- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.661
amann ben bittere soru soruyom oda gitmiş temmuz annelerini okuyo
burdayım canım bikaç sayfaya bakıyorum :) canım usg ile doktor bebeğin ense kalınlığını ölçüyor işlem biraz uzun sürüyor 10 -15 dak sürdü doyasıya bebeğime baktım karşımda tv ekranı vardı ordan izledim bebeğin boyu kilosu baş boyu ense kalınlığı boyun kalça ölçümü yapıyor o verileri not alıyor. sonra kan veriyorsun sonuç 1 hafta sonra çıkıyor risk faktörünü yazıyor istatistiksel olarak 16. haftada 3lü test yapılcak. ben muaneye 35 lira 2liyede 55 lira ödedim toplam 90 tl ödedim
delü tek tek sayıyımmı yani 1 2 3....... diye
ama oda kabulümdür Rabbim nasip ettikten sonra
benim korkum yok sen gibi
bakalım canım nasibimizde ne varsa onu göreceğiz
ama aşılama işimize gelir denk geldi gelmedi mevzusu yüzünden
doktora soramadım ilişki zamanlarını ama aşılama olursa sonrasında
çalışmayı düşünüyoruz öncesini bilmiyorum kaç gün perhiz olmalı
çarşamba gittiğimde detaylı konuşurum inşallah
hımm sagol canım bilgilendirdigin için ben devlette yaptıracamya ekran yok ben göremem ama olsun herşeyi güzel çıksında sorun degil 12 haftalıkken ne kadardı kız bebegin bebek oldugu bellimiydi yaaaa
58 mm di valla herşeyi anlaşılıyor çok net inan süper resmen sırt üstü yatıyor zıplayıp duruyor arada yan dönüyor yan dönünce omurgası belli oluyor başı burnu çenesi belli oluyor yada biz benzettik :) özele git bence bi doyasıya bak bebeğine. Çarşamba cinsiyetini kesin olarak söyler doktor erkek dedi bakalım kesinmi :)
2 hafta fala sonra cinsiyetiyle birlikte ögreniyim diye o zaman gitmeyi düşünüyorum demek bide zıplıyo hee ayyy sevesim geldi kız hadi bakalım bende merak ediyorum artık yavaş yavaşneyse canım ben çıkıyorum artık hayırlı geceler yarın görüşürüz byee
Ronyam yazdım kactım yınelorkemmm canım lorkemm nasılsın kuşumm
Lorke cim yay burcu bifr kocam var vallahi ben istemiyorum artik gezmek mezmek cocikla kolaymi saniyorsun( ama napim durmuyor :)
tedavi tam gaz devam ediyor bu aydan sonra calismada baslar cunki daha yeni regl olmaya basladim ben :)
tedavim için dua eden arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Rabbim bu yolda emek veren cümlemize hayırlısını versin inşallah
lorkem iğneyi anlatmışsın canım çok sağol 4. gün ben yine şok oldum yeni kutuyu
açtım eczacı farklı vermiş enjektörlü olanından mecbur başladım saatim geldiği için
ama iğne çok kalın zor yapıyorum ve canım çok yanıyo yarın açmadığım kutuyu
değiştirmemi söyledi doktorum raporda kartuşlu yazmış ama eczacı diğerinden vermiş
bana bilerekmi yaptı bilmiyorum artık.
12 den once catlamaaz buyuk ıhtımal ama dedıgın gıbı akıntı erken baslıyo bayagı artıyo hemdeinşallah ceylanım bu gidişle çatlatma erken olcak gibi zaten 7. günümdeyim ve akıntım 6. günden başladı
kız 6 yumoşla geliyorum peşinden ona göre kasıklarım sancılanıyo sürekli batma şeklinde
gunaydın deyıp varlıgını hısseettırıp kacmıs bızımmkıgünaydınnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
slm mıllet herkese guzel haftalar olsun bakalım
adacım hosgelmıssınız oglunla bırlıkte aramıza
ozletmeyın kendınızı ınsallah dedıgın gıbı 40 ı cıkınca rahatlarsın hersey daha kolay olur
erkek cocukları hep daha gazlı oluyo zaten Allah yard olsun
pamuk sende yuvana donmussun hosgeldın aramıza tekrar
sevserr senınde asılama olmus hadı gozun aydın guzel sonucunu beklıyoruz ınsallah
saat meselesıne takılma cunku o spermlerı ozel bıseyle yıkayıp hazırladıkları ıcın dayanma surelerı uzuyo yanı
mesela eısm sabah 8 de vermıstı benım asılama 12 de oldu
senın esın daha gec verdı ornegı zaten dıye hatırlıyorum
kurcalama kafanı ok
canim insallah pozitif sonuc alirsin cok dua ettim senin icin. Ama alamassakta uzulmuyoruz cunku esinin değeri cok cok güzel cikmis en cok ben buna sevindim. Tutmasada bu hareketli yuzdesiyle dogal yolla bile hamile kalabilirsin
Günaydın sevgili Arkadaşlarım
Herkese güzel bir haftasonu dilerim.
