Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende seni gördüğüme sevindim dedim şimdi gitmiştir daha fazla dayanamadım canımıniçi

baska ne yapiyorsun esin nasil cok kotu aadam dovuyomu?
ya su an elimde yurt disindan gelmis bir laptop var yazisi karisik zorlaniyorum hic ince sesli harf yok,bakmayin harfler nasil boyle cikiyo ben bile sasiriyorum:))))

krisim 2 kutu proxeed im kaldı yani bu 1 ay daha gidecek demek acaba bitmeden kaç kutu sipariş etsem hayatım

ceylan 06 sesin solugun cikmiyor canim?

evet ya hep burdayım ama sessizim nedense ama sürekli takip ediyorum bişey soracam bu arada biz ilk varikoseli ögrendigimizde geçen sene yani maya tüp bebege form doldurmuştuk bugün beni aradılar har ay bi çifte ücretsiz tüp bebek yapacaklarmış benide aradılar gelin sizi ve eşinizi doktorlarımız bi muayene etsinler çekilişimize katılın dediler sizce gitsemmi?en azından bi daha muayene olmuş olurum diyorum eşim bir aydır proxeed kullanıyo...

çekiliş diye bişey mi olur canım bence aldatıcı olabilir bu benim fikrim ama kaan hocada ameliyat olmadınızmı siz

git canim ama sakin sizi kandirmalarina musade etme
aceleye getirmesinler yani
suan tedavi oluyormusunuz ne yapiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…