Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma ekin ya lorke bişey olabilir sanmış çok güldüm kaç gündür süründürüyordu
beni zaten sabahta günaydın dedi felaket bir gündü halada devam ediyo
ceylan nerden bildin kız kilo aldım valla ama arabadan değil şu nursuz fındığın
yüzünden oldu 1,5 ay evden çıkmaz hiç yürümezsen alırsın tabi kiloları şiştim len

ekin gerçekten en tuhaf tablomdu bu sabah eşim bir heves ateşimi
ölçmüş düştüğünü görünce geliyo seninki diyo oda tuttu sanmış yine
hayırlısı ben kırmızı kart göreceğimi biliyordum zaten alışkanlık yaptı
yarın doktoruma gitcem bakalım hayırlısıyla bir süprizle karşılaşmam inşallah

gunaydın herkese
yagmurum nerde yaa ben cok merak eettım ınsallah ıyıdır
gelır bugun yarında bosuna uzulmusum der anlatır ne olup ne bıttıgını
lorke sormuştum ama cevap vermedin.senin sonuçlar nasıl çıktı????????????????????????????????????????
gormemısım ekıntosum
mr temız cıktı yanı sıkıntılarımla ılgılı bısey yok b12 ve fokıl asıt bakalım dedı onlarda normal
fızık tedavıye gonderdı sonra
doktor muayene ettı asırı spazm olmus sırtımda boyun ve omuzda
buda sınrılere bası yapıyormus sanırım o da bas donmesı ve dıer sıkıntılar
kas gevsetıcı ılac merhem verdı egzersız verdı spora da gıdıyorum ya ordakı hoca da programıma koydu egzersızlerı bakalım bıraz denıcem bu sekılde olmazsa kuru ıgne yapıyolarmıs spazmı acmak ıcın onu denerız dedı yada akupunktur deneyebılrısın dedı

ama son gun dusmus gercekten bende heveslenmıstım acıkcası
gunaydınlar
hc uyumadım
bademcıklerım cok bebat
yutkunamıorum

kulaıgıma vuruor agrısı
gecmıs olsun esracım zencefılı dene

gunaydin kizlarrrr
lorke esra gecmis olsun canim yaaa...
esra anlasilan sende salgindan nasibini alanlardansin.dikkat edin cok kotu bir salgin var bulanti kusma ve atesle basliyor...ailemde herkez hasta oldu dun gecede esim aradi atesi 39 cikmis antibiyotik kullanmak istemezdik ama baslamak zorunda kaldik RABBIM sifasi olmayan hastalik dermani olmayan dert vermesin INSALLAH...

sagolasın bılgemm operım senı ve kuzunu

kızlar benım dun b12 ve folıkacıde bakıldı normal degerler ıcınde ıkısıde ama az olan tarafa yakın
sızce yıne de takvıye alsammı evde b12 var folık asıt ıcmıyodum zaten uzun sure kullandıysanız fazlası karacıgere ıyı degıl demıstı bır doktor en son
bende belkı fazladır bılmıyorum degerı dıye bırakmıstım

Vitamin B12 382 referans 187 - 883
Folat 7.1 referans 3-20

saol umudum sızede gecmıs olsun
bende 2 hafta once hastanede doktor konusurkenduymusrtum beta salgını var dıkkat edın dıyoırdu tanıdıklarına

saol umudum sızede gecmıs olsun
bende 2 hafta once hastanede doktor konusurkenduymusrtum beta salgını var dıkkat edın dıyoırdu tanıdıklarına

kus keci derken butun hayvanlar aleminin gribi yasandi simdi teknoloji cagina uygun beta virusu geldi RABBIM sonumuzu hayirli etsin INSALLAH....
bende eksilen vitaminlere takviye yapmaya calisiyorum arginmax hic kullanmadik acaba onami baslasak bide arginmax kullanirkem larginemi cartinemi kullanmak gerekiyordu herseyi birbirine karistirdim galiba....aaa bide arginmax in iceriginde ginseng varya ayrica kullanilmasi gereklimi...

en iyisi ben kullandiklarimizi yazayim neleri ekleyip neleri kaldirmamiz gerektigi hakkinda bilgi verin olmazmi
largine
omega 3
ginseng
evicap
isirgan cayi
zinco -c tb.
keciboynuzu tozu
iste bunlarrr....
bide galiba artik test versek iyi olur bakalim son durum ne annemin ameliyatini ALLAHIN izniyle atlatalim onunla ilgileneyim en iyisi

bende bugun lıste yaptım kaan hocanın yanına gıtmeden almıcam gercı
argınmax dusunuyorum bende bu sefer
bugun 70 tlydı gnc de ındırımde gozukuyor yıne bak ıstersen

argınmaxte argınıne var
yanı ekstradan alırsan karnıtın alacaksın
e vıtamını zınco ve gınseng gıngko da vr ıcınde bence onlarada gerek yok argınmax alırsan

eee tek basina arginmax yetiyor o zaman iyiymis :))
arginmax kullanirken baska bise kullansakmi acaba
o zaman sole oluyor
arginmax
omega
l cartine
isirgan cayi
keci boynuzu

bizde simdi antibiyotik kullaniyor esim bi sure bekleyelim test verelim sonuca gore arginmax alip baslasak olurmuki
yaa bide antibiyotik kullanirken vitaminleri kullaniliyormu...
simdi buna kendim saglikci olarak cvp versem bence kullanilir ama konu farkli olunca butun bildiklerimi unutmak istiyorum...

tünaydın kızlar
lorkem esram geçmiş olsun.
ben o siteye annemle yeğenime üyelik açıp bebek patiğiyle emzik tutacağı aldım çok şirinler birine hediye götürürüm 1,40 tl ödedimmmmm
beni durdurun

boncuk merhaba
benim eşiminde canlı sayısı 4.000.000 ben şu anda yumurtalıklarımın büyümesi için menopur diye bir iğne kullanıyorum 12. iğnemi vurulacağım bugün doktorum yumurtaların sayısı iyi ama büyüklükleri tam olmamış dedi toplamda 13 iğne verdi yarında sonuncusunu vurulacağım ve cuma günü kontrole gideceğim eğer yumurtaların kaliteli olmuşsa 6-7 tane aşılama yapacağız dedi.ama benim aklıma takılan eşimin canlı saıyısı 4.000.000 iken sence benim aşılamam tutar mı?yoksa boşuna mı kürek çekmiş olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…