- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.281
lorkem sağol canım bi sen hatırlamışsın:)sagolasın canım sende ınsallah emeklerının mukafatını alkırsın tez zamanda
ekıntosum
esilanur
lorke
cennet kokulu
mavikız
yagmurum
ekin79
esra
yeter
edanurlu
eneslena
meri
mues
Karden
gamzelim
xeda
çakır
sevser
umud
azra
gokcen44
aslı
gelbebegım
nurme
gozyası
kadser
su
yeter
ben face den bakıp hatırlamak ıcın bayagı ekleme yaptım sanırım lıste tam oldu suan
KIZLAR HAYIRLI CUMALARRRR
allah izin verirse yarın tam 12 de aşılamam var
saat 10 da eşim siperm verecek
nolur dua edin çok ihtiyacım var sizden başka
kimse bilmiyor dolayısıylada dua edemiyorlar
rabbime sığınıyorum
allaha bırakıyorum gerisini
rabbime sığınıyorum
canım hiç acele etme yaptıracagın zaman hemen çıkıyo zaten rapor bana baksa hala bekliyorum artık her cuma arıyorum orda çalışan bayana artık kına gelmişdirama ne yapıyım eger ozaman alsaydım tüp bebeğimi yaptırmışdım ama hayırlsı böyleymiş
sağol canım allah razı olsun rabbim bu cuma günleri hürmetine hayırlı evlatlar nasıp etsin
canım raporu ordan al tüp bebeği özelde yaptır ben öyle düşünüyorum tabi bir aksılık çıkmazsa ben zeynep kamilde raporum tüp bebeğide umut tüp bebeğidüşünüyorum fiyatlarını sordum 2000+ ilaçlar
Canım daha önce özelde raporsuz tüp tedavim oldu. olmadı malasef. Bu sefer de devlet olsun dedim. kısmet işi bu işler neresi hayırlısı ise o olsun. ben sadaec şeyi merak ediyorum. Devlet 2 kere hak veriyo ya. 1.ci yi devlete yaptırdım diyelim, 2. ciyi özlede rapor geçen bir yerde yaptırabiliyormuyum. bu raporların süresi ne kadar oluyor
oluyo canım bende sordum ben 1.devlette 2.özelde yaptırıyım dedim ordaki bayan olur dedi yani benim raporum çıksın zeynep kamile gidecem onlar orda recete yazacak recetedeki ilaçlar aldıktan sonra sana soruyolar burdamı yaptıracaksın dışardamı süre hakkında bilgim yok ama
rabbime sığınıyorum
Allah sizden de razı olsun arkadaşlar...
bende burdaki arkadaşların güzel dilekleriyle içten dualarıyla motive oldum,sevindim ,moral buldum..
her gün en yakınınız da olsa kimse sizi burdaki gibi kişiler gibi anlayamaz ve destek olamaz.
kimse en küçük en basit şey de bile başına gelmeyince bilemez....insanın kendi başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor...
çok yorucu yıpratıcı bir problem çocuğunun olamayışı...toplumun beklentisi daha çok yoruyor insanı...
arkadaşlarınızın çocukları oluyor,hatta büyüyor seyrediyorsun....
ilk tüp bebek denemesinden kısa bir süre sonra eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik...ben 55den 58 kiloyla bitirmiştim tedaviyi.ordaki başka bir arkadaş,kilo almışsın tabi rahatlık başka demişti...ne kadar üzülmüştüm....sonra iş ortamındaki arkadaşların ÇOCUĞU OLMAYAN İNSAN NASIL YAŞAR ki diye oturup bu konuyu ince ince konuşup fikir beyan etmeleri...dinlemiştim sadece, aslında fikrini beyan etmesi gereken kişi bendim o zaman
daha eşimin yaşadıkları....
velhasıl Rabbim biliyor arkadaşlar ..eğer kısmetimizde bir evlat varsa bunun vaktini saatini sadece O biliyor.....
ben sizin için yürekten,sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum sadece.....
canım çok güzel yazmışsın. çok beğendim. Allah razı olsun senden duaların için ve bizleri düşündüğün için. Sende inşallah sağlıkla bebğini kucağını alırsın. Sonrasında da güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbim
ekintosum o kadar güzel anlatmışsınki..kimse anlamasın bizi zaten, Rabbim anlamaları için yaşatmasın düşmanımı bile..
Var bir hayır manası bizi aştığı için üzülüyoruz, göremiyoruz.
Rabbim isyandan sakınsın her birimizi bu sınavı yüzümüzün akı ve bebişimizle geçelim inşallah..
senide bir süre özleyeceğiz ..sen özlemini dindirirken:)
ekintosum o kadar güzel anlatmışsınki..kimse anlamasın bizi zaten, rabbim anlamaları için yaşatmasın düşmanımı bile..
Var bir hayır manası bizi aştığı için üzülüyoruz, göremiyoruz.
Rabbim isyandan sakınsın her birimizi bu sınavı yüzümüzün akı ve bebişimizle geçelim inşallah..
Senide bir süre özleyeceğiz ..sen özlemini dindirirken:)
haklısın ekin ekintosu özleyecez :) o bizi hiç yalnız bırakmadı sağolsun. Sorularımıza cevap verdi. öpüyorum onu
bilgem allahım kısmet ederse cihan koyacağızekintos'um oglusuna isim dusundunuz mu?
Biz simdilik dusunmedik,cinsiyetini ogrendikten sonra arastircaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?