Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle su an muhtemelen dinleniyorsundur güzel haberlerle gel emi

ekinim progestan kullaniyormusun canim luteal fazinda kisa sanki benimde ayni senin gibi kisa ve bende erken yumurtluyormusum gecen ayki takipte anladim 11. gun 22 mm yumurta olmustu ama olmadi maalesef ama progestan sayesinde dpo 14 u gordum nihayet
Lorkecim senin ff de ozel uyeligin mi var herdaim vip uyelerinin kullandiklarini kullanabiliyorsun:26:

slm kızlar
enes tedavin hayırlı olsun maşaallah yumoşlarına

kızlar yaa günler sanki hiç geçiyo gibi benmi çok sabırsızlanıyom:26::26::26:

ŞAFAK 9 GÜN
İNŞAALLAH BU BEKLEYİŞ HAYIRLI BİR SONLA BİTER..........
esra cnm gerçekten yazdıklarını okuyunca çok etkilendim bende böyle şeylerle hiç karşılaşmadım sadece annem eşimin dr a gittiğini bilmiyo ve niye gitmiyo gitsin diyo bide abim, ablamlar ama senini yaşadığın tam bi imtihan cnm sabretmekten başka bişe gelmiyo elimizden Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyorki: "KİM SABREDERSE ZAFERE ULAŞIR" yani mükafatını alır inş Rabbim sana hayırlı evlatlar versin.öyle hayırlı evlat olsun ki bu kadar beklediğine değsin inş cnm benim.........

kızz sen türbanlı degilmiydin kına sadece bayanlar arasındamı
anlaşılan dekolteli bişeyler giyeceksin fotonu koyarsın artık faceye bi tane
hee kız ben kapalıyımda kına bayanlar arasında
yok ya dekolte gıymeıcem de yıne de azcık suslenıcem ola abartı seylerı zaten sevmem
bı elbıse gıyıcem dızde
hee koyarım fotoları sonra elalem gorsun demi olmaz canım merak etmekle kal sen
antalyam nasıl unuttum seni.....
arunacım seni de yazdım...

ekıntosum bugunde aramızdasın ne guzel

belki kandırırımda koyar dedim ama nerdeeeeeee

yok canımm 5 gunluk hedıye ettı gecenlerde bugun son gunum vıp nın zaten
yoksa ona para vermem yani :)

cennetkokulaum sende hosgeldın beklemek zor evet ama sen kendıen bı ugras bısey bul dusunmemeye calıs
ınsallah hakkında hayırlısı olur

bu arada kızlar
aılelerınız bılmıyorsa bır sorun oldugunu benım kendı fıkrım soylemek onalara acıklamak ınsanı gercekten de cok rahatlatıyor
ekıntosum da demıstı tek basına tasınacak bır yuk degıl cunku gercekten
o zaman acıkcası sorularda azalır belkı dıye dusunuyorum yada bu aıleden aıleye de degısıyo olabılır tabıkıde

ama benım ve esımın aılesınde suan herkese dırek soylemesek bıle herkes bılıyor durumumuzu
ayrıntısını vermeye gerekte yok vermedık ıstersenız sebepsız ınfertılıte deyın bız oole demeyı uygun gorduk raporumuzda bıle oyle yazıyor zaten

ben açıkcası onların duasını almanın öenmlı olduğuna ınandıgımda soylemeye karar verdım
sımdı ıcım cok rahat sukur

taze hamiş Bilgem ve Ceylan selam..

Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum, bende hala ders çalışıyorum :) sınavım yollar kapandığı için çarşamba gününe ertelendi malesef, yine kurtulamadım

Tetanoz 2. dozuda oldum çok şükür, bu sefer başka kadın yaptı ve geçen seferki gibi asla ağrımadı çok şükür..

Sevser canım inşAllah güzel haberlerle dönersin,
Lorkem canım iyi eğlenceler sana,
Esram canım üzülme nolursun, dediğin gibi sabır..
Ronyam, ekintosum öpüyorum sizleri..
Merim sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşAllah..

Ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlar herkese kocaman

tatlım yaa,
herkesin bu hayattaki sınavı farklı farklı. kimisi kocasından şiddet görür, kimisi kumar borcuyla, para derdiyle uğraşır saklar. bazen eşi aldatır. bazısı amansız hastalıklarla boğuşur. ben diğer insanları gördükçe hep halime şükrederim. bu konuda başkalarını söylediği, düşündüğü şeyler beni hiç ilgilendirmez. çünkü derim ki herkes dönsün bi kendi hayatına baksın. kocamla mutluyum,o da benimle mutlu. çocuğum olsa bana bir faydanız olacak mı? siz mi bakacaksınız çocuğuma? Allah bizi başka şeyle sınamasın yeter ki tatlım. Allahtan gelene kim ne diye bilir ki.
Dualarımızın sonucunu birgün alacağız ve bunları yaşadığımız için de mükafatı çok güzel olucak. sen yeterki bu zorlu süreçte kendini gereksiz üzme, strese sokma.
Allah kalbine göre hayırlı bir evlat nasip etsin canım.

çakır ismini bana yazarsan okumak isterim yasin. özelden msj yollayabilyorsan yolla benim sayım 100 ü bulmadı daha ben mecburen burdan yazıyorum..

lorkecim sende haklısın cnm ailelere söylemek te güzel ama benim eşim kesinlikle istemiyorum kayınvalideme bile yeni söyledim sayılır yani eşim annnesindebile çekiniyor ben aracıyım ne yapalım inş biran önce bebişimiz gelirde biter bu stres hiç derdimiz yokmuş gibi bunlarda ekleninice insan ister istemez yıpranıyor tatlım hayırlısı bende evdeyim bu aralar kursa da gitmiyom evdeki uğraşlarda bayıyo öyle böyle geçiyo işte........

kız benim eşim iş arkadaşlarına bile demiş
bende sorun var çocuğumuz olmuyor diye
hatta varikosel ameliyatı olduğunda bayan olan müdürü
artık bebek haberini alırız diye şaka falan yapıyordu
eşimm benim asla böyle şeylerden çekinmez bu normal bir durum diyor

valla eşim benimle bile tedaviye başlayalı bir-bir buçuk yıldır rahat konuşuyor yani değişik bizim ki yaa ben bile bazen çözemiyorum....

ekintosumm kuzum naparsın
koca göbeğinle uyumak iyice zorlaşmıştır
hemde nasıl....hele bir sırt ağrısı çıktı 2-3 gündür hiç uyutmuyor diyebilirim doğru düzgün...

sen nasılsın ronyam

şükür aranızdayım.hergün bebeğim için iyi....

bu arada kris de yok ortalarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…