Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amann ben bittere soru soruyom oda gitmiş temmuz annelerini okuyo

burdayım canım bikaç sayfaya bakıyorum :) canım usg ile doktor bebeğin ense kalınlığını ölçüyor işlem biraz uzun sürüyor 10 -15 dak sürdü doyasıya bebeğime baktım karşımda tv ekranı vardı ordan izledim bebeğin boyu kilosu baş boyu ense kalınlığı boyun kalça ölçümü yapıyor o verileri not alıyor. sonra kan veriyorsun sonuç 1 hafta sonra çıkıyor risk faktörünü yazıyor istatistiksel olarak 16. haftada 3lü test yapılcak. ben muaneye 35 lira 2liyede 55 lira ödedim toplam 90 tl ödedim

hımm sagol canım bilgilendirdigin için ben devlette yaptıracamya ekran yok ben göremem ama olsun herşeyi güzel çıksında sorun degil 12 haftalıkken ne kadardı kız bebegin bebek oldugu bellimiydi yaaaa

bende çok dikkat ediyordum ama en son kaan hocaya gittiğimizde 3 gün perhiz olayı dünya sağlık örgütünün değeri o yüzden diyoruz ama normalde sperm 24 saatte kendini yeniler 24 saatte 20 milyon civarı olur dedi gerçektende 4 günde bekleyip örnek verdik 2gün bekleyip örnek verdik arada pek fark yoktu 4 gün olanda biraz sayı artıştı ama hareket azalmıştı. 2 gündeyse sayı çok az azalmıştı hareket ise artmıştı aşılamada bazen yumurta erken çatlıyor aşıla zamanı tutmuyor riske atmamak için önceden çalışma olsunki yumurta kazara çatlarsada içerde sperm olsun ben bunu yapmadım sonradan öğrendim 2 uygulamadada tutmadı aşılama aşılamadan 2 ay sonra normal yolla oldu

hımm sagol canım bilgilendirdigin için ben devlette yaptıracamya ekran yok ben göremem ama olsun herşeyi güzel çıksında sorun degil 12 haftalıkken ne kadardı kız bebegin bebek oldugu bellimiydi yaaaa

58 mm di valla herşeyi anlaşılıyor çok net inan süper resmen sırt üstü yatıyor zıplayıp duruyor arada yan dönüyor yan dönünce omurgası belli oluyor başı burnu çenesi belli oluyor yada biz benzettik :) özele git bence bi doyasıya bak bebeğine. Çarşamba cinsiyetini kesin olarak söyler doktor erkek dedi bakalım kesinmi :)

2 hafta fala sonra cinsiyetiyle birlikte ögreniyim diye o zaman gitmeyi düşünüyorum demek bide zıplıyo hee ayyy sevesim geldi kız hadi bakalım bende merak ediyorum artık yavaş yavaş neyse canım ben çıkıyorum artık hayırlı geceler yarın görüşürüz byee

canım 2 li testi 12 hafta öneriyorlar geç kalma biz 11. hafta gittiğimizde doktor en gen 2 haftada 2 li test yapılmalı yoksa geç kalınır demişti iyi geceler bende yatıyorum

lorkemmm canım lorkemm nasılsın kuşumm
Ronyam yazdım kactım yıne
bu aralar boyle esım evdeyken zor gırıyorum kızıyo bıraz kk dan dolayı degılde bılg basında boynum bılegım agrıyo dıye
Lorke cim yay burcu bifr kocam var vallahi ben istemiyorum artik gezmek mezmek cocikla kolaymi saniyorsun( ama napim durmuyor :)

tedavi tam gaz devam ediyor bu aydan sonra calismada baslar cunki daha yeni regl olmaya basladim ben :)

yaa demek o yuzden bende guya oglagım yukselenım yay ama kımse benım oglak oldugumu dusunmuyo yay oldugum koınusunda hem fıkırler demek bende o yuzden duramıyorum

yok ya krısım zorda olsa gezın bencede en guzelı sonra anneler bebeler yuzunden eve kapandık dıye psıkolojık sorun yasıyolar
senın yaptıgın daha guzel bence

kızım hakkaten bende sınır oldum gıt kavga et kesın
bole kavga nıyetıyle gıdınce de hemen ıyı davranıp halledıyolar ya ısını bazen hevesı kursagında kalıyo ınsanın o duruma da sınır olurum

12 den once catlamaaz buyuk ıhtımal ama dedıgın gıbı akıntı erken baslıyo bayagı artıyo hemde
cunku ıgne hepsını buyutmeye calısıyo

günaydınnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın deyıp varlıgını hısseettırıp kacmıs bızımmkı

HAYIRLI SABAHLAR KISLARRRRRRRRRR

MUES cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun bu tedavin sana İNŞAALLAH bebişni getirir.

