- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.881
iii pazarlar herkjese
selam kuşlar nasılsınz bakım
sanada güzel pazarlariii pazarlar herkjese
:79:
iyi pazarlarr:79::79::79:
krisim bu elevit iştahmı açıyo yoksa banamı öyle geliyo durmadan tıkınmaya başladım :)))))
kilo almayayım bari
vitaminler bende olmadıgı halde böyleyim bide olsa ne yaparım acaba:))))))
ohh ohh masallah herkes burada:)
yapamiyoruz degilmi buraya bakmadan:)
Yaa kriscim ovulasyon testi yine yaptım tek çizgi ama az bişey uzayan akıntıda başladı ama silikte olsa bişi yok testte yarın bana bir akıl ver canım yaa
ayyy hoşuma gitti bu bak eşimin değerleri yükselsin ovulasyon günlerimde de damlarlar bunlar arkadaşım diyoki zil çaldığında hemen üstüne kırmızı bir gecelik giyin kapıyı arala üzerini görsün müsait değilim de bak neoluyo diyo aslında yapsammı birgün
günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya
ohh ohh masallah herkes burada:)
yapamiyoruz degilmi buraya bakmadan:)
sürekli abur cubur yemek yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum ayy arkadaşım dedi banada ben kilo aldım diye dediğin gibi psikolojikte olabilir benim ki kesin öyledir de iştecanim ya bahaneler arama :)
istahin acilsa bile yememeye calis
kilo almaman lazim
gece yatmadan once ic eger istahini actigini dusunuyorsan doktor bana oyle demisti
günaydın tatlışım
havlumuuuuuuuuuuuuuuuBana havlu deme :)))
canim basinda havlu varsa gidecegin tek yer pamuk lar olabilir
Ankara civari oyle yapiyor:):)))))
hele ben hiç yapamıorum hele birgün seni görmesem neyaparım bilmiyorum :))))))))))))
sürekli abur cubur yemek yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum ayy arkadaşım dedi banada ben kilo aldım diye dediğin gibi psikolojikte olabilir benim ki kesin öyledir de işte
aslında en doğru olan sabah kahvaltısından sonra içilmesiymiş hormonlar ozaman daha iyi çalışıyomuş sanırım ama bugünde erken içtim en iyisi bundan sonra geceleri almak
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakris uğraşma benimle bak bugün kesin gelecek ama ben kapıyı açmıcam cips geç gelecek nasıl olsa aç diyen biride olmaz hem
ayy hakketen oyle yaaa:))
Eleviti bende sabah kahvaltıdan sonra içiyorum, iştah miştah açılmadı bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?