- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #109.061
ekintoscum rabbim bi avazda kurtarsin insallah bir an once toparlanirsin bu sefer bebesinin guzel habelerini paylasirsin bizlerle canim
Çok yazmasamda gözüm üstünüzde hatunlar.
Hadi bakalım gelsin yeni bebişler
yeni hamişler..
adaşım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.
adacım gazmanı öpüyorummmmm
CAnım nasılsın bebiş nasıl?
Canım gerçekten çok erken bakmışsın.
Bozma sakın moralini sancılar bağlayıcı değildir.
Tüp bebek böülümündeki bir topikte arkadaş 11. gün gitmiş kan testi yaptırmış.
Negatif çıktı oda herkes te çok üzüldü.
Sonra ertesi gün merkezde gidip kan vermiş.
Çok umutsuzdu, oraya birşey dememiş.
Hatta akşam üstü aramış sonuç için.
Pozitif çıkmış bu sefer.
Yani bazen kan testi dahi belirleyici olmuyor.
Sıkma canını,
Allah'ın iznile bebeğin tutunmuştur inşallah.
kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum...güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum..
midyecim erken mi artık geç mi bilemiyorum..doktor 2 tüp bebek denemesinden sonra bu da bir tüp bebek sayılır,büyüdüğü kadar büyüdü daha da bekletmek istemiyorum dedi...
adacım inşallah seni gibi rahat geçer herşeyim...
tatlı bir korku,telaş yaşıyoruz eşimle.o benden de heyecanlı..en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim inşallah..
tek dileğim bu güzellikleri sizlerinde yaşaması...
bu topik bana vesile oldu,inanın gerçekten oldu..bazı kişilerin üzerimde hakkı var...
hepinizi çokkk seviyorum....
bu arada bir ronyacımla karşılaşamadıkkkk
kızlar selam, moralim bozuldu yaaşeker testi sonucum ilki 88, 1 saat sonra şekeri içtikten sonra 142 çıkmış çok mu kötü? doktor il dışına çıkmış gösteremedim, 2 hafta sonra gelecekmiş, ben bu zaman zarfında ne yapmalıyım? bilenler yazsın bişiler lütfen, çok mu yüksek?
test yaptım yazdıgını hatırlamıyorum dun
neyse hayırlısı olsun ama bence 12. gun ıdrarda cıkmayabılır zaten
kotu dusunme reglın gelmezse ptesı testı tekrrla
yok gelmıcekler yarın sabah sanslarını deneyecekler
huuuu huuu kimse yokmuuuu
kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum...güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum..
midyecim erken mi artık geç mi bilemiyorum..doktor 2 tüp bebek denemesinden sonra bu da bir tüp bebek sayılır,büyüdüğü kadar büyüdü daha da bekletmek istemiyorum dedi...
adacım inşallah seni gibi rahat geçer herşeyim...
tatlı bir korku,telaş yaşıyoruz eşimle.o benden de heyecanlı..en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim inşallah..
tek dileğim bu güzellikleri sizlerinde yaşaması...
bu topik bana vesile oldu,inanın gerçekten oldu..bazı kişilerin üzerimde hakkı var...
hepinizi çokkk seviyorum....
bu arada bir ronyacımla karşılaşamadıkkkk
ronyammm nasılsın şekerim? benim şeker sonucunu gördün mü142 çıktı 1 saat sonraki değer, ilki 88, sence çokmu yüksek ya doktorda 2 hafta yokmuş ben ne yapcam? 100 lük mü yapılacak şimdi bana ama baya abartmıştım tatlı şeyleri ya
ronyammm nasılsın şekerim? benim şeker sonucunu gördün mü142 çıktı 1 saat sonraki değer, ilki 88, sence çokmu yüksek ya doktorda 2 hafta yokmuş ben ne yapcam? 100 lük mü yapılacak şimdi bana ama baya abartmıştım tatlı şeyleri ya
ben varim kara kizin annesii nasilsin canim
canım benim eltimde böyle bir durum olmuştu ordan biliyorum şekerli yiyecekleri kesti dr.u seninki sınırda üzme canını.. ki eltim aşırı meyve yiyordu düşün onu kestiler biraz sorun yaşamadı sonrasında..
canım muhtemelen şekeri abarttığından olmuştur
sınır zaten 140 seninki çok fazla sayılmaz
şekeri kısarsan normale döner
bu aralar dikkat et doktorun tekrarlatacaktır kesin testi
ve bu sefer çıkıcağını sanmam
ayyy sorma canım ya, bugün 2 muz yedim :) oda yasaklar arasındaymış, yani yasak ne varsa yemişim :))) neyse hayırlısı dikkat edeyim 2 haftada düzelir inşallah..görsen nasıl pişmaniye falan yiyordum, günde 3-4 çikolata yiyordumahhh ahhh
inş Ronyam çok saol, senin nasıl gidiyor? kara kızın nasıl, iyidir inşAllah..Az kaldı haa, sıra bize geliyor valla :18: senden ve papatyadan sonra sıra bende sanırım, liste tam aklımda değil ama :)
canım ben iyiy sayılırım ama baya şişdimm hareketlerim çok komik
tam bir penguen yürüyüşü yapıyorum
oğluma hamileyken çok daha iyiydim
ama şimdi her yerim ağrıyor en çokda pelvis kemiklermin ağrıyor
çok kilo almamak en iyisi gece yatarken aklıma bilgemle ceylan geldi
dediim onları uayarayım fazla kilo almasınlar
sakni sırtımda bir ton yük var ve bebeğede o kadar kilonun faydası yok
canımm valla ekintosum ve midyeden sonra sıra bende papatyada ve sende
anaaaa az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?