- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.641
bendeee ama ben dün çıktım biraz havada o kadar güzeldiki çıkmadan çok üşenmiştim ama çıkınca eve girmek istemedi canım bende yatıyorum valla nolacaksa bu halimiz kışa geldi bebiş bol bol kilo alırız artık
butter bizim uykumuz geldi topik senle enese emanet iyi bakın birbirinize
2 gün öncedenmi koyuyon sen delü pişik olursun kızzzzzz
olsun canım sevindim geldigine çünkü benimde geldi
esra8, ceylan06, eneslena, ekin79 merhaba kızlar ne var ne yok. ben çok sıkılıyorum ankara çok soğuk dışarı çıkamıyorum korkudan. çoğunlukla yatıyorum yemek yapıp ortalığı toparlayıp yatışa geçiyorum ama çok sıkıldım
benimde geldi iyi oldu hep böyle topluca gelsin:)
inşallah pedin hayal kırıklığına uğrar
butter bizim uykumuz geldi topik senle enese emanet iyi bakın birbirinize
benim risk korkusundan kalkamıyorum valla gerçi bi faydası varmı bilmiyorum ama. benim midem kötü olduğu için fazla yiyemiyorum geçen ay kontrolde 56.5 idim şimdi 57.5 olmuşum ayda 2 kilo normal demişti doktor ben 1 kilo aldım. ben ekmeği çok sevmem onun avantajı var birde tatlı hiç yemiyorum canım istemiyor ekşili acılı istiyor onuda yiyemiyorum midem kabul etmiyor sen naapıyon ?
bu sogukta ne pişiği kız
zorlasamda olmaz
:)
bufffffff buralarda cok soguk
optum senı cok
ekinim saplasam yeri valla iğnenin kalınlığını görsen normal
enjektörlerin iğnesi gibi göbeğim mahvoldu 3 günde kendilerini
uyanık sanıyorlar galib
bugün doktora gittim yumoşların 6 da büyüyor maşallah boyutları
11-12 arası ve doktorum hızlı büyüdüklerini söyledi dozu değiştirmedi
e2:388 çıktı çarşamba tekrar gitcem bakalım hayırlısı
merhaba canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. sen aşılamamı yaptırıyorsun tüp bebekmi
enes hadi gözün aydın yumoşların iyiymiş inşallah bana yetişirsin kızzzzzz bak ben agırdan agırdan gidiyom yetiş bana tamammıııııııııı
sen zaten zayıfmışsın kız yesen nolacak sanki 1 kilocuk almışsın daha
ben ekmegi çok seviyorum yaaa
bu sogukta ne pişiği kız
zorlasamda olmaz
:)
bufffffff buralarda cok soguk
optum senı cok
inşallah ceylanım bu gidişle çatlatma erken olcak gibi zaten 7. günümdeyim ve akıntım 6. günden başladı
kız 6 yumoşla geliyorum peşinden ona göre kasıklarım sancılanıyo sürekli batma şeklinde
amanıınnnn bide toptan 3-4 tane yapıyomuşsun
ekmek kötü azaltmaya çalış canım evet kilom fazla değil ama boyum 1.60 m o yüzden kilom hiçde az değil ben aslında 40-45 kg falandım kilo alamıyordum işhat açıcı ilaçlar kullandım 50 kg oldum sonrada hipotroidi hastası oldum metabolizmam yavaşlayınca 55 kg oldum şimdi ilaç kullandığım için kilo almam durdu. bebiş kilosu bunlar
hahaaaaaaa 10. seneyede bu yakışır dermişim
hayırlısıyla olsunda 1-2 fark etmez Rabbim hayırlısını versin
sağol canım şimdilik iğneli takip diyebiliyorum onun için başladım
ama doktorum yumoşların gidişatına göre aşılama yapabiliriz dedi
hayırlısı ne ise o olsun inşallah
bak bakkk 3 deneyide hiç demiyon ya 3 olursa bencede 10. yıla bu yakışır kızz çok çalış emiiii
hayırlı olsun canım valla aşılamadansa normal daha iyi aşılam için 3 gün beklemene gerek yok aşılamadan 2 gün önce çalışma yapın riske atmamış olursunuz sonrasındada çalışma yapın ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?