- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.381
kızlar ben bugün 32 yaşıma girdim....
Canim daha nice senelre insallah esinle evlatlarinla saglik ve huzurla insallah. Bende mayista 32oluyorum
sağol azracım...
32 yaaaa valla ömür çok hızlı geçiyorrrrrrr
sağol ronyacım aminnnn diyorum bu güzel dileklerinenice mutlu yaşlara canım arkadaşım
yeni yaşında oğlunla ve sevdiklerinle dolu günler diliyorum sana
bu öpücükten benden sana
Valla su gibi akip geciyor zaman beden eskiyor belki ama ruhumuz yaslanmiyorsa sorun yok ekinim
çok sağol gözyaşı,,,aman erken gelmesin:)ekintos dogum gunun kutlu olsun bebis biraz daha erken gelseymis dogum gunleriniz ayni olacakmis
çok sağol gözyaşı,,,aman erken gelmesin:)
21 ocak benim doğum günüm,3 şubat evlilik yıldönümümüz....bebişde arada uygun bulduğu yere geçecek Rabbim nasip ederse...
sorma kızz senin herzamanki halin diyecekler diye söyleyemiyodum bilgem deyince hemen atladımbizim çıtır hamişere bakkk:)
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana yeni yeni güzellikler getirecek allahın izniylekızlar ben bugün 32 yaşıma girdim....
sorma kızz senin herzamanki halin diyecekler diye söyleyemiyodum bilgem deyince hemen atladım
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana yeni yeni güzellikler getirecek allahın izniyle
ay ekıntos ılk defa yaptım cok lezzetlı oldu yakında olsandaamanın pastaya bak................teşekkür ederim esracım...yaptığın baklavadan da isterim ama:)
sorma kızz senin herzamanki halin diyecekler diye söyleyemiyodum bilgem deyince hemen atladım
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana yeni yeni güzellikler getirecek allahın izniyle
ay ekıntos ılk defa yaptım cok lezzetlı oldu yakında olsandaversem
dombılı :)
huu nabersınzı kızlaarr
ben nerdeyse hıc oynayamadan geldım kınadan
ama yınnde ayaklarım acıdı yaa sevmıyorum topuklu gıymeyı ezıyet valla
ekıntosummm canım dunurummm
Rabbım hayırlı saglıklı her daım mutlu huzurlu O nun hosnut olacagı bır hayat nasıb etsın sana esın ve cocuguun (vee cocuklarınla) ve sevdıklerınle ınsallah
piisssssss şişkooooooooooo demek tatlı yaptın heeeeee
çarşamba günüde annem yapacak bebek için agız tatlandıracak bende orda yerim
niye oynayamadın kızzz donmadınmı len kınada bizim burada bugün yine kar yagdı herkes dışarda kayıyomuş inşallah perşembeye geçer ya 2 taramaya nasıl gideceksem:26::26::26:
bnde ılk defa duydum agz tatlandırmayı bebek ıcın :)o ne kız ole bı adetınızmı var
3 subatta yapaydıınız ya bende ankara da olucam denk gelrıdım belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?