Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cakır,esila,mues tedavınız hayırlı ugurlu olsun ınsallahhhhhhhh
rabbım yuzunuze baksın

ekıntosssss senıde 1 avazda kurtarsın ınsallah

canım eşimin annesi keçiboynuzu pekmezinin içine bir sürü bişeyler katarak kendi bir karışım yapmıştı TV de seyretmiş.3 kavanozdu eşim onu çok istikrarlı kullandı...şifası oldumu bilmem...
canım kullanılan vitaminler aynı

canım eşinin annesi eşinini durumunu yani sperm sayı hız vs sorunları biliyormuydu?
bizim hiçkimse bilmiyor..soranlara da olmuyor ama sorun bende adetlerim gecikiyor bazen diyorum sadece..
paylaşamadım kimsyle hassas bir konu çünkü...
canım neler vardı acaba içinde...ama mantıklı nasıl olsa k.boynuzunu yiyiyor karışım yapmak ii olur...:)

tabiki ailelerimiz bu konuyu biliyordu...bu böyle iki kişi yada tek başına katlanacak bir konu değil ...hatta benim samimi olduğum arkadaşlarım eşimin samimi 2 arkadaşı bu konuyu biliyordu...
hatta bir gün bana eşim anlatmadığın kimse kalmamıştı diye kızmıştı:26:sonra ona hak verdim ama paylaşmak sorunu biraz olsun küçültüyor.sakladıkça senin içinde daha çok büyüyor...
ayrıca niye kendine haksızlık yapıyorsun...kris gibi ikimizde de sorun var de bari...
valla içinde ne var bilmiyorum.onunda sakladığını sanmıyorummm:)

canım dediğin doğru paylaşmak iyi gelebilir ..bnmde sadece çok yakın bir arkadaşım bliyor ama onunlada uzun süredir bu konuyu konuşmuyoruz..ha bide abimin eşi :).
eşim amliyat oldu kimseye sölemedik bi yengem biliyodu...

yani biraz haksızlık aslında ...sıkıntı kadın da olduğunda çokkkkk rahat konuşuluyor,ama erkek de olunca herkes fermuarları çekiyor...

evet heyecanlıyız,kaygılıyız.....vs çok iyi biliyorsun bu duyguları.
artık adet olacakmışım gibi hissediyorum....

Söylediklerin bana bir yerden tanıdık geldi :))
Bebişin kilosu gayet iyi canım hiç sıkıntı yapma..
Emir 2.530 kg doğdu..Ama gelişimi oldukça iyi,yeterki canları sağolsun..
Senin paşa biraz daha durursa 3000 kg'yu bile görürsünüz inşallah..

sen zaten bana umut ve moral oldun fatma...emir 1 aylık olmuş fatmazaman nasıl geçiyor yaaaa
nasıl bakmak zor mu,destek alıyormusun...

sen zaten bana umut ve moral oldun fatma...emir 1 aylık olmuş fatmazaman nasıl geçiyor yaaaa
nasıl bakmak zor mu,destek alıyormusun...

İlk 1 ay çook keyifli ve rahattı..
Ama 1 aydan sonra feci halde gaz sıkıntısı başladı,özellikle geceleri uyku falan kalmadı..Sütüm azaldı maalesef mamaya başladık..
Açıkcası 1 haftadır uykusuzluktan başım falan dönmeye başladı :))
Şimdi ablamdayım çok yardımcı oluyor sağolsun..

ay canım benim yaaa..
arkadaşım kimyon diyor gac için....o yemeklere katamamış ama kimyon otunu çay olarak içiyormuş günde 1-2 bardak bebeği çok rahatmış....zaten bu anneler ablalar olmasa napardık

ay canım benim yaaa..
arkadaşım kimyon diyor gac için....o yemeklere katamamış ama kimyon otunu çay olarak içiyormuş günde 1-2 bardak bebeği çok rahatmış....zaten bu anneler ablalar olmasa napardık

Canım bu kimyon otunu aktarlardan mı alacağız?
Bi sakıncası olmaz değil mi?
İyice bi öğrensen de bana mesaj atsan inan ki sana minnettar kalırım canım..
Çok sıkıntımız var çoook (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…