Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem sağol canım bi sen hatırlamışsın:)
ekintos dualarına ihtiyacımız varrr

canım hayırlısı olsun inşallah...yengem aşılama olduğunda yanındaydım....
çok basit birşey..ama inşallah sonucu küçücük bir mucize olur :))
hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah cnm...

canım rabbim ardımcın olsun dualarımız hep seninle canım aşılama sırasında YA VARİS çek

Canım daha önce özelde raporsuz tüp tedavim oldu. olmadı malasef. Bu sefer de devlet olsun dedim. kısmet işi bu işler neresi hayırlısı ise o olsun. ben sadaec şeyi merak ediyorum. Devlet 2 kere hak veriyo ya. 1.ci yi devlete yaptırdım diyelim, 2. ciyi özlede rapor geçen bir yerde yaptırabiliyormuyum. bu raporların süresi ne kadar oluyor

Sevserciğim canımm inşallah aşılaman tutar da senide hamişler listesini altın harflerle yazarız :) kocaman amin diyorum. Rahat ol. pozitif olunca işler daha güzel oluyor :)

oluyo canım bende sordum ben 1.devlette 2.özelde yaptırıyım dedim ordaki bayan olur dedi yani benim raporum çıksın zeynep kamile gidecem onlar orda recete yazacak recetedeki ilaçlar aldıktan sonra sana soruyolar burdamı yaptıracaksın dışardamı süre hakkında bilgim yok ama

Son düzenleme:

Sağol canım verdiğin bilgiler için, devam edelim bakalım, zaman ne gösterecek. Sende inşallah hayırlısıyla alırsın raporunu gecikmeden

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inş güzel sonuçlar alırsın..............

Allah sizden de razı olsun arkadaşlar...
bende burdaki arkadaşların güzel dilekleriyle içten dualarıyla motive oldum,sevindim ,moral buldum..
her gün en yakınınız da olsa kimse sizi burdaki gibi kişiler gibi anlayamaz ve destek olamaz.
kimse en küçük en basit şey de bile başına gelmeyince bilemez....insanın kendi başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor...
çok yorucu yıpratıcı bir problem çocuğunun olamayışı...toplumun beklentisi daha çok yoruyor insanı...
arkadaşlarınızın çocukları oluyor,hatta büyüyor seyrediyorsun....
ilk tüp bebek denemesinden kısa bir süre sonra eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik...ben 55den 58 kiloyla bitirmiştim tedaviyi.ordaki başka bir arkadaş,kilo almışsın tabi rahatlık başka demişti...ne kadar üzülmüştüm....sonra iş ortamındaki arkadaşların ÇOCUĞU OLMAYAN İNSAN NASIL YAŞAR ki diye oturup bu konuyu ince ince konuşup fikir beyan etmeleri...dinlemiştim sadece, aslında fikrini beyan etmesi gereken kişi bendim o zaman

daha eşimin yaşadıkları....
velhasıl Rabbim biliyor arkadaşlar ..eğer kısmetimizde bir evlat varsa bunun vaktini saatini sadece O biliyor.....

ben sizin için yürekten,sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum sadece.....

Canım çok güzel yazmışsın. ÇOk beğendim. Allah razı olsun senden duaların için ve bizleri düşündüğün için. sende inşallah sağlıkla bebğini kucağını alırsın. Sonrasında da güle güle büyütmeyi nasip etsin Rabbim

ekintosum o kadar güzel anlatmışsınki..kimse anlamasın bizi zaten, Rabbim anlamaları için yaşatmasın düşmanımı bile..
Var bir hayır manası bizi aştığı için üzülüyoruz, göremiyoruz.
Rabbim isyandan sakınsın her birimizi bu sınavı yüzümüzün akı ve bebişimizle geçelim inşallah..
senide bir süre özleyeceğiz ..sen özlemini dindirirken:)

aminnnnnnnnnnnn.
Yaşadığımız duygular aynı....sadece kişiler ayrı..

Haklısın ekin ekintosu özleyecez :) o bizi hiç yalnız bırakmadı sağolsun. sorularımıza cevap verdi. öpüyorum onu

aaaa ekinnnn son cümlen vurdu beni...
Sizleri inanın çok seviyorum

Kizlar tup bebek raporu ile ilac raporu ayri.
Gerekli tahliller yapildiktan sonra tedavi raporu cikiyor.Akabinde ilac raporu cikiyor.
Tedavi raporunu bilmiyorum ama ilac raporunun suresi 1 ay.
Dolasiyla tedavi raporu ciktiginda ilac raporu ciktigi icin ,hemen tedaviye baslamak gerek.
Ozele de gidilebilir ama 2000 +ilac cok.Hemde raporlu.
Ben Ankara'daki tum ozel hastanelere raporlu tup bebek fiyatini sordum ,hepsi 800+ilaclarin %20 si dediler.
Ben kararimi verip raporu cikarttigim hastanede yaptiricam dedim.
410+ilaclarin %20 sini odedim.Toplamda 700 tl ye mal oldu.
Ayrica bu ozeller neden embriyo dondurmak icin para ,cozdurmek icin yine para ister anlamam.
O kadar milyarlari dok bide buna para ver.

Ekintos'um oglusuna isim dusundunuz mu?
Biz simdilik dusunmedik,cinsiyetini ogrendikten sonra arastircaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…