Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm fatmacım biraz geç oldu ama açınca görürsün inş benim çocuğum yok henüz inş olur ama12 tane yeğen var ordan bilirm gazı olan bebeklere halis zeytinyağını küçük bi tabakta hafif ısıt ılık olsun ve oğlunun karnına masaj yap onunla inş iyi olur cnm bide sinameki çayı iyi gelir bi kaç kaşık yudumlat Allah'ım bebişini korusun sağlıkla büyüsün erkek çocuklarında gaz daha çok olurmuş kardeşimin oğlu da çok gazlıydı Allah şifa versin inş

hayırlı sabahlar kızlar tükkanı ben açayım bugün

çakır mues Allah sizden de razı olsun inş tedavinizden olumlu sonuçlar alırsınız

Günaydın, Hayırlı Cumalar Kızlar

Cumanız müberek olsun. Rabbim bu güzel günde kalbinize göre versin. Bana gelecek olursa sonunda çapadan randevuyu aldım, haftaya çarşamba gününe :) . Hem eşimin sonuçlarınıda görecem, bakalım ne değişmiş merak ediyorum doğrusu .

günaydın kızlar

Mavi gözün aydın inşallah değerleriniz fırlamıştır

Sağol tatlım. İnşallah hem demek istiyorum hem dememek. fırlaması iyiye işaret. Ama yükselmesi aynı zamanda tüp tedavisi olmaması anlamına gelir, aşılama yaparlar. Hayırlısı olsun hakkımda. Gelsinde bebek nasıl gelirse gelsin :)

çok şükür gözün aydın, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, herkesciklere günaydın...

hayırlı cumalar gunaydın kızlar
mavı hayırlı olsun randevunuz bebek yolu bekler gıbı bekledık
ınsallah kolaylıkla hallederrsın dosya ıslemlerını

benım evraklar tamma bı tek resmı olanlar kaldı nufus kaydı sgk evragı vs onları da bılerek agırdan alıyorum kaan hocaya gıdıcez dıye
yoksa haftaya doosyamı versem dıer haftakı reglıme raporum yetırısrdı belkıde
nasıb bakalım bu kadr bekledık 3 ay daha beklerız nasıbımızde varsa

ekın papatya sızede gunaydın

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

Allah razı olsun Lorkeciğim, sorma :) uğraşıyoruz bakalım. İnşallah sende bende herkes iyi sonuçları alır. Allah herkesin emeklerini sevinçle sonuçlandırsın. oo siz baya hızlı ilerlediniz maşalalh. çapa daha yavaş bu konuda Kaan hocaya gidecek olmanızda çok iyi. Ben benimkini gitmeye ikna edemedim. Sağlık olsun. İnşallah senden de yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım.

günaydın fıstıklar,hayırlı cumalar....
kendime liste yapıyorum bugün ama aklıma birden herkes gelmiyor.bir el atın tamamlayım listeyi

esilanur
lorke
cennet kokulu
mavikız
ekin79
yeter
edanurlu
eneslena
meri
mues
xeda

Son düzenleme:
çakır
esilanur
lorke
cennet kokulu
mavikız
ekin79
yeter
edanurlu
eneslena
meri
mues[
xeda(ben
gökçen
aslı (bu teyzem kızı onunda bebişi yok)
şimdilik bu kadar aklımdaaaaaaa

ismimi gördüm çok mutluyummmmmmmm . öpüyorum seniiii Allah razı olsun.

hayırlı cumalar kızlar dükkanı ben açtım ama sabah uyku hali cuma olduğunu unutmuşum

mavi gözün aydın randevuyu almışsın..

ekintoş listede benim adıma da yer verdiğin için sağol tatlım Rabbim seni bi avazda kurtarsın inş..

lorke maşaallah sana güzel sonuçlarla gelirsiniz inş kaan hocadan....

kızlar zaman geçmiyoo ŞAFAK 10 GÜNNNN..........

Canım Allah kolaylık versin. İnşallah bu bekleyiş mutlu son bulur. bu kadar kaptırma kendini. stres yapma. Kısmetinde varsa gelecek Allahın izniyle

esılanur
eneslena
ekın
yagmur
merı
lorke
su
umud
yeter
cennetkokulu
sevser
xeda
mues
azra
gamzelım
karden
gokcen
cakır
edanurlu

buyur aklıma gelen kısıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…