Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok yazmasamda gözüm üstünüzde hatunlar.
Hadi bakalım gelsin yeni bebişler
yeni hamişler..
adaşım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.
adacım gazmanı öpüyorummmmm

Çok yazmasamda gözüm üstünüzde hatunlar.
Hadi bakalım gelsin yeni bebişler
yeni hamişler..
adaşım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.
adacım gazmanı öpüyorummmmm

benim gazman uyandı pc açık kaldı
oda seni çok öpüyor teyzesi

bu arada ekintos gelmiş gitmiş
ben hala tam anlamadım ama sanırım yarınki cumartesi
ekintos bence erken değil benimde 38+5 te idi
planlı sezeryanlar genelde böyle oluyor
herşeyin güzel olması dileğiyle

canım ağzından bal damlamış mutlu oldum yazdıklarını okuyunca saolasın.... bebeğim benimledir inş
göğüslrimde bir numara yok diyordum sabahtan beri sağ göğsüme şiş saplıolar sanki öyle sancı giriyor birden. inş güzel işaretlerdir bunlar

ekintos allahım bir avazda kurtulmanızı nasip etsin bebeğinin mis kokusunu içine çektiğin an herşey geride kalmış olucak.. allah bir ömür boyu ayırmasın sizleri

canım biraz yüksek insülin direncin var kafanı takma, yediklerine dikkat ederek kontrol altında tutabilirsin. dr.una danışana kadar sıkıntı yapma cnm sakın.

kızlar cevap için teşekkürler, bu arada netten de araştırdım, sınır 140 diyor, ben son günlerde tatlıyı, çikolatayı abartmıştım sizce ondan olur mu? biraz dikkat edeyim artık

Evet canım dün dayamayip yaptım. Ama bende biliyorum erken olduğunu ama merak ışte. Pazartesiye kadar olmazsam ınş kan testi vereceğim. Nasip bakalım. Senin de regl başlamış sanırım geçmiş olsun canım ınş yakında güzel haberlerini alırız.
Kızlar eşim hafta sonu şehir dışına çıkacak şu an kayınvalidemdeyim ve cepten giriyorum. Inş pazartesi güzel haberler veririm. Cevap veren arkadaşlarıma hemen dönemeyebilirm cepten net çok yavaş.

huuuu huuu kimse yokmuuuu

ronyammm nasılsın şekerim? benim şeker sonucunu gördün mü 142 çıktı 1 saat sonraki değer, ilki 88, sence çokmu yüksek ya doktorda 2 hafta yokmuş ben ne yapcam? 100 lük mü yapılacak şimdi bana ama baya abartmıştım tatlı şeyleri ya

oyyy canımsınnn canım arkadaşım benimmm
demek bebek geliyor
umarım sağlıkla gelir oğluşun
ve seninde hayatın boyunca unutamayacağın
güzeş bir doğum hikayen olur
tüm dualarımız seninle olacak

canım benim eltimde böyle bir durum olmuştu ordan biliyorum şekerli yiyecekleri kesti dr.u seninki sınırda üzme canını.. ki eltim aşırı meyve yiyordu düşün onu kestiler biraz sorun yaşamadı sonrasında..

canım muhtemelen şekeri abarttığından olmuştur
sınır zaten 140 seninki çok fazla sayılmaz
şekeri kısarsan normale döner
bu aralar dikkat et doktorun tekrarlatacaktır kesin testi
ve bu sefer çıkıcağını sanmam

ayyy sorma canım ya, bugün 2 muz yedim :) oda yasaklar arasındaymış, yani yasak ne varsa yemişim :))) neyse hayırlısı dikkat edeyim 2 haftada düzelir inşallah..görsen nasıl pişmaniye falan yiyordum, günde 3-4 çikolata yiyordum ahhh ahhh

inş Ronyam çok saol, senin nasıl gidiyor? kara kızın nasıl, iyidir inşAllah..Az kaldı haa, sıra bize geliyor valla :18: senden ve papatyadan sonra sıra bende sanırım, liste tam aklımda değil ama :)

canım ben iyiy sayılırım ama baya şişdimm hareketlerim çok komik
tam bir penguen yürüyüşü yapıyorum
oğluma hamileyken çok daha iyiydim
ama şimdi her yerim ağrıyor en çokda pelvis kemiklermin ağrıyor
çok kilo almamak en iyisi gece yatarken aklıma bilgemle ceylan geldi
dediim onları uayarayım fazla kilo almasınlar
sakni sırtımda bir ton yük var ve bebeğede o kadar kilonun faydası yok
canımm valla ekintosum ve midyeden sonra sıra bende papatyada ve sende
anaaaa az kaldı valla

huuuu huuu kimse yokmuuuu

ronyamm bende geldım ama az sonra kacıcam ders calısmaya gelıyorda bı arkadasım cuma aksamları bana

ya ben yuksek atesle regl oldum artık duzen falan kalmadı hakkaten kendıu vucudu bıle kendıne suprız yapıyo ınsanın
1 ay sogan ıctım
2 ay daha devam edıcem bakalım
sonra zaten tupe 1 ay kalmıs oluyo ınsallah o zamana kdr ıcım dısım temızlensın bakalım

:))) kaçış yok napalım, ekintosum cumartesi kucağına alıyor tosununu inşAllah :) ne çabuk değil mi, zaman geçiveriyor hemen, evet fazla kilo iyi değil, ben 59 ile başlamıştım, dün tartıldım 68 olmuşum, sanırım fena değil, şu 3 aydada 3-4 kilo alsam yeter, fazla almam inşAllah..eşimde bana diyor penguenim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…