda her kapıyı calmak gerek ya normal yoldan ya tedavıyle esas bu ısler genc yastayken olma ıhtımalı daha yuksek oluyor sen zaten saglıkcısın kadınlar genc yasta daha verımlı oluyorlar nasıbımızde hangısı varsa melegımız oyle gelsın deyıp her yolu denemek gerek bız oyle yapmıstık hem yaza para bırıktırıyorduk tup bebek ıcın hemde normal yolları denıyorduk esım burda soylenılenlerı yapıyordu ben sureklı hesaplama ates olcme derdındeydım:)drlar bıze asılama vakıt kaybı dedıler cok sukur kendlıgınden oldu dr bıle sasırdı cunku morfolojı ya 0 ya %1 cıkıyordu hamıle kaldıgım ay hangısı rastladı bılmıyorum...ılerı hareketlı 0dı sayıda 4-5 mılyondu...Rabbım dılerse hersey olur gecen ay tahlıl yaptırdık mucıze gıbı degerler cok duzelmıs kı herseyı bırakmıstı garıbım hamılelıkten sonra morfolojı duzelmesı en zor olan %3 cıktı sayı 8 mılyon olmus ve ılerı hareketlıde artmıs cogu zaman 0 olan...kabak cekırdegı ve leblebı tuketıyordu bunlarıda sevdıgı ıcın,bazen dıyorum stres kalktı ama spermde etkısı varmı bılmıyorum

Günaydın kızlar ..
Midye canım bir avazda kurtulursun inşallah ..
Rabbim 37. haftaları görmeyi , o son heyecanları yaşamayı bizede nasip etsin ..
Doğum yapınca , fırsatını bulduğun zaman bize yaz emi, merak ederiz seni de kızınıda ..

Ekintos'um sanki seni gördüm aşağıda , nasıl geçiyor günlerin , iyisindir inşallah ..

Kızlar benim kasık ağrılarım hafifledi ara sıra geliyor ama kuvvetli değil .. Böyle olsun canımı yesin ..
İnşallah bebeğim güzel güzel büyüyodur , sürekli dua ediyorum ..

canım buralardayım daha doğurmadım..vaktinde doğurmak tek dileğim...duaların içinde amin diyorum....
UMUD cum güçllü olmak zorundasın,senin iş yoğunluğunun yorgunluğu ruh halinede yansıyor....
Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin...

canım gün gün ağırlaşıyorum..şükür buna da...
sen kasık ağrılarını hiç dert etme,çok normal,yaşamayan yoktur ....
kendine dikkat et yeter

ınsallah canım ya gorursun Allahın ıznıyle ınsana sankı yavas ılerlıyormus gıbı gelıyor ama bı de bakmıssın dogum zamanı gelmıs bende yazın senın gıbıydım 30ları gorur muyum acaba derdım...bıde hep 12 olsaydı 16 olsaydı derken....cok sukur az kaldı hepımız yavrularımızı saglıcakla kucagımıza alırız ınsallah. bu arada kasık agrıları cok normal canım bende yasadım emınım bı cok kadında yasıyordur daha once demıstım rahmın buyudugu ıcın boyle oluyor kanama olmadıgı surece sorun yok ok bol bol dınlen sol tarafına yat rahatlarsın bol su meyve sebze ve tabı proteını unutma...ah ah ben o proteınden neler cekıyorum gunde 2 yumurta beyazı yada 1 tam yumurta resmen kabusum oldu gunde 1 lıtre sut ergen olsam sımdıye boyum uzadıydı

ekıntossss nasılsın canım kuzun nasıl bız artık evdeyız kızımla dınlenıyoruz yarın dra gıtcez bakalım nst muayene dıyetısyen epey yogunuz bıde bız ılcede oturuyoruz merkeze gıtcez bu havada karda nasıl olacak bılmem

Midye kuzum bende günde 1 yumurta (çift sarılı ) , 2 bardak günlük süt sabah ve akşam , bol bol sebze ve meyve ..
Tek yiğemediğim balık .. Onun içinde 12. haftadan sonra balık yağı alıcam .. Haftada 2 kere kullanayım diyorum ..
Dr2um uygun gördü..
Balığın vucudundan yapılan balık yağları zararsızmış ..
Benim 9. haftaya kadar çok bulantım oldu ama istifra etmediğim için kilo kaybetmedim .. Bulanıyordu ama çıkartmıyordum ..
54 kilo ile hamiş kaldım 56 kiloyum şaun 2.5 aylık hamilelik için normaldir inşallah ..

Ekintos'um az kaldı , yakında oğluşuna kavuşacaksın ..
Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi, koca göbüşülü olmayı ..

hadi maşalllah bakalım kim doğuracak önce:)
allah kolaylık versin,dikkatli gidin yollarda.....
Ben 3 haftadır giriyorum nstye...şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı,bakalım ne olcak bu hafta...
Benim geç döllenme aslında ama artık son zamanlarda belirtiler sata göre gidiyor...bebeğimin kilosu dışında...
Ayrıca günde 1litre süt içtinduy ceylan duy bak neler var:)

amin canım bilgem herkese rabbim nasip etsin....

tahıl-et-tavuk bunlarıda ıhmal etme...benım bulantılar 7. haftada basladı 12ye kadar hergun istirfa edıyorum 4 kılo verdım bu surecte ama zaten kılolu oldugum ıcın ıyıde oldu sımdıye kadarda kontrollu gıttım cok sukur bakalım yarın dıyetısyene gıtcem 3 haftadır gıtmedım ne kadar oldu bılmıyorum ama su 3 haftadır kalorı artırıldı kardan dolayı yuruyus yapamıyorum kesın epey artmıstır gobek fırladı ıyıce bakalım

Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz.Rabbimin kapısı büyüktür asla kapanmaz.sen umudunu kaybetme .kapı dışardan açılmaz.

hayırlı günler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…