Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benimde yarın eşimin test günü çok heyecanlıyım eşim rahatsız olduğundan 2 aydır hiçbir vitamin ya da klomen kullanmadık çok merak ediyorum sonra yolumuzu çizeğiz

cennetkokulumdamı aşılama yaptırmış ne zamandır uğrayamadım seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız kız ben sana cennet diyeceğim ismin çok uzun :))

cnm benimde yarın eşimin test günü çok heyecanlıyım eşim rahatsız olduğundan 2 aydır hiçbir vitamin ya da klomen kullanmadık çok merak ediyorum sonra yolumuzu çizeğiz

tatlım üzme kendini inşallah sonuçlar iyi çıkacaktır bizde sadece 1 buçuk ay kullanmıştık vitamin ama yinede sonuç iyi çıkmıştı inşallah sizinkide iyi çıkacaktır benim çektiğim bi tesbih var hep faydasını görmüşümdür sen ve mavide çeksin bunu yarına kadar çektiğiniz kadar çekin ben sonucu alana kadar çektim hadi hayırlısı tesbihi yazıyorum ''La ilahe illa ente sübhaneke inniy küntü minezzalimin''

kızlar birde benim yumurtlamadan sonra göğsümde ağrılarım başladı hani reglden hemen önce olan ağrının aynısı ama hala geçmedi özellikle uçları ve yan tarafı çok sızlıyo resmen elimi vuramıyorum bu neden olur acaba yumurtlamamı olmadı bu ay :44:

sağol bitanem bizde allahın izniyle eşimle cuma oruç tutacağız dua edeceğiz rabbim ezan vakti hepimize hayırlısıyla hayırlı evlat versin

Sagolasin aruna.Cok sukur iyiyiz.Bebegimde buyumeye calisiyor,Rabbimin izni ile.
Pzt gunu 2li taramamiz var onu bekliyoruz.
Sen nasilsin arunam?

ateşini ölçüyor musun ordanda anlıyabilirdik mi çatladımı diye dr bana uzayan akıntı kısaldığında yumurta çatlar demişti

Sagolasin aruna.Cok sukur iyiyiz.Bebegimde buyumeye calisiyor,Rabbimin izni ile.
Pzt gunu 2li taramamiz var onu bekliyoruz.
Sen nasilsin arunam?

cnm hepsi çok güzel geçecek rabbimin izniyle alacaksın eline bebişini ben iki aydır çok uzağım bebiş konusuna artık 34 yaşındayım biraz silkelen dedim kendime yarın eşimin sperm testi var önce iyi bir kalp damar sonrada bu durumu bilen bir üroloğ bulacağız ben hiç adetliyken dr gitmemiştim şu 15 tatilde haftaya kısmetse adet olunca gideceğim

cennet kokulum tedavin hayırlı olsun inşallah canım
allaha emanetsin
Allah razı olsun canım seninde hayırlı olsun aşılaman olmuş. Benimde regl günüm bugün dr iki hafta demişti benimde hiç belirtim yok ama hafta sonunu beklemek zorundayım.
Mavi canım hakkında seninde hayırlısi olur bi gün hepimiz ınş o güzel ve eşi benzeri olmayan duyguyu tadacağız. Iyi dileklerin için teşekkürederim.
Karden canım ben aşılama yapmadım takip ve çatlatma iğnesi yaptırdım sevser le gün sayiyoruz. Bana istediğin gibi hitap edebilirsin.

İnşallah tatlım, hayırlısı olsun. inşallah size güzel haberler veririrm. yazdığın dua içinde sağol. okuyacam inşallah. Öpüyorum seni

lorkeeee
bir sen bir ben variz koca topicte nasilsin

evet umudcum bende dısaardan geldım bı bakayım kım var kım yok muhabbet olmusmu dıye

sen ıs yerndesın sanrıım sımdı okudum gecmısı cıkıp senı yalnız bırakıcam uzgunum yemegım yok cunku mutfaga gecmem laım

slm canım nasılsın naptın rapor olayını ben hala beklemedeyim okadar sıkıldım ki rabbim yardımcımız olsun

evet canim is yerindeyim aksamda nobetciyim :))
gezenti lorke bu saate kadar gez gez sonra yemek yok de hadi git yemek yap kocisin isten gelir ac kalmasin
ama sen becerikli hatunsun herbiseyi basarirsin

selam herkese ne kadar cok kisi tedavide sevser mues cakir cennet kokulum sayamadigim arkadaslarim insallah hepsi hamile kalir bu ay bende sogan kurune basladim korka korka bir kac yerde olumsuz etkilerini okumustum ama yinede bos durmak istemedim enfeksiyon falan varsa iyi geliyormus bildigim kadariyla kistim yok ama hayirlisi

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................hani çok zordu Bebişimiz Kız..
Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Kız ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................Şubatta tüp bebek tedavisi başlıyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................İğneli yumurta takibinde...
sevser...............................Aşılama tedavisinde..
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
çakır.................................Dondurulmuş tüp bebek tedavisinde...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................İlaçlı yumurta takibinde...
5N1Ke.............................Tüp bebek tedavisinde..
Melisdilek.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
cennet kokulum................İlaçlı yumurta takibinde...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen ...

Son düzenleme:
slm canım nasılsın naptın rapor olayını ben hala beklemedeyim okadar sıkıldım ki rabbim yardımcımız olsun
canım bız kaan hocaya gıdıcez o yuzden benım evraklar hazır ama goturmuyorum daha bı 3 ay beklıcez gıbı gorunuyor 1 ay kala verırım raporda cıkar dıe dusunuyorum
sen ne zamandan berı beklıyorsun kı
bana kenan hoca dosyalar tam olduktan soınra raporları fazla bekletmıyoruz hemen baslıyoruz demıstı

evet canim is yerindeyim aksamda nobetciyim :))
gezenti lorke bu saate kadar gez gez sonra yemek yok de hadi git yemek yap kocisin isten gelir ac kalmasin
ama sen becerikli hatunsun herbiseyi basarirsin

he ya gezdım geldım yemegımıde hazırladım
ya benım yemek ısı ayrıntılı bısey yoksa uzun surmuyo
bız 2 cesıt yıyoruz 3 cesıt cok nadıren
alıstık bu duzene kolay oluyo o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…