Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adaaaa hosgeldın
oglun nasıl
gaz sıkıntınız devam edıyomu hala

Canım kıyamam sana ben,
Migren i adı geçince tüylerim diken diken oluyor.
Çok geçmiş olsun.
Bu ay olmasada çok yakında güzel haberlerini alıcaz inşallah.

muesım mıgrenı olan aynı selerı hıssedıyo gıbı oluyo cunku
cok sukur bugun ıyıyım yavastan basladı lekelenmem bas agrım da hafıfledı

hayırlı cumalar mues

CAnım nasılsın bebiş nasıl?

günaydın kızlarrr,

sabah namazı gibi idrar testimi yaptım hiçbir çizgi çıkmadı... daha 7. gün çok erken o etkilemedide sabahtan beri adet sancısına benzer bı sancım var o canımı sıkıyorr

Canım gerçekten çok erken bakmışsın.
Bozma sakın moralini sancılar bağlayıcı değildir.
Tüp bebek böülümündeki bir topikte arkadaş 11. gün gitmiş kan testi yaptırmış.
Negatif çıktı oda herkes te çok üzüldü.
Sonra ertesi gün merkezde gidip kan vermiş.
Çok umutsuzdu, oraya birşey dememiş.
Hatta akşam üstü aramış sonuç için.
Pozitif çıkmış bu sefer.
Yani bazen kan testi dahi belirleyici olmuyor.
Sıkma canını,
Allah'ın iznile bebeğin tutunmuştur inşallah.

saol canım oğlum dünden beri daha bugün öğlen uydu o kıvrandı ağladı ben ağladım
geçmeyecek belli bu gaz akşamları başlıyor uykusuzluktan gözleri kızardı
seninde migren tutmuş benimde 2 gündür ağrıyor arada geçiyor

Canımmm çok geçmiş olsun yeşil çay veya ada çayı varsa içmeni tavsiye ederim çok rahatlatıyor.

Son düzenleme:
oyyyyyyyy kiyamam ben ona ya gaz sancisi cok fena biz bile dayanamiyoruz an geliyo. Allah yardimciniz olsun adacim. Doktorunuz bisey onerdimi

Mavicim esinin varikoseli varmiydi ameliyat olmusmuydu peki? Ameliyat olduysa şayet doktorumuz bir seneye kadar anca normale doner demisti bize. Dususte yasanmamis buda bir gelisme canim sakın uzmeyin kendinizi.

canım devlette doktor varikosel yok demiş. özelde hiç muayene olmadı. Ama muhtemelen yok. hayırılısı artık. inşallah tüpten güzel sonuç alrız.

Adacim yanlis hatirlamiyorsam senin dogumun olmustu değilmiiii aaaa dogru tickerin aldatti beni hala 40 haftalik gozukuyor. Bebeşin nasil sen nasilsin:)

saolun kızlar bebiş iyi şimdi çok şükür uyuyor ama heran uyanabilir gazman oğlum benim
azra evet tickerimi değiştirmemişim kaldırıyım bunu

kızlar selam, moralim bozuldu yaa şeker testi sonucum ilki 88, 1 saat sonra şekeri içtikten sonra 142 çıkmış çok mu kötü? doktor il dışına çıkmış gösteremedim, 2 hafta sonra gelecekmiş, ben bu zaman zarfında ne yapmalıyım? bilenler yazsın bişiler lütfen, çok mu yüksek?

kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum...güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum..
midyecim erken mi artık geç mi bilemiyorum..doktor 2 tüp bebek denemesinden sonra bu da bir tüp bebek sayılır,büyüdüğü kadar büyüdü daha da bekletmek istemiyorum dedi...
adacım inşallah seni gibi rahat geçer herşeyim...

tatlı bir korku,telaş yaşıyoruz eşimle.o benden de heyecanlı..en kısa zamanda güzel haberlerle gelirim inşallah..

tek dileğim bu güzellikleri sizlerinde yaşaması...
bu topik bana vesile oldu,inanın gerçekten oldu..bazı kişilerin üzerimde hakkı var...
hepinizi çokkk seviyorum....

bu arada bir ronyacımla karşılaşamadıkkkk

canım ya zordur emınım Allah yardımcın olsun aglama sen
annenın uzuntusu stresı de gecıyo bebelere
ınsallah cabucak atlatırsınız bugunlerı

Canımmm çok geçmiş olsun yeşil çay veya ada çayı varsa içmeni tavsiye ederim çok rahatlatıyor.
saolasın muesım evde ıkısıde var ıceyım sımdı demleyıp

canım valla hıc anlamam ınsallah yuksek degıldır

ekıntosum yaa ben cok duygulandım sımdı
Rabbım sana cok guzel huzurlu bır dogum nasıb etsın
Bebegını kucagına alıp gozleırnın ıcıne bakarken duanı ıstıyorum ınsallah bıde ılk emzırdıgınde aklına gelrısem

canım sınır 120...şimdi doktor 100lük istemeli aslında.asıl onun sonucu önemli...o da yüksek çıkarsa diyetisyene gideceksin ...başka bi yolu yok...
doktoruna telefondan ulaşamaz mısın?

inanın akılıma geleceksiniz...
çok çok sağol lorkecim....

ekintoscum rabbim bi avazda kurtarsin insallah bir an once toparlanirsin bu sefer bebesinin guzel habelerini paylasirsin bizlerle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…