- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #108.681
Günaydın KIzlar
Mutlu güzel bir gün diliyorum. Sevserciğim ve cennet kokulum güzel bekleyiş bunlar :) heyecanınızı anlıyorum. Allah yüzünüzü güldürsün. Eneslenacığım sende tedavideymişsin, gece takılmadığım için geçmişi okuyunca anladım. Hayırlısı olsun canım, inşallah sonu bebek olur, Allah senind eyüzünü güldürsün.
Benim eşimin de yarın test sonucu çıkacak, baakalım ne oldu biizm spermencikler :) eşime bugün bişey oldu, çok şaşırdım ve mutlu oldum. Genelde ben ısrar ederdim vitamin kullan vs. diye. bugün gnc sitesine girmiş beni arıyor hangisini alacam diye. Baya bir mutlu oldum.
Biizm işyerinde arkadaşın eşi hamile dün hastaneye götürdüler doğum için, eşime diyorum arkadaş çok heyecanlı. ee heralde dedi adam baba oluyo ben olsam bende heyecanlanırım dedi. bir an onları kendi yerimize koydum, çok heyecan verici bir duygu. İnşallah biz de tatarız o duyguyu.
cnm benimde yarın eşimin test günü çok heyecanlıyım eşim rahatsız olduğundan 2 aydır hiçbir vitamin ya da klomen kullanmadık çok merak ediyorum sonra yolumuzu çizeğiz
tatlım üzme kendini inşallah sonuçlar iyi çıkacaktır bizde sadece 1 buçuk ay kullanmıştık vitamin ama yinede sonuç iyi çıkmıştı inşallah sizinkide iyi çıkacaktır benim çektiğim bi tesbih var hep faydasını görmüşümdür sen ve mavide çeksin bunu yarına kadar çektiğiniz kadar çekin ben sonucu alana kadar çektim hadi hayırlısı tesbihi yazıyorum ''La ilahe illa ente sübhaneke inniy küntü minezzalimin''
kızlar birde benim yumurtlamadan sonra göğsümde ağrılarım başladı hani reglden hemen önce olan ağrının aynısı ama hala geçmedi özellikle uçları ve yan tarafı çok sızlıyo resmen elimi vuramıyorum bu neden olur acaba yumurtlamamı olmadı bu ay :44:
Sagolasin aruna.Cok sukur iyiyiz.Bebegimde buyumeye calisiyor,Rabbimin izni ile.
Pzt gunu 2li taramamiz var onu bekliyoruz.
Sen nasilsin arunam?
Allah razı olsun canım seninde hayırlı olsun aşılaman olmuş. Benimde regl günüm bugün dr iki hafta demişti benimde hiç belirtim yok ama hafta sonunu beklemek zorundayım.cennet kokulum tedavin hayırlı olsun inşallah canım
allaha emanetsin
Sagolasin aruna.Cok sukur iyiyiz.Bebegimde buyumeye calisiyor,Rabbimin izni ile.
Pzt gunu 2li taramamiz var onu bekliyoruz.
Sen nasilsin arunam?
günaydın kızlar...
SEVSER canım benim aşılaman olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın bu defa tedavinden senin adına çok sevindim rabbim bu defa emeğinin karşılığını vericektir inşallah
MAVİLİM inşallah sizde yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız yarın heyecanla bize yazar paylaşırsın mutluluğunu
lorkeeee
bir sen bir ben variz koca topicte nasilsin
evet umudcum bende dısaardan geldım bı bakayım kım var kım yok muhabbet olmusmu dıye
sen ıs yerndesın sanrıım sımdı okudum gecmısı cıkıp senı yalnız bırakıcam uzgunum yemegım yok cunku mutfaga gecmem laım
evet umudcum bende dısaardan geldım bı bakayım kım var kım yok muhabbet olmusmu dıye
sen ıs yerndesın sanrıım sımdı okudum gecmısı cıkıp senı yalnız bırakıcam uzgunum yemegım yok cunku mutfaga gecmem laım
canım bız kaan hocaya gıdıcez o yuzden benım evraklar hazır ama goturmuyorum daha bı 3 ay beklıcez gıbı gorunuyor 1 ay kala verırım raporda cıkar dıe dusunuyorumslm canım nasılsın naptın rapor olayını ben hala beklemedeyim okadar sıkıldım ki rabbim yardımcımız olsun
evet canim is yerindeyim aksamda nobetciyim :))
gezenti lorke bu saate kadar gez gez sonra yemek yok de hadi git yemek yap kocisin isten gelir ac kalmasin
ama sen becerikli hatunsun herbiseyi basarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?