Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vitaminler bende olmadıgı halde böyleyim bide olsa ne yaparım acaba:))))))

valla düşünemiyorum :))))))) ben alıştım mecburen hatta ilk sıralarda kafayı yiyodum nerdeyse yok şunu vermeliyim yok şöyle olmalı bilmem ne alıştım nihayet şimdi sabır aşamasındayım

valla düşünemiyorum :))))))) ben alıştım mecburen hatta ilk sıralarda kafayı yiyodum nerdeyse yok şunu vermeliyim yok şöyle olmalı bilmem ne alıştım nihayet şimdi sabır aşamasındayım

:))) bilmezmiyim canım seni az takip etmedim burdan bayadır burdayım bende okuyucu olarak:))

Yaa kriscim ovulasyon testi yine yaptım tek çizgi ama az bişey uzayan akıntıda başladı ama silikte olsa bişi yok testte yarın bana bir akıl ver canım yaa

keşke öyle bişey olsaaa:)okusunlar al yazıyorumm..okuyunnnn
Her gece her gece özel hayat kalmadı..
Ne düşüncesizsiniz, vakitli vakitsiz geliyorsunuz..
Biz siz gibi bekarmıyızz işimiz olur gücümüz olurr.

ayyy hoşuma gitti bu bak eşimin değerleri yükselsin ovulasyon günlerimde de damlarlar bunlar arkadaşım diyoki zil çaldığında hemen üstüne kırmızı bir gecelik giyin kapıyı arala üzerini görsün müsait değilim de bak neoluyo diyo aslında yapsammı birgün

günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya

günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
Havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya

günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuu Bana havlu deme :)))

ben yokken neler olmuş burda kimselere vermem ben seni

benim güzel arkadaşlarım beni çokmu severmiş
bende sizleri çok seviorum hemde çokkk :103::103::103:

Canım Rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirmek nasip etsin prensesine
hayırlı uğurlu olsun

günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuu Bana havlu deme :)))

havluuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…