- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.981
selamlaar
derleşecek arkadaş arıyorum
gormemısım ekıntosumlorke sormuştum ama cevap vermedin.senin sonuçlar nasıl çıktı????????????????????????????????????????
sorma ekin ya lorke bişey olabilir sanmış çok güldüm kaç gündür süründürüyordu
beni zaten sabahta günaydın dedi felaket bir gündü halada devam ediyo
ceylan nerden bildin kız kilo aldım valla ama arabadan değil şu nursuz fındığın
yüzünden oldu 1,5 ay evden çıkmaz hiç yürümezsen alırsın tabi kiloları şiştim len
gecmıs olsun esracım zencefılı denegunaydınlar
hc uyumadım
bademcıklerım cok bebat
yutkunamıorum
kulaıgıma vuruor agrısı
gunaydin kizlarrrr
lorke esra gecmis olsun canim yaaa...
esra anlasilan sende salgindan nasibini alanlardansin.dikkat edin cok kotu bir salgin var bulanti kusma ve atesle basliyor...ailemde herkez hasta oldu dun gecede esim aradi atesi 39 cikmis antibiyotik kullanmak istemezdik ama baslamak zorunda kaldik RABBIM sifasi olmayan hastalik dermani olmayan dert vermesin INSALLAH...
saol umudum sızede gecmıs olsun
bende 2 hafta once hastanede doktor konusurkenduymusrtum beta salgını var dıkkat edın dıyoırdu tanıdıklarına
kus keci derken butun hayvanlar aleminin gribi yasandi simdi teknoloji cagina uygun beta virusu geldi RABBIM sonumuzu hayirli etsin INSALLAH....
bende eksilen vitaminlere takviye yapmaya calisiyorum arginmax hic kullanmadik acaba onami baslasak bide arginmax kullanirkem larginemi cartinemi kullanmak gerekiyordu herseyi birbirine karistirdim galiba....aaa bide arginmax in iceriginde ginseng varya ayrica kullanilmasi gereklimi...
en iyisi ben kullandiklarimizi yazayim neleri ekleyip neleri kaldirmamiz gerektigi hakkinda bilgi verin olmazmi
largine
omega 3
ginseng
evicap
isirgan cayi
zinco -c tb.
keciboynuzu tozu
iste bunlarrr....
bide galiba artik test versek iyi olur bakalim son durum ne annemin ameliyatini ALLAHIN izniyle atlatalim onunla ilgileneyim en iyisi
bende bugun lıste yaptım kaan hocanın yanına gıtmeden almıcam gercı
argınmax dusunuyorum bende bu sefer
bugun 70 tlydı gnc de ındırımde gozukuyor yıne bak ıstersen
argınmaxte argınıne var
yanı ekstradan alırsan karnıtın alacaksın
e vıtamını zınco ve gınseng gıngko da vr ıcınde bence onlarada gerek yok argınmax alırsan
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?