- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.341
Allah sizden de razı olsun arkadaşlar...
bende burdaki arkadaşların güzel dilekleriyle içten dualarıyla motive oldum,sevindim ,moral buldum..
her gün en yakınınız da olsa kimse sizi burdaki gibi kişiler gibi anlayamaz ve destek olamaz.
kimse en küçük en basit şey de bile başına gelmeyince bilemez....insanın kendi başına gelince karşısındakini daha iyi anlıyor...
çok yorucu yıpratıcı bir problem çocuğunun olamayışı...toplumun beklentisi daha çok yoruyor insanı...
arkadaşlarınızın çocukları oluyor,hatta büyüyor seyrediyorsun....
ilk tüp bebek denemesinden kısa bir süre sonra eşimin arkadaşına bebek görmeye gittik...ben 55den 58 kiloyla bitirmiştim tedaviyi.ordaki başka bir arkadaş,kilo almışsın tabi rahatlık başka demişti...ne kadar üzülmüştüm....sonra iş ortamındaki arkadaşların ÇOCUĞU OLMAYAN İNSAN NASIL YAŞAR ki diye oturup bu konuyu ince ince konuşup fikir beyan etmeleri...dinlemiştim sadece, aslında fikrini beyan etmesi gereken kişi bendim o zaman
daha eşimin yaşadıkları....
velhasıl Rabbim biliyor arkadaşlar ..eğer kısmetimizde bir evlat varsa bunun vaktini saatini sadece O biliyor.....
ben sizin için yürekten,sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı ve sağlıklı evlat diliyorum sadece.....
GÜNAYDIN KIZLZAR
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Lorkem bu ayda çokk erken adet olacağım keisnleşti hiç çalışma olmadı zaten.sende bir bak ve ben bu kalan sürede 20 lik dişimdne kurtulmayı hayal ediyorum.adet olana kadar antibyotik kullanıp aldırayım mantıklı dimi?
slm kızlar guzel hsonları hepınıze
ben bugun arkadasımın kınasına gıdıcem bıraz hazırlık yapıcam ogleden sonra esım gelmeden
o varken yapamıyorum erkeklere komık gelıyo bıraz bole ozenıp bezenmek
gelbbegeım sınavda Allah yard olsun
sevser ınsallah asılamn ve sonucu guzel olur
ekın ya hakkaten anlamadım senın yumrutalara bne oldu anıden buyuyolar
cok erken olmus yıne yaa
hıc calısma olmadıysa bence diş işini hallet sıkıntı olmaz
zaten doktorlara kalsa hamıle oldugun kesınlesene kdr herseyı ıcırecekler ınsana
regl olurasam benım de bı kac dıs ısım var erteleye erteleye omrumden 26 ay gıttı
bende kas gevsetıcı ıcıyorum mesela suan hergun spazm da dolayı
doktora dıom gebelık duusnuyorum
o da ama suan gebe degılsın dıo ıc dıo :26:
esra ceylan
Ronyam ekının tablosunu gordunmu sen ne dusunuyorsunsevser canım Rabbim işinizi rast getirsin dualarımız seninle
esramm yazdıkların beni çok duygulandırdı
ama nolur yıpratma kendini bir an evvel tedavinize devam edin
inşallah güzel Allahım emeklerinizin karşılığını verir
söle canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ekin bence sen diş işini halledınce bundan sonrakı reglınde ıgnelı takıp yaptır dıye dusunuyorum
yumurtan dengelı ve kalıtelı buyusun Allah ın ıznıyle ınsallah o zaman olur bu ıs gıbı gelıyo
Ronyam sana da tunaydın nasılsın
ben progestan ıcıyorum
atesım herzamankı gıbı ole yukseklere cıkmıyor ama bakalım 4 gun kaldı regle
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bı yandan mantar ıcın gunde 1 fıtıl kullanmaya da basladım
gunde 1 de kas gevsetıcı ıcıyorum
yanı cok beklentım de yok acıkcası o yuzden
ceylanımmmmm
canm arkadasımmmmmm
yuregı gusel
kendı gusel
bebegı gusel şişkommmmmmmmm
lorkemmm kuzum öyle yüksek gitmesi şart değil
istikrarlı gidiyor işte inşallah gelir müjdeli haber
