Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim bu elevit iştahmı açıyo yoksa banamı öyle geliyo durmadan tıkınmaya başladım :)))))
kilo almayayım bari

canim ya bahaneler arama :)
istahin acilsa bile yememeye calis
kilo almaman lazim

gece yatmadan once ic eger istahini actigini dusunuyorsan doktor bana oyle demisti

Yaa kriscim ovulasyon testi yine yaptım tek çizgi ama az bişey uzayan akıntıda başladı ama silikte olsa bişi yok testte yarın bana bir akıl ver canım yaa

yumurtladim kusum sen
bu gecede calismaya devam ve bacaklar 2 saat havaya

bugunden itibaren gun asiri birkac kez daha yapin ama garanti olsun.

farketmez siz yapin biz iceride oturur bekleriz der onlar:))
bence cips ciksin kapiya:)))))))))))))))

günaydın sevgi kelebekleri :)))))
ya bende bi duş aldım başımda havlu :78::78::78:
havada bi güzell yazdan kalma hadi kalk bi yerlere gidelim sebeti alıp küçük bi piknik yapalım diorum ama adam odun ya

canim basinda havlu varsa gidecegin tek yer pamuk lar olabilir
Ankara civari oyle yapiyor:):)))))

ohh ohh masallah herkes burada:)
yapamiyoruz degilmi buraya bakmadan:)

hele ben hiç yapamıorum hele birgün seni görmesem neyaparım bilmiyorum :))))))))))))

canim ya bahaneler arama :)
istahin acilsa bile yememeye calis
kilo almaman lazim

gece yatmadan once ic eger istahini actigini dusunuyorsan doktor bana oyle demisti
sürekli abur cubur yemek yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum ayy arkadaşım dedi banada ben kilo aldım diye dediğin gibi psikolojikte olabilir benim ki kesin öyledir de işte
aslında en doğru olan sabah kahvaltısından sonra içilmesiymiş hormonlar ozaman daha iyi çalışıyomuş sanırım ama bugünde erken içtim en iyisi bundan sonra geceleri almak

canim basinda havlu varsa gidecegin tek yer pamuk lar olabilir
Ankara civari oyle yapiyor:):)))))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uğraşma benimle bak bugün kesin gelecek ama ben kapıyı açmıcam cips geç gelecek nasıl olsa aç diyen biride olmaz hem

Eleviti bende sabah kahvaltıdan sonra içiyorum, iştah miştah açılmadı bende...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kris uğraşma benimle bak bugün kesin gelecek ama ben kapıyı açmıcam cips geç gelecek nasıl olsa aç diyen biride olmaz hem

cips in de ac demesi ayri bir mevzuu zaten .
sakin acma
valla cok tehlikeli bir durum. bekar kizlarin evli insanin evinde ne isi var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…