- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.021
esra yine beni güldürdün delü kıs ceylan pintisi hiç bişi almadı.. nerde o yaaa
ekın sölede ceylan ıcın bır et tavuk reyonu koysunlar ındırımle alınabılecek :)
karakedi bu ay yine normal deneyin yumurtanın çatladığı haftayı değerlendirin ve eşin hemen bir üroloğa gitsin yeniden test versin.aşılama yaptırma derim enn azından şu aşamada.
aslında bende bu forumda yazılanları okuduktan sonra öyle düşünmeye başladım ama sanırım şöylede birşey var yumurtların büyümesi için 13 iğne oldum toplam maliyeti 520 tl oldu bana şimdi olmazsa buda boşa gitmiş olucak sil baştan tekrar başlamam gerekicek belki yine iğne olmam gerekecek bunlar hep kafamı karıştırıyor hep ikilemde kalmamı saglıyor.nolur bana yardım edin.((
şansını denemek istiyorsan devam et canım.bizim sana önerimiz önce eşinin kontrol olması testi tekrarlaması değerlerini biliyormusun ileri hareketi morfolojisi test yanındamı yazsana..
aslında bende bu forumda yazılanları okuduktan sonra öyle düşünmeye başladım ama sanırım şöylede birşey var yumurtların büyümesi için 13 iğne oldum toplam maliyeti 520 tl oldu bana şimdi olmazsa buda boşa gitmiş olucak sil baştan tekrar başlamam gerekicek belki yine iğne olmam gerekecek bunlar hep kafamı karıştırıyor hep ikilemde kalmamı saglıyor.nolur bana yardım edin.((
doğru bi boğazına meraklı o şişkoooooo
karakedi madem okadar ilaç kullandın su asamada sansınız aşılamayla daha fazla olacaktır
doğal denemenıze göre..bize kaan hoca gecen aylarda doğal yolla %5 aşılamayla %12 sansınız olur demişti bize
zaten aşılamanın sans oranı bellı ama zaten tedavının yarısındasın bence tamamla butedavını
zaten aşılama yapaılacağı gun sperm alıcaklar ve değerleri göreceksınız yıkamadan sonra ne kadar oluyor
hormon testlerınıde yaptrırsınız tutmazsa yoğun bı tedavıye başlarsınız..
kafanı daha fazla bulandırma bence suan tedavıne odaklan olmazsa ozaman bastan başlarsın butun herseye
tedavın hayırlı olsun umarım pozıtıf olurda hiçbirine gerek kalmaz..
aslında bende o şekilde düşünüyorum hergün iğne oluyorum bu kadar yol gittim şansımı deneyeyim diyorum ama aşılamada 500tl oda masraflı maddi açıdanda düşünmemiz gerek hatta benim doktorum abartıp tüp bebk bile dedi aşılama tutmazsa acaba çok mu acele ediyor diye düşünmüyorda değilim.
sagolun kızlarrrrrrr
lorkem sanada gecmıs olsun tatlımmmmm
ekınnnnnnn dur artık
evı 10 tl dıye dıye ambar yapacaksın
:)
tatlım sen kendini nasıl iyi hisedeceksen oyle yap tabii
bu işler kısmet işi bırazda bak bızım yıkamadan sonra 50 kusur mılyonla tutmadı
tedavını ortasında doktorum aşılamayla hamile kalacağına ınanmıorum dedi benım için orda negatıfımi almıştım
eğer tedavın hakkında olumsuzlaştıysan devam etme cnm
ama devam edeceksende olumsuz olma tedavın hakkında..
bak bızım olmadı 50 kusur mılyonla,kkda 5 mılyonla tutan okudum esra dıye bır arkadasın
yok bişi beeesaolasın esracım
zencefıl aldın mı bakayım
ıhmal etme dıkkat et kendıne
ekınn yazsana merak ettım neler kazandın sımdıye kadar
vedoşumm sen nerdesin yaaa
iki hafta daha gelmesen bebek haberini alıcaktık
kaçak hatun seni
bebiş nasıl doğum nasıl olucak inşallah sağ salim gelir yavrun
sevserr canım dualarımız seninle Rabbim rast getirsin
neden o kadar çok yumurtan olmuş sanırım doktorun ilacın dozunu fazla tutmuş
sen aşılamadan sonra yüne çalışmaya devam et
muhtemelen o ufak yumurtların büyüyüp çatlayacaktır
lorkemmmm canım lorkemmm sonucun güzel çıkmış
gözün aydın olsunn
seni çok özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?