ekinimm bende lorke gibi düşünüyorum takip yaptır
yumurtanın bu kadar erken çatlamasıda iyi değil
ayrıca sana yumurta rezervi az diyorlar ama bence hiçde öyle değil
maşallah çatır çatır yumurtluyorsun
slm kızlar guzel hsonları hepınıze
ben bugun arkadasımın kınasına gıdıcem bıraz hazırlık yapıcam ogleden sonra esım gelmeden
o varken yapamıyorum erkeklere komık gelıyo bıraz bole ozenıp bezenmek
gelbbegeım sınavda Allah yard olsun
sevser ınsallah asılamn ve sonucu guzel olur
ekın ya hakkaten anlamadım senın yumrutalara bne oldu anıden buyuyolar
cok erken olmus yıne yaa
hıc calısma olmadıysa bence diş işini hallet sıkıntı olmaz
zaten doktorlara kalsa hamıle oldugun kesınlesene kdr herseyı ıcırecekler ınsana
regl olurasam benım de bı kac dıs ısım var erteleye erteleye omrumden 26 ay gıttı
bende kas gevsetıcı ıcıyorum mesela suan hergun spazm da dolayı
doktora dıom gebelık duusnuyorum
o da ama suan gebe degılsın dıo ıc dıo :26:
esra ceylan
evet Ronyam ya zaten bazen ff galerıde bazı hamıle ateslerıne bakınca şok oluyorum nası hamıle kalmıs bu dıyorum
kesınlıkle vaktı saatı gelecek nasıbten oteye yol yok
ekınde ınsallah takıbe baslar en ıyısı olacak gıbı gelıyo bencede
hakkaten ben bı donguyu anca bıtırıyom o 2. nın bekleme asmasında oluyo
masallah dıyorum
yok kız makyaj ıcın erken daha kına aksamlorkeeeeeeeeee
ne hazırlıgı yapacan kız çok merak ettim makyajmı ney
kızlar misafirlerim var o yüzden yazıp çıkmam lazım gelişmeleri haber vermek istedim
şükürler olsun bir sorun çıkmadan ben bu ay iğneli takipe başladım inşallah sonuna kadar
sorunsuz devam eder sağ ve solda 3 er tane yumurtam var doktorum çok iyi olduğunu
söyledi yumurtaların gelişimine göre aşılama bile yapılabilirmiş bu açıkcası benimde işime geldi
denk geldi gelmedi mevzusu kafamda ses yapmaz en azından şimdi gonal-f kullanıyorum hergün
pazartesi kontrole gitcem bakalım yumoşlar ne durumda gelişmeleri yine aktarırım.bu arada bu iğneyi
kullanan arkadaşlara bişey sorcam yanıtlarsanız sevinirim bendeki gonal-f 450 IU olandan ve her gün
150 ünite vurunuyorum dün 3. iğnemi vurundum iğnenin bitmesi gerekirken dibinde hala 75 ünite kadar
kalmış acaba ben eksikmi vurundum yoksa tedbir amaçlı iğneyi biraz fazlamı dolduruyorlar anlamadım
ilk defa bu iğneyi kullanıyorum tüpte kullandığım böyle değildi inşallah yanlış kullanmamışımdır.
yok kız makyaj ıcın erken daha kına aksam
ne gıyecegıme karar verdım sımdı gıy cıkar falan
bıde ufak temzılık yapmak lazım onu halledıcem
bı sacımı ne ypıcam bılemedım
hayatta esım aksam vaktı kuafore yollamaz ne gerek var der
benım sacım dalgalı zaten sole dagınık bı sekılde toplarım bellkıde dusuneyım bakalım
enes hayılrı olsun takıbın cok sevındım hatta heyecan yaptım
gonal f hazır kalem sekölınde kullanıyorsun sanırım onlara tedbıren fazla koyuyolrlarmıs hemsıre ole demıstı bana
sen zaten kalemı 150 ye ayarlayıp vurduguna emınsen yanlıs yapma ıhtımalın yok
hatta o kalan 75 kadarsa sen kalmeı 75 e ayarlayabılıyosan onu da yap zıyan olmasın ustune dıer yenı acıtgın kalemden 75 cekersın bı dah yaprsın ole oluyo dıye bılıyorum
ama sen ptesı ye kdr 150 lık yapta bu dedıgımıde gıdınce doktora sor
benım dıplerınde hep kalmıstı ama azdı cekılecek bı olcude degıldı sanırsam
antalyam nasıl unuttum seni.....
arunacım seni de yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?