- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.001
eee tek basina arginmax yetiyor o zaman iyiymis :))
arginmax kullanirken baska bise kullansakmi acaba
o zaman sole oluyor
arginmax
omega
l cartine
isirgan cayi
keci boynuzu
bizde simdi antibiyotik kullaniyor esim bi sure bekleyelim test verelim sonuca gore arginmax alip baslasak olurmuki
yaa bide antibiyotik kullanirken vitaminleri kullaniliyormu...
simdi buna kendim saglikci olarak cvp versem bence kullanilir ama konu farkli olunca butun bildiklerimi unutmak istiyorum...
vitaminden sorumlu ekin bi baksan listeme neleri kullanmayacagimizi solesen olurmu???
karakedi boncuk bebeişinden vakit bulup giremiyor.
aşılama tamamen şans.
ama önce eşin bir tedavi olsun derim.
üroloğa gittimi sorun nedir?
xeda altta güzüküyon feceye gelirmisin
merhaba yazını görünce yazmak istedim bende capadan rapor aldım capadan en rahat saat tam gece 12 de al bir dakka bile gecmesin 11.55 da sayfayı ac sonra sayfayı yenileyerek alabilirsin ben öyle yapıyodum sagolsun bi arkadaş bana söylemişti cok kolay oluyo öyleSelam Herkese
Naılsınız kızlar.
Esracığım geçmiş olsun canım. Ben dün tam 12 de başlamam rağmen çapadan randevu alamadım eşim için, dolu dedi. bugün tekrar deneyecemsonuçlarımız çıkmış ama daha bilmiyoruz. tekrar tekrar gitmemek için randevu alacağım gün alıp gösterecek eşim doktora. bu hafta alamam heralde. haftaya belli olur. Ne oldu bizim değerlerimiz acaba merak ediyorum
yok cnm eşim henüz ürologa gitmedi bende polikistik oval var diye hep ben gittim sadece ilk gittigim doktor eşininde değerlerine bir bakalım dedi test yaptırdık o doktor eşinde sorun yok dedi.şimdi başka bir doktora gidiyorum o eşimin canlı sayısında sorun oldugunu söledi canlı sayısı 4.000.000 dedi.bir ilaç verdi ecova diye bir ilaçtı galiba şimdi yanımda değil kutusu bunun dışında yapılabilicek bişey yok erkek için dedi.senin yumurtalar eger istediğimiz gibi büyürse eşinin canlı sayısı az oldugu için aşılama öneririm dedi.birde ekincim bu aşılamayı devlet karşılıyor mu bilgin var mı?özel muaynehaneye gidiyorum ben 500 tl dedi doktor..
merhaba yazını görünce yazmak istedim bende capadan rapor aldım capadan en rahat saat tam gece 12 de al bir dakka bile gecmesin 11.55 da sayfayı ac sonra sayfayı yenileyerek alabilirsin ben öyle yapıyodum sagolsun bi arkadaş bana söylemişti cok kolay oluyo öyle
devlet hastanelerinde yaptırabilirsin infertilite olan devlat hastaneleri yapıyo hiç ücrette vermiyosun
ama 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olman lazım bunlar varsa yapıyolar bide 5 yıllık sigorta lazım son bildiklerim bunlar deyişmediyse
merhaba yazını görünce yazmak istedim bende capadan rapor aldım capadan en rahat saat tam gece 12 de al bir dakka bile gecmesin 11.55 da sayfayı ac sonra sayfayı yenileyerek alabilirsin ben öyle yapıyodum sagolsun bi arkadaş bana söylemişti cok kolay oluyo öyle
devlet hastanelerinde yaptırabilirsin infertilite olan devlat hastaneleri yapıyo hiç ücrette vermiyosun
ama 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olman lazım bunlar varsa yapıyolar bide 5 yıllık sigorta lazım son bildiklerim bunlar deyişmediyse
yok cnm eşim henüz ürologa gitmedi bende polikistik oval var diye hep ben gittim sadece ilk gittigim doktor eşininde değerlerine bir bakalım dedi test yaptırdık o doktor eşinde sorun yok dedi.şimdi başka bir doktora gidiyorum o eşimin canlı sayısında sorun oldugunu söledi canlı sayısı 4.000.000 dedi.bir ilaç verdi ecova diye bir ilaçtı galiba şimdi yanımda değil kutusu bunun dışında yapılabilicek bişey yok erkek için dedi.senin yumurtalar eger istediğimiz gibi büyürse eşinin canlı sayısı az oldugu için aşılama öneririm dedi.birde ekincim bu aşılamayı devlet karşılıyor mu bilgin var mı?özel muaynehaneye gidiyorum ben 500 tl dedi doktor..
herkese merhaba ,sabah girdim internette bir sıkıntı vardı yazamadım...
lorkecim bişey olmadığına sevindim,tahliller kafanı karıştırmış biraz ama sanırım b12 o kadar kötü değil ama diğerini kullan bence....
bu arada YAĞMURU bende merak ediyorum aslında.....