Sevserciğim canım aşılaman bebişle sonuçlansın inşallah. burdan mutlu haberini almayı nasip etsin. sen rahat ol. takma kafana sorunlar, sadece bekle sabırla ve heyecanla :)
Adacığm hadi gözün aydın, bebeğini kucağına almışsın çok sevindim. Güle güle büyüt. Allah kolaylıklar versin.
Umutçuğum annen ameliyat olmuş, geçmiş olsun , Allah şifa versin.
Pamukçuğum canım hoşgeldin, evine dönmüşsün hadi gözün aydın.
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
adacık gordum bebegın resmını masallahhhhhhhhhh ay ne tatlı yha tam ısırmalık
ama ben sızınkılere kıyamam
CEYLANINKINI ısırcam
malum etlı butlu olur onunkısı :)))))))
pamukkkkkkkkkkkkta evıne gelmıs ne gusellllllllllllllll cok sevndımmmmmm
bu arada KRISSSSSSS NERDE(((BONCUK NERDE BARUK NERDE SUMAK NERDE NUN NERDE BIRICIK NERDE YHAAAAAAAAA ((((((((((((((((((
UMUD,10 yıllık tazmınatını alınca bana haber ver
sevsercıgım hayırlı ugurlu olsun ,sımdı bısı dusunme ve sadece dua et.rabbım ınsallah melegını sana bagslar
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
gunaydin kizlarrrr
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurlerrr...
ESRA tamam kuzum 10 yillik tazminatimi alinca haber veririmde bunun icin beni isten cikarmalari lazim ALLAH korusun....
SEVSER asilama yaptirmissin sonucu hayirli olsun INSALLAH..
ADA PAMUK hosgeldinizzzz..RABBIM bebeklerinizi saglikli mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin...
bu arada sahi yaa KRISS nerde....
bana gelince iyiyim cok SUKUR hersey yolunda sadece yorgunum oda dinlenince gecer.psikolojim normale dondu cok sukur :))
esim hasta 1 haftadir atesi dusmuyo antibiyotik vermisti doktor kullanmamis niye kullanmadin diyorum spermlere zararli diye kullanmamis...deli cocuk....
bugun cok kotu oldu dr. verdigi ve esimin kullanmadigi antibiyotigi degistirdi bunu kullan daha kotu olma dedim bende mirin kirin etti ama kullancak :) o iyi olsunda hicbiseyin onemi yok
herkese merhaba:)
ada gelmiş,pamuk gelmiş....keyifleri yerinde maşallahhhhhhhhhhhhhama siz böyle deprosyan falan diyince beni de korkutuyorsunuz.....pamuk sen doktora falan gittinmi de öyle kesin konuşuyorsun.....
neyse Rabbim evlatlarınızla eşlerinizle uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin...
umudcum annene ve eşine geçmiş olsunnnnnn
sevser ,ne olur bir sevser klasiği yaşatma,rahat ol ...o aşamaya gelmişsin ha yarım saat önce ha yarım saat sonraRabbim gönlünün muradını versin...
slm millet nasılsınız
ben iyiym çok şükür günler geçmiyooooŞAFAK 7 GÜN...
UMUD annene çokgeçmiş olsun Allah şifa versin..
SEVSER inş güzelhaberler veririz ikimizde bende bekliyom
ADA maşaallah kuzuna geçer inş gaz sıkıntısı da Rabbim sağlıklıeylesin
PAMUK gözünaydın yuvana kavuşmuşssun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
DARISI DOĞURMAK ÜZERE OLAN EKİNTOSUN VE DİĞER HANMİLE BAYANLARIN BAŞINA
EKİNNN cnm geçmiş olsun sanada diş tedavisi çok zor hiç sevmiyomm :26:
CEYLAN dikkat et bebişine ESRA ya yem olabilir
gunaydinn kizlarrrr
sevser nasilsin asilaman yapilmis simdi beklemedesin dimi iyi dinlen canim
gunaydinn kizlarrrr
sevser nasilsin asilaman yapilmis simdi beklemedesin dimi iyi dinlen canim
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel topıgımın guzel ınsanlarıııııııııııııııııııııııııııııı
Gunaydin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?