çakır inş bu sıkıntılar geçecek cnm bebğini kucağına alıp onun misss kokusunu içine çektiğin zaman bunları hatırlamayacaksın bile inş dualarım sizinle arkadaşlar...

RONYA maşaallah kuzuna 30 haftayı dagördünüz inş kucağına aldığın günleride gör cnm

ENES bende bu ay takip yaptırdım ve çatlatma iğnesi vuruldum bi tane kaliteli yumurtam oldu inş güzel haberler veririz ikimizde....

LORKE,GELBEBEĞİM,EKİNTOŞ sizlere de hayırlı sabahlar....

bugün adetgünüm ama dr gecikebilir demişti bende bu yüzden ay sonunu bekliyorumhiç adet belirtim yok ya inş hiç olmaz....

ESRA inş gelmez o kırmızların cnm... böyle olursun inş

ben de bugün ikiz kardeşimin yanına gideceğim kısmetse oğluşu var onun bi tane çooooooook tatlı onu özledimmmm

dünde yazdım bel ağrım halen devam ediyo kızlar ben ne yapayım ya bebiştenmidir acaba heveslensem mi bilemiyorum..

ŞAFAK 6 GÜN

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel topıgımın guzel ınsanlarıııııııııııııııııııııııııııııı

canim insallah pozitif sonuc alirsin cok dua ettim senin icin. Ama alamassakta uzulmuyoruz cunku esinin değeri cok cok güzel cikmis en cok ben buna sevindim. Tutmasada bu hareketli yuzdesiyle dogal yolla bile hamile kalabilirsin

gunaydinn kizlarrrr
sevser nasilsin asilaman yapilmis simdi beklemedesin dimi iyi dinlen canim

saolun canlarım benim nekadar şNSLIYIM BUKADAR ÇOK DUA EDEN ARKADAŞLARIM VAR
hamd olsun allaha
teşekkürler umudcum
şuanda beklemedeyim dr 18 gün sora kanda baktır dedi az az gün sayıyorum
umarım tutunmuştur dr 3 günde ilişki sora
gün aşırı ilişki önerdi
çalışmalara devam bakalım
bugün ali imran suresini okuyacağım
4 yıldır bebeği olmayab bi arkadaşımız okuduğu ay doğal yolla hamile kaldı
hayırlısı bakalım

bu arad ii bank reklamı varya
günaydın türkiye bugün en az 3 500 bebek dünyaya gelecek vs.....
onu izlerken nasıl heycanlanıyorum
hayırlısı bakalım kızlar

kızlar bu arada 8 şubat test günüm
regl tarihimde 4 şubat eger gelmezse umutlanacam şuanda zerre umut taşımıyorum : (((

Günaydın KIzlar

Mutlu güzel bir gün diliyorum. Sevserciğim ve cennet kokulum güzel bekleyiş bunlar :) heyecanınızı anlıyorum. Allah yüzünüzü güldürsün. Eneslenacığım sende tedavideymişsin, gece takılmadığım için geçmişi okuyunca anladım. Hayırlısı olsun canım, inşallah sonu bebek olur, Allah senind eyüzünü güldürsün.

Benim eşimin de yarın test sonucu çıkacak, baakalım ne oldu biizm spermencikler :) eşime bugün bişey oldu, çok şaşırdım ve mutlu oldum. Genelde ben ısrar ederdim vitamin kullan vs. diye. bugün gnc sitesine girmiş beni arıyor hangisini alacam diye. Baya bir mutlu oldum.
Biizm işyerinde arkadaşın eşi hamile dün hastaneye götürdüler doğum için, eşime diyorum arkadaş çok heyecanlı. ee heralde dedi adam baba oluyo ben olsam bende heyecanlanırım dedi. bir an onları kendi yerimize koydum, çok heyecan verici bir duygu. İnşallah biz de tatarız o duyguyu.

günaydın kızlar...
SEVSER canım benim aşılaman olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın bu defa tedavinden senin adına çok sevindim rabbim bu defa emeğinin karşılığını vericektir inşallah
MAVİLİM inşallah sizde yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız yarın heyecanla bize yazar paylaşırsın mutluluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…