Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

vitaminden sorumlu ekin bi baksan listeme neleri kullanmayacagimizi solesen olurmu???

vitaminden sorumlu ekin bi baksan listeme neleri kullanmayacagimizi solesen olurmu???

ben artık o işlere bakmıyorum emekli oldum malulen:))))))

canım ıvır zıvıra gerek yok arginmax omega 3 l carnıtın alırsan yeterli..
ayrı ayrı uğraşma hiç..
diğer k.boynuzu ısırgan hatta biz birde üzüm çekirdeği tozu kullanıyoruz antioksidan oda..

karakedi boncuk bebeişinden vakit bulup giremiyor.
aşılama tamamen şans.
ama önce eşin bir tedavi olsun derim.
üroloğa gittimi sorun nedir?

Selam Herkese

Naılsınız kızlar.

Esracığım geçmiş olsun canım. Ben dün tam 12 de başlamam rağmen çapadan randevu alamadım eşim için, dolu dedi. bugün tekrar deneyecem sonuçlarımız çıkmış ama daha bilmiyoruz. tekrar tekrar gitmemek için randevu alacağım gün alıp gösterecek eşim doktora. bu hafta alamam heralde. haftaya belli olur. Ne oldu bizim değerlerimiz acaba merak ediyorum

karakedi boncuk bebeişinden vakit bulup giremiyor.
aşılama tamamen şans.
ama önce eşin bir tedavi olsun derim.
üroloğa gittimi sorun nedir?

yok cnm eşim henüz ürologa gitmedi bende polikistik oval var diye hep ben gittim sadece ilk gittigim doktor eşininde değerlerine bir bakalım dedi test yaptırdık o doktor eşinde sorun yok dedi.şimdi başka bir doktora gidiyorum o eşimin canlı sayısında sorun oldugunu söledi canlı sayısı 4.000.000 dedi.bir ilaç verdi ecova diye bir ilaçtı galiba şimdi yanımda değil kutusu bunun dışında yapılabilicek bişey yok erkek için dedi.senin yumurtalar eger istediğimiz gibi büyürse eşinin canlı sayısı az oldugu için aşılama öneririm dedi.birde ekincim bu aşılamayı devlet karşılıyor mu bilgin var mı?özel muaynehaneye gidiyorum ben 500 tl dedi doktor..

herkese merhaba ,sabah girdim internette bir sıkıntı vardı yazamadım...
lorkecim bişey olmadığına sevindim,tahliller kafanı karıştırmış biraz ama sanırım b12 o kadar kötü değil ama diğerini kullan bence....
bu arada YAĞMURU bende merak ediyorum aslında.....

EKİN sana dur diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

merhaba yazını görünce yazmak istedim bende capadan rapor aldım capadan en rahat saat tam gece 12 de al bir dakka bile gecmesin 11.55 da sayfayı ac sonra sayfayı yenileyerek alabilirsin ben öyle yapıyodum sagolsun bi arkadaş bana söylemişti cok kolay oluyo öyle

devlet hastanelerinde yaptırabilirsin infertilite olan devlat hastaneleri yapıyo hiç ücrette vermiyosun

ama 3 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olman lazım bunlar varsa yapıyolar bide 5 yıllık sigorta lazım son bildiklerim bunlar deyişmediyse

Canım teşekkür ederim. ben netten alınmıyo diye telle uğraşıyodum. netten daha kolaysa bir de öyle deneyim.

Bu arada raporu ne kadar sürede aldın. ben aralıkta başladım. ne kadar sürer bilmiyorum. şu anda eşim androloji bölümüne gitti. onun raporu çıkacak. ona göre tekrar infertilite bölümüne gidecem

Lütfen önce eşin üroloğa gitmeden sorun ne öğrenmeden bişi yapma..
erkek için yapılacak bişi yokmuş çok biliyor onlar.
eşinde varikosel varmı?hormonlarında sorun varmı ona baktırın ..(fsh-lh-testesteron)
onun sorunu halledildikten sonra sen yumurta takibi falan yaptır aşılamada şans %10 deniyor hep.
lütfen eşinle ilgili kadın doğumcuların yönlendirmesiyle hareket etme..
iyi bir ürolog bul ve dediklerime baktır canım..
ve lütfen sabırlı ol..

tmm durdum zaten:)

Canım teşekkür ederim. ben netten alınmıyo diye telle uğraşıyodum. netten daha kolaysa bir de öyle deneyim.
en kolay internetten alınıyo telle ugraşma hiç ama dediyim gibi gece 12 bi gecirirsen alamassın hemen doluyo
Bu arada raporu ne kadar sürede aldın. ben aralıkta başladım. ne kadar sürer bilmiyorum. şu anda eşim androloji bölümüne gitti. onun raporu çıkacak. ona göre tekrar infertilite bölümüne gidecem
ben 6 ay içinde aldım ama bu arada 2 kere aşılama da yaptırdım eyer eşinin deyerleri cok düşük cıkarsa size soruyolar tedavimi olmak istiyosun yoksa rapormu diye hangisini istiyosan onu veriyolar ama eşinin deyerleri normala yakın cıkarsa presüdür gereyi 3 kere aşılama yaptırmak zorundasın ben yaptırmıştım

ekine katılıyorum eşinizi tedavi ettimeden hiç bişi yaptırmayın kadın dogumcuların eşleriniz için dediklerini dinlemeyin

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. Tedavi derken tüp yada aşılamayımı kast ediyosun yoksa eşime özel tedavimi yapıyolar. ben zaten çapada düşünüyorum tüpü. muhtemelen bizm değerlerimiz 5 milyonun altında çıkar. en son 3 milyondu çünkü.

birde taksit taksit söylüyorum :) kusura bakma. ben orda tü tedavisi görürsem bir daha şansım olmuyomu. bildiğim kadarı ile raporla 2 kere şansın oluyo. yani aynı zamanda raporda vermiyolar mı. 1. orda yaptırdım diyelim, 2. hakkımı orda yada başka yerde kullanamıyormuyum

cnm bizim ilk gittiğimiz doktor eşinde sorun yok deyince biz birdaha baktırmadık şimdiki doktor böyle birşey dedi.şimdide bende şöyle birşey var yumurtalarımın büyümesi için igne oluyorum büyümeye başladılar bugün 12. iğnemi oldum bu aşamadan sonra acaba bir süre denesek mi aşılama yapmadan eşiminde tahlillerini yaptırmış oluruz bu sırada ayyy bilmiyorum yaa aklım çok ama çok karışık. (

ekıntosum sagolasın yagmura mesaj atmıstım cvp yazmıs kızlara ıletırsın demıs
abısının dugunu varmıs yogunlarmıs gıremıyormus o yuzden
o sıslıkte kıst demıs doktor sırıngayla bırazını cekmısler patolojıye gondermısler yıne de
sıslık azalınca agrısı da azalmıs
doktor kotu bısey olacagını sanmıyorum ama bakıcaz sonuca demıs

herkesı ozlemıs selamı var

Gunaydin kizlar.
Esra'm ve Lorke'm cok gecmis olsun canlarim.

sagolun kızlarrrrrrr

lorkem sanada gecmıs olsun tatlımmmmm

ekınnnnnnn dur artık
evı 10 tl dıye dıye ambar yapacaksın
:)

karakedi bu ay yine normal deneyin yumurtanın çatladığı haftayı değerlendirin ve eşin hemen bir üroloğa gitsin yeniden test versin.aşılama yaptırma derim enn azından şu aşamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…