- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.861
gunaydın kızlar
mıdye demek artık ızne ayrıldın
eeee kuzunada az kaldı hayırlısıylan
umud ve gelbebegım gunaydın sızlerede
delü EKIN guldurdun benı ,
demek kımler geldı kımler gectı sarkısını sölerız :)))))))))
kız CEYOOO ne oldu sana kocadan korkar oldun
gunaydinnn esraa kimler geldi kimler gecti benim sarkim olacak sen ve ekin gebe kalir dogurursunuzda ben halaa topic basi bekler olurum menopozu geciktirmek cin vitaminler aramaya baslarim..
aman kotu dusunup kotuyu cagrmayalım :26:
hayırlısını versın rabbımmmmm
midyeeee
demek artik izine cikiyorsun neguzel minik meleginede az kaldi RABBIM hayirlisiyla dunyaya gelmesini nasip etsin...
bende bugun nobetciyim kizlarr RABBIM hayirli hastalar nasip etsin INSALLAH...
dun gece esime ben tupe baslayacam dedim oda acele etme askim insanlar 40 yasinda anne baba oluyor ben 32 sen 28 yasindayiz biraz daha bekleyelim zaten bebek icin ugrasamiyoruz bile oldu....
evet gercekten hakli bebek icin ugrasamiyoruzki pazar gunu ovulasyon gunumdu nobetden cikmistim sabah eve geldim esim uyuyordu bende yanina girdim sonra uyudum saat 3 oldu esim ise gitti eee calisma nerde yokki :))
benim hissettigim bebek hasretimi ozlemmi inanin ismini bilmiyorum bazen o kucuk minik mucizeye yaklastigimi hissediyorum bazende hergecen gun benden uzaklastigini kucuk melegim benim ondan uzaklastigimi hissettikcede nasil olsa hicbirzaman gelmeyecek hic umursamadan artik dusunmeden hicbise yapmadan hayatimi yasayayim diyorum garip bir ikilem benimkisi...
RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN
Günaydın herkese
Güzel bir gün diliyorum. ekintos canım sen hala buralardamısın :) Topikte sancılanacan bu gidişle :) hamile haberinide burda hep beraber beklemiştik hatırlıyorumda. seninkisi tam topik çocuğu. Allah kurtarsın. İnşallah kolay bir doğumun olur. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın kızlar ..
Midye canım bir avazda kurtulursun inşallah ..
Rabbim 37. haftaları görmeyi , o son heyecanları yaşamayı bizede nasip etsin ..
Doğum yapınca , fırsatını bulduğun zaman bize yaz emi, merak ederiz seni de kızınıda ..
Ekintos'um sanki seni gördüm aşağıda , nasıl geçiyor günlerin , iyisindir inşallah ..
Kızlar benim kasık ağrılarım hafifledi ara sıra geliyor ama kuvvetli değil .. Böyle olsun canımı yesin ..
İnşallah bebeğim güzel güzel büyüyodur , sürekli dua ediyorum ..
Günaydın kızlar ..
Midye canım bir avazda kurtulursun inşallah ..
Rabbim 37. haftaları görmeyi , o son heyecanları yaşamayı bizede nasip etsin ..
Doğum yapınca , fırsatını bulduğun zaman bize yaz emi, merak ederiz seni de kızınıda ..
Ekintos'um sanki seni gördüm aşağıda , nasıl geçiyor günlerin , iyisindir inşallah ..
Kızlar benim kasık ağrılarım hafifledi ara sıra geliyor ama kuvvetli değil .. Böyle olsun canımı yesin ..
İnşallah bebeğim güzel güzel büyüyodur , sürekli dua ediyorum ..
ekıntossss nasılsın canım kuzun nasıl bız artık evdeyız kızımla dınlenıyoruz yarın dra gıtcez bakalım nst muayene dıyetısyen epey yogunuz bıde bız ılcede oturuyoruz merkeze gıtcez bu havada karda nasıl olacak bılmem
midye kuzum bende günde 1 yumurta (çift sarılı ) , 2 bardak günlük süt sabah ve akşam , bol bol sebze ve meyve ..
Tek yiğemediğim balık .. Onun içinde 12. Haftadan sonra balık yağı alıcam .. Haftada 2 kere kullanayım diyorum ..
Dr2um uygun gördü..
Balığın vucudundan yapılan balık yağları zararsızmış ..
Benim 9. Haftaya kadar çok bulantım oldu ama istifra etmediğim için kilo kaybetmedim .. Bulanıyordu ama çıkartmıyordum ..
54 kilo ile hamiş kaldım 56 kiloyum şaun 2.5 aylık hamilelik için normaldir inşallah ..
Ekintos'um az kaldı , yakında oğluşuna kavuşacaksın ..
Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi, koca göbüşülü olmayı ..
Midye kuzum bende günde 1 yumurta (çift sarılı ) , 2 bardak günlük süt sabah ve akşam , bol bol sebze ve meyve ..
Tek yiğemediğim balık .. Onun içinde 12. haftadan sonra balık yağı alıcam .. Haftada 2 kere kullanayım diyorum ..
Dr2um uygun gördü..
Balığın vucudundan yapılan balık yağları zararsızmış ..
Benim 9. haftaya kadar çok bulantım oldu ama istifra etmediğim için kilo kaybetmedim .. Bulanıyordu ama çıkartmıyordum ..
54 kilo ile hamiş kaldım 56 kiloyum şaun 2.5 aylık hamilelik için normaldir inşallah ..
Ekintos'um az kaldı , yakında oğluşuna kavuşacaksın ..
Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi, koca göbüşülü olmayı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?