EKİN sana dur diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))
en kolay internetten alınıyo telle ugraşma hiç ama dediyim gibi gece 12 bi gecirirsen alamassın hemen doluyoCanım teşekkür ederim. ben netten alınmıyo diye telle uğraşıyodum. netten daha kolaysa bir de öyle deneyim.
ben 6 ay içinde aldım ama bu arada 2 kere aşılama da yaptırdım eyer eşinin deyerleri cok düşük cıkarsa size soruyolar tedavimi olmak istiyosun yoksa rapormu diye hangisini istiyosan onu veriyolar ama eşinin deyerleri normala yakın cıkarsa presüdür gereyi 3 kere aşılama yaptırmak zorundasın ben yaptırmıştımBu arada raporu ne kadar sürede aldın. ben aralıkta başladım. ne kadar sürer bilmiyorum. şu anda eşim androloji bölümüne gitti. onun raporu çıkacak. ona göre tekrar infertilite bölümüne gidecem
Lütfen önce eşin üroloğa gitmeden sorun ne öğrenmeden bişi yapma..
erkek için yapılacak bişi yokmuş çok biliyor onlar.
eşinde varikosel varmı?hormonlarında sorun varmı ona baktırın ..(fsh-lh-testesteron)
onun sorunu halledildikten sonra sen yumurta takibi falan yaptır aşılamada şans %10 deniyor hep.
lütfen eşinle ilgili kadın doğumcuların yönlendirmesiyle hareket etme..
iyi bir ürolog bul ve dediklerime baktır canım..
ve lütfen sabırlı ol..
tmm durdum zaten:)
en kolay internetten alınıyo telle ugraşma hiç ama dediyim gibi gece 12 bi gecirirsen alamassın hemen doluyo
ben 6 ay içinde aldım ama bu arada 2 kere aşılama da yaptırdım eyer eşinin deyerleri cok düşük cıkarsa size soruyolar tedavimi olmak istiyosun yoksa rapormu diye hangisini istiyosan onu veriyolar ama eşinin deyerleri normala yakın cıkarsa presüdür gereyi 3 kere aşılama yaptırmak zorundasın ben yaptırmıştım
ekine katılıyorum eşinizi tedavi ettimeden hiç bişi yaptırmayın kadın dogumcuların eşleriniz için dediklerini dinlemeyin
teşekkür ederim canım. Tedavi derken tüp yada aşılamayımı kast ediyosun yoksa eşime özel tedavimi yapıyolar. ben zaten çapada düşünüyorum tüpü. muhtemelen bizm değerlerimiz 5 milyonun altında çıkar. en son 3 milyondu çünkü.
eşinde varikosel varmı?hormonlarında sorun varmı ona baktırın ..(fsh-lh-testesteron)
onun sorunu halledildikten sonra sen yumurta takibi falan yaptır aşılamada şans %10 deniyor hep.
ve lütfen sabırlı ol..
cnm bizim ilk gittiğimiz doktor eşinde sorun yok deyince biz birdaha baktırmadık şimdiki doktor böyle birşey dedi.şimdide bende şöyle birşey var yumurtalarımın büyümesi için igne oluyorum büyümeye başladılar bugün 12. iğnemi oldum bu aşamadan sonra acaba bir süre denesek mi aşılama yapmadan eşiminde tahlillerini yaptırmış oluruz bu sırada ayyy bilmiyorum yaa aklım çok ama çok karışık.(
ve lütfen sabırlı ol..
tmm durdum zaten:)
herkese merhaba ,sabah girdim internette bir sıkıntı vardı yazamadım...
lorkecim bişey olmadığına sevindim,tahliller kafanı karıştırmış biraz ama sanırım b12 o kadar kötü değil ama diğerini kullan bence....
bu arada YAĞMURU bende merak ediyorum aslında.....
EKİN sana dur diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))
gunaydın herkese
yagmurum nerde yaa ben cok merak eettım ınsallah ıyıdır
gelır bugun yarında bosuna uzulmusum der anlatır ne olup ne bıttıgını
gormemısım ekıntosum
mr temız cıktı yanı sıkıntılarımla ılgılı bısey yok b12 ve fokıl asıt bakalım dedı onlarda normal
fızık tedavıye gonderdı sonra
doktor muayene ettı asırı spazm olmus sırtımda boyun ve omuzda
buda sınrılere bası yapıyormus sanırım o da bas donmesı ve dıer sıkıntılar
kas gevsetıcı ılac merhem verdı egzersız verdı spora da gıdıyorum ya ordakı hoca da programıma koydu egzersızlerı bakalım bıraz denıcem bu sekılde olmazsa kuru ıgne yapıyolarmıs spazmı acmak ıcın onu denerız dedı yada akupunktur deneyebılrısın dedı
ama son gun dusmus gercekten bende heveslenmıstım acıkcası
gecmıs olsun esracım zencefılı dene
Gunaydin kizlar.
Esra'm ve Lorke'm cok gecmis olsun canlarim.
gunaydin kizlarrrr
lorke esra gecmis olsun canim yaaa...
esra anlasilan sende salgindan nasibini alanlardansin.dikkat edin cok kotu bir salgin var bulanti kusma ve atesle basliyor...ailemde herkez hasta oldu dun gecede esim aradi atesi 39 cikmis antibiyotik kullanmak istemezdik ama baslamak zorunda kaldik RABBIM sifasi olmayan hastalik dermani olmayan dert vermesin INSALLAH...
tünaydın kızlar
lorkem esram geçmiş olsun.
ben o siteye annemle yeğenime üyelik açıp bebek patiğiyle emzik tutacağı aldım çok şirinler birine hediye götürürüm 1,40 tl ödedimmmmm
beni durdurun
Selam Herkese
Naılsınız kızlar.
Esracığım geçmiş olsun canım. Ben dün tam 12 de başlamam rağmen çapadan randevu alamadım eşim için, dolu dedi. bugün tekrar deneyecemsonuçlarımız çıkmış ama daha bilmiyoruz. tekrar tekrar gitmemek için randevu alacağım gün alıp gösterecek eşim doktora. bu hafta alamam heralde. haftaya belli olur. Ne oldu bizim değerlerimiz acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?