- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.861
krisim bu elevit iştahmı açıyo yoksa banamı öyle geliyo durmadan tıkınmaya başladım :)))))
kilo almayayım bari
ne kilomu bunu eşim içmeyecekmi ya
kız ben elevitten bahsediyorum sen evicap la karıştırdın herhalde elevit i ben içiyorum
ay iyi yaaa bende korktum valla bütün vitaminler karıştı gitti kafamda ne bulsam içirecem ben allahtan yokta içiremiyom:))))))))
vitaminler bende olmadıgı halde böyleyim bide olsa ne yaparım acaba:))))))
valla düşünemiyorum :))))))) ben alıştım mecburen hatta ilk sıralarda kafayı yiyodum nerdeyse yok şunu vermeliyim yok şöyle olmalı bilmem ne alıştım nihayet şimdi sabır aşamasındayım
:))) bilmezmiyim canım seni az takip etmedim burdan bayadır burdayım bende okuyucu olarak:))
günaydın kızlar. Ohhhh, bütün haftanın yorgunluğunu çıkardım, yaklaşık 12 saat uyumuşum mis gibi....
keşke öyle bişey olsaaa:)okusunlar al yazıyorumm..okuyunnnn
Her gece her gece özel hayat kalmadı..
Ne düşüncesizsiniz, vakitli vakitsiz geliyorsunuz..
Biz siz gibi bekarmıyızz işimiz olur gücümüz olurr.
günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
Havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya
günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuuBana havlu deme :)))
günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya
Unutmuşum şeker
Nasılsın bakalım
ben yokken neler olmuş burda kimselere vermem ben seni
ayyyyyyyyy tahmin edebiliyorum bakıp bakıp nasıl sevindiğinizi güle güle giyinsin o tatlı bebişin ne şanslı bir bebektir o ya maşallah diyorum
hem teyzeside alacak ona cici :))))))))
az da almamış aman tanrım 2 bavul :)))))))))) üstünde görürsün bebişinin inşallahhhhhhh
günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuuBana havlu deme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?